należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów
oo Mary wreszcie wróciła :D:*... macie racje- z tym Bogiem to było niezłe hahahaha! I jak ładnie zostałysmy nazwane-WIELKA TRÓJCA :D
Hihi też mi się podoba :] A co do jakiś nowości o EW to rzadnej nie znalazłam, ale nadal dzielnie szukam hehe :D A widziałyście ten strój ---) http://www.em-watson.net/egallery/details.php?image_id=10618 [www.em-watson.net/egall ...] Boże co ona z siebie robi? Jakby nie mogła się ubrać jak normalna 14-latka... Ja rozumiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale te buty i reszta to nie dla takiej "gwiazdy" :/
Och, Mary to jeszcze nic w porównaniu z tym "strojem" http://www.em-watson.net/egallery/details.php?image_id=1606 [www.em-watson.net/egall ...] ej no ona to se potrafi dobrać kapcie buhahaha tak jak i w tym co Ty podawalas... NO COMMENTS dla tych sexy kozaczkow , zaraz sie udusze ze śmiechu buhahahahaha(...)haha!!!
hahahahahahahahhahahahahahahah aha ale z tej emmy wiesniak heh ! :D.. zobaczcie.. na tym pierwszym zdjeciu widac ze cos zrobila ze swoimi brwiami (zobaczcie tez ze ma strasznie owłosione ręce), a na drugim och TE CUDNE KOZACZKI!!! heheheh
Hahahaha worki i zapas tapety na rok ;) Kozaczki rulez!!!!!!! Chyba pojade na zakupy i poszukam podobnych (ale Polska chyba nie spadła do tego poziomu żeby sprowadzać takie rzeczy :D)
przeczytałam prawie wszystkie wpisy(wszystkich mi sie nie chciało) i nie musze za dużo pisać, bo wszystkie "zarzuty" już wypisane (oszczędziliście mi pisania :p) i wystarczy chyba: zgadzam się, że emma jest ten tego...(głupia?)niewaznie, wiecie o co mi chodzi
co do jej talentu, to nie widać, żeby go miała(urodziwa tez za bardzo nie jest i makijaż nic jej nie pomaga) i nie wiem, czym się tak chwali...
a to co ktośtam napisał o bogu(obrażając emme, obrażarz boga czy jakoś tak) to mnie powaliło...śmiać mi sie nie chce, płakać też nie(bo wam podobno tak)gdy to czytam, jestem po prostu trochę wstrzęśnięta
http://www.paperdollheaven.com/emma_watson.htm [www.paperdollheaven.com ...]
Właźcie tu hehehehehe można ubrać emme :D!!!
do tego anonima powyzej (a właściwie o jego wypowiedzi)
o mnie strona niepowstanie, i nie dla tego, że "szkoda na mnie zahodu", tylko dlatego, że nikt nic do mnie nie ma; mi nie chodzi o to że ona sie maluje(moze i każda aktorka sie maluje, ale przynajmniej ładnie wtedy wygląda, czego o emmie nie powiem/napisze), ale o jej wypowiedzi w wywiadach
Wpis "Galla Anonima" (o ile zasługuje na taki przydomek) pozostawiam bez komentarza bo już za dużo się napisałam do takich 5-latków... Hihi fajna ta Emma przynajmniej lepsza od oryginału (chociaż nadal ma ten uśmieszek :D :D :D) Ale ta przynajmniej ma lepsze ciuchy (interaktywne ;)
i jeszcze jedno... FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUSFUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUSFUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUSFUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS (...) FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS FUCK ANONIMOUS!!!!!!(...)!!!
