Aktor swietny i baaaaardzo przystojny!!!Bardzo podobal mi sie w Moulin Rouge i w Wyspie!!W tym pierwszym tak ladnie spiewal.... :D a w wyspie byl niezastapiony!!I TEN JEGO USMIECH!!POWALAJACY!!!
Ja też palących nie lubię, ale fakt - Ewan dobrze wtedy wygląda. I w sumie ni dziwię się, że mu cięzko to rzucić bo gdy kogoś gra to często musi też zapalić. On mnie w ogóle cały czas zadziwia - z jednej strony możnaby myśleć, że jest lekko świenięty, ekscentryczny, odizolowany, że siedzi włąśnie samotnie z fajką i butelką wódki a potem widzi się z nim jakiś wywiad i wygląda i zachowuje się zupełnie inaczej - może to głupie słowo, ale wydaje się wtedy taki delikatny, spokojny, zabawny i dobrze wychowany. To samo na LWR - specjalnie podaję jako przykłąd Long way Round bo tam Ewan nie gra żadnej roli, tylko jest sobą - i to naprawdę poraża, bo możnaby myśleć że prawdziwy Ewan to taki Renton z Trainspotting, a właśnie wg mnie po tym co widziałąm to jeśli mu do kogoś bliżej, to chyba do Christiana. Nawet słowo 'fuck' nie brzmi ostro w jego ustach, przynajmniej nie wulgarnie. No nie wiem jak to opisać. I wychodzi więc że z Ewana mimo wszystko grzeczny chłopiec, choć i jednostka wybitna. Rozwalił mnie gdy Charley prysnął mu w oczy benzyną, przypadkowo oczywiście i potem przepraszał. A Ewan zamiast go zbesztać i wyzwać od najgorszych jeszcze go uspokajał mówiąc, że to nie jego wina. Podsumowując - Ewan forever :P
Oł je je :) Ewan forever :) Masz rację, 'fuck' w jego wykonaniu brzmi raczej jak dowcip :) Też odnoszę wrażenie, że facet ma 2 oblicza. Może dlatego jest taką fascynująco postacią. Czytałam kiedyś, że w jakimś wywiadzie mówił, że jest zadowolony ze... swojego przyrodzenia ;) i że nie krępuje się pokazywać go na ekranie. I to wg mnie też był rodzaj żartu, on nie jest jakimś obleśnym facetem czy ekshibicjonistą, po prostu jeśli film wymaga scen rozbiewranych i on zgadza się w nim grać to znaczy, że film jest tego wart, a dziennikarze zadają tak durne pytania jak tylko się da. Właśnie dlatego lubię Ewana, bo bawi się życiem i nie traktuje wszystkiego 100% na serio, jak np sfrustrowany Leonardo DiCaprio, ale przy zachowaniu podstawowych wartości jakimi są rodzina i przyjaźń. One są dla niego najważniejsze.
Stwierdzam więc, że Ewan forever
und
ABSYNT Z OLIWKĄ - okrągły jubileusz - 10 strona!!!
Za taką rocznicę (eee stronnicę? :P) nawet podwójny absynt z oliwką :D
Właśnie - on się umie dobrze bawić i manipulować na swój sposób durnymi dziennikarzami, a to znaczy, że nie uzależnił się od nich - tak że nieważne co o mnie piszą, ważne żeby pisali. Jak sam kiedyś mówił - on lubi sukces, ale dlatego, że jest miara jego pracy - bo gdy odnosi sukces to ma poczucie że robi coś dobrze, ale sława to dla niego co innego i tego nie lubi (dlatego jeździ w kasku na motorze, wtedy go nikt nie widzi ;)). I mówił też że dla rodziny film by porzucił, chociaż to kocha.
A z innej beczki - oglądałam Amadeusza (ketyni puścili to po północy). Boże...jakie cudo. Cudo nad cudami, jestem zachwycona po prostu totalnie i całkowicie i w ogóle teraz mam manię...
