Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Chore relacje prześladowca-ofiara; psychopaci-Alan. Wejście grozi szokiem, odpowiedź tym bardziej, ale zapraszamy

meAlancholic

Dobra, zmieńmy temat;P Zdarzyło się raz, ubrał się oryginalnie, to trzeba przyznać bez wątpienia;) Może gdzie najładniej wyglądał?
PS Wiesz A_G, chyba na razie nie będę zmieniać avartara;)

Mittron

Nie zmieniaj skarbie:) A co do twojego pytania... Nie wiem gdzie wyglądał najładniej, z reguły ubiera się bardzo elegancko:P

meAlancholic

mi się najbardziej podobał na premierze HP z ta jego genialna chustką w rybki...:)

kwiat

Nie będę, lubie być taka incognito, dopóki nikt się nie domyśli, nie zmienię;] A nawet jeśli, to i tak nic nie obiecuję;P
Mnie to on się podobał ostatnio bardzo na premierze ST

Mittron

Tak, wtedy wyglądał świetnie;) Wogóle na premiery przywdziewa się elegancko:P A gdyby ubrał się tak jak kloszard, to wszystkie zdjęcia byłyby z nim w roli głównej <lol2>

meAlancholic

No ba^^ Prawda. wtedy na pewno cała uwaga skupiła by się nanim, byle żeby się w specyficzny zapach nie przyodziewał;)

Mittron

No z tego może zrezygnować. Chociaż nie wiadomo jaki aromat wydzielała ta jego kurtka, o czapce nie wspomnę:)

meAlancholic

to było straszne ( w języku lengłydż horibul czy coś w ten deseń)
chciałabym wierzyc, że to Jakiś nieprawdopodobnie podobny facet po prostu. jakiś klon

sunshine_7

Ogłaszam powszechną mobilizację ;D
Ktoś na forum ogólnym napisał, że Rickman jest świetnym aktorem, ale nie jest wszechstronny (ta sama osoba jednocześnie uważa, że Depp taki jest...). Użytkownik nie jest jednak trollem, więc jeśli macie jakieś, w miarę dobrze ujęte w słowa, argumenty przemawiające za naszym idolem, to piszcie:
http://www.filmweb.pl/topic/999177/Kto+Waszym+zdaniem+zas%C5%82uguje+na+miano+na jbardziej+wszechstronnego+aktora+aktorki.html

sugmanik

omg, ten uzytkownik ma Alana w ulubionych, a mimo to takie 'pierdoły' pisze... ;D

sugmanik

szaliczek w rybki to mój osobisty faworyt

sunshine_7

zdjęcie pod tytułem "Alan i życiowa pretensja na twarzy" http://www.284bc.com/wp-content/uploads/2007/06/alan-rickman.png

sunshine_7

Sun czyżbyś sie ze mną zgadzała?? ( chustko- szalik w rybki jest niesamowity):P

sunshine_7

i jeszcze jedno :"mam szpanerskie okulary"
http://sunglassopticstudio.com/blog/wp-content/uploads/2007/11/alanrickmanberlin airport.jpg

sunshine_7

oczywiście że się zgadzam

sunshine_7

Sun niestety 2 zdjęcie nie chce mi się otworzyć.. jest strona ale bez zdjęć..:(

kwiat

Kwiat ty nawet sobie nie wyobrażasz jakie zmiany we mnie zaszły
założyłam nawet gg i podałam numer forumowiczom
http://i213.photobucket.com/albums/cc254/wombat_10/alanrickman_bea-fanpict2.gif? t=1214319124 (prawie to samo zdjęcie tylko trochę obcięte spróbuj tutaj)
http://tn3-2.deviantart.com/fs20/300W/f/2007/265/5/e/Alan_Rickman_Characters___1 _by_ArcanePrayer.png (to też fajne tylko trochę małe)

sunshine_7

Sun co się z tobą się dzieje? gdzie jest nasza sun ta "okropna, opryskliwa" Sun ...? Kim jesteś jak śmiesz podszywać się pod nasza starą Sun? :P a co do gg właśnie miałam napisać że mnie zatkało że je podałaś oczywiście je zapisałam ..:D

kwiat

dzięki teraz widzę okulary kurcze takie kobiece może Rimmie zwędził:)

kwiat

gg założyłam tylko dlatego że bardzo chciałam jedno zdjęcie od sugmanika więc musiałam mu tutaj podać on podał Neli później podali mi numer Mittron A_g zapytała czy może do mnie napisać więc się zgodziłam
ale twojego numeru jeszcze nie mam

sunshine_7

A chcesz mój numer..?:P

kwiat

Kwiat znamy się nie od dziś wydaje mi się że doszłyśmy już do takiego punktu w naszym życiu w którym możesz mi wysłać wiadomość na gadu lub podać numer

