Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

8,3
71 259 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewan McGregor

Aktor swietny i baaaaardzo przystojny!!!Bardzo podobal mi sie w Moulin Rouge i w Wyspie!!W tym pierwszym tak ladnie spiewal.... :D a w wyspie byl niezastapiony!!I TEN JEGO USMIECH!!POWALAJACY!!!

Dreamerin

Ja też palących nie lubię, ale fakt - Ewan dobrze wtedy wygląda. I w sumie ni dziwię się, że mu cięzko to rzucić bo gdy kogoś gra to często musi też zapalić. On mnie w ogóle cały czas zadziwia - z jednej strony możnaby myśleć, że jest lekko świenięty, ekscentryczny, odizolowany, że siedzi włąśnie samotnie z fajką i butelką wódki a potem widzi się z nim jakiś wywiad i wygląda i zachowuje się zupełnie inaczej - może to głupie słowo, ale wydaje się wtedy taki delikatny, spokojny, zabawny i dobrze wychowany. To samo na LWR - specjalnie podaję jako przykłąd Long way Round bo tam Ewan nie gra żadnej roli, tylko jest sobą - i to naprawdę poraża, bo możnaby myśleć że prawdziwy Ewan to taki Renton z Trainspotting, a właśnie wg mnie po tym co widziałąm to jeśli mu do kogoś bliżej, to chyba do Christiana. Nawet słowo 'fuck' nie brzmi ostro w jego ustach, przynajmniej nie wulgarnie. No nie wiem jak to opisać. I wychodzi więc że z Ewana mimo wszystko grzeczny chłopiec, choć i jednostka wybitna. Rozwalił mnie gdy Charley prysnął mu w oczy benzyną, przypadkowo oczywiście i potem przepraszał. A Ewan zamiast go zbesztać i wyzwać od najgorszych jeszcze go uspokajał mówiąc, że to nie jego wina. Podsumowując - Ewan forever :P

Lara810

Oł je je :) Ewan forever :) Masz rację, 'fuck' w jego wykonaniu brzmi raczej jak dowcip :) Też odnoszę wrażenie, że facet ma 2 oblicza. Może dlatego jest taką fascynująco postacią. Czytałam kiedyś, że w jakimś wywiadzie mówił, że jest zadowolony ze... swojego przyrodzenia ;) i że nie krępuje się pokazywać go na ekranie. I to wg mnie też był rodzaj żartu, on nie jest jakimś obleśnym facetem czy ekshibicjonistą, po prostu jeśli film wymaga scen rozbiewranych i on zgadza się w nim grać to znaczy, że film jest tego wart, a dziennikarze zadają tak durne pytania jak tylko się da. Właśnie dlatego lubię Ewana, bo bawi się życiem i nie traktuje wszystkiego 100% na serio, jak np sfrustrowany Leonardo DiCaprio, ale przy zachowaniu podstawowych wartości jakimi są rodzina i przyjaźń. One są dla niego najważniejsze.
Stwierdzam więc, że Ewan forever
und
ABSYNT Z OLIWKĄ - okrągły jubileusz - 10 strona!!!

Dreamerin

Za taką rocznicę (eee stronnicę? :P) nawet podwójny absynt z oliwką :D

Właśnie - on się umie dobrze bawić i manipulować na swój sposób durnymi dziennikarzami, a to znaczy, że nie uzależnił się od nich - tak że nieważne co o mnie piszą, ważne żeby pisali. Jak sam kiedyś mówił - on lubi sukces, ale dlatego, że jest miara jego pracy - bo gdy odnosi sukces to ma poczucie że robi coś dobrze, ale sława to dla niego co innego i tego nie lubi (dlatego jeździ w kasku na motorze, wtedy go nikt nie widzi ;)). I mówił też że dla rodziny film by porzucił, chociaż to kocha.

A z innej beczki - oglądałam Amadeusza (ketyni puścili to po północy). Boże...jakie cudo. Cudo nad cudami, jestem zachwycona po prostu totalnie i całkowicie i w ogóle teraz mam manię...

