Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

8,3
71 276 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewan McGregor

Aktor swietny i baaaaardzo przystojny!!!Bardzo podobal mi sie w Moulin Rouge i w Wyspie!!W tym pierwszym tak ladnie spiewal.... :D a w wyspie byl niezastapiony!!I TEN JEGO USMIECH!!POWALAJACY!!!

Dreamerin

Hmm.. nie przeze mnie.. Ja czekałam aż któraś się odezwie. Bo nie lubię gadać sama do siebie.. :/

kyiio

Hmmm... To zupełnie jak ja :/

Lara810

No i moje panie tu sie zgadzamy...
Ja tez czekalam na ktoras:P :/ no to poronuje moze mala REAKTYWACJE??:P
Buziaki :*

Lara810

no dobra reaktywacja.. jeszcze Ewelinka.. i bedzie dobrze..

moje pytanie brzmi: jak spedzilybyscie walentynki (to szitowate swieto) z Ewanem? :]

tak wiem inteligentne, ale na czasie :P

kyiio

Troche dziwnie, bo jest żonaty xD No i jeszcze taka drobna sprawa, że ma dzieci :) Można by było iść z nimi na lody czy coś xD (- taki oto oryginalny mam pomysł xD

Dreamerin

No, już prawie powróciłam :D Jeszcze tylko jutro jeden egzamin (więc zaraz idę się uczyć) i wyniki z jednego przedmiotu - tu się boję - i koniec :) Przyjęli mnie na specjalizację, którą chciałam więc jest super :D

Walentynki z Ewanem, hm, zakładając że byłoby to ileś lat temu gdy byłby wolny a ja jakimś cudem nie byłabym wtedy od niego 'lekko' młodsza, to chętnie przejechałabym się z nim na motorze i pojechała posiedzieć na jakiejś miłej polance w Szkocji, gdzie mogłabym się gapić na ten krajobraz. Ogólnie z Ewana fajny kumpel mógłby być ;)

Lara810

Fajny kumpel??Fajny kumpel to moglby byc z Toma Cruisa.Z Ewana wg mnie to bylby baaaardzo fajny chlopak no i facet na cale zycie :D

A co do walentynek to wzielabym go na spacer w deszczu a potem na fajny mily wieczor moze na jakiejs imprezie??:P :D

Lara810

Nio tak. Facet na całe życie :)To chciałam usłyszeć, bo z tym mi się Ewan kojarzy :)
A jak tam wasze walentynki??

Dreamerin

Łe tam, walentynki to lipa, nie dostałam nic :P

I w sumie sama też nic nie wysłałam... :P

Już prawie mam ściągnięte Stay - mam 99% :)

Lara810

Mam Mlodego Adama na kasiecie bo nagralam z HBO i cholera nie mam kiedy go obejrzec:P Chyba zarz pojde obrzejrzec bo inaczej nigdy tego nie zrobie:P

A Walentynek w tym roku wcale nie poczulam,takie gowno jakies:P

Lara810

Oh dziewczyny, nie macie wyobrazni? Ja pytałam jak spędzilybyscie walentynki z Ewanem a nie z Ewanem jego zoną i dziecmi.. :P

A ja odczulam ten dzien bardzo.. bolesnie.. w kinie bylo 12 000 ludzi (slownie dwanascie tysiecy)... i generalnei nei wiedzialam jak sie nazywam.. masakra.. :/

buziaki :)
aha, sesja zakonczona powodzeniem :)

kyiio

Gratulacje Kyiio :D Mnie wlasnie przed chwilą dobiegły wieści, że sesja na archeo też zakończyła się powodzeniem :D

12 tysięcy...no ładnie. Ludzie to pomysłów nie mają, jak mają iść gdzieś z drugą połówką to tylko do kina :P

May_morning

A co źle?? Ja też bym tak zrobiła zakładając, że gdzieś przechowywałabym jakąś drugą połówkę. W zasadzie bez niej to też tylko do kina xD ja bym mogła w kinie zamieszkać xD

Dreamerin

Kupiłam sobie "Spekulanta" jeszcze nie oglądałam, bo nie było czasu.. ale jak zobaczę, to opowiem :)

Lara810

A ja ostatnio odfajkowałam Ewanowski "Nightwatch". Nie powiem, niezły, choć dosyć standardowy thriller. W każdym razie dobrze się oglądało.

