Aktor swietny i baaaaardzo przystojny!!!Bardzo podobal mi sie w Moulin Rouge i w Wyspie!!W tym pierwszym tak ladnie spiewal.... :D a w wyspie byl niezastapiony!!I TEN JEGO USMIECH!!POWALAJACY!!!
No i moje panie tu sie zgadzamy...
Ja tez czekalam na ktoras:P :/ no to poronuje moze mala REAKTYWACJE??:P
Buziaki :*
no dobra reaktywacja.. jeszcze Ewelinka.. i bedzie dobrze..
moje pytanie brzmi: jak spedzilybyscie walentynki (to szitowate swieto) z Ewanem? :]
tak wiem inteligentne, ale na czasie :P
Troche dziwnie, bo jest żonaty xD No i jeszcze taka drobna sprawa, że ma dzieci :) Można by było iść z nimi na lody czy coś xD (- taki oto oryginalny mam pomysł xD
No, już prawie powróciłam :D Jeszcze tylko jutro jeden egzamin (więc zaraz idę się uczyć) i wyniki z jednego przedmiotu - tu się boję - i koniec :) Przyjęli mnie na specjalizację, którą chciałam więc jest super :D
Walentynki z Ewanem, hm, zakładając że byłoby to ileś lat temu gdy byłby wolny a ja jakimś cudem nie byłabym wtedy od niego 'lekko' młodsza, to chętnie przejechałabym się z nim na motorze i pojechała posiedzieć na jakiejś miłej polance w Szkocji, gdzie mogłabym się gapić na ten krajobraz. Ogólnie z Ewana fajny kumpel mógłby być ;)
Fajny kumpel??Fajny kumpel to moglby byc z Toma Cruisa.Z Ewana wg mnie to bylby baaaardzo fajny chlopak no i facet na cale zycie :D
A co do walentynek to wzielabym go na spacer w deszczu a potem na fajny mily wieczor moze na jakiejs imprezie??:P :D
Nio tak. Facet na całe życie :)To chciałam usłyszeć, bo z tym mi się Ewan kojarzy :)
A jak tam wasze walentynki??
Łe tam, walentynki to lipa, nie dostałam nic :P
I w sumie sama też nic nie wysłałam... :P
Już prawie mam ściągnięte Stay - mam 99% :)
Mam Mlodego Adama na kasiecie bo nagralam z HBO i cholera nie mam kiedy go obejrzec:P Chyba zarz pojde obrzejrzec bo inaczej nigdy tego nie zrobie:P
A Walentynek w tym roku wcale nie poczulam,takie gowno jakies:P
Oh dziewczyny, nie macie wyobrazni? Ja pytałam jak spędzilybyscie walentynki z Ewanem a nie z Ewanem jego zoną i dziecmi.. :P
A ja odczulam ten dzien bardzo.. bolesnie.. w kinie bylo 12 000 ludzi (slownie dwanascie tysiecy)... i generalnei nei wiedzialam jak sie nazywam.. masakra.. :/
buziaki :)
aha, sesja zakonczona powodzeniem :)
Gratulacje Kyiio :D Mnie wlasnie przed chwilą dobiegły wieści, że sesja na archeo też zakończyła się powodzeniem :D
12 tysięcy...no ładnie. Ludzie to pomysłów nie mają, jak mają iść gdzieś z drugą połówką to tylko do kina :P
A co źle?? Ja też bym tak zrobiła zakładając, że gdzieś przechowywałabym jakąś drugą połówkę. W zasadzie bez niej to też tylko do kina xD ja bym mogła w kinie zamieszkać xD
Kupiłam sobie "Spekulanta" jeszcze nie oglądałam, bo nie było czasu.. ale jak zobaczę, to opowiem :)
A ja ostatnio odfajkowałam Ewanowski "Nightwatch". Nie powiem, niezły, choć dosyć standardowy thriller. W każdym razie dobrze się oglądało.