Ehhh po północy to choćbym nie chciała to zawsze śpię. Taki mam organizm :)
Zastanówmy się. Taka scena. Jedzie obok was Ewan na motorze i w kasku. Poznajecie?? Ja mam taką obsesję, że 80% że bym poznała ;d ale musiałabym mieś okulary na nosie, hehe :)
Hmmm kto wie, kto wie... Możliwe że bym go poznała, kobiety mają w końcu intuicję (oczywiście pomijam fakt, ze czoraj okulista powiedział mi że mam już -2 i -2,5). szkoda, że nie przejeżdżał przez Polskę w LWR. Mogłybysmy go złapać gdzieś przy drodze i pogadać :)
Wtedy go jeszcze nie znałam :/ tzn wiedziałam, że jest taki kolo, ale nie poznałam się na jego geniuszu :) To się stało dopiero w te wakacje, hehe :)
A okulary nosisz?? Bo ja mam -1 i 1,75 i nie noszę :) uparcie :)
Ależ skąd... Jasne że nie nosze :P Tzn. nosze ale tylko gdy oglądam telwizję albo siedze przy kompie, bo na ulicę w nich nie wychodze nigdy - dlatego tak ślepnę. jakiś czas temu miałam jeszcze 1,75 i 1,5 a teraz już tyle :/ Ale Ewan tez jest ślepy, a raczej był, więc nie jesteśmy same :D
Był?? Jak to był??
A moja okulistka mówi, że noszenie okularów nic nie pomaga :) Dopóki nie obijam sie o słupy nie muszę nosić, hehe :)
WROCILAM!!!!
Ale sobie normalnie posmigalam na nartach :D:D:D
Kurde no fajnie bylo...Ale wszedzie dobrze ale w domu najlepiej :D
Co do palaczy to moze bede straszna w tym co powiem ale lubie palaczy :) Nie przeszkadzaja mi ani nic i nawet ciesze sie ze Ewan jest palaczem :) :P jestem psyhiczna!!!
Pewnego dnia moich szybkich wakaciji bylam z mama w knajpie i tam byly telewizory plazmowe na scianie i lecial program na vh1 o fajnym temacie 'hot dads' no i byl Ewan!!No i sie przykleilam do tego telewizora i mama powiedziala ze wychodzimy i sobie nie obejrzalam :(
Jutro sylwester...siedze z moim chlopakiem w domu...tak jak w zeszlym roku...DOBIJAJACE!!
A co do noszenia okularow,nie nosze ale czasem musze sie przyznac ze tak jakby 'ucieka' mi jedno oko :P Mama mowi ze to poczatek zeza ale wiem ze zartuje :P
Opowiedzcie mi cos bo normalnie stesknilam sie za Wami:( I dzieki za zyczenia:*:*:*
Buziaki:*:*:*
Witam Larę ponowne :D :***
A więc Ewan ślepy był, ale podobno zrobił sobie laserowo korekcję. ja się tego okulisty pytałam czy też mogę, a on że tak, ale jak mi się już wada zatrzyma i nie będzie leciał dalej. I nie znosze okularów. W domu ujdą, ale nigdzie więcej. No ewentualnie czasem zakładam na studiach jak jakieś slajdy wyświetlają, ale potem zdejmuję. Tylko wkurza mnie to, że nie widzę z daleka twarzy ludzi. Np. ostatnio miałam się ze znajomymi pod pręgieżem spotkać i było tam sporo ludzi, no i ciemno było i czułam się trochę głupio, bo taka ślepa mogłam podejść do kogoś zupełnie innego :P
Rany, znowu oglądałam Amadeusza... Muszę to sobie załatwić na dvd jakoś... Czy wie ktoś jakie sceny są na wersji rezyserskiej?
A ja jutro idę na imprezę. problem polega na tym, że żadna z takich bardziej mi znanych koleżanek nie idzie do tej innej koleżanki no i idę tam sama. I to ma być w stylu rzymskim, więc mamy mieć jakiś 'rzymski akcent'. I wymyśliłam że będę mieć motyw wilczycy z Remusem i Romulusem na bluzce buehehe.
Ja również witam Larę :)
O matko mi się ta wada przestanie powiększać po czterdziestce jak będę potrzebowała już okularów do czytania :(
No proszę - Ewan jest moją bratnią duszą, lol :)
Miłej imprezki życzę - wilczyca bomba :) hehe
Mam jeszcze pytanie i prosbe...
Powiedzcie mi w ktorym odcinku Ostrego Dyżuru wystepuje Ewan??Bo zdaje mi sie ze ktoras z Was ma ten odcinek...A chetnie bym sobie sciagnela:)
Buziaki:*
Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I oczywiście: Szczęśliwego Nowego Roku!!
