Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 197 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

...piszcie;)
W każdym bądź razie masz racje, gust ma idealny;)

sugmanik

no to ja nie twierdze ze nie...tylko chodzilo mi o to, że macie moze racje z ta dedykacja na książce, no bo tak "normalnie", tzn dedykacja nie na ksiazce, to watpie ze by nie podpisal, bo facet raczej otwarty na ludzie sie wydaje

Mittron

A widziałyście to:(nie zw.z Alanem :D)? http://pl.youtube.com/watch?v=2yxf5dbTXmw&feature=related Mi bardzo podoba się ta piosenka, filmik też fajny, aż nabrałem ochoty by znów obejrzeć Finding Neverland (polski tytuł: Marzyciel)

sugmanik

powinienem, raczej uzyć słowa "utwór" niż "piosenka" ;D No ale nie czepiajmy się szczegółów...

sugmanik

Polecam, polecam... Film naprawdę piękny ;)

Nela

tak, film wspaniały, jedne z najlepszych kreacji Kate i Johnnego, i do tego ta muzyka kaczmarka, coś niesamowitego :D

sugmanik

Ja ten film wprost kocham... muzyka cudna... i jeszcze kostiumy... ja mam szajbe na temat tamtego okresu... ;)

Nela

co tu się wyprawia pod moją nieobecność??

sunshine_7

A co??? ;D ;P

Nela

nie nic tak tylko pytam

sunshine_7

Ale jak widzisz, za wiele się nie dzieje... ;)

Nela

absolutnie się z wami zgadzam... film super, a muzyka.. szczególnie podoba mi się "Peter's song" Berniego Taupina i Eltona Johna.

Jane_2

o widzę że ktoś się do nas podłaczył no cóż no cóż

sunshine_7

czemu no cóż Słońce??? to chyba dobrze,nie??? ;P

Nela

czy dobrze czy nie to się okaże z czasem

sunshine_7

To o czym rozprawiamy??? :)

sunshine_7

postaram się nie zawieść:)

sunshine_7

a widzisz w tym coś złego?;P

Jane_2

masz jakis pomysł na "rozprawę" :D ja właśnie skończyłam oglądać przygody dzielnego archeologa Indiany Jonesa

Jane_2

ja widzę same złe rzeczy
ty nela może już nie rozprawiaj

sunshine_7

tez ogladalam:)
Nela, nieladnie...nie informujesz kolezanki ze na forum idziesz...oj, oj...pomecze cie umyslowo;P
Sun, zachowuj sie, nie odstrazaj forumowiczow nowych

Mittron

dzięki Mittron:)
chyba mój dialog z Sunshine nie układa sie zbyt dobrze... chyba fatalny początek :(

sunshine_7

można wiedzieć w czym widzisz same złe rzeczy?

sunshine_7

Ja to niedawno oglądałam, więc też raczej na świeżo jestem- uwielbiam Connery'ego w roli Jonesa Seniora :)

Nela

No właśnie Sun, jesteś niegrzeczna ;P
No bo ja myślałam, że zajęta jesteś kochanie...

Nela

ummm nie nie można
tu nelu muszę się z toba zgodzić też go lubię w tej roli

sunshine_7

tak z ciekawości Mittron to od kiedy ty mi mówisz co ja mam robić??
nie pozwala sobie

sunshine_7

nie przejmuj sie poczatkiem, anie nie bierz jej powaznie...ona juz tak ma;P Bo Sean to dobry aktor i fajnie sepleni
Nela, masz szczescie wybaczam ci;)

Mittron

dziękuję ;)

Mittron

po prostu nie wiedziałam, że moja obecność tak zirytuje/rozgniewa Sunshine

Jane_2

Nie ma się co przejmować! jest ok ;)
<za krótki> :P

Nela

rzeczywiście jest rewelacyjny... to najlepsza część przygód Indiany... ale Sunshine chyba nie jest zadowolona z tematu rozprawy...

