Bartłomiej Morawski

2,6
469 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bartłomiej Morawski

Wg Newsweeka ten pan zwabiał pod pozorem robienia zdjęć młode dziewczyny (bardzo młode, nawet 14-letnie) marzące o karierze w modelingu, upijał je i wykorzystywał seksualnie.

Shadow_dawnego_ggggggg

Przecież to nie Grenlandia :)

hyrkan

Czy to prawda? Niejaki luki twierdzi, że masz na imię herman (goering albo shapner)? Czy to prawda?

Shadow_dawnego_ggggggg

Jak zwykle, gdy coś podejrzewasz: nie

Shadow_dawnego_ggggggg

No to dlaczego on cię tak nazwał? Masz coś na sumieniu? Propagowałeś eugenikę? Aborcję wśród Polek? Przyznaję się. Bo to nie może być przypadek, że luki nazwał cię Herman. No chyba, że luki czytać nie umie - a u was lewaków to częste - ANALfabetyzm.

Shadow_dawnego_ggggggg

OMG, jakbyś nie był przeze mnie przyłapany wielokrotnie na pisaniu jak analfabeta :)

hyrkan

A więc panicz, jaśnie wielmożny, wykształciuch, z wielkiego miasta, młody, pikny. I już wszystko jasne. Tropi analfabetów.

Shadow_dawnego_ggggggg

I rasistów. Patrz, za oceanem kongresmeni oskarżają Polaków tak jak ty Inuitów:

https://wiadomosci.dziennik.pl/historia/aktualnosci/artykuly/8173184,polska-holo kaust-fundacja-kosciuszkowska.html

hyrkan

eskimosi mordują Palestyńczyków, braciski bielskie z filmu ,,Odwet" to tchórze, gwałciciele swoich rodaczek, mordercy Polaków. Chcesz więcej takich ,,zakłamań". Poczytaj kto służył w nkwd, ub czy był załogą w łagrach.

Shadow_dawnego_ggggggg

Twoja nienawiść do Inuitów jest skrajna. Jak to u kolaborantów i drzewiej bywało.

hyrkan

A górale ze wzgórz Golan to niby gdzie są? W Polin też ich ponoć nie ma, a ich roszczenia, buta, pycha i oszczerstwa zawsze są z nami.

Shadow_dawnego_ggggggg

Oho, kolejny kopiowany pościk. Taka właśnie z rasistami rozmowa, kilka osób im pisze różne wypowiedzi w różnych rozmowach, a oni ctrl c, ctrl v, jakąś jedną wypowiedź wklejają gdzie popadnie, nie czytając nawet wypowiedzi rozmóców. :)

tolerancja91

tolerancjo, co się dzieje już na tym świecie: wszystkim przeszkadza prawicowy Jarek, nikomu nie przeszkadza prawicowy Bibi. Teraz rozpętał wojnę aby utrzymać się przy władzy. Myślałem: a to drań. I wtedy szok - dowiedziałem się że miał go zastąpić Lapid. No nie, gdyby Lapid został premierem, to wszyscy by mówili: to ten biedak, któremu Polaczki zabili mamusię. Nie, to już wolę Bibiego. Dlaczego w Polsce nie można wybrać Jaro (bo się cały świat oburza), a my musimy wybierać między dżumą, a cholerą. Oczywiście tobie zarówno Bibi, a tym bardziej Lapid odpowiadają, tak?

Shadow_dawnego_ggggggg

Mógłbyś przestać odpisywać na mój komentarz sprzed tygodni? Z góry dziękuję

tolerancja91

Nie dziękuj tolerancjo, po prostu bądź sobą, toleruj takie wypowiedzi: https://wiadomosci.dziennik.pl/historia/aktualnosci/artykuly/8173184,polska-holo kaust-fundacja-kosciuszkowska.html

Shadow_dawnego_ggggggg

Przecież my ciągle krytykujemy, gdy zakłamujesz historię Polski. Czemu mamy tolerować, gdy ktoś inny to robi?

hyrkan

A jak, przecież ciągle twierdzę, że obozy nie były polskie. Więc rzeczywiście zakłamują historię, jak to pięknie ująłeś.

