Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Chore relacje prześladowca-ofiara; psychopaci-Alan. Wejście grozi szokiem, odpowiedź tym bardziej, ale zapraszamy

użytkownik usunięty
sunshine_7

Myślę, że to trochę jego znak rozpoznawczy. Ma bardzo charakterystyczny głos, poznałabym go wszędzie chyba.

też mi się tak wydaje
chociaż nie należę do osób które obsesyjnie szukają informacji na jego temat

użytkownik usunięty
sunshine_7

Ale jednak dużo piszesz na tym forum... Chociaż powiem szczerze, że nie podoba mi się to, co z nim robicie.

dużo pisze ale nie zawsze o Alanie
że ci się nie podoba co tu robimy to juz nie moja sprawa mamy osobny temat i jak widze ty też na nim piszesz więc

sunshine_7

informacja dla stałych bywalców tego tematu
Kici Mordki temat nam się kończy kto zakłada nowy??
(proponuje sugmanika)

użytkownik usunięty
sunshine_7

Właśnie... nie zawsze. Nie oczekuję, że się tym przejmiesz. Po prostu tymi osobistymi tematami zaśmiecacie to forum, a rozmowy bardzo często schodzą z tematu, na który powinniście tu rozmawiać - Rickmana. Kiedyś tu było inaczej i według mnie lepiej. Chociaż i tak chyba nic nie pobije tego, co się dzieje na forum Johnny'ego Deppa.

Ależ nikt nie każe wam tu wchodzić i czytać, tego co my "bazgrzemy". O ile wiem nie ma nakazu rozmawiania tylko i wyłącznie o Alanie. Jeśli kogoś tym urażamy to trudno;P

meAlancholic

A, przychylam się do propozycji Sun, może niech kolejny temat wyjdzie spod klawiatury Alana:)

meAlancholic

też tak myśle
jeśli będą jakieś problemy z wymyśleniem nazwy pomożemy
mam nadzieję że się ze mną zgodzisz A_g

Rzeczywiście, kiedyś było inaczej/lepiej...
Tematy, jak np.:

„Czat”

„Będzie ktoś dziś na czacie??? Ja jestem.... papapapa”

„CZY CZAT JUŻ NIE FUNKCJONUJE????”

„Reaktywacja Czata:)”

...w ogóle ‘nie zaśmiecają’ forum :)

Jesteśmy fanami Rickmana i chcemy ze sobą rozmawiać. Jak już wspomniała A_G -nikt nikogo nie zmusza do czytania naszych tworów, większość naszych komentarzy jest właśnie w ‘naszym temacie’(‘dawne’ tematy są-nie znikły, więc możesz je sobie poczytać i skomentować, jeśli masz ochotę. Ze ‘starszymi’ użytkownikami możesz rozmawiać przez gg lub na blogu lub czacie, na forum też czasem można je zastać).

Pozdr :)

użytkownik usunięty
sugmanik

To również było zaśmiecanie, ale tamci użytkownicy założyli właśnie tego czata, na którym rozmawiali na takie tematy, jak Wy tutaj, więc IMO zaśmiecali to forum mniej. Po prostu ja tego nie popieram. I róbcie tu co chcecie, bo mnie to w sumie jakoś bardzo nie obchodzi, tylko, że fanom Rickmana powinno zależeć na tym, żeby był tu jakiś porządek. Dziwne jest tu również to, że robicie sobie osobne "grupki", do których praktycznie nie dopuszczacie nowych użytkowników, a wielu z nich zostało na wstępie niezbyt mile przywitanych. Po prostu to forum jest jakby "zamknięte", bo na innych każdy może napisać, wyrazić swoją opinię, choćby tylko raz.
A i nie mówię, że 'starsi' użytkownicy byli lepsi, czy gorsi i nie zależy mi specjalnie na rozmowie z nimi, po prostu dziwię się trochę, że osoba całkiem dobrego aktora przyciąga trochę dziwne osoby. Bez urazy.

użytkownik usunięty

Wiem, że nikt mi nie każe tego czytać, ale mam prawo napisać co tym myślę, tyle. Wam również nikt nie "każe" się ze mną zgadzać.

Na tym forum, też "każdy może napisać, wyrazić swoją opinię, choćby tylko raz" -tak też niektórzy czynią, a my nie jestesmy grupą zamknietą, czytając nasze wcześniejsze wpisy można nas poznać i zdecydować czy chce się z kimś takim dziwnym rozmawiać :)

użytkownik usunięty
sugmanik

I zdarza się, że naskakujecie na takie osoby. No cóż, ja sądzę inaczej ;-P

sunshine_7

oki doki, zgadzam się na zaszczytne miano Założyciela Tematu :D

sugmanik

Sun, jak to nie jesteś straszna? Moim zdaniem jesteś strasznie fajna :D

sugmanik

wybacz sugmanik że napisałam w środku
myślisz że jestem "strasznie fajna"?? hymm sama nie wiem czy powinnam sie cieszyć czy też może się obrazić

sunshine_7

przecież słowo "strasznie" używa się zamiast słówka "bardzo" :D
------> jesteś więc bardzo fajna :)

sugmanik

jesteś uroczy
masz już jakiś pomysł na nazwę tematu ??

