Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów

użytkownik usunięty
ag_

Ależ to będzie dla mnie zaszczyt ;)
Mary-Kate

użytkownik usunięty
ag_

Co emmusia jest słodzutak,na niej widok to mi sie rzygać chcę!!!!
Nienawidze jej.Ja tylko wchodzę na jej strony anty emma ahhhahaha

ag_

No tak, przeczytałam 1/4 wszystkich wpisów (na więcej nie miałam ochoty) i szczerze mówiąc, tylko niektórzy z Was się nie mylą. Bardzo niewielka część. Od razu na wstępie mówię, że nie jestem "fanką" Watson, szczerze mówiąc nigdy za nią nie przepadałam (o ile tak można powiedzieć, której nie zna się osobiście- i tu jest pierwszy błąd, który najczęściej popełniacie- znacie ją? rozmawialiście z nią na żywo? i nie tłumaczcie sie w tym momencie wywiadami, wypowiedziamy etc. bo NIE ZNACIE JEJ OSOBIŚCIE), kiedy szłam na HP&WA szczerze mówiąc liczyłam tylko na tych najlepszych aktorów: Gary'ego Oldmana, Davida Thewlisa (doskonały aktor), Alana Rickmana (to co Thewlis), no i na chłopczyków: Ruperta Grinta i Toma Feltona. I nie pomyliłam się- zarówno Watson jak i Radcliff są zwykłymi dzieciakami, które zagrały zupełnie poniżej pzreciętnej. Ja rozumiem, nie można ich porównywać z takimi akorami jak Rickman, ale bez przesady, jak dla mnie była to tak samo sztuczna gra jak trzech panienek w "Aniołkach Charliego" oczywiście w nowej wersji. Ale dobra, nie wypowiadam się. Chce iść dalej bo już i tak zdecydowanie za bardzo się rozpisałam. I teraz druga rzecz- widzicie, komentarzy o Watson nazbierały już się cztery strony- a to oznacza, ze ona ma coś w sobie (wszystko jedno, negatywne czy pozytywne) ale w sobie ma. Inaczej te same osoby nie pisały by tutaj komentarzy w kółko, nieprawda? ;)

Więc na przyszlosć (ale nie daj Boze nie pomyślcie ze mam coś do waszego lubienia bądź nie lubienia jakiś aktorów) pamiętajcie- nie jesteśmy tacy sami. Każdy z nas lubi co, i kogoś i nnego.

No bo pomyślcie, jakby wszyscy byli tacy sami, i jakby wszyscy to samo lubili, to na świecie byłoby nudno, no nie?

Dlatego na przyszłość zastanówcie się, jeśli zaczniecie pisać, że ktoś jest gorszy, bo nie lubi tego samego co Wy.

I co, nie mam racji?

Carol

Może i po części masz racje, ale (zawsze to nieszczęsne "ale" ;) Osób, które nie są takie jak ja wcale NIE UWAŻAM ZA GORSZYCH (moja koleżanka słucha Britney, a jakoś nie zapisałam jej na czarnej liście). A Emmy poprostu nie lubie i nie chodzi tu tylko o wywiady (choć one potwierdzają moją teorie) na zagranicznych stronach Emmy (stronach fanów) jest duzo wypowiedzi jej przyjaciół i babci, która twierdzi, że jej wnuczce woda sodowa uderzyła do głowy, a koleżanki mówią, że stała się zarozumiała i to nie jest wymysł bo nawet w gazetach i na wp kiedyś to zacytowali. Był z nią kiedyś wywiad na żywo i w takim "real tv" widać jaka jest sztuczna. Aha i co z tego, że ma w sobie to "coś", że zapisałyśmy na jej temat 4 strony - to są wypowiedzi negatywne więc ja bym się tak nie zachwycała. Każdy człowiek ma coś co go wyróżnia i o każdym można napisać książke... I BOŻE ZAZNACZAŁAM NA POCZĄTKU, ŻE NIE CHCE OBRAŻAĆ JEJ FANÓW, ale chyba mam prawo dyskutować i przekonywać ich do swoich racji - po to jest forum, czyż nie? WIĘC NIE MÓW, ŻE UWAŻAMY KOGOŚ ZA GORSZEGO BO TAK NIE JEST! Z KĄD JA MAM WIEDZIEĆ CO LUBI EMMA! Myślisz, że ja bazuje na tym, że ona lubi czipsy bekonowe a ja paprykowe? NIE! Są tacy aktorzy, że od pierwszego słowa widać, że są sympatyczni, wywiady wbrew pozorą też nam mówią coś o człowieku. Skąd bysmy wiedzieli, że ulubionym kolorem Keanu Reeves'a jest czerwony (to tylko przykład, proszę się nie sugerować...) jak nie z wywiadu? I co z tego, że nie znam jej osobiście, Lepper'a też nie znam, a każdy dobrze wie, że to głupek ;)

