Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 197 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

...piszcie;)
W każdym bądź razie masz racje, gust ma idealny;)

sunshine_7

Witaj słoneczko ;*
Moze dzięki tobie znów rozkręcimy sie na tym forum :D

sugmanik

Dzieki skarbie:*

Mittron

błagam cię nie ośmieszaj się

sunshine_7

To ja też wkręcam się do rozmowy ;) Sun, how nice to see you again :D

Nela

dziękuję bardzo

sunshine_7

czym?

sunshine_7

Więc jaki temat rozmowy??? ;D

Nela

Sun...nie chcesz odp na moje pytanie?;P
Jak LA Nela?:)

Mittron

Great! I love this film!!! I feel so much joy now and I'm so pleased ;)

Nela

Az po angielsku zaczęłaś pisać:) Alan jak zwykle rewelacja?;P

Mittron

I love this moment, when he say 'yes' two times, when he is answering to his employee, when they are talking about her affections to other worker- it's so funny ;D I koniec tego gadania po angielsku- trochę się wkręciłam ;) ...pewnie Sun zaraz będzie się czepiać, że przesadzam? ;) (w sumie czekam na to z niecierpliwością ;)) ;D

Nela

I jeszcze ten moment, jak Emma pyta się go, co ma sądzić o tym naszyjniku... Just splendid! ;D

Nela

Tyle miała spokoju, a tu znów musi nas tępić:P Bedzie znów musiała sie męczyć nad naganami do naszych słów;P Sun, czytasz to teraz?;) Wylogowałas się?;) Jak ją sprowokować...cóz, jak się myle, to może przypadkiem znów tu zajrzy;P
Ja lubie ten motyw w sklepie z Atkinsonem, Alan rewelacyjne miny robi:D

Mittron

mnie sie podoba ten uśmiech i śmiech (w sensie fizyczny i dźwięk;)), kiedy Emma dostaje prezent, a on jest nachylony nad stołem:D

Mittron

Ja poprostu jestem zachwycona jego grą w tym filmie- i ta atmosfera świąt... Czuję taką euforię, jakby Gwiazdka miałaby być jutro ;D

Nela

A powodów tego samopoczucia bliżej nie zdradzę ;P

Nela

wczoraj z przyczyn niezależnych ode mnie musiałam was opuścić mam nadzieje że dzisiaj nic takiego nie wyniknie i zostanę dłużej
co do love actually uwielbiam scenę kiedy sara wychodzi z gabinetu harrego i wchodzi karl witają się a harry wznosi oczy ku gorze
wcześniej na to nie zwracałam uwagi dopiero niedawno zauważyłam
tak czy inaczej ja oglądam love actually tylko w sezonie zimowym

sunshine_7

bo to się bardzo na zimę nadaje, ale to nie znaczy, że w środku maja nie może w człowieku świątecznej euforii wywołać ;D
Sun, dlaczego mnie nie zganiłaś??? Za dużo nam pobłażasz od kiedy wróciłaś- bo jeszcze dojdzie do tego, że nas rozpuścisz za bardzo ;D

Nela

nela pozwól że nie skomentuje twojej wypowiedzi brak mi słów już bardziej nie mogłas się skompromitować

sunshine_7

Wkońcu! jak mi tego brakowało! ;) A czym się skompromitowałam??? ;)

Nela

i jeszcze bezczelnie twierdzisz że nie wiesz

sunshine_7

nie bezczelnie... ja poprostu nie wiem czemu :)

Nela

żeby się samemu upominać o karę to już jest szczyt wszystkiego

sunshine_7

bo wiem, że na nią zasługuję ;D

Nela

już się nie podlizuj
jeszcze jakby tego było mało ktoś założył osobne tematy na dwa filmiki z alanem żeby jeszcze coś zaskakującego na nich było to jeszcze bym się zgodziła
sama nie wiem na co ten ktoś liczył

sunshine_7

ta dziewczyna już kiedyś tak robiła na tym forum, ale za dużo jej z tego nie wyszło... nie wiem po co ona to robi dalej, zamiast tego mobła to wrzucić na jeden z innych tematów... takie to niepotrzebne... no ale cóż, nic chyba na to nie poradzimy... dobrze, ze to nie przynajmniej konrii (czy jak mu tam było) ;)

Nela

nie wiem ale mam nadzieję że nie wróci bo tylko zajmował miejsce na forum
a ta dziewczyna no nie wiem może szuka przyjaciół i ma nadzieję ze ktoś się zlituje

sunshine_7

jakby szukała przyjaciół, to zaglądnęłaby na pierwszy lepszy temat z góry i by coś napisała... to takie jakby pokazanie jakie ważne odkrycie się zrobiło, a np. ten filmik z fankami przynajmniej raz już był w którymś z tematów zamieszczany... bez sensu to wszystko i tylko trzeba poczekać, aż przesunie się na jakąś nierażącą oka pozycję ;)

Nela

tez pamiętam że kiedyś już gadałyśmy o tym filmiku bo mówiłyśmy z Mittron o tym kolesiu który go prosił o zdjecie a alan pomachał lekko głową że nie
zauważyłam że będzie pachnidło w telewizji musze powiedzieć że gdyby nie grał tam alan to w życiu bym nie obejrzała tego filmu

sunshine_7

Mi się wczoraj ściągnęło... miałam mieszane uczucia jak jeszcze przed całą tą moją fascynacją słyszałam o tym filmie, podobno książka jest świetna, ale mimo, że kupowanie książek to mój nałóg, to tej nie kupię, a w bibliotece niespełna dostać- ciągle wypożyczone... tak to jest jak się w małym mieście mieszka...