ciuchy nawet ok ale jesli sie połączy w jakis wiesniacki zestaw to wyjdzie prawdziwa emma ;)... zrobiłam takie cos i zapisałam na kompie...dam pozniej link :)
Ooo dobry sposób Emma zaczyna nabierać realizmu po odpowiednim dobraniu ciuchów... przyłączam się do życzeń LadyCroft dla szanownego anonima :)
Hej laski widziałyście te fotki w chinskiej "kreacji"? Looknijcie sobie na te kołki (tj nogi) , BOSH, moja babcia ma zgrabniejsze nogi, no nie wyglądają jak męskie takie grube i jednolite, wogole nie wiadomo gdzie łydka gdzie kolano fuuuuuuu. Aha i jeszcze zerknijcie na blogu eowinki :) http://eowina16.mylog.pl/ na te foty, co brzuch ma odklryty, no nie 150 zdjec takich samych, wygląda jak dałn jak se zaklada na łeb tą kurtke i sie wdzięczy do jakiegos kolesia buhahahaha, ale podryw "na dupsonke" no nie :P:P
O mój boże! To z kurtką i brzuchem jest rozbrajające! Kto normalny się tak zachowuje na ulicy! I to jest naturalność drodzy fani? Bo jak dla mnie zwykłe pozerstwo...
Hej poza tym Elle chyba ktoś tu sie powtarza, skopiował i sie mądrzy, a może inwencji twórzczej nie starczyło??!! buhahahaha żal i rozpacz...
looknij sobie na http://eowina16.mylog.pl/ chociazby, no i koniecznie wpadnij na EW empire, nie pamietam adresu, ale na pewno jest w linkach na filmwebie na jej podstronie (no wiesz www). Miłego podziwiania kreacji, cudu u rody oraz pniaków :)
oł jeeeeee jakie porównania :D..... a co by było gdyby emma przyjechała do Polski i zatrzymała sie w Warszawie?
ooo chyba bym obojkotowała ten hotel!! Bym koczowała przed budynkiem dzień i noc z gotowym zestawem "niezbędnik młodego kuby rozpruwacza". Jak tylko by wylazła to od razu ją ciach piłą mechaniczną a potem na stos a jaaak!!
oo ale by była rzeź :D!! krew by sie lała strumieniami uhuhuu.. ciekawe jakiego koloru jest krew emmy :P
ja tez bym czatawała pod hotelem a pozniej kto wie ;)... gdy zobaczę emme wszystkiego sie mozna spodziewac
ale wy jesteście puste dziwki napewno jakby przyjechała to pierwsze byście sie ustawiły w kolejce za autografami!!!!!!!!powiem wam tyle że każda z was to ......!!!!!!!!!!!!!!!!!niema takiego słowa określającego was!!!!!
podaj mi swój nr gg to poklikamy powiem ci dlaczego nie warto o niej tak mówić i wogóle ....czekam na odpowiedź
WY JESTESCIE TAKIE GŁUPIE!!!! NIE ZNACIE EMMY A JA PRZEZYWACIE! TAK NIE WOLNO! ONA PACHNIE A WY SMIERDZICIE
no dokladnie masz racje ona pachnie a te co o niej źle mówią poprostu jej zazdroszczą wszystkiego huj wam w dupe głuipie szmaty Emma jest ok , a ten kto o niej mówi źle widać żę nie dorusł do życia prawdziwego a ono go nieczego nie nauczyło a mianowicie tego żę nie ocenia sie człowieka po wyglądzie a po charakterze a Emma i tak jest ładna---------------) zazdroscicie jej tego i tyle i sie nie wypierajcie szmaty!!!!!!!!!
to wy jesteście psycholki bo zazdrościcie jej wszystkiego i macie na tym punkcie obsesję jak można oceniać kogoś po wyglądzie---) jest taka jaka jest i już (a jest ładna) a was ZŻERA ZAZDROŚĆ żę jest sławna łądna bogata piękna i ma wszystko mam was w dupie Emma jest spox i już a wszyscy co o niej piszą źle to są jebańcy w trzy dupy !!!!!!!!!!!!1
Nic nie rozumiem, skoro masz nas w dupie to nie otwieraj tej paszczy nigdy więcej. PRZECZ Z KOMUNĄ I ANONIMAMI!