Lara810

Ehhh po północy to choćbym nie chciała to zawsze śpię. Taki mam organizm :)

Zastanówmy się. Taka scena. Jedzie obok was Ewan na motorze i w kasku. Poznajecie?? Ja mam taką obsesję, że 80% że bym poznała ;d ale musiałabym mieś okulary na nosie, hehe :)

Dreamerin

Hmmm kto wie, kto wie... Możliwe że bym go poznała, kobiety mają w końcu intuicję (oczywiście pomijam fakt, ze czoraj okulista powiedział mi że mam już -2 i -2,5). szkoda, że nie przejeżdżał przez Polskę w LWR. Mogłybysmy go złapać gdzieś przy drodze i pogadać :)

Lara810

Wtedy go jeszcze nie znałam :/ tzn wiedziałam, że jest taki kolo, ale nie poznałam się na jego geniuszu :) To się stało dopiero w te wakacje, hehe :)

A okulary nosisz?? Bo ja mam -1 i 1,75 i nie noszę :) uparcie :)

Dreamerin

Ależ skąd... Jasne że nie nosze :P Tzn. nosze ale tylko gdy oglądam telwizję albo siedze przy kompie, bo na ulicę w nich nie wychodze nigdy - dlatego tak ślepnę. jakiś czas temu miałam jeszcze 1,75 i 1,5 a teraz już tyle :/ Ale Ewan tez jest ślepy, a raczej był, więc nie jesteśmy same :D

May_morning

Był?? Jak to był??
A moja okulistka mówi, że noszenie okularów nic nie pomaga :) Dopóki nie obijam sie o słupy nie muszę nosić, hehe :)

Lara810

WROCILAM!!!!
Ale sobie normalnie posmigalam na nartach :D:D:D
Kurde no fajnie bylo...Ale wszedzie dobrze ale w domu najlepiej :D
Co do palaczy to moze bede straszna w tym co powiem ale lubie palaczy :) Nie przeszkadzaja mi ani nic i nawet ciesze sie ze Ewan jest palaczem :) :P jestem psyhiczna!!!
Pewnego dnia moich szybkich wakaciji bylam z mama w knajpie i tam byly telewizory plazmowe na scianie i lecial program na vh1 o fajnym temacie 'hot dads' no i byl Ewan!!No i sie przykleilam do tego telewizora i mama powiedziala ze wychodzimy i sobie nie obejrzalam :(

Jutro sylwester...siedze z moim chlopakiem w domu...tak jak w zeszlym roku...DOBIJAJACE!!

A co do noszenia okularow,nie nosze ale czasem musze sie przyznac ze tak jakby 'ucieka' mi jedno oko :P Mama mowi ze to poczatek zeza ale wiem ze zartuje :P

Opowiedzcie mi cos bo normalnie stesknilam sie za Wami:( I dzieki za zyczenia:*:*:*

Buziaki:*:*:*

Lara810

Witam Larę ponowne :D :***

A więc Ewan ślepy był, ale podobno zrobił sobie laserowo korekcję. ja się tego okulisty pytałam czy też mogę, a on że tak, ale jak mi się już wada zatrzyma i nie będzie leciał dalej. I nie znosze okularów. W domu ujdą, ale nigdzie więcej. No ewentualnie czasem zakładam na studiach jak jakieś slajdy wyświetlają, ale potem zdejmuję. Tylko wkurza mnie to, że nie widzę z daleka twarzy ludzi. Np. ostatnio miałam się ze znajomymi pod pręgieżem spotkać i było tam sporo ludzi, no i ciemno było i czułam się trochę głupio, bo taka ślepa mogłam podejść do kogoś zupełnie innego :P

Rany, znowu oglądałam Amadeusza... Muszę to sobie załatwić na dvd jakoś... Czy wie ktoś jakie sceny są na wersji rezyserskiej?