Szczęśliwego Nowego Roku :D
Wow, ale jestem inteligenta....komp mi się zacinał i nie mogłam wejść na strony, tzn. wpisywać nic bo wszędzie gdzie chciałam coś napisać leciała mi literka pppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppp a jak się okazało po prostu klawisz się zablokował.
Wyobraźcie sobie, że wczoraj byłam na tej imprezie, wchodzę do mieszkania koleżanki a tam na ścianie...plakat z Wyspy :D Ten kinowy :)
Ja mam ten odcinek, tylko jak go otwieram w 1 programie to mam go z lektorem, chyba hiszpańskim o ile dobrze pamiętam, a w innym programie mam normalnie oryginalnie po angielsku. Nazywa się Long way around i jest z 3 serii ER, a nr odcinka to chyba 15.
Dzizisja znowu oglądam Amadeusza :P
Zapomnialam powiedziec ze mam zdjecie Ewan'a w dwoch kitkach ,wyglada jak dziecko,taki slodki :D Moze macie to zdjecie...A jezeli nie a chcialybyscie miec to zgloscie sie do mnie na gg :D :P
Straszny mam dzisiaj dzien...
Poszlabym sobie do kina ale nie mam z kim...
Aaaaa oszalałam :D Dorwałam jak Tom Hulce (mój Mozart :)))) śpiewa podkładając głos w dzwonniku z Notre Dame... Ja mam chyba słabość do śpiewających aktorów :D
Nie ty jedna ;)
TA TA RA RA TA TA TAAAAAAM!!!!
Potrójny absynt z oliwką dla WSZYSTKICH!! Zdobyłam dzisiaj pierwszy łeb na filmweb ;)
Ale jestem wzruszona :)
No to Twoje zdrowie *gul gul* . Masz łeb na 500 punktów :D A ja żeby to uczcić symbolicznie obejrzałam 5 raz "Amadeusza", ech, ja wiem że to nie miejsce na komentarze odnośnie tego filmu, ale nie mogę sie powstrzymać. Po prostu ten film jest perfekcyjny w każdej minucie.
ZyDyECyYDyOWyANyIE muszę sobie obejrzeć tego Amadeusza... uwielbiam takie filmy :) Na czym to masz??
Wlasnie obejrzalam Oko obserwatora...Swietny film!!!Po prostu zajebisty!!Nie chodzi mi tylko o Ewan'a ale o cala historie...Boze zeby mi sie cos takiego przytrafilo!!Chodzi mi oczywiscie o to ze ktos tak bardzo mnie kochal i (bo kochal ja prawda??:P) tak bardzo ze moglby za mna pojsc na koniec swiata...Doslownie i w przenosni:P I mialby taka obsesje na moim punkcie...
Najlepsza scena??Oczywiscie ta w lazience...Jak Ewan wchodzi do wanny i dotyka sciany za kta jest Joanna...Slodkie...
Szczerze mowiac troszke rozczarowalam sie koncem,ale w sumie inne zakonczenie by nie pasowalo tak bardzo...Film smutny,moze nie dokonca smutny co tragiczny,bohater chodzi za ukochana krok w krok a na koncu ta umiera...I tu z miejsca przepraszam ze zdradzilam koniec filmu:P Mam nadzieje ze mi wybaczycie??:)
Jest tylko jeden moment w tym filmie w ktorym Ewan sie usmiecha...Puszczalam to sobie 3 razy :P Debil... :P
Joanna tez jest ciekawa osoba,do teraz nie moge dokladnie zrozumiec dlaczego zabijala tych mezczyzn??Tylko dla pieniedzy??Jezeli ktoras z Was to ogladala to nie mi powie:P
Jednym slowem film swietny!Jezeli ktoras z Was nie widziala to polecam :P
P.S. Ewelino dostalas zdjecie??:)
Oł jesss! Oko obserwatora to świetny film, jest taki psychodeliczny, o dość mrocznych i zamkniętych osobowościach ale jednocześnie takich...delikatnych. Tak bym to nazwała. I te hasła "beauty is in the eye of the beholder" - bomba.
