Chore relacje prześladowca-ofiara; psychopaci-Alan. Wejście grozi szokiem, odpowiedź tym bardziej, ale zapraszamy
Jak powszechnie się sądzi...
Ale wiesz...czepianie się jest rzecza względną, Sun nie jest zbyt drobiazgowa, ja wiem czy ona sie właściwie czepia...;)
Mittron dzisiaj znalazła te cuda ;)
http://pics.livejournal.com/alanrickmanfrek/gallery/000dcbke
Mam nadzieję, ze będzie ci się podobać kwiat ;D
Och dzięki za te zdjęcia:) Zdjęcie Sun mi się nie podoba, a galeria Neli jest fajna choć ja osobiście wolą Alana beż tego zarostu.
Oj wybacz za to przejęzyczenie ( i tu się Sun czepia), a więc zdjęcie które zamieściła Sun na którym jest Alan nie podoba mi się.
zrzędziłaś to wzięłam pierwsze z brzegu że tak powiem
to naturalnie rzecz gustu zdjęcia z zarostem czy bez dlatego nie będę wdawać się w dalsze pertraktacje na ten temat
kiedyś już było powiedziane że nie robimy fotoforum tylko okazjonalnie zamieszczamy jakis link ze zdjęciem
a ty się ewidentnie domagałaś jakiegoś zdjęcia
w tamtym temacie tych linków było więcej bo nam sie nudziło i nie było o czym rozmawiać
skoro tak twierdzisz Nela nie będe ani potwierdzać ani zaprzeczać
dobrze że miedzy nami jest taki ktoś jak ty bo wieczór mamy dzieki tobie uratowany
nie bądź śmieszna
ile ramy można powtarzac że nie jestem zwolennikiem agresji?
wykażmy sie choć odrobiną klasy
Nelu doskonale wiesz że to już jest trzeci nasz wspólny temat
(nie lubie tak pisac ale musze) gdybym nie zaczęła sie wtrącać w inne tematy i wypowiadać swoje zdanie takim jakie jest naprawdę może teraz nie było by trzeciego wspólnego tematu?
pewnie nie... i dlatego się cieszę z tego, jak to wszystko się rozwinęło :D
Dlatego również napisałam wcześniej, że 'Sun żondzi!' XD
A czy to ważne? Czasem 15-latek zachowuję się dojrzale, a 30-latek jak ostatni gówniarz. Wiek o niczym nie świadczy...
http://www.hogsmeade.pl/photogallery.php?photo_id=4803
hehe... Alan w fastfoodzie ;D
Genialna ta mina :DD
Chciała bym kiedyś wejść do McDonalda i tak przypadkiem spotkać Alana, przypadkiem sie do niego dosiąść i rozmawiać długimi godzinami:)