No i obejrzalam Mlodego Adama...I mam naprawde mieszane uczucia... Gra Ewana mi sie podobala ale sam film byl taki dziwny...W niektorych momentach myslalam sobie 'Ewan,co Ty robisz??' bo zachowywal sie wg mnie w niektorych momentach jak brzydko mowiac facet do towarzystwa...I Tilda Swinton i jej rola nie podobaly mi sie wcale.Mozecie myslec co chcecie ale wg mnie oprocz gry Ewana w tym filmie nie bylo nic przyjemnego... :P
Buziaki
Mam scenę z tego filmu. W sumie to nie wiem czy to scena wycięta, czy początek filmu czy co to jest, ale... Na tej podstawie twierdzę, że boję się "Scenes of a sexual nature"...
Byłam dzisiaj na "Tylko mnie kochaj" =] widziałyście ten film? Całkiem fajna komedia, strasznie naiwna, a główny bohater to słodki totalny kretyn ;) Polecam xD
Uh, zrobiłam come back na nasze forum ;) Tylko mnie kochaj nie widziałam, za zakościelnym nie przepadam i jakoś tak nawet nie miałam okazji żeby się wybrac na to.
W każdym razie oglądałam wczoraj Good bye Lenin - świetny film i Vanity fair - już mniej świetny, raczej średni.
I uwaga - zdobyłam Stay :D Po chyba 3 miesiącach ściągania :P Jakoś taka sobie, ale można oglądać, co zamierzam chyba dziś zrobić
No to ja tez come back:P Ewelinko Ty studiujesz kulturoznastwo czy mi sie cos popieprzylo??:P Bo chcialam spytac na ktorym roku jestes:)
A u mnie Amadeusz juz lezy jakis miesiac a ja nie mam czasu sie za niego zbarac i obejrzec,ale cholera musze bo juz powoli obrasta w kurz:P
Trzeba to nasze forum doprowadzic do poprzedniego stanu bo juz jest coraz gorzej:P
Buziaki:*
A nie, to nie ja ;) Kyiio studiuje kulturoznawstwo a ja jetem na archeologii :) Amadeusz to cudo, więc naprawdę warto obejrzeć. Taki jest inspirujący, że ostatnio 2 razy do opery poleciałam :P
Jeee... to faktycznie inspirujący musiał być :) Ja niestety Amadeusza nie posiadam, ale cieszę się, że zrobiłyście come back :) Na jak długo (lol)??
Stay... yyyyy ja też chcę!! Ale krąży słabej jakości, więc czekam na kino :)
Mam nadzieję że come back na długo będzie :) Na Stay oczywiście do kina też polecę, no ale obejrzę bo ile można czekać, a skoro już mam to sobie tej przyjemności nie odmówię hehe ;)
PS - może to gł€pie, ale wiecie że Muminki znowu lecą w tv? Buka rządzi :D
Moja kobieta od matmy jest podobno do Buki podobna :) Tak mówią :) Cała szkoła (liceum!) się tymi muminkami podnieca (lol)
Oscary pewnie nagram bo nie chce mi sie siedziec tak dlugo:P Tylko zebym nie zapomniala:P
Muminki baaaardzo lubie chociaz Buka zawsze mnie przerazala:P No a kochalam sie w Wółczykiju :D:D:D:D :P
Dbajmy o comeback zeby nie bylo powtorki z break up :P
Ide dzisiaj do kina ale cholera nie ma na co... :/
Coś nam kiepsko idzie to forum :( Tematy się chyba zakończyły ;( Ewelonko, może już widziałaś Stay? Jak tam wrażenia?
No nie wyrobie...gdzie to nasze forum spadlo??Przepraszam ze nie pisalam ale nie bylo mnie w miescie a co tam u Was??:*
Nasze forum sięgnęło dna. Ja teraz jestem na poziomie szkoły w stanie agonalnym, więc nie pytać mnie co u mnie :/
Ale posłucham chętnie, co u was? I ponawiam pytanko: widziałyście "Zostań"?
siema. Ja mam zamiar zobaczyć Stay w najbliższym czasie. A ostatnio oglądałem Płytki grób i powiem, że było super!
Njagorsze jest to ze nie mam z kim isc na Stay!!!Moze bysmy sie wybraly jakos razem??:) Nie chce pozwolicna to zbey nasze forum upadlo...Ale chyba nie ma innego wyjscia... :(
Nieeee... dlaczego ma upadać? Ja tam chętnie pogadam - z tym nie ma problemu, jestem gadułą do kwadratu. Ja tam mogę zawsze i wszędzie... ;) ... gadać.