Lara810

No i obejrzalam Mlodego Adama...I mam naprawde mieszane uczucia... Gra Ewana mi sie podobala ale sam film byl taki dziwny...W niektorych momentach myslalam sobie 'Ewan,co Ty robisz??' bo zachowywal sie wg mnie w niektorych momentach jak brzydko mowiac facet do towarzystwa...I Tilda Swinton i jej rola nie podobaly mi sie wcale.Mozecie myslec co chcecie ale wg mnie oprocz gry Ewana w tym filmie nie bylo nic przyjemnego... :P
Buziaki

Lara810

Mam scenę z tego filmu. W sumie to nie wiem czy to scena wycięta, czy początek filmu czy co to jest, ale... Na tej podstawie twierdzę, że boję się "Scenes of a sexual nature"...
Byłam dzisiaj na "Tylko mnie kochaj" =] widziałyście ten film? Całkiem fajna komedia, strasznie naiwna, a główny bohater to słodki totalny kretyn ;) Polecam xD

Lara810

Where R U?? Ludzie mówią, że Ewan czyta się Ełan... R U Lost?? Or sth? :)

Dreamerin

Uh, zrobiłam come back na nasze forum ;) Tylko mnie kochaj nie widziałam, za zakościelnym nie przepadam i jakoś tak nawet nie miałam okazji żeby się wybrac na to.

W każdym razie oglądałam wczoraj Good bye Lenin - świetny film i Vanity fair - już mniej świetny, raczej średni.

I uwaga - zdobyłam Stay :D Po chyba 3 miesiącach ściągania :P Jakoś taka sobie, ale można oglądać, co zamierzam chyba dziś zrobić

Lara810

No to ja tez come back:P Ewelinko Ty studiujesz kulturoznastwo czy mi sie cos popieprzylo??:P Bo chcialam spytac na ktorym roku jestes:)
A u mnie Amadeusz juz lezy jakis miesiac a ja nie mam czasu sie za niego zbarac i obejrzec,ale cholera musze bo juz powoli obrasta w kurz:P
Trzeba to nasze forum doprowadzic do poprzedniego stanu bo juz jest coraz gorzej:P
Buziaki:*

Lara810

A nie, to nie ja ;) Kyiio studiuje kulturoznawstwo a ja jetem na archeologii :) Amadeusz to cudo, więc naprawdę warto obejrzeć. Taki jest inspirujący, że ostatnio 2 razy do opery poleciałam :P

May_morning

Jeee... to faktycznie inspirujący musiał być :) Ja niestety Amadeusza nie posiadam, ale cieszę się, że zrobiłyście come back :) Na jak długo (lol)??
Stay... yyyyy ja też chcę!! Ale krąży słabej jakości, więc czekam na kino :)

Dreamerin

Mam nadzieję że come back na długo będzie :) Na Stay oczywiście do kina też polecę, no ale obejrzę bo ile można czekać, a skoro już mam to sobie tej przyjemności nie odmówię hehe ;)

PS - może to gł€pie, ale wiecie że Muminki znowu lecą w tv? Buka rządzi :D

May_morning

Moja kobieta od matmy jest podobno do Buki podobna :) Tak mówią :) Cała szkoła (liceum!) się tymi muminkami podnieca (lol)

Lara810

Aha! Jeszcze jedno: oglądacie Oscary dzisiaj??? :)

Lara810

Oscary pewnie nagram bo nie chce mi sie siedziec tak dlugo:P Tylko zebym nie zapomniala:P
Muminki baaaardzo lubie chociaz Buka zawsze mnie przerazala:P No a kochalam sie w Wółczykiju :D:D:D:D :P
Dbajmy o comeback zeby nie bylo powtorki z break up :P
Ide dzisiaj do kina ale cholera nie ma na co... :/

Lara810

Od paru dni nie moglam tu nic skomentowac...Wy tez??

Lara810

Hm, no u mnie z wyszukiwarką było coś nie tak i nie mogłam sobie tematów wyszukiwać

May_morning

U mnie to samo :( :/

Lara810

Coś nam kiepsko idzie to forum :( Tematy się chyba zakończyły ;( Ewelonko, może już widziałaś Stay? Jak tam wrażenia?

Lara810

No nie wyrobie...gdzie to nasze forum spadlo??Przepraszam ze nie pisalam ale nie bylo mnie w miescie a co tam u Was??:*

Lara810

Nasze forum sięgnęło dna. Ja teraz jestem na poziomie szkoły w stanie agonalnym, więc nie pytać mnie co u mnie :/
Ale posłucham chętnie, co u was? I ponawiam pytanko: widziałyście "Zostań"?

Lara810

Forum wciąż spada ;(

Dreamerin

Proponuję ratować nasze foruuuum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Dreamerin

siema. Ja mam zamiar zobaczyć Stay w najbliższym czasie. A ostatnio oglądałem Płytki grób i powiem, że było super!

Lara810

Njagorsze jest to ze nie mam z kim isc na Stay!!!Moze bysmy sie wybraly jakos razem??:) Nie chce pozwolicna to zbey nasze forum upadlo...Ale chyba nie ma innego wyjscia... :(

Lara810

Nieeee... dlaczego ma upadać? Ja tam chętnie pogadam - z tym nie ma problemu, jestem gadułą do kwadratu. Ja tam mogę zawsze i wszędzie... ;) ... gadać.

