Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 219 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

...piszcie;)
W każdym bądź razie masz racje, gust ma idealny;)

Mittron

w koncu temat:) Nie widzialam...ale bardzo bym chciala, pozostali zapewne tez...

Mittron

Mittron przez chwile miałam wrażenie że rozmawiam z kejt
ja też nie widziałam a w kinach sie nie zapowiada żeby leciało tak samo jak Bottle Shock no bo po co?? przecież alan tutaj nie ma fanów

sunshine_7

z tym, że Alan nie ma tutaj fanów to bym się nie zgodziła... a my ;P?

Nela

dzięki za rady Mittron :) cóż, już znasz trochę Sunshine :P

Jane_2

Mi też z nią na początku trochę ciężko było, ale idzie się przyzwyczaić ;)

Jane_2

nie zamilkłam jeszcze :) zabawne, Sunshine ale właśnie miałam spytac o to samo...

Jane_2

'Legimencja to częste zjawisko na forum Alana Rickmana w portalu filmweb'- powinni to do wikipedii wpisać ;D

Jane_2

a nie ma za co, sluze pomoca:)mozna tak powiedziec;) Poczatki ma ze wszystkimi identyczne, a potem...jak potem to tylko w praktyce mozna sprawdzic:)

Mittron

sun i jej wrazenie...
niestey z filmami alana tak jest i nie mozna sie niczego spodziewac, chodzi mi o np nobel son, gissinga...

Mittron

nieprawda, bo po sun niczego sie nie mozna spodziewac, najwyzej negowania;)

Mittron

właśnie, widział ktoś "The search for John Gissing"?

Mittron

ponownie dzięki Mittron... cóż, nie ważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy

Jane_2

Jane mówisz jak premier
mówcie sobie o mnie co chcecie ale musicie przyznać jedno odkąd sie ponownie pojawiłam przynajmniej coś sie dzieje

sunshine_7

może to i tak zabrzmiało Sunshine...
muszę ci przyznać rację, że odkąd wróciłaś coś się rzeczywiście dzieje

Mittron

Co racja, to racja... może jakąś petycję napiszemy ;)

Nela

Gissing dalej mi sen z powiek spędza...

Nela

Ale żeście się rozpisały… :D A ja myślałem, że wy już grzecznie w łóżeczkach śpicie… ;D

sugmanik

sugmanik chyba żartujesz

sugmanik

sobota, Sun wróciła, mamy 'świeżą krew' (nie braź się Jane ;)), więc po co spać? ;P

Nela

gissinga jedynie mam szanse miec...ale nobel son czy bottle shock...;/ ale tak samo mowiono jakis czas temu z innymi filmami:)

Mittron

Sugmanik sam tu chciałeś czypintować?;)

Mittron

No tak- miejmy nadzieję, ze to się szybko zmieni :)

Nela

Jane, niestety wszyscy tutaj- zgodnie z tytułem tego filmu- są na etapie poszukiwań... :/

Mittron

miejmy nadzieję ze wyjda na dvd

Mittron

Spójrzcie trochę inaczej na te sprawę z „niedostępnością rickmanowskich filmów”. Dzięki temu, że jest jak jest, my – Polacy ćwiczymy spryt, kreatywność, itp. XD

sugmanik

jakbyśmy zawsze tacy nie byli ;D to w naszym kodzie genetycznym jest zapisane: 'Polak potrafi' ;)

sugmanik

te cechy akurat Polacy maja we krwi;) ty to masz podejscie...;) ale jakby byly takie dostepne itd to by bylo wszystko inaczej, tzn Alan nie byl by KIMŚ tylko gwiazdeczka...

Mittron

4 posty od róznych osób w jednej minucie XD to nasz rekord! ;D (do tej pory były 3, ale kto normalny by liczył…)

sugmanik

tak i dzięki temu Polska znajduje się na liście państw w których piractwo jest najbardziej powszechne
hej ho na morze

sunshine_7

Alan chyba 'gwiazdeczką' nigdy nie mógłby zostać- to nawet jeśli jego filmy byłyby bardziej dostępne...

sugmanik

wolałabym w nieco inny sposób ćwiczyć swoją kreatywność czy spryt...

Jane_2

Sugmanik, nawet 5 postów!

Jane_2

Jednym słowem bijemy rekordy- pierwszy temat, który 1000 przekroczył, 5 postów naraz... jesteśmy wyjątkowi ;D

Jane_2

zgadza sie nikt normalny by nie liczylXD
znow polska cecha sie objawila...tak jak po kole te koment przeczytac dotycza tego samego i przedst. pesymistyczne i sarkastyczne podejscie do swojego narodu;)Polacy...;)

Mittron

Sugmanik zapisze to w pamiętniku;D

Mittron

Mittruś oczywiscie, że zapisze, przełomowe wydarzenie... ;D

Mittron

jesteśmy wyjatkowi jak wszystkie amerykańskie dzieci :|
dobrze że przynajmniej mamy klasę

Mittron

wiesz nela chodzi mi o to ze nawet jakby to pewnie nie bylby ten sam Alan:) bo na niego to sie wszystko idealnie sklada;) wlacznie z trudno dost. filmami z jego udzialem;)

Mittron

dobrze sun ze chociaz w ten sposob dodalas pozytywnego ksztaltu temu porownaniu...

Mittron

Ale i tak wielcy patrioci ;P (a kto do Anglii się przeprowadza??? :D)

Nela

Bosko, skarbeczku Sugmaniczku;)
Ja, jutro;)

Mittron

A dokładniej do Londynu, w okolicach Paddington Station, lub Notting Hill, nie? ;P

Nela

to zabawne że o tym wspominasz nela ale akurat dziś śniło mi sie londyńskie oko

sunshine_7

Nela, ja nie jestem patriotą ;D

sunshine_7

to ja sie mylilam...Nela szacun...jednak legimencja dotyka takze Sun;)

Mittron

Alan, to było tak z sarkazmem powiedziane ;)- ze niby wszyscy patrioci, ale gdy tylko nadarzy się okazja, to wszyscy uciekamy z tego kraju ;)

Mittron

robię się senna, idę już spać:) Dobranoc wszystkim! Życzę pięknych snów o Alanie...

Jane_2

Goodnight! Alanowych snów kochanie! :*

Nela

taak, Alanowych ;D

Nela

Jane jest słabym zawodnikiem jak widac