Mittron

Już mnie denerwuje ten mały rozmiar postów... Więc trochę rozszerzam ;)

Nela

od zawsze. Mowic to ja moge sobie dowoli i kiedy chce, a pozwala albo nie mi tylko mamusia...:P
Mnie tez to wkurza, zle sie czyta;)

Nela

Ja wogóle mam sentyment do Seana, ale w tym filmie to on dla mnie prawie ważniejszy od głównego gohatera jest- jego pstać taka fajna jest- typowy profesorek, który prawie nigdy zza katedry nie wychodzi.. i tu nagle- kompletne przeciwieństwo syna ;D

Nela

no nie?:) Super rola sama w sobie, prócz aktora odtwarzajacego;)

Nela

Sun, niezadowolona jesteś??? E, tam, kto by się tym przejmował ;P

Nela

No... rola bardzo ciekawa i genialna kreacja- nie da się ukryć- szkoda, że w najnowszej części nie zagrał... ale on już chyba na emeryturę się wybiera, bo patrząc po jego filmografii, to od jakiegoś czasu sobie odpoczywa :)

Nela

tak, rzeczywiście szkoda... btw, ciekawe jaka będzie nowa część 'Indiany Jonesa'

Nela

Mittron chyba ci się tematy pomyliły ale nie ważne jak czesto mówie ja sie z koniem kopać nie będę

sunshine_7

teamty sie nie pmylily, bo to temat na kazdy temat... chcialabym zobaczyc jak sie kopiesz z koniem, osiołek kontra koń...ciekawy pojedynek;P Zresztą, czy często mówisz? Czasem wspomnisz o kopaniu z koniem, czasem o czym innym z koniem, ale nie wnikam;)

Mittron

ja widzę Mittron że od czasu znajomości ze mną ty się bardzo rozbestwiłaś co prawda nie do końca ci wszystko wychodzi ale próbuj dalej
a właśnie cos mi sie przypomniało
jak tam sekta którą założyłaś??

Mittron

Nela & Jane, piszcie tutaj po kolei, prosze bardzo uprzejmie, bo sie zle czyta, trzeba szukac:)
Jane...blagam, nie pisz co sobie tam Sun pomysli, bo ona rzadko ten proces wykorzystuje;) Pisz na inny teamt, np cos o gosciu zwanym Alanem Rickmanem, o wiele ciekawszy i wielowatkowy temat niz humorki znanej i lubianej Sun:)

sunshine_7

Sun ktoś dzisiaj na odcisk chyba nadepnął ;)
Rozchmurz się kochane! :)

Nela

nie tobie oceniać czy wychodzi itd, ale probuj dalej...;) najwazniejsze ze MNIE wychodzi
Nie zalozylam sekty...

Nela

tak tak Mittron narobiła mi samych odcisków
Mittron juz się wygadałaś czy jeszcze troche czasu potrzebujesz bo wiesz ja poczekam

Nela

Sorry Mittron, ale tak jakoś wyszło z tymi postami- ale już koniec! ;) :*

Nela

Jejku jaka burza z piorunami się tu przetacza! Uwaga, bo sprzęty elektroniczne przyciągają pioruny ;P ;)

Nela

pytanie poza tematem
widział już ktoś nobel son ??

Nela

Jane: (zgodnie z zaleceniami Mittron:)) ja aglądałam na stronę filmwebu i czytałam w tematach, ze na za dużą ilość efektów specjalnych narzekają- ale na film czekałam już jakieś conajmniej 2 lata, więc mam nadzieję, ze się nie zawiodę :)

Nela

Nie wierzcie sun! nie mialam stycznosci z ta osobniczka...:)
sun nie gadam sama do siebie (bliske?;)), a w chwili obecnej pisze na forum;) To zaproponuj ciekawszy teamt, jesli dazysz do tego...
Nieszkodzi Nela, nic sie nie stalo, poprostu wygodniej tak jest, Jane, a ty coz tak umilklas?:)