Czy ktoś widział "Don Juana de Marco" z J. Deppem??? Super film!!! Niesamowicie klimatyczny. Podobnie "Orlando" z Tildą Swinton. który nie tak dawno widziałam.

Ktoś tu się bał "Scenes of Sexual Nature" - sądząc po tym co widziałam (sceny z tworzonego filmu) to raczej będzie to troszkę zabawna historyjka (nie wygląda tak mrocznie jak np. "Młody Adam"). A Ewan wygląda po prostu przesłodko (hihi - gej Billy - hihi - słooodkie). :))))) błehehe!

Do kina się z Wami nie wybiorę bo jestem z Wrocławia (buuu!!! tu nie grają Stay!!!).

Lara810

Nasze forum nie może upaść =) Tak się dzielnie trzymałyśmy ;) Proponuję Ewelinę i Kyiio zmobilizować :) No, ale Kyiio teraz jest bardzo zajęta, hehe =] Za to z Eweliną to już nie mam pojęcia co się dzieje...
Pozdro

Dreamerin

Ech ja jestem, jestem, tyle że rzuciłam się w wir studiowania :P

Chciałam dzisiaj isć na Casanovę ale nie wyszło :

May_morning

Też bym chciała na to iść, ale kino w mojej miastowsi, niestety niestety... :(

Dreamerin

A u nas w Multikinie nie ma - a tu mam bliżej. To jest jakaś paranoja - inne Multikina mają a poznańskie nie - bo po co. Zostaje mi Kinepolis i mam nadzieję, że w takim razie wybiorę się na to w sobotę.

May_morning

och wiedze ze mnie jeszcze tu nie było ..
ciagle te same osoby tu są:)
a co do Ewana ...
jest czadowy :)
pozdrawiam:)

Lara810

Na casanove mnie nie ciagnie...predzej na wyzniania gejszy.KURDE NIE MAM Z KIM ISC DO KINA!!!

Razem ze stalymi bywalczyniami tego forum witam nasze nowe kolezanki:) Mam nadzieje ze nikt nie bedzie mi mial za zle ze to napisalam:P

Jutro ogladam 'Imie rozy' nie tylko ze wzgledu ze musze ale tez ze wzgledu na Seana Connery'ego ktorego uwielbiam i nadal uwazam ze jest przystojny:D

UTRZYMUJMY DZIELNIE NASZE FORUM!!:*
Pozdrawiam:*

Lara810

No to ja jestem za :) I też witam :)
"Imię róży" oglądaliśmy nie dawno w szkole, hehe, mamy taką niedojrzałą klasę, że szok, ale fajnie było nie ma co :) Seana też lubię, ah no to Szkot przecież xD a MY kochamy Szkotów, nie? :) Coś ostatnio słyszałam, że choruje :( (Sean) biedaczek

Dreamerin

No ba, Sean i ten jego akcent :) Niby dziadzio ale uważam że jest przystojniejszy na starosć.

A ja wczoraj oglądałam "Million dollar hotel" - i dobre to było, na koniec aż się ryczeć chce.

ok, spadam bo mam dziś kartkówkę ze znaczków topograficznych i musze się uczyć :P

Lara810

Oczywiscie ze kochamy szkotow:D
Pamietam taka scene w Trainspotting jak Renton i Sick Boi mowili akcentem Seana,tak mi sie podobala ta scena ze ja chyba sobie z 5 razy puscilam:D
Sean dla mnie byl przystojniejszy w mlodszej wersji ale teraz tez jest bardzo fajny :D Swoja droga ciekawa jestem jak Ewan bedzie wygladal na starosc:P A My za 30 lat powiemy swoim dzieciom: 'to jest wlasnie ten aktor dla ktorego mama siedziala cale dni na forum' :P :D

Lara810

...i to jest ten aktor, w którego mama wgapiała się przez pół dnia i po 10 razy oglądała jego filmy ;)
Ja uważam, że Sean jest przystojniejszy na starość. W młodości był taki... a nie wiem. Może to dlatego, że nie lubię Bondów.
Heh, też miałam kartkówkę ze znaczków topograficznych... we wrześniu chyba czy coś tam...

Dreamerin

Hej, czy mi się zdaje, czy coś ktoś porobił z blogami na filmwebie??????????

Dreamerin

Tak zmienili szate graficzna :( jakos nie moge sie w niej polapac ;( Sean Connery to jest ktos, mcGregor to taki jego nastepca :D, ogladal ktos STAY?? Ja mialam isc na niego do kina ale nie graja go w moim miescie ;( znacie stronke z ktorej mozna go sciągnać??
pozdrawiam

Mona

Do tego ctrzeba mieć program...