"Amadeusza" mam zgranego z Polsatu na kasecie (leciał w czwartek w nocy a raczej już w piątek - bo było 00.10). Skończyłam oglądać i...chyba znowu sobie puszczę. Nawet zaczęąłm ściągać muzykę Mozarta żeby ją lepiej poznać (podobno w latach 80 gdy film wszedł na ekrany kin sprzedaż płyt Mozarta wzrosła o 30% - dziwić się, heh po TAKIEJ roli!). Matko, Tom Hulce jest genialny...Co z tego, że teraz jest trochę ;) grubszy, stary, z brodą i wąsami. Ale to kolejny aktor z prawdziwego zdarzenia. Mozart zawsze teraz będzie dla mnie wyglądał jak on. I ta końcówka. Ona mnie nawet nie doprowadza do płaczu, ona po prostu poraża. Wolfi forever! :D
Swoją drogą ewan też powinien zagrać w filmie w którym jest muzyka. I nawet nie chodzi mi tu o filmy takie jak Moulin Rouge czy inne musicale, mógłby nawet nie śpiewać, ale gdyby tak zagrał jakiegoś znanego kompozytora - to byłoby coś, mógłby się sprawdzić.
Przypomniał mi się film "Wieczna miłość" - o Beethovenie - ale w porównaniu do "Amadeusza" jest on niczym.
Więc ściągajcie, zasysajcie, kupujcie, nagrywajcie "Amadeusza" :D.
Z reguły daję 10/10 filmom które lubię po prostu, które uważam za wybitne, ale tez i takim, które oglądam wiele razy choć dla innych mogą być średnie - tym daję 10 z sympatii. Ale "Amadeusz" powinien dostać chyba 20/10 :P
Miałam się pouczyć, wrescie :P Ale chyba sobie jeszcze raz puszczę. Wiem, psychopatka ze mnie :P
Łooooooo... psychopatka, no no :) No qrczę narobiłyście mi ochoty na "oko obserwatora" i "Amadeusza" i nie wiem, co mam ze sobą zrobić :) Narazie mam na celowniku "Przekleństwa niewinności", na które dość długo polowałam, a w kolejce jeszcze "Idol" i "Trainspotting"... Ehhh... Czemu to tak wolno idzie... ?
U mnie wręcz stoi teraz na Emule :/ Brakuje mi dosłownie 0,5% do filmu "O mały głos" i nic nie idzie...
Ale za to ja idę oglądać "Amadeusza" 6 raz licząc od ostatniego piątku, godziny 00.10 :))))))))
Łooooo... Tu kiedyś na filmweb znalazłam coś takiego:
Zagadka psychologa.
Ponoć był to test znanego amerykańskiego psychologa, który używał go, aby sprawdzić, czy czyjaś mentalność jest mentalnością zabójcy. Wielu aresztowanych seryjnych morderców zostało poddanych temu testowi i ich odpowiedzi były zwykle prawidłowe.
---------------------------
Kobieta na pogrzebie swojej matki spotkała mężczyznę, którego dotąd nie znała. Mężczyzna wydał się jej niesamowity, był jakby z jej snów.
Od razu go pokochała, ale nie poprosiła o jego numer telefonu i później nie mogła go odnaleźć.
Kilka dni potem zabiła swoja siostrę.
PYTANIE: Jaki był motyw zabicia siostry?
Hehe no i jakie są wasze typy?? Ja okazałam się nie być psychopatą :)
Pierwsza rzecz na jaką wpadłam to:
Zabiła siostrę, bo pomyślała, że ona może go gdzieś spotkać i pokochać.
Ale teraz sobie myślę, że siostra była jego dziewczyną.
Głupie typy ale jednak.. :P
I co mam skłonności psuchopatyczne?
Fajna zagadka :)
Ale co do rozwiazania nie jestem pewna...Moze byc tyle motowow wg mnie...Musze pomyslec:P
A znasz odpowiedz??:P
Dreamerin podaj szybko odpowiedz bo mysle mysle i nie moge wymyslec i dreczy mnie to :P a strasznie ciekawa jestem odpowiedzi!!
Buzka:*
pozwólcie, że włączę sie do dyskusji :) co prawda nie zdażyłam przeczytać wszystkich postów, bo jest ich tak wiele, ale pod tymi, które udało mi się przejrzeć podpsisuję się obiema rękami ;) Evan jest naprawdę niezwykle fascynującym aktorem, gdyż nikt tak jak on, nie potrafi wcielić się w jakąs postać. jest na tyle elastyczny, że jakbym miała przyporządkować mu jakiegoś jednego bohatera, nie potrafiłabym się zdecydować. no i macie także rację - niestety - ze jest niedoceniany :/
a moje ulubione filmy, w których on występuje, to "Moulin Rouge", "Trainspotting" i "Helikopter w ogniu" (chyba nikt z was nie wymienił tego filmu, a ja uważam, że jego kreacja Grimes'a była jedną z lepszych w całym filmi)
pozdrawiam :)
Witam również :D
I lubię, lubię :D Kreacja jest zabawna - taki trochę początkowo biurowy z niego tchórz, ale potem zamienia się w supermena ;)
ODPOWIEDŹ: miała nadzieję, że mężczyzna znowu pojawi się na pogrzebie...
