Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Chore relacje prześladowca-ofiara; psychopaci-Alan. Wejście grozi szokiem, odpowiedź tym bardziej, ale zapraszamy

sunshine_7

Ach Sun, ależ Ty jesteś szalona...;] Gratuluje humoru, ja też dziś nie narzekam zresztą.
Przecież to nie jest przeszkoda, ale nie zachęcam na siłę;P

Mittron

bardzo sie zatem ciesze że nie wywierasz na mnie presji
poza tym ja nawet nie wiem czy ja mam dobry ten twój numer

sunshine_7

Ja? Presje? Na Tobie? Jakbym śmiała...w życiu;]
Cóz...to mamy problem...właściwie Ty masz problem, albo i nie;) Podać Ci mój numer?

Mittron

3017969 czy to jest twój numer ??

Mittron

Co do zachęcania na siłę... Jutro będę miała siniaki chyba, bo mnie czasem brutalnie namawiają na zabawę:P

meAlancholic

Tak? A jaką ZABAWĘ?;> Tak, to ten numer:)

Mittron

teraz to mi sie to przeklęte gg zepsuło i nie chce sie włączyć

meAlancholic

Właśnie mi się coś przypomniało... Swego czasu na tvn style leciał program 101 najgorszych strojów gwiazd czy coś takiego i pokazali jakąś koszmarnie ubraną babę. Zgadnijcie kto stał obok?

meAlancholic

strzelam iż to był Maciej Zakościelny albo inny mroczek

sunshine_7

Mittron, bawiłam się z trzylatką, mimo niewielkiego wzrostu siłę ma sporą<hahaha> Co do ostatniego mojego postu, to baba była źle ubrana i gadała od rzeczy. Obok stał facet i szczerze się śmiał. A był nim nie kto inny tylko nasz Alan, zresztą też ubrany dziwnie, w jakąś falbaniastą koszulę:P

meAlancholic

Domenico Dolce? Michael Jackson? To nie wiem...;P

Mittron

Mittron napisałabym do ciebie na gg ale zupełnie nie wiem co

sunshine_7

Nie dziwie się ja mam takie same odczucia;)
Szczerze do domyslilam sie ze bedzie Ci chodzic o niego...zeby nie bylo;P Pokazali Alana w plotkarskim magazynie?! Niesamowite;) A kto stał obok?;P W falbaniastej koszuli? Matko...
Dobrej nocy Wam życzę i dobrych snów, ja idę spać...albo oglądać bo niespodzianki mi się sciągneły;)

Mittron

Mittron widac, że spiąca jestes... ;P

I spać dzieci, a nie po nocach siedzieć :P :P
Jutro do szkoły ;D

Mittron

Więc miłego oglądania, ewentualnie alanowych snów jak mówi nasz Alan:)

meAlancholic

No i Alan się odezwał:D

meAlancholic

Paulinko, a ty mogłabys napisac w końcu kto stał obok ;P

sugmanik

No przecież napisałam, twój imiennik stał w ślicznej koszuli:P

meAlancholic

A jesteś może na gadu?

meAlancholic

a obok niego?
ta 'baba', kim była?

sugmanik

Jakaś brytyjska aktorka, nie kojarzę tej kobiety:P

meAlancholic

nie ma mnie na gadu, zaraz idę spać ;) sprawdzam tylko co żeście nabazgrały podczas mojej nieobecności ;P

sugmanik

No już wiem, że Cię nie ma. Więc jak zwykle życzę alanowych snów:D

meAlancholic

moje zazwyczaj sa alanowe, bo ja jestem głównym bohaterem ;P
spokojnej nocy alanoliczki ;)

dobraaa-noc :D

sugmanik

ależ się tutaj czarno-biało zrobiło dobrze że przynajmniej ja mam kolorowy avatar

sunshine_7

Jak można mówić "strasznia fajnie"?! Albo "strasznie fajne". Jeszcze rozumiem "strasznie dużo", jeśli coś przeraża swoją ilością, ale "strasznie" używać się powinno w pejoratywnym znaczeniu...chyba że jest inaczej...nie mogę...to tak abstrahując tylko...;)

Mittron

"strasznie fajnie" jedno wyklucza drugie ale w języku potocznym jest akceptowane czyli wszystko w porządku
gorzej jeśli ktoś np. w wypracowaniu napisze "strasznie fajnie"

sunshine_7

no ja wiem o tym Sun, ale sama przyznasz że to beznadziejnie brzmi...a jestem bardzo nerwowa;P I czepiam sie szczegółów;) Nawet potocznie mnie razi...

Mittron

nerwowa mówisz?? o ile pamiętam jak się "poznałyśmy" to byłaś bardzo spokojna i miła
ach wiem wiem kobieta zmienna jest

sunshine_7

Mittron nigdy nie była spokojna, specjalnie nerwowa też nie, ale teraz początek roku szkolnego, więc trochę stresu jest rzeczą normalną ;) zwłaszcza w maturalnej klasie... od samego początku straszą i każą się uczyć ;P

sunshine_7

Sun, nasze avatary są strasznie fajne... i w ooogóle super, też mogłabyś dołączyć do czarno-biasłej mafii...