Mary_Kate

I jeszcze taka mała historyjka: W lutym na różnych zagranicznych stronkach (NIE oficjalnych) pojawiały się informacje, że Mary-Kate Olsen ma anoreksje, jak wszytkie polskie fanki nie wierzyłam w to i czytałam tylko wypowiedzi "to, że ma chude nogi to jeszcze nie anoreksja!", ale po jakimś czasie na oficjalnej stronie bliźniaczek pojawiła się informacja, że MK leczy sie w klinice. Tak samo fanki Emmy nie chcą uwierzyć w krytyczne wypowiedzi na zagranicznych stronkach... może nie najlepszy przykład ale zawsze jakiś :)

Mary_Kate

ja jestem bardzo tolerancyjna..mi tez nie pszeszkadza ze ktos ma np. odmienny gust.nie czepiam sie fanów emmy ze ją lubią-chociaz denerwuje mnie gdy ją wychwalaja za takie rzeczy które wcale nie są godne pochwały :/..ja emmy bardzo nie lubie-widac odrazu ze jest sztuczna i woda sodowa udezyła jej do głowy bo czy widzielisci jakas mega-gwiazde która wywalia zeby w usmiechu jak jakas lalka barbie??.. wiadomo aktorzy pozuja do zdjec i sie usmiechaja (:]) ale nie robia tak jak panna watson... gdy zobaczyłam jej fotki odrazu rozpoznałam ze to jest sztuczne :/.. i ja wiem ze emma jest zarozumiała.. przeciez jest tyle wiarygodnych źródeł które to potwierdzaja... przeciez to znikad się nie wzieło! jak juz kiedys pisałam w kazdej rzeczy zawsze jest troche prawdy

ag_

Mam wrażenie, jakbyś uznałą, ze JA jestem fanką Watson (a idźcie, osobiście należy do listy aktorów których nielubię najbardziej), i tak, jakbym moje słowa kierowała tylko do Ciebie i tej drugiej (wybaczcie, dzisiaj cały dzień przesiedziałam nad książka od chemii i w głowie mam same rzeczy dotyczące niej =).
Jako ze dizsiaj przez moje prygniębenie tym, ile już zdążyli nam zadać napiszę krótko, niskładnie, i beznadziejnie, ale co tam.

1.Nie cierpie Watson (jako aktorki) i w pełni się zgadzam z tym co o niej mówicie. Przykłąd Watson był dość ogólny. Ale dalej popieram moje słowa.

2. Nie lubie też Olsenek (jakoś po prostu do mnie nie przemawiają).

3.Uważam, ze każdy ma prawo do własnego zdania.

4.I wcale nie pisałam, że wy kogokolwiek obrażacie. To miało być do tych, którzy to naprawdę robią (a wierzcie mi, znam takich).

5.Ja już chcę wakacje... (ups, faktycznie to od nagłego nadmiaru obowiązków szkolnych, piszę kompletnie nie na temat :).

Pozdrowienia

Aaaaaa, jest jedna rzecz, która może mi pomóc przetrwać: serial "Ed". Napisałam do TVN Siedem i odpisali mi, że puszczą na pewno nastęone odcinki. Ale kiedy to będzie????

A;e

Carol

Niestety nie wiem kiedy będzie emitowany "Ed", spróbuj to pytanie zadać na forum głównym filmwebu, zagląda tam więcej osób :]

Mary_Kate

dobra nowina :D--powstaje coraz wiecej blogów anty-fanów e.w :D....
a macie jakies nowinki na jej temat???

użytkownik usunięty
ag_

Dla mnie Emma jest ok. I nie dlatego, że ładnie się ubiera czy jest bogata. Poprost dobrze gra. Niewiem oco Ci chodzi, nie można tak poprostu czepiać się ludzi. Każdy ma inny gust, a pozatym to jej nieznasz i niewiesz jaka jest naprawdę. Pozatym ona sama się nieubiera, to ją ubierają.

Kolejny "szanowny" anonim, który twierdzi, że obrażamy ludzi. Eh... bez komentarza. A tak w ogóle to Emma się sama ubiera, jedynie na różnego rodzaju galach są styliści, którzy POMAGAJĄ dobrać strój. Czy jak ktoś jest znany to odrazu ma setke osób które rozkazują takiej Emmie jak ma chodzić, ubierać się i pisać? Owszem są takie opinie o znanych, ale mijają się z prawdą. Przecież nikt jej do niczego nie zmusi... Emma musi wyrazić swoją zgodę.

