Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Chore relacje prześladowca-ofiara; psychopaci-Alan. Wejście grozi szokiem, odpowiedź tym bardziej, ale zapraszamy

sunshine_7

Wszystkie miejsca są dobre na takie spotkania ważne że z Alanem... Mi by nawet wystarczyło zderzenie się z nim wózkami w super samie :)

kwiat

a później byś chodziła do tego sklepu codziennie i przesiadywała tam godzinami mając nadzieję że go znowu spotkasz

sunshine_7

Dokładnie tak i cały czas przechodziła bym koło tego miejsc gdzie sie z NIM zderzyłam i odnawiała bym sobie tą sytuacje na nowo w moim umyśle:P

kwiat

gdyby cie spotkał któryś raz z kolei pomyślałby zapewne że masz coś nie poklei w głowie i przestał by przychodzić do tego sklepu

sunshine_7

No właśnie ja to widzę kompletnie inaczej. Spotykali byśmy sie PRZYPADKIEM w super samie on by sie moją sobą bardzie zainteresował. Jakaś chwilowa pogawędka w kolejce do kasy. I tak kilka raz. Następnie zaproponował by kawę ja bym się zgodziła. Godziny by mijały na miłej rozmowie. I to był by początek naszej znajomości która pociągnęła by się już do końca życia. Oczywiście on by się we mnie zakochał i już mamy piękny Happy End:D

kwiat

ja widzę kwiat że twoja głowa jest bardzo zajęta takimi historyjkami szczególnie wtedy kiedy pewnie nie możesz zasnąć

sunshine_7

Ja już mam cały plan poderwania Alana i bycia z nim do końca życia ułożony. Ja tam czasu nie marnuje:p

kwiat

no widzę właśnie
tylko szkoda że on o tym nic nie wie

sunshine_7

On się za niedługo dowie już ja sie o to postaram:) Sun jak ty potrafisz szybko zapał człowieka i jego marzenia zgasić:(

kwiat

po prostu patrze na to bardziej realistycznie

sunshine_7

Ja tam wolę pomarzyć, bo to lepsze niż życie realistyczne. W moim życiu nigdy go zapewne nie spotkam ( moje serce nad tym bardzo ubolewa)ale w moim umyśle to on jest zawsze przy mnie :)

kwiat

naturalnie że marzenia są leprze. W marzeniach możemy być kim chcemy i z kim chcemy takie życie jest o wiele lepsze ale nie jestem pewna czy na dłuższa metę sie sprawdza

sunshine_7

Ale czy marzenia muszą się sprawdzać? Są czasem po to, żeby nam umylić szare zycie, żeby czasem było kolorowo i pojawił się uśmiech na ustach. Ale z cała reszta wypowiedzi sie zgadzam.
Sun skąd wiesz ze gdy kwiat gdy nie moze zasnąć wymyśla takie historie? Czyżby niewinne przypuszczenia, a może autopsja?;P
A poza tym nikt nie powiedział ze to nie fotoforum...tak, szczegóły, czepiamy się;P

Mittron

Mi tam nie przeszkadza, że kwiat sobie fantazjuje na tym forum:P Każda na pewno ma jakieś marzenia związane z Alanem, a ona po prostu dzieli się nimi z nami:)

meAlancholic

A niektóre już napisały :P
(tyle że dużo wcześniej :P)

Nela

Ja przynajmniej to forum rozwijam. A może wy sie podzielicie jakimiś marzeniami związanymi z Alanem:P

kwiat

powiem tylko <napisze> że ja się wstydzę...;P

Mittron

tak ja też raczej bym tu nic na ten temat nie napisała,jeszcze by usunęli mój wpis;)

ewoslawa

każdy człowiek o czymś myśli przed zaśnięciem inaczej sie nie da to jest potwierdzone naukowo

sunshine_7

Oj tak... Ja tam mam całkiem przyzwoite fantazje! No dobra, wcale nie są przyzwoite...:)

meAlancholic

tam myślę o różnych sprawach czasami odbiegam od rzeczywistości i wtedy najczęściej zasypiam

sunshine_7

czyżby forum znowu zapadło w śpiączkę?? a moze by na odwrót odczytujemy pory roku kiedy jest prawie lato traktujemy to jak zime i zapadamy w sen niczym niedźwiedzie

sunshine_7

Jak poetycko Sun ;P
Niestety muszę cię poinformować, że wszyscy zajęci aktualnie... Więc będziesz musiała poczekać...