;P ;P ;P ;P ;P

sugmanik

mówiłam już że nie znalazłam żadnego fajnego zdjęcia wiec nawet jesli faktycznie bym chciała zmienić avatar to i tak nie mam zdjęcia

sunshine_7

a czego mniej więcej szukałaś, może ja ci znajdę...? ;P

sugmanik

to nie chodzi o to że ja szukam w dosłownym tego słowa znaczeniu
po prostu oglądam zdjęcia w internecie i jeśli któreś mi się spodoba zapisuje na dysku
póki co żadne nie nadaje się na avatar
a co ten ci sie nie podoba??

sunshine_7

podoba mi się, ale jak sama zauważyłaś [zapewne] chwilowo [;)] zrobiło się tu czarno-biało, strasznie fajnie byłoby gdybyś też miała taki strasznie fajny czarno-biały avatar ;D

sunshine_7

bardzo lubię strasznie fajne czarno-białe zdjęcia ale teraz myślę o jednym zdjęciu i jest raczej kolorowe
poza tym przedstawia mnie :)

sunshine_7

wow :)
cofam wszystko... XD

...nad bardzo fajnym (nie strasznym ;D) avatarem myślisz,
mam nadzieję, że coś z tych planów wyjdzie :D

sugmanik

żartowałam
wiesz przecież że nie jestem osoba która dzieli sie swoimi przeżyciami a co dopiero swoim wizerunkiem

sunshine_7

tak sobie żartować z sugmanika? jak możesz...!!! ;D
jesteś strasznie niefajna ;P ;P

Idę spać- ja i moje strasznie fajne myśli -dobranoc ;)

Ps. Mittron nie obraź się za te 'strasznie fajne' kilkakrotnie powtarzane w moich jakże stra***** fajnych wypowiedziach ;D

sugmanik

zatem śpij dobrze jeśli potrafisz

sunshine_7

Och ale się rozpisaliście pod moją nieobecność widzę że szkoła wam w tym sprzyja bo na wakacjach trochę nam forum spało:)

No cóż ja tu widzę że rozmowa cały czas o avatarach więc nowością nie będzie że powiem o mojej nie wiedzy czyli jednym słowem nie mam pojęcia kogo mittron i Alan maja w avatarze..:P Może jakieś podpowiedzi ale powiem że jeśli nawet Alan dał by mi jakąś podpowiedz to chyba bym nie zgadła no cóż nie obracam sie w klimatach emo:P

kwiat

No ale z avatarem Mittron nie powinnaś mieć problemu:P

meAlancholic

Nie wiesz jaka ja jestem nerwowa, bo Ty mnie jeszcze mało znasz Alanku. Nawet Ci się nie śniło...;] I to wcale nie wygląda strasznie fajnie, jak powtarzasz strasznie fajnie...upierdliwy jesteś;P Ale mi to zbytnio nie przeszkadza, masz szczęście że Cie jeszcze trochę lubię. I wybaczę Ci to dopiero za chwilę, jak się już uspokoję...OK, już wybaczone.

Ja sama nie wiem kto jest na moim avartarze. Spodobał mi sie cholernie ten facet no i umieściłam go na tym boskim tronie Mittron. Może to ktoś znany szerszej publice? Nie mam pojęca;PP

Na avartarze Alana jest róża. Główny plan, więcej nic ważnego. Mogę Ci jeszcze powiedzieć kwiat, ze pan na avartarze Alana nie podoba się mnie, ani jemu. Sądzę że to nie jest nikt specjalnie znany, a jeśli już to możliwe że to członek jakiegoś współczesnego zespołu, którego muzyki słuchają EMO...;P Odpowiadam Ci, ponieważ wątpię że Sugmanik odpowie Ci bardziej konkretnie na pytanie, chyba że będzie chciał mi zrobić na złość i uczyni przeciwnie;]

Mittron

A wogóle Sugmanik jesteś strasznie straszny, bo oceniłeś Closet Land na 6, o.;P

Mittron

Aa i przy okazji...znalazłam śliczną tapetę http://www.alanrickman.cz/fancentrum/obrazy/wallpapery_paja/32.jpg

Mittron

Może Alan chce być trendy w kręgu żuli. Zresztą ta czapka to od zawsze był hitem sezonu wśród ludzi niezbyt zamożnych w sumie kurtka tez podobna do mody tzw. meneli troszku zbyt duża i ohydny kolor już nie mówiąc o szaliczku.. no cóż gdy zobaczyłam to zdjęcie to aż się przeraziłam no ale podobno na stare lata ludzie też się zmieniają..:)

kwiat

A może go tak Rimma ubrała ?

kwiat

chciałabym w to wierzyc;]
nie ma innej opcji

tynka19xx

Podobno gustu się nie komentuje ale tego aż nie da się nie skomentować.. jestem przyzwyczajona do garniturów, świetnej chustki w rybki, niedopasowanych krawatów do koszuli i fajnych spodni no ale cóż kiedyś mnie musiał zadziwić..

kwiat

Po prostu nie traktuje mody poważnie^^ A tak na serio, to OKROPNIE się ubrał:D