Shadow_dawnego_ggggggg

Zakłamujesz kilka razy na dzień pisząc jakieś kłamstwa o Inuitach. Nienawiść rasowa na poziomie zbrodniarzy niemieckich.

hyrkan

Palestynczyków nie morduję. Choć święty nie jestem. Ale jak widzisz, krwi na rękach nie mam.

Shadow_dawnego_ggggggg

Co jak widzę? Jesteś największym hejterem tego forum.

Wiesz, Żydów albo homoseksualistów naziści też atakowali najpierw w prasie, fałszywie oskarżali, próbowali ośmieszyć etc.

Jesteś dokładnie taki sam. Te same intencje, te same metody. Nie bardzo wiem, CO ty musisz widzieć, że ci zasłania fakty. :)

tolerancja91

tolerancjo, brakuje mi twojego towarzystwa. Lubię odpowiadać na twoje komentarze. Być może między nami zawiąże się przyjaźn.

Shadow_dawnego_ggggggg

Właśnie czytam o kolejnym radnym PiS. Obmacywał dziewczynkę. Więc coś na rzeczy jest.

Carlito78

Nie gadaj. Dwóch się doliczyłeś a już ,,jest coś na rzeczy"...? Nie do wiary. Doliczyłeś tu też tych co promowali lgtb?

Shadow_dawnego_ggggggg

A PiS z tego słynie? Bo jeśli chodzi o postawy seksistowskie, aż po akceptacje gwałtu, to na prawicy są nie tyle normą, ile właściwie definicją, co to jest prawica w Polsce. :)

hyrkan

Ską masz takie informacje? Sypnij jakimiś nazwiskami, datami, informacjami. Bo bardzo ciekaw jestem, o czym ty bredzisz. Ja mam informację, że za gwałtami stoją inzyniery i lekaże - pontoniaże.
A niech zgadnę. Pewnie kaczuzelski kogoś zgwałcił? Pewnie na spółkę z Wojciechem Cejrowskim. Ale chyba nie kotka?

Shadow_dawnego_ggggggg

:) Pałowanie strajku kobiet - PiS. Molestowanie przez policjantów aresztowanych kobiet - akceptowane przez PiS. Korwin to już wprost mówi o tym, że kobiety chcą być gwałcone, Konfa to wcielona pogarda dla kobiet. Cejrowski rzeczywiście, też seksista.

A przy tym nie pisałem, że każdy prawak kogoś zgwałcił. Tylko popierają.

hyrkan

Więc każdy prawak popiera gwałcenie kobiet. Ale ty hyrkanie ich wszystkich nie potępiasz. Wszak według twoich informacji nie wszyscy gwałcą.

hyrkan

Według moich politycy prawicy nie gwałcą. Gwałcą inzyniery i lekaże-pontoniaże.

Shadow_dawnego_ggggggg

:) A przed wymyśleniem pontonu nie było gwałtów. To masz ciekawe informacje, tylko nieskończenie głupie.

hyrkan

Pontonów nie wymyślili lekaże i inzyniery. Oni są na to za głupi. inzyniery i lekaże je tylko wykorzystują do najazdu. Gwałty były przed ich inwazją, ale nie w takiej ilości.

Shadow_dawnego_ggggggg

A protestować zacząłeś dopiero, gdy to ktoś inny, a nie polscy patrioci, zaczął gwałcić? Wzniosłe.

hyrkan

Przeciwko gwałtom protestowałem zawsze. I one zawsze były. Jak przybyli pontoniaże-lekaże i inzyniery to liczba gwałtów dramatycznie wzrosła.

Shadow_dawnego_ggggggg

Zawsze, czyli NIGDY i nie pokażesz nawet jednego miejsca, gdzie by to było widać, prawda? :D

hyrkan

Szwecja

Shadow_dawnego_ggggggg

Jednego miejsca, drogi rozmówco, w którym byłoby widać, że protestujesz przeciwko gwałtom. Bo że głosisz poglądy rasistowskie wszędzie, nawet w Szwecji, to już wiemy. :)

