sugmanik z ta rzonica ze ja jestem pelnej krwi Polka i juz jestem niesamowicie popularna...;)
Sun, nie demaskuj mnie prosze;)
Och sun, widze że lubisz ostrą "zabawę" ;D Ale jak chciałem namalować twój akt, to sie nie zgodziłaś... ;P
A ja dziś sobie obejrzałem Finding NeverLand… za każdym razem ten film ogląda się bardzo dobrze, niewiele jest filmów do „wielokrotnego” użytku – a ten jest wręcz boski XD
Ja mam wiele takich filmów, które mogłabym oglądać naokrągło- głównie to chba filmy, które oglągała jako dziecko- te bardzo mocno zapadły w moją pamięć i zawsze do nich z miłą chęcią wracam- Tajemniczy ogród na przykład... :)
dla mnie Love Actually-najczęściej wracałam do tego filmu. Jeszcze Czekolada i Spacer w chmurach. Na pewno jeszcze kilka "sympatycznych" filmow, które wracaja mi dobry humor:)
Czekolada??? I love this film! I zamierzam go wkrótce oglądnąć, tylko najpierw muszę się aopatrzyś w odpowiednią ilość czekolady ;P
Co do filmów: ja dzisiaj nową adaptację Sense & Sensibility oglądałam... i bardzo mi się nie podobała... Col. Brandon był okropny! ;P (ale nie tylko dlatego film mi się nie podobał...)
teraz nie mogę siedzieć z wami zbyt długo mam inne sprawy na głowie i będę pojawiać się w wolnych chwilach
akurat teraz mam wolną chwilę
zgadzam się z Sun, ja też jestem "anty żeniaczka", ale jakbym miała takiego kandydata, to nie zastanawiałabym się ani chwili...
To nic, każda ma w głowie swojego;)