wiem nela co insynuujesz, ale nie, jego wyrwala juz jaks rima...;P ja jadde do Szkocji i bede facetom pod spodnice zagladac...
A kto powiedział, że prywatnego mordercy nie da się wynająć???
Ja kiedyś czytałam, ze jedna turystka za 'zaglądanie' została ukarana dość wysoką grzywną ;D
wynajde takich co nosza;)
Nela, wiesz juz raz bylam w Szkocji...rozumiesz?;P
Platny morderca? Jetses taka zdeterminowana?;D
czemu zdeterminowana??? Ja to za dobry i potrzebny zawód uważam- sama chciałabym zostać w przyszłości kimś takim ;P
a czy ktoś powiedział, żebym ja krew oglądała??? przecież są trucizny (nawet takie niewykrywalne) i można strzelać z muszki z dość dużych odległości, nie? ;P
dlatego Mittrob będzie chodzić jedynie na świeta państwowe miedzy ludzi
http://www.speakeasy.org/~ginger/images/alanposter.jpg już niedługo moje urodziny i chce taki plakat w tych rozmiarach :P
miesiąc? a nie więcej? bo ja tu jesem miesiąc, a wy raczej dłużej...
Sun, jeszcze by trzebabyło wiedzieć skąd taki wwytrzasnąć...
ale nie dosc ze taki wielki plakat, to on swietnie na nim wyglada;D O taki z jego nazwiskiem i dedykacja dla mnie:D szczt;d dobra, sun, wiem co powiesz, nie mow, nie pisz nawet;P
ja pikole, otworzylam na karcie obok i co jakis czas sie gapie, (tak, moze i nienormalne)wspanialy;D
bingo Nela, ale ciiicho;)
o, to mam dobre znajomosci na przyszlosc, mam nadzieje ze ode mnie duzo nie wezmiesz za usluge Nela?;)
Ja nieczystych myśli nie mam! ;P Mittron pomyliła rozumy ;) czy ktoś z tego forum ma nieczyste myśli??? ;P (no dobra, lepiej nie odpowiadajcie ;))
Ja tu chyba od 15 jestem, ale pewności nie mam...
nie wiedziałem, od lat używam opery :D a wcześniej chyba tylko ta przeglądarka miała taka funkcję...
mittron rozumow nie myli, zabełdą nie jest;P
ej ale pewnie sa takie pnkty w ktorych tkowy plakat mozna zamowic...moze nie az taki wielki, ale...
Mittron, ty niedobry człowieku! Tak nie można! To niemoralne! ;P
Polecam się na przyszłość Mittron, kochanie ;)
Tego to już mi nie wieadomo, bo ja nową użytkowniczką takich programów jestem ;) Ale wiem, że firefox już miał to dawno...
wiesz, w sumie to ja też do końca nie wiem, ale takie ładne słówko ;P Może to ma coś wspólnego z naszym planem (tak mi się wydaje, że on właśnie moralny jest ;D)