sunshine_7

Jak to zabrzmiało: "Kwiat znamy się nie od dziś wydaje mi się że doszłyśmy już do takiego punktu w naszym życiu" jak byśmy były parą kochanków:P no cóż jeśli uważasz że doszłyśmy w życiu do tak ważnego momentu więc zaryzykuje i napisze znowu mój numer gg choć powiem Ci sun że wystarczy wejść na mój profil i tam on jest napisany, ale znaj moje dobre serce nie będę ciebie męczyć i ci napiszę.. 8961966 łatwo zapamiętać końcówkę data chrztu Polski:P

kwiat

z tymi kochankami to się tak nie zapędzaj chodziło mi bardziej o to efekt sceny z tandetnego filmu
jak już mówiłam wcześniej nie zaglądam na profile innych

sunshine_7

Ej ale to okulary to nawet twarzowe...mnie sie podoba;) A tej chustki to ja nie pamiętam...dajcie zdjęcie^^
Alan ale masz boski avartar;D A na temat mojego się nawet nie wypowiedziałeś od długieeego czasu...cóz Cię powstrzymuje? Przeciez czepiasz się szczegółów;P Chociaż avartar Mittron to nie szczegół;P Dobra, nie będę pisać już pierdół, przechodzę do konkretów, to wszystko przez to że mam dobry humor...
Te obrazki do których dałeś linki w tamtym temacie są bardzo strasznie fajne, kiedys Nela dała mi linki i widziałam ten 1. większy, ale już nie wiem jaka to strona...i czy to ta sama...

Mittron

<Alan ale masz boski avartar;D>
Odpowiedni avatar, dla odpowiedniego faceta ;P
Ten avatar zostanie już na dłużej (przynajmniej na miesiąc...)

<A na temat mojego się nawet nie wypowiedziałeś od długieeego czasu...cóz Cię powstrzymuje? Przeciez czepiasz się szczegółów;P Chociaż avartar Mittron to nie szczegół;P>
Nie wypowiadałem się, bo myślałem, że on jest tylko 'przejściowy' :)
Poza tym na moją jakże strasznie fajną opinię trzeba sobie zasłużyć ;P
A zatem...
Nie wiem kim jest osoba na twoim avatarze,
może się jeszcze dowiem, to czas pokaże;
jednakże to bardzo fajne zdjęcie,
trochę poprawione w komputerze,
ale ciekawe ujęcie.

<Te obrazki do których dałeś linki w tamtym temacie są bardzo strasznie fajne>
Sun podała pierwszą część, a to mnie zainspirowało do znalezienia drugiej, ciekawe czy jest takich więcej, bo sa naprawde bardzo fajne... :D

sugmanik

Ps. Kwiat, Mittron dziekuję za wsparcie XD

sugmanik

No pewnie że odpowiedni, jakbyś nie był taki, to bym z Tobą nie gadała. Trzeba sobie na to zasłużyć;] W końcu gadasz z MITtRON;] A poza tym to właśnie pragnęłam Cię zaispirować (żeby nie powiedzieć sprowokować;P), co byś zapytał (i jednocześnie przyznał) kim jest facet na moim boskim avartarze;] Bo wiem, że Ty nie ugięty jesteś;P I mam w końcu satysfakcję;)
Nie-e, nie jest "poprawione w komputerze";P Ale z czasem się dowiesz kto to, ale dopiero gdy wszyscy będą się zastanawiali "kto to jest, na tym boskim avartarze Mittron?";D "Czas pokaże";) Nie mam co robić, to poczekam aż się troszkę pozastanawiacie, jeśli będziecie mieli ochotę, rzecz jasna;) O to będzie nowy quiz na forum...kim jest facet na avartarze Mittron? W miarę postępów, będę wymieniać;]

Mittron

PS Alan...cała przyjemność po mojej stronie Skarbie;D

Mittron

Zdjęcia są ok (oprócz pierwszego), to ostatnie strasznie fajne (Alan pewnie się zgodzi:D), tylko małe i nie wszystko da się przeczytać:(

Mittron

Mittron, nie macie już zaszczytnego przywileju zwracania się do mnie "skarbie" -teraz tylko jedna osoba ma takie prawo
(no może dwie... ;P)

sugmanik

Phi! Nawet nie wiesz jak mi ulżyło;P Gdy musiałam cierpieć męki i katusze zwracając się do Ciebie w taki sposób, wynikający z mojej wrodzonej pozornej uprzejmości;] Myślałam że tego wymagasz...;] Czekałam tyyyle czasu aż to napiszesz i w końcu! Podziękuj w moim imieniu tej osobistości, dzieki kótrej to osiągnęłam forumowiczu X ;P
Ależ dzisiaj piękny dzień;D

Mittron

<musiałam cierpieć męki i katusze>
bardzo mi przykro ;D

<Podziękuj w moim imieniu tej osobistości, dzieki kótrej to osiągnęłam forumowiczu X >
Podziekuję. Dlaczego "forumowiczu X"? Czym sobie na to zasłużyłem? Przecież mam nick i imię :P

sugmanik

Mittron się z Tobą droczy:P

meAlancholic

Wiem, często się droczy ;D
Ale dziś mamy piękny dzień XD

sugmanik

Pewnie, że piękny (strasznie fajny), ale z jakiegoś szczególnego powodu?