Nela

witam! dawno mnie nie było, czego bardzo żałuję. tak jak mówi nela teraz dużo ludzi nie ma czasu, ja też mam niemiłe zajęcie, ale marzyć zawsze....

maddusia

No pewnie, że można...:)

meAlancholic

Od wczoraj nic nowego? No lekka przesada!:)

sunshine_7

Ja też mam marzenia związane z Alanem... XD, ale nie powiem wam nic konkretnego ;P

A tak abstrahując... Czy któraś z was widziała w całości film „Victoria Wood – With All The Trimmings” z 2000 roku? Kiedyś obejrzałem i to tylko częściowo (przez jakość-nie miałem cierpliwości) to co można pobrać ze strony "The Alan Rickman Download Haven" (czyli sam fragment z Rikmanem), aktualnie jestem w posiadaniu 11% tego filmu ;) jest on dostępny w całości, ale ma mało źródeł i strasznie wolno się sciąga... Może któraś z was zdobyła ten film przez inny program niż emulek?

sugmanik

korzystając z wolnej chwili stwierdzam iż nic się tu nie dzieje

sunshine_7

całkiem słusznie...więc trzeba to zmienić!

meAlancholic

na co wiec czekasz Alanholic_girl??

sunshine_7

na Ciebie:)

meAlancholic

na mnie?? a dlaczego akurat na mnie ??

sunshine_7

Bo nikogo innego tu nie ma... A masz coś przeciwko?:)

meAlancholic

ja zazwyczaj mam coś przeciwko

sunshine_7

Całkiem niepotrzebnie:P

meAlancholic

już mam taki charakter

sunshine_7

Może rzeczywiście to forum wiele by straciło bez Twoich wypowiedzi...A może nie? Nie dowiemy się tego:D Teraz próbuję z ciocią się porozumieć w sprawie Search for John Gissing:P Może się uda?:)

meAlancholic

A jeszcze wracając do tego, że na forum nudno... Ludzie albo powyjeżdżali, albo jeszcze do szkoły chodzą a w weekendy odpoczywają

meAlancholic

nie mam pojecia ale z tego co pamiętam Mittron próbowała kiedyś mnie rozgryźć możecie powymieniać sie notatkami
żartuje naturalnie

sunshine_7

nie wiem nie interesuje mnie to
pisze czasami jak nikogo nie ma tylko po to żeby temat nie wyszedł z obiegu

sunshine_7

Ciekawe co by wyszło z rozgryzienia sun...Nie wiem czy chcę wiedzieć:P Też żartuję:)

meAlancholic

zapewne do rozgryzienia nigdy nie dojdzie
ale nie zapieram się bo nigdy nie powinno się mówić nigdy

sunshine_7

Cholera mam ospę... i na dodatek dopiero teraz odzyskałam komputer.... Jak widzę wypowiedzi związane z marzeniami o Alanie się "posypały":P

kwiat

kwiat bo to tylko ty masz taki że tak powiem dar do szczegółowego planowania swoich spotkań z Alanem
może wymyśliłaś nową wersje ??

sunshine_7

konrii nasz ulubieniec chce być fajny ale cóż.............. nie wychodzi

sunshine_7

Kwiat mam nadzieję, żeś już zdrowa...A co do marzeń- proszę bardzo, możesz opisać swoje fantazje:p

meAlancholic

Niestety nie jestem zdrowa dopiero się zaczyna. Najgorsze jest to , że tylko chwilami moje samopoczucie pozwala mi pisać na tym forum( na szczęście). Co do tych fantazji no nie wiem co tu jeszcze napisać, nie wiem czy nieprzyzwoite rzeczy też mogę:P

kwiat

Sun ja się bardzo cieszę, że mam ten swój dar:)

kwiat

zawiodłam się
został zablokowany temat konriiego (?) a juz się rozwijał w interesującym kierunku

sunshine_7

Sun, nie podoba ci się mój avatar? ;P Ten juz chyba zostanie na dłuzej....