A ja jutro idę na imprezę. problem polega na tym, że żadna z takich bardziej mi znanych koleżanek nie idzie do tej innej koleżanki no i idę tam sama. I to ma być w stylu rzymskim, więc mamy mieć jakiś 'rzymski akcent'. I wymyśliłam że będę mieć motyw wilczycy z Remusem i Romulusem na bluzce buehehe.

Lara810

Ja również witam Larę :)

O matko mi się ta wada przestanie powiększać po czterdziestce jak będę potrzebowała już okularów do czytania :(
No proszę - Ewan jest moją bratnią duszą, lol :)
Miłej imprezki życzę - wilczyca bomba :) hehe

Lara810

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU WAM WSZYSTKIM :*

Lara810

Mam jeszcze pytanie i prosbe...
Powiedzcie mi w ktorym odcinku Ostrego Dyżuru wystepuje Ewan??Bo zdaje mi sie ze ktoras z Was ma ten odcinek...A chetnie bym sobie sciagnela:)
Buziaki:*

Lara810

Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I oczywiście: Szczęśliwego Nowego Roku!!

Dreamerin

Szczęśliwego Nowego Roku :D

Wow, ale jestem inteligenta....komp mi się zacinał i nie mogłam wejść na strony, tzn. wpisywać nic bo wszędzie gdzie chciałam coś napisać leciała mi literka pppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppp a jak się okazało po prostu klawisz się zablokował.

Wyobraźcie sobie, że wczoraj byłam na tej imprezie, wchodzę do mieszkania koleżanki a tam na ścianie...plakat z Wyspy :D Ten kinowy :)

Ja mam ten odcinek, tylko jak go otwieram w 1 programie to mam go z lektorem, chyba hiszpańskim o ile dobrze pamiętam, a w innym programie mam normalnie oryginalnie po angielsku. Nazywa się Long way around i jest z 3 serii ER, a nr odcinka to chyba 15.

Dzizisja znowu oglądam Amadeusza :P

Lara810

Zapomnialam powiedziec ze mam zdjecie Ewan'a w dwoch kitkach ,wyglada jak dziecko,taki slodki :D Moze macie to zdjecie...A jezeli nie a chcialybyscie miec to zgloscie sie do mnie na gg :D :P

Straszny mam dzisiaj dzien...
Poszlabym sobie do kina ale nie mam z kim...

Lara810

Aaaaa oszalałam :D Dorwałam jak Tom Hulce (mój Mozart :)))) śpiewa podkładając głos w dzwonniku z Notre Dame... Ja mam chyba słabość do śpiewających aktorów :D

May_morning

Nie ty jedna ;)

TA TA RA RA TA TA TAAAAAAM!!!!

Potrójny absynt z oliwką dla WSZYSTKICH!! Zdobyłam dzisiaj pierwszy łeb na filmweb ;)
Ale jestem wzruszona :)

Dreamerin

No to Twoje zdrowie *gul gul* . Masz łeb na 500 punktów :D A ja żeby to uczcić symbolicznie obejrzałam 5 raz "Amadeusza", ech, ja wiem że to nie miejsce na komentarze odnośnie tego filmu, ale nie mogę sie powstrzymać. Po prostu ten film jest perfekcyjny w każdej minucie.

May_morning

ZyDyECyYDyOWyANyIE muszę sobie obejrzeć tego Amadeusza... uwielbiam takie filmy :) Na czym to masz??