O nie chyba zaraz umre... ==' "ładnie się ubiera", "dobrze gra", co jeszcze, może powiesz, że jest ładna i sexy jak to jakas strona fanow jej sie nazywa (tak tak, "sexyemma buhahahaha". Dziecko, Ty chyba się naćpałeś, a TY wiesz jaka ona jest naprawdę, to może nam powiesz, skoro TY WIESZ hahahaha, no nie ten wpis jest najbardziej infantylny, jaki w życiu widziałam...

LadyCroft

Dokładnie, autorka zapewne przeczytała tylko temat "ANTY EMMA WATSON" nie zwracając kompletnie uwagi na to co chcemu tu udowodnić... Miejmy nadzieję, że kolejna osoba odwiedzająca to forum popisze się z lepszej strony i będzie można poprowadzić ciekawą dyskusję :D

Mary_Kate

to prawda ze takie wpisy są dziecinne :)... to bez sensu jesli ktos wychwala kogos chociaz widzi jakie ta "osoba wychwalana"((--heh jaka nazwa:]) ma wady... to tak jakbym np. ja wychwalała binladena :) (no oczywiscie emma nie jest jak binladen ale to chyba na tej samej zasadzie:)

ag_

bedziemy prowadzic to forum dopuki nie sciagniemy na nasza strone chociaz jednej osoby :D hehe

użytkownik usunięty
ag_

Jeśli tak pisze to podaj mi tą strone chciałbym zobaczyć.prosze!!!

ag_

kazdy ma inny gust co do wyglądu :).. ja uwazam ze emma jest przecietnej urody i moge szczerze powiedziec nie chwaląc się ze jestem ładniejsza od niej... a zresztą co ma wygląd do rzeczy jesli ma sie taki charakter jak emma?

ag_

No i prosze następny "dobry znajomy EW" no powiedz proszę jaka ona jest, skoro TY WIESZ nio nie zaraz pękne ze śmiechu, infantylność RULEZZ nio nie? Aha nio i moglbys chociaz powiedziec swoje imię, chyba ze się nas boisz...

użytkownik usunięty
LadyCroft

emma jest piekna -dosłownie idealna i mądra!!!!! a wy jestescie brzydkie i grube i jej zazdroscicie! nie wiem jak nie mozna kochac emmy!!

"Brzydkie i grube" hahahahahaha mój drogi/droga ty chyba nie wiesz co mówisz bo nas nie znasz! Boże, to mnie nieźle rozbawiłeś/aś. Jakie to żałosne... Jeśli ważąc 47 kg jestem gruba to Emma rzeczywiście jest ideałem ;) Skąd wiesz, że jest taka "mądra"? Może jesteś jej najblirzszym przyjacielem :D Wiesz mądry to był Albert Enstein, ale ty pewnie nie widziesz różnicy...

użytkownik usunięty
Mary_Kate

emma jest ideałem piękna!!! powinna byc modelką!!!! i ona jest napewno lepsza od ciebie i od wszystkich innych!!!!!!!! ja ja uwielbiam i macie sie jej nie czepiac!

ja rozumiem ze ktos lubi emme ale zeby wygadywać takie głupoty!!!!!!!??? haha-emma ideałem piekna?? heheheeh nie moge z ciebie... i napewno panna watson nie jest tak baaaardzo inteligentna bo gdyby taka była nie zachwywała by sie jak narcyz

użytkownik usunięty

Strasznie śmieszne. Może i nie jestem piękna, ale na pewno nie gruba. Ważę 41kg i mam 164 wzrostu. HaHaHa!!!!!!!!

ag_

No też to samo powiedziałam, starzy przyjaciele EW... To wzruszające, może mi który anonim załatwi plakacik zebym miała w co rzucać nożami buhehe ^^

użytkownik usunięty
LadyCroft

nia gadajcie tak na emme bo was zamorduje!!! jak tak mozna!!! pna jest swietna i nikt jej nie pobije!! a za to ze ja ja tak kocham napewno ona by pokochała mnie!!!

Zajrzałem z ciekawośći..Bo zaciekawiło mnie co to za aktoreczka wzbudz takie emocje..Śmiechu warte..

latarnik81

taaa smiechu warte ta są takie osoby jak ta co tak tu wychwala emmunie i sie nie podpisuje :P....

użytkownik usunięty
ag_

wcale nie!! ja jestem mądra bo bronie emmy!!! ona jest moją prawdziwą przyjaciółką!!