Nela

Adaptację pachnidła można przyrównać do adaptacji pottera – książka zawiera duzo, duzo więcej informacji, wątków, ale w przeciwieństwie do pottera, ksiązka jest nudna, a film ciekawszy, ja przeczytałem połowę :D reszty mi się nie chciało, ale film warto obejrzeć, choćby i tylko dla Alana :D A gdyby Alan nie grał w potterze, to nie oglądałbym już tych filmów, bo teraz każdy będzie gorszy od poprzedniego, głównie „dzięki” reżyserowi (Dawid Yates)

sunshine_7

cześć muminki, a czyli to ten filmik co to dziwcze zapodało?? Bo gadałyśmy o nim, ale ja nie widziałam, zaraz spojrzę;)

Mittron

Mittron błagam cię porzuć ogladanie dobranocek

sunshine_7

a ja tam kocham muminki! :P ...i gumisie też! :P

Nela

wiecie co to może ja was zostawie i sobie opowiecie co było w ostatnich odcinkach

sunshine_7

Niestety Sunshine, ale ja ostatnio TV oglądałam ponad 3 tyg temu... nawet wiadomości nie oglądam, więc i z dobranockami jestem do tyłu...

sunshine_7

Dlaczego niby?? To moje coche hobby. Dobra, spropos filmiku...jakis on taki dziwny był, tzn Rickman, a to "nie" na autograf jak to wszyscy mówią, wydaje mi się być czymś innym...odmówiłby niby autografu?! A jeszcze przy okazji, on ma fajne ruchy...

Mittron

bo to facet go prosił a alan woli kobiety

Mittron

może ten gościu chciał, żeby Alan mu tą znienawidzoną biografię podpisał? ja to sobie tak tłumaczę ;)

Nela

Mi też sie wydaje, ze to o te ksiązkę chodziło, bo było widac, ze Alan specjalnie zbywa go wzrokiem, a on nie jest chyba az tak wredny, by nie dać autografu komus, kto go o to prosi.

Mittron

po co mamy opowiadac sobie, skoro oglądamy na bierząco i wiemy...

Mittron

Wyglądało jakby mu susta zaszyli...może ten gość kręcił i chciał żeby się odezwał? Albo dedykacja...za długa...Ale przyjmuje ze Sun ma racje;)

Mittron

No właśnie ja nie Mittron... :( jakoś w czasie kiedy lecą to ja coś innego robię (np. siedzę tutaj ;P ) i u mnie telewizor baaardzo rzadko chodzi... więc jakoś nie trafiam ;) ale i tak kocham te bajki ;D

Nela

nie ma mowy Nela...nie bede ci opowiadac ostatnich odcinkow!;)

Nela

dzióbki, ja niestety muszę się zmyć na jakąś godzinkę :( ale później obiecuję, że będę ;) :*:* skarby!

Mittron

obojętnie
tak czy inaczej ten pan był raczej rozczarowany i jeśli był fanem alana to go zapewne znienawidził
(mittron chodzi o wymianę wrażeń)

sunshine_7

no to narazie!:*
jakoś mnie tak nawet zaintrygował ten filmik...musze go przeanalizowąc jeszcze pare razy może mnie olsnie, w co wątpie ja i Sunshine zapewne;)

Mittron

Może daje kobietom, bo wie że go szczerze kochają, w przeciwieństwie do niektórych facetów, albo poprstu, tak o nie daje z dedykacja bo czasu nie miał...tak sie uśmiecha sam do siebie, jakby do swoich mysli...jakby wiem co sobie myslicie, a sam jest znudzony z lekka...no i pewny siebie, na pewno. Dziwne, jak jego cała osoba. Dobra, kończe na ten temat.

Mittron

możliwe że o te książkę chodzi...własnie...Alan tak dyskretnie, ale dosadnie zbywa go wzrokiem (no w końcu facet z klasą;)), bo wątpie że taki byłby w stos. do fanów żeby nie podpisać autografu, wydaje mi sie osobiscie ze nawet z jakaś tam dedykacja. Masz racje Sugmanik

Mittron

Jesli dobrze pamiętam, to Alan przecząco kiwnął głową do tego faceta... ;)więc na pewno dał mu do zrozumienia, że nie zrobi tego co tamten chciał.....