Lara810

Wlasnie obejrzalam Oko obserwatora...Swietny film!!!Po prostu zajebisty!!Nie chodzi mi tylko o Ewan'a ale o cala historie...Boze zeby mi sie cos takiego przytrafilo!!Chodzi mi oczywiscie o to ze ktos tak bardzo mnie kochal i (bo kochal ja prawda??:P) tak bardzo ze moglby za mna pojsc na koniec swiata...Doslownie i w przenosni:P I mialby taka obsesje na moim punkcie...
Najlepsza scena??Oczywiscie ta w lazience...Jak Ewan wchodzi do wanny i dotyka sciany za kta jest Joanna...Slodkie...
Szczerze mowiac troszke rozczarowalam sie koncem,ale w sumie inne zakonczenie by nie pasowalo tak bardzo...Film smutny,moze nie dokonca smutny co tragiczny,bohater chodzi za ukochana krok w krok a na koncu ta umiera...I tu z miejsca przepraszam ze zdradzilam koniec filmu:P Mam nadzieje ze mi wybaczycie??:)
Jest tylko jeden moment w tym filmie w ktorym Ewan sie usmiecha...Puszczalam to sobie 3 razy :P Debil... :P
Joanna tez jest ciekawa osoba,do teraz nie moge dokladnie zrozumiec dlaczego zabijala tych mezczyzn??Tylko dla pieniedzy??Jezeli ktoras z Was to ogladala to nie mi powie:P
Jednym slowem film swietny!Jezeli ktoras z Was nie widziala to polecam :P

P.S. Ewelino dostalas zdjecie??:)

Lara810

Oł jesss! Oko obserwatora to świetny film, jest taki psychodeliczny, o dość mrocznych i zamkniętych osobowościach ale jednocześnie takich...delikatnych. Tak bym to nazwała. I te hasła "beauty is in the eye of the beholder" - bomba.

"Amadeusza" mam zgranego z Polsatu na kasecie (leciał w czwartek w nocy a raczej już w piątek - bo było 00.10). Skończyłam oglądać i...chyba znowu sobie puszczę. Nawet zaczęąłm ściągać muzykę Mozarta żeby ją lepiej poznać (podobno w latach 80 gdy film wszedł na ekrany kin sprzedaż płyt Mozarta wzrosła o 30% - dziwić się, heh po TAKIEJ roli!). Matko, Tom Hulce jest genialny...Co z tego, że teraz jest trochę ;) grubszy, stary, z brodą i wąsami. Ale to kolejny aktor z prawdziwego zdarzenia. Mozart zawsze teraz będzie dla mnie wyglądał jak on. I ta końcówka. Ona mnie nawet nie doprowadza do płaczu, ona po prostu poraża. Wolfi forever! :D

Swoją drogą ewan też powinien zagrać w filmie w którym jest muzyka. I nawet nie chodzi mi tu o filmy takie jak Moulin Rouge czy inne musicale, mógłby nawet nie śpiewać, ale gdyby tak zagrał jakiegoś znanego kompozytora - to byłoby coś, mógłby się sprawdzić.

Przypomniał mi się film "Wieczna miłość" - o Beethovenie - ale w porównaniu do "Amadeusza" jest on niczym.

Więc ściągajcie, zasysajcie, kupujcie, nagrywajcie "Amadeusza" :D.

Z reguły daję 10/10 filmom które lubię po prostu, które uważam za wybitne, ale tez i takim, które oglądam wiele razy choć dla innych mogą być średnie - tym daję 10 z sympatii. Ale "Amadeusz" powinien dostać chyba 20/10 :P

Miałam się pouczyć, wrescie :P Ale chyba sobie jeszcze raz puszczę. Wiem, psychopatka ze mnie :P

May_morning

Łooooooo... psychopatka, no no :) No qrczę narobiłyście mi ochoty na "oko obserwatora" i "Amadeusza" i nie wiem, co mam ze sobą zrobić :) Narazie mam na celowniku "Przekleństwa niewinności", na które dość długo polowałam, a w kolejce jeszcze "Idol" i "Trainspotting"... Ehhh... Czemu to tak wolno idzie... ?

Dreamerin

U mnie wręcz stoi teraz na Emule :/ Brakuje mi dosłownie 0,5% do filmu "O mały głos" i nic nie idzie...

