Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 197 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

...piszcie;)
W każdym bądź razie masz racje, gust ma idealny;)

kwiat

proszę uprzejmie Kwiat, zawsze do usług;) http://www.filmweb.pl/topic/832565/Cały+czas.html

Mittron

No proszę, jaka ta nasza Mittron jest uprzejma ;D

sugmanik

Ale ja nie jestem- zmuszę cię do tego, wiesz???

Nela

Nie spodziewałeś się tego po mnie co? Nie docenia się anioła...?;D
MY cię zmusimy;P

Nela

Ok dzięki mittron już wiem o co chodzi:)

kwiat

Alez proszę, na mnie zawsze można polegać, prawda Alan?;P

Mittron

Zwłaszcza jeśli chodzi o doczenie się z ofiarami, które same się w sieć pająka wplątały ;P :D:D

Nela

Nela...czy ukryłaś tu jakiś podtekst??;>

Mittron

Yes, of course ;)

Nela

czy ja jestem tym pająkiem??;>

Mittron

To zależy jak na to patrzeć ;) sam się wkręcił ;P

Nela

Dzięki;) A teraz wal oglądać Rasputina:)) Miłego;) pa:*

Mittron

tym pająkiem jest nela ;P

sugmanik

Czemu ja???

Nela

No dobra, niech ci będzie ja mogę być tym pająkiem… ;D który zaplątał się we własną sieć (i przyszły takie dwie czarne wdowy…)

sugmanik

...I zjadły pająka- tak jak to zwykle robią czarne wdowy ;)

Nela

Ale chyba tylko my jesteśmy... bo Mittron musiałam zmykać... :(

Nela

no właśnie, niegrzeczne, jak tak mozna?

sugmanik

ja tez juz zmykam, dobranoc ;**

sugmanik

biedny los pająka.... ;D
mam tylko nadzieję, ze czarne wdowy miały niestrawność

sugmanik

Osz ty niedobry pająku! Życzysz swoim skarbom niestrawności?! ;)

sugmanik

to normalne ;) a tak na boku- ja ci nie popuszczę ;)

Nela

:( to papa!!! goodnight, etc, etc... :*:*

Mittron

Interesującą dyskusje moje skarby przeprowadziły o naturze bilogicznej;) A to dzięki Sugmanikowi;*: http://pl.youtube.com/watch?v=mlPHQCPaW_E wycięte sceny z RH:tpot, urzekł mnie wprost ten filmik:)
Idę się fizyki uczyć:/ Pozdrawiam misiaczki:*

Mittron

A mi akurat nie podoba się ten filmik :D obejrzałem go tylko ze wzglądu na te dodatkowe sceny z Robin Horda…

sugmanik

Tzn filmik sam w sobie nie prezentował nic wybitnego, ale te sceny z RH jakos tak mi pasowały do muzyki. Sama końcówka mi się podobała;)
Pozdrawiam;*

Mittron

No tak, “Yes I love you” i wszystko jasne ;D Piszesz, że końcówka ci się podobała, ale na samym końcu „biedny” Alan miał robioną bliznę i jak widać po jego minie, nie było to najprzyjemniejsze…

sugmanik

jakby nie było dla sztuki się cierpi;D Takaą minę miał bo się bał żeby mu oka nie uszkodzili...odruch bezwarunkowy;) Podobało mi się jak mrugnął okiem...:D A piosenka...zgadza się;)

Mittron

Po prostu go zabolało, a tobie się to podobało, wiec jesteś SADYSTKĄ! ;D

sugmanik

A skąd ty wiesz że go zabolało?! Mówił ci?;P Tak, tak mruhnął bo go bolało jak mu na policzek coś przyklejała... Może mrugnął bo go kręcili! Mnie by się podobało żeby Alan cierpiał...jak możesz tak pisać! Jesteś okropny!;D

