Bartłomiej Morawski

2,6
469 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bartłomiej Morawski

Wg Newsweeka ten pan zwabiał pod pozorem robienia zdjęć młode dziewczyny (bardzo młode, nawet 14-letnie) marzące o karierze w modelingu, upijał je i wykorzystywał seksualnie.

Ale skoro występował w spocie przeciwko homosrobii to widocznie zły być nie mógł. No nie?
Kaja Godek twierdziła, że większość p*e*d*o*f*i*l*i to wielbiciele chłopców. Ty masz oczywiście inne dane. Zbierałeś je wśród znajomych?

Shadow_dawnego_ggggggg

Cóż, Godek jest takim źródłem wiedzy o homoseksualizmie jak Socha o szczepionkach. :)

A rzetelne dane mamy z ośrodków badawczych, uniwersytetów. Nie z prawackich blogów. :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Shadow_dawnego_ggggggg

No, hejt poziom słabe wiejskie gimnazjum. Co mi jeszcze pokażesz?

hyrkan

Mógłbym ci pokazać gest Kozakiewicza. Chcesz zobaczyć?

Shadow_dawnego_ggggggg

Chciałbym zobaczyć, jak mądrzejesz, ale ty mógłbyś mi pokazać najwyżej gest Kozakiewicza. ;)

hyrkan

Chciałbyś zobaczyć, jak wprowadzam eugenikę? Nie mam zamiaru tego popierać. Nie jestem naziolem, jak ty.

Shadow_dawnego_ggggggg

Gdybyś był u władzy, obawiałbym się bardzo wyraźnych zbrodni z nienawiści rasowej. Jesteś userem na forum, a 100% twoich postów jest poświęcona szerzeniu nienawiści.

hyrkan

Nie szerzę żadnej nienawiści. Po prostu piszę prawdę. Co ci się w tym tak nie podoba? A jak piszesz, że tak się boisz mojej władzy bo jescze będę mordował - człowieku, czy ty naprawdę oszalałeś?

Shadow_dawnego_ggggggg

Aha, czyli posiadanie konta na forum filmowym tylko po to, żeby napadać na mniejszości co post, w tysiącach postów, to nie szerzenie nienawiści? :D Trudno o większe dno.

Shadow_dawnego_ggggggg

Bo nie bronię ani rasizmu, ani dyskryminacji osób LGBT? Naziści zmiażdżyli polską kulturę uderzając w pewne mniejszości, przemyśl to.

Shadow_dawnego_ggggggg

Kaja Godek tak pogrąża swoich idoli w sutannach ? Niemożliwe.

Carlito78

Kaja Godek jest dla mnie idolem. A agresja przeciwko niej jest nieuzasadniona. Lewactwo ma agresję w genach, ale nawet mnie zdziwili lewacy jak rzucali w kobietę śnieżkami.
ty pogrążasz swoich idoli. Jak to powiedział Redbad Klynstra. Wielbiciele dzieci to też lgtb.

Shadow_dawnego_ggggggg

W sensie, że jesteś pedofilem?

hyrkan

Ja nie wiem, czy jesteś pedofilem. Zastanawiam się tylko nad tym co powiedział Redbad Klynstra. A ty jak uważasz?

Shadow_dawnego_ggggggg

Myślę, że twoje wsparcie dla pedofilii jest znaczne.

użytkownik usunięty
Shadow_dawnego_ggggggg

To że występował w jakimś spocie za który zarobił kasę nic nie znaczy.A na drugą część twojego głupiego komentarza odpowiedział Ci już Herman.Nie pogrążaj się już chłopie

użytkownik usunięty
Shadow_dawnego_ggggggg

Hyrkan miało być

Głodnemu chleb na myśli. Sprawdź co Zygmunt Freud pisał o przejęzyczeniach. A swoją drogą ten hyrkan ma jakieś nazistowskie zacietrzewienie. Nienawidzi Słowian, chce eugeniki.

Shadow_dawnego_ggggggg

Głodny głodnemu wypomni! :D

Dlaczego mój sprzeciw wobec rasizmu miałby być nienawiścią do Słowian? :) Chyba nie udało ci się trafić. Znów. :)

niebinarni nas terroryzują. Cały czas czują się obrażeni:
https://wydarzenia.interia.pl/swiat/news-wielka-brytania-pasazer-pociagu-oburzon y-komunikatem-przewoz,nId,5231317?parametr=zobacz_takze

Shadow_dawnego_ggggggg

Sądząc po forum filmweb, jednak nienawiść pochodzi od ciebie. :)

hyrkan

Nienawiść jest wtedy gdy twierdzi się, że obozy były polskie albo morduje się Palestyńczyków.

Shadow_dawnego_ggggggg

Nienawiść jest też zawsze wtedy, gdy przypisujesz Inuitom zbrodnie, których nie popełniają :)

hyrkan

To jak? eskimosi mordują tych Palestyńczyków czy nie? Bo nie potrafisz odpowiedzieć na takie proste pytanie.

