Sorry ze znowu zasmiecam tu xD ale tak z ciekawostki do wszystkich fanek Alana - ile macie lat ;) ? Ja mam 13, lecz nie wygladam i ciagle slysze, ze "jestem nadzwyczaj rozwinieta intelektualnie jak na 13-nasto latke" to nie moje slowa :P No i coz , moze troche w tym racji xD
Pozdrawiam !
Sarah ;)
Ale to absolutnie nie była propozycja:)) Tylko tak;) A jak przy tym jestesmy... to beznadziejnie brzmi;P
Zwierzęcy Magnetyzm to jest to ;P
a może NBA -->> NaByćAlana :)
Zwariowane Fanki Rickmana
"Autsajderki" -> w końcu jesteśmy inne ;)
Uczennice Mistrza :)
Mroczne Bractwo Mistrza
Siostry Alnaki(zamiast Secanki :P)
Stowarzyszenie Mrocznych FilmFanek
dobra idę się napić czegoś mocniejszego bo mi naprawdę bije (chodzi o kawkę "ofkors")
wiesz ze coś bardzo podobnego chodziło mi po głowie tyle ze ja myslałam o ALAN jako Alanohliczki Lubią...Alana Naturalnie:)
Super idzie:)) Ale żem temat wymyśliła, jestem z sieie dumna;P
Musze rano jutro wstać, tak wiec żegnam sie dzis z Wami, dobranoc:*
A Wy-kombinowac dalej, przewodniczaca zleca:D A mam juz pomysl na bloga;)) Pa:*
No tak wszystkie idziecie spać a ja nie mogę łeee...tak to jest jak zabiera się robotę do domu ;). Czyli rano ze świeżymi umysłami na pewno coś wykombinujecie. Dobranoc i miłych snów Same-Wiecie-O-Kim ;)
Mogłabym też się dołączyć? Co do nazwy to nie mam pomysłu, ale najbardziej mi pasuje AA - Anonimowe Alanholiczki ;)
Nie lepiej założyć nowy temat na potrzeby, hm... sekty, zgromadzenia, zakonu?
O! A może ZA - Zakon Alanowy?
Dziewczyny, wasza pasja Alanem zaczyna i mnie się udzielać... i jestem chyba najkrócej zainteresowaną Alanem... wcześniej było mi trochę głupio, bo mam 18 lat i podobał mi się aktor starszy od mojej babci... Ale teraz już się nie będę wstydić. ALAN JEST BOSKI!!!
Boreńku zieleniutki! Moniś wrócił do domu, odbiera pocztę, a tu: 57 wiadomości (większość oczywiście z FilmWeba)!
Moniś dołącza się do nowego fanklubu Alana, jeśli można oczywiście:) (choć z chęcią założyłby też oddzielny dla Snejpa). Popiera również wszelkie działania i pomysły Maj Lwa (mrau), bo sam ogłupiał od wchłanianaia wiedzy i nie potrafi wymyśleć oryinalnej nazwy.
Pozdrawiam
Ave! Witajcie Siostry, to ja oto powróciłam po 1-dniowej nieobecności. Oczywiście że przyjmujemy Was Blueee, 2night do Sekty, Która Nazwy Jeszcze Nie Posiada, aczkolwiek wkrótce takową posiadać będzie. Nela chęci nie wyraziła, tak więc na siłe ją werbować nie będe. Może zdanie zmieni;P Funkcje obiecuje w najbliższym czasie uzgodnić i przydzielić:)
Amen.
Pozdrawiam:*
Ja się również zgłaszam ;D O ile rekrutacja nadal trwa.
Ogółem najbardziej spodobało mi się AA (Anonimowe Alanholiczki) i ZA (Zakon Alana). Choć inne propozycje również były niczego sobie.
"Oł gad", muszę coś wymyślić xD
np.:
R&R - Rozważne i romantyczne :D (Rozważni i romantyczni?);
RICKMAN- Romantyczne I Cyniczne, Kochające Magnetyzm Alana- Narkofanki.
(ew. wersja ogólna): Romantyczni i Cyniczni, Kochający Magnetyzm Alana- Narkofani.
(doszłam do wniosku, że nasze zachowanie świadczy o wyraźnym uzależnieniu od Rickmana- stąd narkofanizm);
FBA- Fanki Boskiego Alana (kojarzy mi się to z FBI);
Jestem świadoma, że pomysły nie są zbyt powalające ;P ale dobrze się bawiłam przy ich tworzeniu, więc musicie je zdzierżyć ;P
Łahahaha!! .\/. <zaciera ręce i śmieje się paranoicznym śmiechem> Mamy kolejną wyznawczynię! Wszem i wobec ogłaszam iż jesteś przyjęta! Nazwy doceniam i stwierdzam że oryginalne:) REKRUTACJA NADAL TRWA! ZAPRASZAM NASTĘPNE ZAGUBIONE DUSZYCZKI:D
więc, wszem i wobec ogłaszam, iż jestem w pełni świadoma swojego Alanholizmu i nie mam ( nigdy nie miałam) zamiaru z nim walczyc,
wobec tego wyrażam gotowośc do działania.
Rekrutacja trwa ... chyba mogę się przyłączyc ?
Pozdrawiam of kors ;))
Oczywiście że tak! Jak najbardziej! Jedynym mym warunkiem jest posiadanie choroby zwanej Alanholizmem;) A że Ty się do takowej przyznajesz publicznie, bez 2 zdań Cię przyjmuje w swe kręgi:)) Nie masz zamiaru walczyć...hm...będziesz moim Minstrem od Spraw Dyplomacji z Nienadającymisięprzekonać- cięzka choroba, cięzkie przypadki...;)
Proponuję szybciutko rozpisać wybory na nazwę sekty i założyć nowy temat, bo teraz raczej o wieku nie piszemy. A tak to też podkreślimy rangę tego stowarzyszenia ;)
Cóż, u nas to nie nowość;) Zawsze w temacie nie na temat. Taka nasza nieszkodliwa przywara:) A więc ja wszem i wobec postanawiam, abyscie dawały już konkretne swoje wybory na nazwę, z tych wyżej wymienionych. GŁOSOWANIE:) Każdy po 1 głosie, prawo do głosu mają Sekciarze;) Proponuję Siostry albo new temat, albo ja przygotuje temat na blog, zrobie, a za waszymi radami itp bede modyfikowac. Gdy sie nasza dzialalnosc rozwinie, za słowem Kaliope pomyslimy nad stroną, he?:)) Heh...ta wyobraźnia;P
Ja tam jestem za nazwą wymyśloną przez Bluee AA - Anonimowe Alanholiczki :). No i oczywiście jeśli można chciała bym się wkupić do sekty:P
Ekhem ^^ pragnę zaznaczyć, ze Anonimowe Alanholiczki to była moja propozycja, żeby nie było ^^ muszę się dowartościować :D
Wybacz za pomyłkę już się poprawiam więc jestem za pomysłem Kaliope :)
A tak do tematu, który już się dawno rozmył- wiek... Więc mam 15 lat (3gim).