Mittron

To nie była jakaś tam zwykła nalepka, jego mięsień twarzy aż skurczył się bezwarunkowo, więc musiało to być nieprzyjemne :P SADYSTKA!

sugmanik

A może on specjalnie mrugnął!! Może to nie był odruch bezwarunkowy, taki był zalotny w trakcie przyklejania blizny, że sobie mrugnął do kamery!!;)) Taaak to była wręcz niezwykła nalepka...:P Bezpodstawny oskarżyciel!:P

Mittron

skarbie, ja chyba lepiej znam sie na odruchach bazwarunkowych... ;D

sugmanik

A co?! Masz specjalizacje odruchy bezwarunkowe, skarbeczku?;) Własnie, znasz się na bezwarunkowych, a ja przeciwnie-na warunkowych i wiem że takowy wystąpił na jego twarzy:P Taaa...niedługo wszelkie ruchy szeryfa w RH i backstage podciągniesz pod odruchy bezwarunkowe;P

Dobrej nocy skarbie i słodkich snów, pa:**

Mittron

OK, skonczmy ten temat... XD powiedzmy, że ani sie z tobą nie zgadzam, ani twemu zdaniu nie sprzeciwiam się... ;P

sugmanik

To ja już z nowym tematem: znalazłam nutę z tekstem Alana z filmu Winter Guest :) - może to dla was sensacją nie jest, ale ja jeszcze tego filmu nie miałam okazji zobaczyć ;) I to takie moje małe odkrycie jest ;)

Nela

co jest robaczki?? widzę że macie się dobrze az me serce sie raduje
nadal korzystam z dobroci innych mając nadzieję że w wkrótce szczęście się do mnie uśmiechnie
dbajcie o siebie

sunshine_7

hej Sun, koteczku, me serce się raduje, iż sie pojawiłaś, mamy sie wręcz świetnie i nie możemy się doczekać aż wrócisz "na stałe". Czekamy z niecierpliwością, tęsknimy...trchę;)
Trzymaj się, pozdr:)

Mittron

dobra dobra bez zbędnych czułości
krótko i zwięźle jaka jest sytuacja ogólna na forum ??

sunshine_7

Bez Ciebie... nijaka... jak widzisz, wszyscy tęsknimy, czasu też brak... ale to się może wkrótce zmieni??? Trzymamy kciuki za Twój komputer- niech już zdrowieje, bo za długo mu się choruje... może co nasz prywatny lekarz poradzi??? ;)

Nela

ja już znam diagnozę
komputer nadaje się do wyrzucenia i trzeba kupić nowy
jestem realistką i wiem że nie dostanę póki co nowego wiec liczę na jakiś używany zamiennik byle by działał bo cieżko mi bez tego sprzętu sie żyje brak kontaktu ze światem jednak nie odbija się na mnie pozytywnie kiedyś myślałam że jak mi sie zepsuje komputer to przynajmniej odpocznę ale myliłam się wtedy bardzo

sunshine_7

cuda jednak sie zdarzają
na dniach powinnam mieć komputer już na stałe
tak tak wiem cieszycie się bardzo :)

sunshine_7

no nawet ci powiem że się cieszę;) Czekam cierpliwie...

Mittron

tak ten dzień zagłady nastąpił właśnie dziś
wróciłam

sunshine_7

łaaa:O
Cieszę się niezmiernie;D

Mittron

to co Sun na dobry początek zarzuciesz jkakiś temat nowy?;>

Mittron

wy myślicie że ja nie ma co robić tylko "zarzucać temacikami"
musze poinstalować różne pierdoły bo wszystko mi sie pokasowało

sunshine_7

JA myśle:P To trzeba było poinstalować i się odzywać, a nie wodzisz na pokuszenie swą obecnością...;)

Mittron

tak juz mam lubie kusić

sunshine_7

aha tak przy okazji Mittron bardzo fajne zdjecia dodałaś na swoim "blogu"