Hahahaha przyjaciółką? Chyba niesłyszałaś/eś, że wszystkie koleżanki Emmy uważają, że zachowuje się jak nracyz! Jak poszukasz trochę na stronach i blogach to znajdziesz wywiad z jej "koleżankami". Nie sądzę, żeby kłamały bo po co? Dla sławy? Do takich rzeczy posunęła by się jedynie dupsonka ;)

ag_

hej ty, (zwracam się teraz do tego "szanownego anonima", który wypisuje te bzdety, moja diagnoza to pranie mózgu, biedne dziecko... :() moze bys zdradzil/a swoją tożsamość wreszcie bo to się przeradza z infantylnego na naprawde żenujące i desperackie działanie dziecka z 1 komóreczką w łepetynie. POZDR. dla "nowego nabytku tego kółka anty-dupsonki czyli JOJO ^^ , all stałych bywalców czyli Mary i Elle i wszystkich postronnych(oczywiście tych po naszej stronie ;)

użytkownik usunięty
LadyCroft

JA WAS ZNISZCZE!!! ZROBIE TO DLA EMMY!! JUZ JEJ NIGDY NIE PRZEZWIECIE!!!!! ONA JEST ZAJEBISTA CUDOWNA UTALENTOWANA JAK NIKT INNY!! I ONA MNIE KOCHA

użytkownik usunięty

nie ja lubie dorosłe piosenkarki, a co do Emmy to tylko sobie czytam o niej jak piszecie. My też możemy być sławni za parę lat.

LadyCroft

Panie nikt, pani nikt a może NIEWIADOMO CO, w kazdym razie zakładam ci IGNOR, od tej pory ignorujemy wypowiedzi tego czegoś, co dziewczyny?

LadyCroft

oczywiscie ze takie osoby trzeba ignorować... jak takie bzdury mozna wygadywać!! do pewnie jakis 7-latek

użytkownik usunięty
ag_

a zniszcze was tak ze do was przyjde i was zabije!!! nie wolno dokuczac emmie!!!!!!!!! to tak jakbyscie dokuczali Bogu!!

użytkownik usunięty

ja was zniszcze!!!!!!!! za to ze przezywacie moja emme :(((((((((((((((
po co jej to robicie. ona jest naprawde cudowna i ja po to tu jestem zeby was przekonac ze ona jest najlepsza na swiecie!!
a mary-kate, elle i lady croft to ja zabije jako pierwsze!!!

:| tego sie nie da zignorować :|- CIEKAWE JAK NAS ZABIJESZ HAHAHA? MOZE PRZEZ MONITOR WYJDZIESZ DO NAS?? (parodia the ring haha :P)

ag_

Elle, IGNOR!!!, pamiętaj, nie reagujemy...

ag_

ma ktos nowe wiadomosci o dupsonie :D?? cos ostatnio o niej cicho...

ag_

No i bardzo doprze, mam nadzieję, że sie utopiła w swojej sławie buhahaha, albo nie przeżyła ataku fanów w supermarkecie lol, ale nie chyba takto by rozgłosili tę radosną nowinę światu hahaha.

LadyCroft

hehehehhe :D ale jakies złe informacje by sie przydały :D

użytkownik usunięty
ag_

jak cos to "jest napisane"....najpierw dziewczynko naucz sie dobrze mowić pisac i j. angielskiego a potem wyglaszaj komentarze "jaka ta emma jest glupia !!" A z reszta na blogach ja moglabym napisac ze Joanne Rowling powiedziała ze uwielbia polakow to tez byc w to uwierzyla ?? Tak szczerze to ile ty masz lat ?? Przeczytałaś chociaz "Harry`ego Pottera" ?? Co ??

użytkownik usunięty

Oczywiście że tak! A w ogóle od kiedy pisze się "glupia", "moglabym"...
To ty głupia dziewczynko naucz się pisać!

Carina

użytkownik usunięty

Carina

użytkownik usunięty

Carina

użytkownik usunięty

Carina

użytkownik usunięty

Carina

ag_

Na początku sorcia, że ostatnio mnie nie było :] Przeczytałam wszytko i zgodze się z poprzednikiem, że to o Bogu jest rozbrajające hahaha, chociaż właściwie nie trzeba się śmiać tylko płakać nad takimi ludźmi. A to o zabiciu też se odrazu skojarzyłam z Ringiem hehehe... to lecę odwiedzić jakieś anty-blogi może będzie coś ciekawego :D

Mary_Kate

Witaj z powrotem w świecie nonsensów EW Mary ^^

ag_

Nom ale to jest bardzo smutne, taki "człowiek" chyba nie jest w stanie normalnie funkcjonować, mam nadzieję, że go jak najszybciej dorwą i przymkną do czubków, bo to naprawdę nienormalne...