meAlancholic

Mittron nie musi już cierpieć ;D
poza tym pogoda piękna, taka brytyjska (przynajmniej u mnie) -a ja takową lubię :)

sugmanik

Ja też, zwłaszcza jak siedzę w domu. Ale dziś mam bardzo odpowiedzialne zadanie, opiekuję się ciężarną kotką, w dodatku z zagrożoną ciążą:/

meAlancholic

Jak ty się opiekujesz, to kotce niczego nie zabraknie :)

meAlancholic

A powiedz mi kiedy będziesz na gadu? Ostatnio nie mogę Cię tam zastać :(

meAlancholic

bo ostatnio nie bywam, zaglądam tylko na chwilę jako niewidoczny i się wyłączam :)
nie mam zbyt wiele czasu na surfowanie po necie, więc nie mogę, pozwolić sobie na gg

A czemu piszecie słowa "Ciebie", "Tobie",itd. z wielkiej litery? Takie są zasady netykiety (czy jak to tam się nazywa...) ;)?
Myślałem, że tak się pisze tylko w listach i innych szczególnych przypadkach, ale nie na forum, a odwiedzam tez forum ogólne FW i widzę, że prawie każdy tak pisze (oprócz mnie i paru innych osób... ;D)

sugmanik

Nie wiem czy takie są zasady, ale rzeczywiście większość osób tak pisze. Myślę, że to wynika z szacunku z jakim powinno się traktować rozmówcę:D Ale mi nie przeszkadza jeśli ktoś pisze z małej litery^^

meAlancholic

Jest nowa forumowiczka LadyRickman i wszędzie pisze oprócz głównego ( tego ) tematu może się boi np Sun?:P Nawet nie ma avatara nie ma co zgadywać :/ Mittron ja to chyba się nigdy nie doczekam kiedy wyjawisz tego pana z avatara:D

kwiat

Wiesz FORUMOWICZU nie mamobowiązku zwracać się do Ciebie po imieniu <foch>;P I jeśli ktoś ma w sobie chociaż odrobinę kultury osobistej, nie dziwi się na wielką literę na początku np słowa Ty;P<foch> Aha i jeszcze jedno...nie mam wspaniałego dnia, przez to że nie cierpię, czyli nie dzięki Tobie, nie pochlebiaj sobie;P <foch> Masz szczęście że Cię jeszcze trochę bardzo strasznie lubię;D <wskoczyłam na wyższy LEWEL;p>
Kwiat, kochana, zgadujcie, zgadujcie, mówiłam już o super nowym ultragalaktycznym kłizie;D

Mittron

Mittron, opium nie jest takie dobre dla organizmu, wiesz? ;D
Alkoholu tez nie powinnaś nadużywać, bierz przykład ze mnie; od naszej ostatniej rozmowy przez gg nie wypiłem ani kropelki :D

Nie masz nic ciekawego do roboty?
Ucz się dziewczynko, matura niedługo :P

<Masz szczęście że Cię jeszcze trochę bardzo strasznie lubię;D>
Nie wiem czy to takie szczęście ;P <foch>

Myslisz, że będę brał udział w tym twoim super ultragalaktycznym kłizie?
............................................... ;D

owszem będę...

...David Bowie?

kwiat

Kwiat, na FW jest wielu alanholików, którzy albo nie chcą, albo boją się z nami rozmawiać (i to nie tylko przez Sun). Kto chciałby rozmawiać z takimi psychopatami...? ;D Osobiście uważam, że jestem straszniejszy niż nasza Sunshine ;P
Zastanawialiście się ile osób czyta to co piszemy i nie bierze udziału w rozmowie? ;D

sugmanik

Wiem że opium jest szkodliwe, ale wyskoczyłeś jak Filip z konopii;P Głodnemu chleb na myśli;P Paliłeś?;] Albo czyżbyś jednak nie dotrzymał tej obietnicy, którą prezentowałeś któregoś razu na gg?;P Bo jakoś nieudolnie dziś fakty łączysz;]
No i znów nie wiadomo o co biega...eh masz szczęście że się przywyczaiłam;] Dzięki że się martwisz o moje zajęcia, tak więc żeby zaspokoić Twa ciekawość mam mnóstwo ciekawych rzeczy do roboty. A do matury to moja mamusia ma jedyna prawo mi kazać się uczyć;]
Oj wiem trochę złośliwości nie zaszkodzi, jeśli wiemy że to żarty, więc wal jeszcze jak chcesz;D (bynajmniej ja uważam że to żarty;>)
I nie-e, to Dejwid Bołi;]

sugmanik

na pewno sporo, choćby ta pani od tematu o nas, black-white-waterdryad?

meAlancholic

Wlaśnie;) Jesteśmy czyimis idolami;]

Mittron

No chyba tak:P