hyrkan

Masz jakieś problemy psychiczne? Bo raz obrzucasz mnie wulgarnymi wyzwiskami, innym razem piszesz mi ,,drogi rozmówco". Myślałem, że chodzi ci gdzie rośnie liczba gwałtów dzięki pontoniażom-lekażom i inzyierom. Chciałem ci napisać Frankfurt. Ale tobie nie o to chodzi. A teraz na poważne. Gdzie doszło do brutalnego gwałtu, przeciwko któremu protestowałem? No więc piszę ci. Nie protestowałem, bo nie miałem okazji.
Było brutalne zachowanie wobec uczennicy w Gdańsku. Powiesiła się na skakance. Niestety nie mogłem protestować. Mieszkam w innej części Polski. Na szczęście narodowcy protestowali. Chwała im za to. Przynajmniej raz się przydali. Policja (choć powtarzam, że gliniarzy nie lubię) dobrze się zachowała. To byli rówieśnicy tej dziewczyny z gimnazjum. Ich rodzice robili z nich ofiary. A to nie była prawda. To nie byli ludzie.
Była też afera z tym Polakiem, który zgwałcił Angielkę. Na szczęście go złapali. Nie dało się protestować, bo to inny kraj był. Wstyd mnie i moim rodakom przyniósł. Tobie nie, bo nie jesteś Polakiem. Jestem przeciwko zabójstwom honorowym. Przeciwko gwałtom. Mam nadzieję, że PiS zmniejszy przestępczość przeciwko kobietom. Niestety w Kłodzku się nie udało.
Czy twoim zdaniem bill cliton był z prawicy?

hyrkan

Twierdzisz, że każdy prawak popiera gwałty. Nic nie wiem, aby lemapart ktoś zgwałcił. gliniarze rzeczywiście mogą gwałcić, ale to żadna prawica. Po prostu gestawpowcy, którzy zamordowali Igora Stachowiaka i torturowali Tomasza Komendę. Nie mieszaj gliniarzy z porządnymi ludzmi, którzy chronią wszystkie kobiety, także te które jeszcze się nie narodziły albo mają być ofiarami eugeniki.
Naprawdę nie znam choćby jednego przypadku prawicowego polityka, który popierałby gwałty. Coś ci się poknociło.

Shadow_dawnego_ggggggg

Rozmawiasz ze mną czy z kimś, kto wspominał o Lempart?

hyrkan

Ponawiam pytanie: clintonek to prawica?

Shadow_dawnego_ggggggg

Ponawiam prośbę: jeśli masz zamiar pisać z błędami, to o swojej rodzinie. Do ludzi, którzy cię przewyższają pod każdym względem, to z szacunkiem się odzywaj. :)

tolerancja91

niebinarni nas terroryzują. Cały czas czują się obrażeni:
https://wydarzenia.interia.pl/swiat/news-wielka-brytania-pasazer-pociagu-oburzon y-komunikatem-przewoz,nId,5231317?parametr=zobacz_takze

Shadow_dawnego_ggggggg

co? o co ci znowu czlowieku chodzi?

tolerancja91

Spokojnie tolerancjo. Chodzi mi tylko o to, że pełno tych oburzonych, obrażonych. Aż strach o co znowu się obrażą.

tolerancja91

Dla tych co już się cieszą, że gość był w PiSie informuje, że też był działaczem Platformy Obywatelskiej Donalda Tuska.

tolerancja91

lubisz plotki? to twój styl i sens istnienia? no i pisz prawdę, bo ona tak wygląda: podejrzany o gwałt na trzech nastolatkach to były działacz PO i kandydat PiS

pessoaa

I co w związku z tym, że był działaczem Platformy? Myślisz, że naprawdę mnie to interesuje?

iwonrud

Bedzie mial w pace film sensacyjny

freedomatic

Ja go znam z reality show "Bar". Wystąpił bodajże w piątej edycji.

inferno1983

Ale teraz to będzie go znała cała Polska. Był w spocie drobiu. A to nie wybaczalny błąd. Ucieka i szuka sprawiedliwości. Jest pisiorem, jest faszystą.

iwonrud

Dziwne, że ten śmieć jeszcze nie siedzi. Wyrok się nie uprawomocnił i koleś robi co chce. Ale najlepsze jest jego tłumaczenie - "te nastolatki lubiły ostry seks". Jasne, ostry seks z 50-letnim pajacem o wyglądzie mutanta na pewno lubią 14-latki. Typowy, pisowski śmieć.