Shadow_dawnego_ggggggg

Przecież ze 30 razy ci napisałem, że Inuitów w Palestynie nie ma, chyba że jakiś pojedynczy turysta.

drogi luki, co się dzieje już na tym świecie: wszystkim przeszkadza prawicowy Jarek, nikomu nie przeszkadza prawicowy Bibi. Teraz rozpętał wojnę aby utrzymać się przy władzy. Myślałem: a to drań. I wtedy szok - dowiedziałem się że miał go zastąpić Lapid. No nie, gdyby Lapid został premierem, to wszyscy by mówili: to ten biedak, któremu Polaczki zabili mamusię. Nie, to już wolę Bibiego. Dlaczego w Polsce nie można wybrać Jaro (bo się cały świat oburza), a my musimy wybierać między dżumą, a cholerą. Oczywiście tobie zarówno Bibi, a tym bardziej Lapid odpowiadają, tak?

Shadow_dawnego_ggggggg

Tak sobie przygotowujesz jeden tekst, który nie ma związku z rozmową, a potem kopiujesz go w każdą swoją rozmowę? :D

Gdybym chciał, żeby świat miał Polaków za głupszych niż są, tak właśnie bym robił.

hyrkan

Za Oceanem mają nas za mądrych, bo tam głoszą ,,hyrkanowską" prawdę:
https://wiadomosci.dziennik.pl/historia/aktualnosci/artykuly/8173184,polska-holo kaust-fundacja-kosciuszkowska.html

Shadow_dawnego_ggggggg

No cóż, skoro od lat oskarżasz inuitów o zbrodnie, których nie popełniają, to jednak wiedza tego kongresmena jest wzorowana na twojej.

hyrkan

A jasne, eskimosi nie mordują Palestyńczyków. Więc kto to robi. Swoją drogą rozumiem cię. Eskimosi zaprzestali już bombardowań Strefy Gazy. Więc masz depresję. Brakuje ci krwi Palestyńczyków, przyznaj się!

Shadow_dawnego_ggggggg

I widzisz? Znów fałszywie oskarżasz.

hyrkan

Kogo? ciebie czy eskimosów? Poza tym nic nie zmieni, że te żądania zapłaty za mienie bezspadkowe, to rozbój. Więc są nie tylko mordercami, ale też złodziejami.

Shadow_dawnego_ggggggg

To naprawdę komiczne że ty, atakując od miesięcy Inuitów, zawsze bezzasadnie, dopiero wtedy widzisz w tym problem, gdy ktoś tak samo zaatakuje Polaków. Widzisz, Wspomniany kongresmen zrobił raz to, co ty zrobiłeś 500, może 5000. :)

Shadow_dawnego_ggggggg

Źle słyszałeś z tą pedofilią.

Prawdopodobnie gdy pisałem ci ze 20 razy, że prawicowe blogi nie są źródłem rzetelnej informacji, próbowałeś na prawicowych blogach sprawdzić, czy mam rację. ;)

hyrkan

Źródłem rzetelnej wiedzy jesteś ty. ty jesteś alfa i omega, najjaśniejsza gwiazda, która nigdy nie zgaśnie. Źródłem rzetelnej wiedzy jest niejaka datner: ,,Polacy zamordowali 200 tys. Ale to liczba minimalna". I jeszcze gros na deser: ,,Polacy zabili więcej żydów niż niemców".

Shadow_dawnego_ggggggg

Zanudzasz strasznie. Źródłem wiedzy biologicznej są naukowe czasopisma biologiczne. Raporty z badań można znaleźć na stronach ośrodków medycznych czy uniwersytetów. Etc etc. :)

Ja się nie powołuję nigdzie na to, że ja jestem ekspertem i mnie należy słuchać. Ja tylko wspominam mimochodem, że brednie, które szerzysz, nigdy obok nauki nawet nie stały, :)

hyrkan

Co ci stoi?

Shadow_dawnego_ggggggg

O, gdybym był tak ze 30 lat młodszy, gorzej wychowany i nie miał pomysłu na odpowiedź, zaserwowałbym żart o staniu. Jakie dno.

hyrkan

Jesteś dobrze wychowany. Markiz czy jaśnie hrabia? Kim panicz jest?

Shadow_dawnego_ggggggg

Gdy sąsiad twojego dziadka odwiedził miasto i opowiedział we wsi sąsiadom, jak było, powstała w twojej rodzinie legenda, że pewne cechy ograniczają się do markizów? :)

hyrkan

Takie cechy jak dogmatyczne myślenie, pycha, megalomanizm, ciągłe kłamanie to rzeczywiście cechy takich jaśnie panów jak ty.

Shadow_dawnego_ggggggg

pardon, a ściganie małych gnojków trollujących na fw to kłamanie czy pycha? "megalomanizm"? to może dogmacja czy puszotność? :D

hyrkan

Masz problemy z megalomanizmem. Cały czas kłamiesz. Jesteś wulgarny. I jeszcze mnie ,,ścigasz". Naprawdę musisz mieć stolec między uszami. Ty mnie ,,ścigasz"! Kto ty jesteś: gliny?

Shadow_dawnego_ggggggg

z megalomanizowanieniem? :D

hyrkan

hyrkan, naczelny megaloman Filmwebu, piewca zbrodniarzy mordujących Palestyńczyków w Strefie Gazy.

Shadow_dawnego_ggggggg

Masz na myśli to, że oskarżasz Inuitów, których nawet w tej części świata nie ma?

hyrkan

A górale ze wzgórz Golan to niby gdzie są? W Polin też ich ponoć nie ma, a ich roszczenia, buta, pycha i oszczerstwa zawsze są z nami.