NIE JESTEM ANONIMEM MAM NA IMIE MONA I POCHODZĘ ZE SZWECJI ALE MIESZKAM W POLSCE CHCE POPROSTU ABYŚ SIE ZASTANJOWIŁA NAD TYM CO PISZESZ BO WIEDZ ŻE TO NIE JEST MILE JAK BYŁAM NA WAKACJACH W ANGLII TO WIDZIAŁAM EMMĘ I ONA WCALE NIE JEST BRZYDKA OCZYWIŚCIE MA TAPETĘ ALE TO NORMALNE U GWIAZDY DAJĄC MI AUTOGRAF JA JEJ POWIEDZIALAM ŻĘ JESTEM Z POLSKI A ONA MI POWIEDZIAŁA ŻE SIĘ CIESZY ŻE JEST TUTAJ Z NIĄ KTOŚ Z TAK DALEKA MAM NAWET JEJ TELEFON KOMÓRKOWY ...MNIJSZA O TO(!!!) POPROSTU NIEMOŻESZ OCENIAĆ KOGOŚ PO WYGLĄDZIE LECZ PO CHARKTERZE ZASTANÓW SIE NAD TYM POMYŚL JAK BYŚ SIE CZUŁA JAK BY KTOŚ O TOBIE PISAŁ ŻE JESTEŚ SZMATA DZIWKA ITP????????
Tak więc MONA, bardzo mi zaimponowałaś, że podałaś chociaż swoje imię, ale wiedz, że mojego zdania nie zmienisz taką wypowiedzią. Koniec.
masz racje tylko że wy obrażacie Emme a ja nielubie jak ktoś obraza kogoś do kogo ja nic niemam wiec niemówcie jakie to ona ma krzywe nogi itp bo spojrzcie na sibie i nie oceniajcie ludzi po wyglądzie jak bys mogla to podaj mi swoje gg to poklikamy bo widze że mam do czynienia z madra dziewczyna jak niechcesz podac go tutaj to napisz na maila mona011@op.pl dzięki odezwe sie na bank Pozdro
Ja bym z chęcią podała moje gg, ale obawiam się, że takie anonimy jak twoi poprzednicy będą później mnie zawalać wiadomościami typu "Obrażając Emme to tak jak byś obrażała Boga" (hahaha nadal nie mogę tego zapomnieć) I nie mów, że mamy spojrzeć na siebie bo ja mam lustro w domu i widzę się codziennie (wtrącę, że nie mam krzywych nóg :D) Tu nie chodzi o wygląd, ale o to jak ona się zachowuje :( Kto normalny przed paparazzi podnosi ręce, żeby pokazać brzuch!...
ale ty nie masz podawać gg tutaj tylko na email a z tym Bogiem to jakaś idiotka pisala bo ona nie jest Bogiem bądźmy szczerzy a pozatym Bóg jest jeden!!!!!! jak chcesz to napisz jak nie to trudno ale z miłą chęcią bym cię poznała :)
ok spox
ja też bym nie chciała być nią ale chciałabym ją bliżej poznać mam jej dane itp ale ona nigdy niema czasu sie spotkać a kiedy ja jestem u rodziny to jej nieam i wogole chce nawiązć do tego że każdy ma inne zdanie moje jest właśnie takie:)
a szczerze mówiąc wele jej antyfanek poprostu jej zazdrości wszystkiego może i ty nie ale inne laski tak
Pozdrawiam aha jestem z Wielkopolski a ty)??
a ciekawe czy chciałabys ją blizej poznac jakby nie była gwiazdą :P?
ja emmie niczego nie zazdroszcze :)... bo nie mam czego :)
gdyby nie była gwiazdą to bym nie wiedziała o jej istnieniu i nie moglabym czegoś takiego chcieć wogóle a jest jej czego zazdrościć np urody i co z tego że ma tapete ty na pewno też !!!!!!!!!!!!!!! i nieraz moze wiecej niż ona!!!!!!!!!!!:)