Ale za to ja idę oglądać "Amadeusza" 6 raz licząc od ostatniego piątku, godziny 00.10 :))))))))

May_morning

Łooooo... Tu kiedyś na filmweb znalazłam coś takiego:
Zagadka psychologa.
Ponoć był to test znanego amerykańskiego psychologa, który używał go, aby sprawdzić, czy czyjaś mentalność jest mentalnością zabójcy. Wielu aresztowanych seryjnych morderców zostało poddanych temu testowi i ich odpowiedzi były zwykle prawidłowe.
---------------------------
Kobieta na pogrzebie swojej matki spotkała mężczyznę, którego dotąd nie znała. Mężczyzna wydał się jej niesamowity, był jakby z jej snów.
Od razu go pokochała, ale nie poprosiła o jego numer telefonu i później nie mogła go odnaleźć.
Kilka dni potem zabiła swoja siostrę.

PYTANIE: Jaki był motyw zabicia siostry?

Hehe no i jakie są wasze typy?? Ja okazałam się nie być psychopatą :)

Dreamerin

Pierwsza rzecz na jaką wpadłam to:
Zabiła siostrę, bo pomyślała, że ona może go gdzieś spotkać i pokochać.
Ale teraz sobie myślę, że siostra była jego dziewczyną.

Głupie typy ale jednak.. :P

I co mam skłonności psuchopatyczne?

Lara810

Fajna zagadka :)

Ale co do rozwiazania nie jestem pewna...Moze byc tyle motowow wg mnie...Musze pomyslec:P
A znasz odpowiedz??:P

Lara810

Dreamerin podaj szybko odpowiedz bo mysle mysle i nie moge wymyslec i dreczy mnie to :P a strasznie ciekawa jestem odpowiedzi!!
Buzka:*

Lara810

pozwólcie, że włączę sie do dyskusji :) co prawda nie zdażyłam przeczytać wszystkich postów, bo jest ich tak wiele, ale pod tymi, które udało mi się przejrzeć podpsisuję się obiema rękami ;) Evan jest naprawdę niezwykle fascynującym aktorem, gdyż nikt tak jak on, nie potrafi wcielić się w jakąs postać. jest na tyle elastyczny, że jakbym miała przyporządkować mu jakiegoś jednego bohatera, nie potrafiłabym się zdecydować. no i macie także rację - niestety - ze jest niedoceniany :/
a moje ulubione filmy, w których on występuje, to "Moulin Rouge", "Trainspotting" i "Helikopter w ogniu" (chyba nikt z was nie wymienił tego filmu, a ja uważam, że jego kreacja Grimes'a była jedną z lepszych w całym filmi)
pozdrawiam :)

medea512_2

witam, witam..
Ewelina lubi Helikopter :)

kyiio

Witam również :D

I lubię, lubię :D Kreacja jest zabawna - taki trochę początkowo biurowy z niego tchórz, ale potem zamienia się w supermena ;)

Lara810

ODPOWIEDŹ: miała nadzieję, że mężczyzna znowu pojawi się na pogrzebie...

Kyiio zaczynam się Ciebie bać...

Sorka, że tak długo z tą odpowiedzią, ale miałam zajebek mały :) Hehe, jak zawsze do piątku zresztą :)

Lara810

Szczerze mowiac nie wpadlabym na to...Moze jak bym myslala tydzien albo dwa :P
Kyiio gdzie bylas jak Cie nie bylo??:P

Witam nowego czlonka naszego klubu:P

Co tak u Was??

Lara810

Lara, słonko, a gdzie ja mogłam być i gdzi nadal jestem.. non stop pracuje.. :... i nie mam czasu sie uczyc, a sesja sie zbliza :/

ale z tą zagadką.. to jdnak nie trafiłam.. chociaż zawsze wiedziałam, ze mam psychopatyczne zapędy :P

Lara810

Współczuję ci kyiio... Ja samej szkoły mam dość :/ a kiedyś tak ją lubiłam... to były czasy...
Byle do wiosny ;)

Dreamerin

A ja mam dość studiów, tzn. archeologii nie bo to jest świetne pod każdym względem, ale pedagogika to syf nad syfy - nie idźcie na to. Tylko tam czas marnuję, bo na ćwiczenia muszę chodzić.