sunshine_7

tylko nie 'uroczy' ;D

Owszem mam, ale nie jest to jakiś mega ultragalaktyczny hit ;D

A wiecie, że jestem na Rickmanowej liście "stronę współtworzą"

sugmanik

??* XD

sugmanik

Właśnie Alan, zapomniałam wspomnieć o starszych tematach z Alanem mało mających wspólnego. Ale nie, żebym ich się czepiała, po prostu oceniając nas, warto rozejrzeć się czy "kiedyś" przypadkiem nie było podobnie. Więc z tematem ustalone, jak coś można się wspólnie zastanowić nad nazwą. Będę jak tylko uda mi się dorwać do neta, bo parę dni spędzę we Wrocławiu:D

meAlancholic

Gratuluję miejsca na zaszczytnej liście^^

meAlancholic

sugmanik nie widze cię tam
jak masz już pomysł to powiedz jaki bo jak dobrze pójdzie to skończymy dzisiaj

sunshine_7

Myślę o czymś w stylu:

Rozmowy o Alanie i o Nietchem... Fani Rickmana zapraszają, "Love Actually [to Alan Rickman] is all around"

Nic nadzwyczajnego, więc jeśli macie jakies ciekawe pomysły to piszcie :)

sugmanik

Temat musi być taki, żeby "normalni" fani wiedzieli czym grozi wejście;)

meAlancholic

Może być: "chorzy psychicznie ;) fani Rickmana zapraszają"? :)

sunshine_7

Sun, żeby mnie zobaczyć trzeba kliknąć na "zobacz wszystkich twórców" -jestem na pierwszym miejscu z osób które dodały jedną rzecz

sugmanik

Pytanie do Sun...
Czytałaś może wczorajszy wątek o Blow Dry? Jak Ty się zapatrujesz na polski tytuł tego filmu?

Alan obejrzałeś dzisiaj?

meAlancholic

Nie obejrzałem (Moc mnie opuściła ;D), ale jutro na pewno obejrzę, będę miał więcej czasu :)

meAlancholic

wybaczcie coś innego mnie że tak powiem wciągnęło
szczerze mówiąc A_g nie wiem o czym mówisz nawet nie
nie było mnie wczoraj przy komputerze praktycznie
sugmanik pomysł na nazwe tematu mi się podoba musze przyznać

sunshine_7

A wersja poprawiona lepsza?

sugmanik

z tymi chorymi psychicznie to aż tak bym się nie zapędzała

sunshine_7

Wiecie co..........nie widzę tego co wy piszecie:( Coś się dzieje:( I tak myślę, że to jakaś klątwa rzucona przez tych, którym nasz temat przeszkadza:D

meAlancholic

Nie, to coś z FW sie dzieje chyba, bo mi jakoś ta strona wolno się ładuje, a u was?

meAlancholic

ja się tam na tym nie znam ale
mam nadzieję ze to co napisałam pomoże

sunshine_7

ja nie odczuwam wyraźnej różnicy

sunshine_7

Cholera i znów musze zmienić avartar
Jasne że boski Gary, jak można było nie GO poznać...;) Ruth, cieszę się, że zgadzasz się, tzn sorry, sądzisz, że Gary to dobry aktor:) Sun, a propos tam wcale nie ma dowodu, na dole nie ma tego zdjęcia, ALE dzięki za link, nie wpadłam na to, żeby w tej wyszukiwarce szukać zdjęć;)

Mittron

jest na 5. stronie :)

Mittron

http://www.csh.rit.edu/~halle/hands1.gif a tutaj ??
ja używam jej bardzo często nawet całkiem niedawno powstała w języku polskim tak jak msn messenger

sunshine_7

Ok:) No to zaraz skończymy temat i dobrze, że przy tym jesteś Mittron:D

Mittron

OK, jest, zwracam honor, ALE dopiero na 5 stronie;]

Mittron

Za to kilkanaście razy mignęło mi tam poprzednie zdjęcie, to ze Szkarłatnej litery:P Poszukam tam ciekawych min Alana:D

Mittron

No ba...Mnie, samej Mittron by przy tym nie było?! Tej Mittron, która jak się pojawia, to równocześnie z nią pojawia się czerwona kartka w kalendarzu;]

Mittron

Mnie cały czas migają Paulinko;) W końcu mam film;D
A to jest najsłodsze zdjęcie Garego http://www.horrorphile.net/userimages/user-138556_1177388707.jpg

Mittron

wyżej dałam bezpośredni

sunshine_7

to jaka w końcu była ta nazwa
A_g o co ci chodziło z Blow Dry ??

sunshine_7

to jaki tytuł chcecie? :D

sugmanik

ten dłuższy jest w sumie zbyt długi
a ten skrócony no cóż zraziłam się do tego "psychicznie" czy co to tam było

sunshine_7

To może tytuł "Love Actually [to Alan Rickman] is all around", a w opisie: