Hej:) Czy któraś z was pisała kiedyś do Alana jeśli tak to co bo mam zamiar napisać i neiwiem dokońca o czym pisać. Pozdro ;)
Trzy z czterech Twoich punktów były już w tym temacie omówione ;)
Co do najbardziej interesującego punktu nr 3 za niedługo, (albo już) w Stanach, bo będzie grał na Broadway 'u http://www.imdb.com/name/nm0000614/board/nest/184779288?d=184779288&p=1#18477928 8 więc na wysyłanie listu lepiej poczekać do nowego roku
Hej! W weekend szukałam jakiś filmów, które warto obejrzeć, przeglądałam aktorów i nagle widzę; PISAŁYŚCIE KIEDYŚ DO ALANA? i takie ooooo, muszę przeczytać to :D
Ja, po przestudiowaniu 10 stron waszych postów dziś idę do papierniczego po jakieś ładne koperty :D
Papeterię mam, koleżanki mama pracuje w drukarni i mam 8 wzorów=21 kartek łącznie :) Do Alana najprawdopodobniej napisze na takiej z herbacianymi różami w tle, kwiaty wychodzące z przeciwległych boków...
Poza tym Asia jestem, miło mi :)
Mam nadzieję, że jeszcze ktoś się tu udziela i mi pomoże wytrzymać czas oczekiwania.... Wiecie, czy Alan jest teraz w Londynie? :)
Nie wiem czy jest w Londynie, ale zawsze można wysłać drugi raz jak dostanie się negatywną odpowiedź ;D Ja właśnie dzisiaj wysłałam, a jak się nie powiedzie to spróbuję jeszcze raz
Moja prośba o autograf i jakieś bzdety poszły wczoraj również :)
Poza listem dodałam zwykła białą karteczkę z MY ADDRESS IS :D i napisałam drukowanymi, żeby nie mieli wątpliwości jak coś :p
teraz tylko uzbroić się w cierpliwość....
Tak jak dobrze pójdzie to za jakieś 4 miesiące dostanę odpowiedź negatywną. Bo ja mam takie szczęście, że nie wiem
Witam claretka :) Gratuluję tak szybkiej mobilizacji :) I zapraszam do naszgeo obleganego tematu, gdzie co jakiś czas ktoś zagląda :) http://www.filmweb.pl/person/Alan+Rickman-89/discussion/Temat+na+temat+%28czyli+ o+Alanie%29...-128814 Powodzenia z autografem!
Na razie nie dziękuje :P
no tak, zmobilizowałam się dosyć szybko: 4 dni... to było takie coś: O MATKO, PISZĄ I DOSTAJĄ OD NIEGO- OD NIEGOOOOO!!! AUTOGRAFY?! MUSZĘ SPRÓBOWAĆ!
oby się tylko udało... a w planacch jeszcze Hugh Laurie, Jim Carrey, Mark Harmon...