W astabe.com napisali że wysłali już moje dvd z "Amadeuszem" w wersji reżyserskiej więc ahhh będzie seansik znowu i to porządny :D

Poza tym idziemy z koleżanką do opery na "Wesele Figara" :P dziś sie pół godziny zastanawiałyśmy który bilet kupić - czy na parter czy na balkon, aż w końcu babka w kasie powiedziała, że na WF sprzedają dopiero od 14.1. Nie wytrzymamy. ktoś tu ostatnio robił test o psychopatach, aż dziwne że mi wyszło, że jestem normalna :P

May_morning

Normalnie koniec gadania o sesji i szkołach i studiach i wszystkich innych bzdetach! xP (Ale wyjechałam xP).
Wczoraj w nocy oglądałam NARNIĘ!!! (Mieliśmy sprawdzanie kopii filmu)
I NORMALNIE CHYBA ZARAZ OSZALEJE.. NO MEGOWO MI SIĘ PODOBAŁ.. JA CHCE IŚĆ JESZCZE RAZ!
WIDZIAŁYŚCIE PIOTRA? O RZESZ KUWA!! *slinie sie*
MUZA JEST BOSKA, CHYBA JESZCZE LEPSZA NIZ Z WLADCY.. I Z HARRYCH.. xP
no dobra przepraszam za tego caps-locka, jakos tak mnie emocje poniosly.. :P moze dlatego ze niewiele spalam.. :P wrocilam do domu o 5:30 rano.. (po filmie bylismy jeszcze na piwku :P) ...
Ale na ten film musimy isc razem! Musimy! A zreszta teraz mamy duzo do wyboru bo w Kinepolis wchodzi 6 nowych filmów.. :)
To co idziemy na NARNIĘ xP?Błaaaagam!

May_morning

Normalnie koniec gadania o sesji i szkołach i studiach i wszystkich innych bzdetach! xP (Ale wyjechałam xP).
Wczoraj w nocy oglądałam NARNIĘ!!! (Mieliśmy sprawdzanie kopii filmu)
I NORMALNIE CHYBA ZARAZ OSZALEJE.. NO MEGOWO MI SIĘ PODOBAŁ.. JA CHCE IŚĆ JESZCZE RAZ!
WIDZIAŁYŚCIE PIOTRA? O RZESZ KUWA!! *slinie sie*
MUZA JEST BOSKA, CHYBA JESZCZE LEPSZA NIZ Z WLADCY.. I Z HARRYCH.. xP
no dobra przepraszam za tego caps-locka, jakos tak mnie emocje poniosly.. :P moze dlatego ze niewiele spalam.. :P wrocilam do domu o 5:30 rano.. (po filmie bylismy jeszcze na piwku :P) ...
Ale na ten film musimy isc razem! Musimy! A zreszta teraz mamy duzo do wyboru bo w Kinepolis wchodzi 6 nowych filmów.. :)
To co idziemy na NARNIĘ xP?Błaaaagam!

kyiio

sorry za powtórkę, ale coś często mi się to zdarza.. ostatnio :P

kyiio

A ja miałam iść na Narnię niby jutro z ludźmi ze studiów, ale chyba nie pójdziemy bo ploty nie rozpuściliśmy tak bardziej i nie wiem czy ludzi zbierzemy ;) I piszę referat, możliwe że jutro gdzieś będe latać żeby go wydrukować bo drukarka się rypła a referat jest na jutro :P

Wiem co czujesz Kyiio. No prawie wiem - bo Ty masz manię Narnii a ja Amadeusza (gdzie do jasnej, moje dvd?!)