Czy ktoś widział "Don Juana de Marco" z J. Deppem??? Super film!!! Niesamowicie klimatyczny. Podobnie "Orlando" z Tildą Swinton. który nie tak dawno widziałam.
Ktoś tu się bał "Scenes of Sexual Nature" - sądząc po tym co widziałam (sceny z tworzonego filmu) to raczej będzie to troszkę zabawna historyjka (nie wygląda tak mrocznie jak np. "Młody Adam"). A Ewan wygląda po prostu przesłodko (hihi - gej Billy - hihi - słooodkie). :))))) błehehe!
Do kina się z Wami nie wybiorę bo jestem z Wrocławia (buuu!!! tu nie grają Stay!!!).
Nasze forum nie może upaść =) Tak się dzielnie trzymałyśmy ;) Proponuję Ewelinę i Kyiio zmobilizować :) No, ale Kyiio teraz jest bardzo zajęta, hehe =] Za to z Eweliną to już nie mam pojęcia co się dzieje...
Pozdro
Ech ja jestem, jestem, tyle że rzuciłam się w wir studiowania :P
Chciałam dzisiaj isć na Casanovę ale nie wyszło :
A u nas w Multikinie nie ma - a tu mam bliżej. To jest jakaś paranoja - inne Multikina mają a poznańskie nie - bo po co. Zostaje mi Kinepolis i mam nadzieję, że w takim razie wybiorę się na to w sobotę.
och wiedze ze mnie jeszcze tu nie było ..
ciagle te same osoby tu są:)
a co do Ewana ...
jest czadowy :)
pozdrawiam:)
Na casanove mnie nie ciagnie...predzej na wyzniania gejszy.KURDE NIE MAM Z KIM ISC DO KINA!!!
Razem ze stalymi bywalczyniami tego forum witam nasze nowe kolezanki:) Mam nadzieje ze nikt nie bedzie mi mial za zle ze to napisalam:P
Jutro ogladam 'Imie rozy' nie tylko ze wzgledu ze musze ale tez ze wzgledu na Seana Connery'ego ktorego uwielbiam i nadal uwazam ze jest przystojny:D
UTRZYMUJMY DZIELNIE NASZE FORUM!!:*
Pozdrawiam:*
No to ja jestem za :) I też witam :)
"Imię róży" oglądaliśmy nie dawno w szkole, hehe, mamy taką niedojrzałą klasę, że szok, ale fajnie było nie ma co :) Seana też lubię, ah no to Szkot przecież xD a MY kochamy Szkotów, nie? :) Coś ostatnio słyszałam, że choruje :( (Sean) biedaczek
No ba, Sean i ten jego akcent :) Niby dziadzio ale uważam że jest przystojniejszy na starosć.
A ja wczoraj oglądałam "Million dollar hotel" - i dobre to było, na koniec aż się ryczeć chce.
ok, spadam bo mam dziś kartkówkę ze znaczków topograficznych i musze się uczyć :P
Oczywiscie ze kochamy szkotow:D
Pamietam taka scene w Trainspotting jak Renton i Sick Boi mowili akcentem Seana,tak mi sie podobala ta scena ze ja chyba sobie z 5 razy puscilam:D
Sean dla mnie byl przystojniejszy w mlodszej wersji ale teraz tez jest bardzo fajny :D Swoja droga ciekawa jestem jak Ewan bedzie wygladal na starosc:P A My za 30 lat powiemy swoim dzieciom: 'to jest wlasnie ten aktor dla ktorego mama siedziala cale dni na forum' :P :D
...i to jest ten aktor, w którego mama wgapiała się przez pół dnia i po 10 razy oglądała jego filmy ;)
Ja uważam, że Sean jest przystojniejszy na starość. W młodości był taki... a nie wiem. Może to dlatego, że nie lubię Bondów.
Heh, też miałam kartkówkę ze znaczków topograficznych... we wrześniu chyba czy coś tam...
Tak zmienili szate graficzna :( jakos nie moge sie w niej polapac ;( Sean Connery to jest ktos, mcGregor to taki jego nastepca :D, ogladal ktos STAY?? Ja mialam isc na niego do kina ale nie graja go w moim miescie ;( znacie stronke z ktorej mozna go sciągnać??
pozdrawiam