Kyiio zaczynam się Ciebie bać...
Sorka, że tak długo z tą odpowiedzią, ale miałam zajebek mały :) Hehe, jak zawsze do piątku zresztą :)
Szczerze mowiac nie wpadlabym na to...Moze jak bym myslala tydzien albo dwa :P
Kyiio gdzie bylas jak Cie nie bylo??:P
Witam nowego czlonka naszego klubu:P
Co tak u Was??
Lara, słonko, a gdzie ja mogłam być i gdzi nadal jestem.. non stop pracuje.. :... i nie mam czasu sie uczyc, a sesja sie zbliza :/
ale z tą zagadką.. to jdnak nie trafiłam.. chociaż zawsze wiedziałam, ze mam psychopatyczne zapędy :P
Współczuję ci kyiio... Ja samej szkoły mam dość :/ a kiedyś tak ją lubiłam... to były czasy...
Byle do wiosny ;)
A ja mam dość studiów, tzn. archeologii nie bo to jest świetne pod każdym względem, ale pedagogika to syf nad syfy - nie idźcie na to. Tylko tam czas marnuję, bo na ćwiczenia muszę chodzić.
W astabe.com napisali że wysłali już moje dvd z "Amadeuszem" w wersji reżyserskiej więc ahhh będzie seansik znowu i to porządny :D
Poza tym idziemy z koleżanką do opery na "Wesele Figara" :P dziś sie pół godziny zastanawiałyśmy który bilet kupić - czy na parter czy na balkon, aż w końcu babka w kasie powiedziała, że na WF sprzedają dopiero od 14.1. Nie wytrzymamy. ktoś tu ostatnio robił test o psychopatach, aż dziwne że mi wyszło, że jestem normalna :P
Normalnie koniec gadania o sesji i szkołach i studiach i wszystkich innych bzdetach! xP (Ale wyjechałam xP).
Wczoraj w nocy oglądałam NARNIĘ!!! (Mieliśmy sprawdzanie kopii filmu)
I NORMALNIE CHYBA ZARAZ OSZALEJE.. NO MEGOWO MI SIĘ PODOBAŁ.. JA CHCE IŚĆ JESZCZE RAZ!
WIDZIAŁYŚCIE PIOTRA? O RZESZ KUWA!! *slinie sie*
MUZA JEST BOSKA, CHYBA JESZCZE LEPSZA NIZ Z WLADCY.. I Z HARRYCH.. xP
no dobra przepraszam za tego caps-locka, jakos tak mnie emocje poniosly.. :P moze dlatego ze niewiele spalam.. :P wrocilam do domu o 5:30 rano.. (po filmie bylismy jeszcze na piwku :P) ...
Ale na ten film musimy isc razem! Musimy! A zreszta teraz mamy duzo do wyboru bo w Kinepolis wchodzi 6 nowych filmów.. :)
To co idziemy na NARNIĘ xP?Błaaaagam!
Normalnie koniec gadania o sesji i szkołach i studiach i wszystkich innych bzdetach! xP (Ale wyjechałam xP).
Wczoraj w nocy oglądałam NARNIĘ!!! (Mieliśmy sprawdzanie kopii filmu)
I NORMALNIE CHYBA ZARAZ OSZALEJE.. NO MEGOWO MI SIĘ PODOBAŁ.. JA CHCE IŚĆ JESZCZE RAZ!
WIDZIAŁYŚCIE PIOTRA? O RZESZ KUWA!! *slinie sie*
MUZA JEST BOSKA, CHYBA JESZCZE LEPSZA NIZ Z WLADCY.. I Z HARRYCH.. xP
no dobra przepraszam za tego caps-locka, jakos tak mnie emocje poniosly.. :P moze dlatego ze niewiele spalam.. :P wrocilam do domu o 5:30 rano.. (po filmie bylismy jeszcze na piwku :P) ...
Ale na ten film musimy isc razem! Musimy! A zreszta teraz mamy duzo do wyboru bo w Kinepolis wchodzi 6 nowych filmów.. :)
To co idziemy na NARNIĘ xP?Błaaaagam!