Lara810

Ja raczej moge isc...Najpewniej w niedziele wieczorem,co Wy na to??:)

Za to wczoraj bylam na Rodzinnym domu wariatow no i sie poryczalam(czemu mnie to nie dziwi:P) Taki ladny film...Naprawde mi sie podobal!!
No i oczywiscie szukalam Cie (Kyiio) wzrokiem :D No i Cie nie widzialam... :( A na filmie bylam na 22.30 wiec bylam w domu ok 1 ale i tak sie wyspalam... :P

Wiecie co??Widzialam ostatnio teledysk Wham! do 'wake me up before you go go' no i tam George Michael lata po scenie w bluzce na ktorej jest jak byk napisane 'CHOOSE LIFE' :D :D :D nO PO PROSTU PIERWSZA MYSL TO NASZ EWAN :D :D :D

No i ostatnio znowu mialam jakie moje przemyslenia no i doszlam do wniosku ze moge Was mijac na ulicy i nie wiedziec ze to Wy!!Tzn. Kyiio widzialam ale tylko raz...Ciebie Ewelino ani razu i nie wiem czy Cie gdzies nie mijam, no a Dreamerin raczej za szybko nie zobacze :(

Lara810

Hehe, kto wie. Może mnie coś poniesie do Poznania :) Ale raczej nie w najlbliższym czasie, bo to daleko :)

WIDZIAŁAM PIOTRA :) hehe
A na Narnię się wybieram tylko muszę zrobić w kinie interwencję (lol) :)

Dreamerin

zajebisty Piotruś jest nie? :P

Lara, ja tak bardziej myslalam zeby isc w tygodniu, bo w weekend mam zajecia :/

kyiio

a tak w ogole to zapraszam was (4) na http://www.livejournal.com/users/kyiio/ [www.livejournal.com/use ...] tam jetem dosc regularnie.. i prosze komentujcie :)

Lara810

Czy fajny jest Piotruś?? Moja droga! Jak ja pierwszy raz zobaczyłam jego fotkę (tą co jest na filmweb, bo te z filmu do mnie nie przemówiły) to... Działo się :)
Czy to jest coś w rodzaju Twojego bloga??

Lara810

http://secretchina.com/news/news_images/20058/2005_8_9_m0011.jpg [secretchina.com/news/ne ...]
http://fametastic.co.uk/files/ewan_mcgregor_scarlett_johansson01.jpg [fametastic.co.uk/files/ ...]
http://www.ananova.com/images/web/354007.jpg [www.ananova.com/images/ ...]
http://img.timeinc.net/teenpeople/images/2005/tracks/080905_scarlett_ewan300.jpg [img.timeinc.net/teenpeo ...]
Widziałyście tą fryzurkę?? :) Jak ja go, normalnie, lubię xD

Dreamerin

Właśnie policzyła, że mam na kompie 413 zdjęć Ewana. Czy to już podpada pod obsesję?? Hehehe xD Niby nie jestem psychopatką...

Dreamerin

Tak to coś w rodzaju bloga. Dziennik. Wolę taką nazwę. :P
A ta fryzura jakoś mi do EM nie pasuje.. nie wiem, nie podoba mi się..

kyiio

Oo znam te fotki :) I w sumie lubię tą fryzurę - mógłby ją mieć jednak bardziej rozwichrzoną. ogólnie strasznie mi się podobają faceci w takich niby krótkich ale jednak na tyle długich włosach, żeby było co poczochrać :P

Kupiłam sobie film "Spokojnie tatuśku" z Hulcem ((3 (3 (3), bo tani był, ale kurcze, ja rozumiem, że tanie filmy nie mają dodatków i te pe, ale ten nie ma polskich napisów... Pierwszy raz coś takiego widzę. Ma wszystkie inne, kilku lektorów - w tym polskiego, ale napisów nie. Dziwne, co najmniej...
I przyszła paczka z Amadeuszem w wersji reżyserskiej! Aaaa normalnie zaraz idę oglądać :)

Lara810

Dokładnie - czochranie górą :)
Właśnie obejrzałam "Wbrew regułom" (Cider house rules) i taka mnie jakaś nostalgia dopadła... Ale pozytywna bardzo.