A ja miałam iść na Narnię niby jutro z ludźmi ze studiów, ale chyba nie pójdziemy bo ploty nie rozpuściliśmy tak bardziej i nie wiem czy ludzi zbierzemy ;) I piszę referat, możliwe że jutro gdzieś będe latać żeby go wydrukować bo drukarka się rypła a referat jest na jutro :P
Wiem co czujesz Kyiio. No prawie wiem - bo Ty masz manię Narnii a ja Amadeusza (gdzie do jasnej, moje dvd?!)
Ja raczej moge isc...Najpewniej w niedziele wieczorem,co Wy na to??:)
Za to wczoraj bylam na Rodzinnym domu wariatow no i sie poryczalam(czemu mnie to nie dziwi:P) Taki ladny film...Naprawde mi sie podobal!!
No i oczywiscie szukalam Cie (Kyiio) wzrokiem :D No i Cie nie widzialam... :( A na filmie bylam na 22.30 wiec bylam w domu ok 1 ale i tak sie wyspalam... :P
Wiecie co??Widzialam ostatnio teledysk Wham! do 'wake me up before you go go' no i tam George Michael lata po scenie w bluzce na ktorej jest jak byk napisane 'CHOOSE LIFE' :D :D :D nO PO PROSTU PIERWSZA MYSL TO NASZ EWAN :D :D :D
No i ostatnio znowu mialam jakie moje przemyslenia no i doszlam do wniosku ze moge Was mijac na ulicy i nie wiedziec ze to Wy!!Tzn. Kyiio widzialam ale tylko raz...Ciebie Ewelino ani razu i nie wiem czy Cie gdzies nie mijam, no a Dreamerin raczej za szybko nie zobacze :(
Hehe, kto wie. Może mnie coś poniesie do Poznania :) Ale raczej nie w najlbliższym czasie, bo to daleko :)
WIDZIAŁAM PIOTRA :) hehe
A na Narnię się wybieram tylko muszę zrobić w kinie interwencję (lol) :)
zajebisty Piotruś jest nie? :P
Lara, ja tak bardziej myslalam zeby isc w tygodniu, bo w weekend mam zajecia :/
a tak w ogole to zapraszam was (4) na http://www.livejournal.com/users/kyiio/ [www.livejournal.com/use ...] tam jetem dosc regularnie.. i prosze komentujcie :)
Czy fajny jest Piotruś?? Moja droga! Jak ja pierwszy raz zobaczyłam jego fotkę (tą co jest na filmweb, bo te z filmu do mnie nie przemówiły) to... Działo się :)
Czy to jest coś w rodzaju Twojego bloga??
http://secretchina.com/news/news_images/20058/2005_8_9_m0011.jpg [secretchina.com/news/ne ...]
http://fametastic.co.uk/files/ewan_mcgregor_scarlett_johansson01.jpg [fametastic.co.uk/files/ ...]
http://www.ananova.com/images/web/354007.jpg [www.ananova.com/images/ ...]
http://img.timeinc.net/teenpeople/images/2005/tracks/080905_scarlett_ewan300.jpg [img.timeinc.net/teenpeo ...]
Widziałyście tą fryzurkę?? :) Jak ja go, normalnie, lubię xD
Właśnie policzyła, że mam na kompie 413 zdjęć Ewana. Czy to już podpada pod obsesję?? Hehehe xD Niby nie jestem psychopatką...
Tak to coś w rodzaju bloga. Dziennik. Wolę taką nazwę. :P
A ta fryzura jakoś mi do EM nie pasuje.. nie wiem, nie podoba mi się..
Oo znam te fotki :) I w sumie lubię tą fryzurę - mógłby ją mieć jednak bardziej rozwichrzoną. ogólnie strasznie mi się podobają faceci w takich niby krótkich ale jednak na tyle długich włosach, żeby było co poczochrać :P
Kupiłam sobie film "Spokojnie tatuśku" z Hulcem ((3 (3 (3), bo tani był, ale kurcze, ja rozumiem, że tanie filmy nie mają dodatków i te pe, ale ten nie ma polskich napisów... Pierwszy raz coś takiego widzę. Ma wszystkie inne, kilku lektorów - w tym polskiego, ale napisów nie. Dziwne, co najmniej...
I przyszła paczka z Amadeuszem w wersji reżyserskiej! Aaaa normalnie zaraz idę oglądać :)