Aktor swietny i baaaaardzo przystojny!!!Bardzo podobal mi sie w Moulin Rouge i w Wyspie!!W tym pierwszym tak ladnie spiewal.... :D a w wyspie byl niezastapiony!!I TEN JEGO USMIECH!!POWALAJACY!!!
Ja widziałam nawet gdzieś urywki filmu w necie i te sceny były naprawdę dobre. Przeczytałam też kilka opinii na temat Stay i ogólnie wszystkie mówią, że to świetne kino. Staram się ten film ściągnąc bo premiera w marcu mnie po prostu rozwaliła..."Lekkie" opóźnienie...jak zwykle zresztą.
Wiem że w fabule chodzi o to, że niby profesor uniwersytetu próbuje zapobiec samobójstwu studentki. Tylko że gdzieś przeczytałam że to nie o zabójstwo studentki a studenta chodzi. Kogo tam gra Ewan? Studenta czy profesora (jak na profesora jest za młody raczej)? Na zdjęciach był ubrany elegancko, w granitur, więc to sugerowałoby że raczej nie jest studentem. Może np. psychologiem? W każdym razie w 1 z tych filmików ze Stay widziałąm że miał chyba zabandażowaną rękę - może to o jego samobójstwo chodzi...W każdym razie wszystkie info mile widziane :)
Hmm... mnie się wydaje, że on z tą kobietą się starają samobójstwu zapobiec, ale nie wiem kim on w takim razie jest ;)
Cieszę się, że dobrze mówią o tym filmie, bo z czystym sumieniem będę go mogła uwielbiać :D
Ja narazie próbuję ściągnąć "Dużą rybę", ale jest 0% i czeka w kolejce, a nawewt nie wiem co to znaczy :)
...::: ::: T A D A ::: :::...
...:::Strona nr 6 - uroczyste otwarcie:::...
Co pijemy? :P
Ale jestem szczesliwa!!Kupilam sobie plyte Bon Jovi i Robbie'go Williams'a :D:D:D
Zycze wszystkiego najlepszego stronie szostej :P
Co do stay to nie wiem...
Juz jutro bede miec Plytki Grob :D:D:D:D Mowilyscie ze fajne.... :)
Sciagam sobie wlasnie Crash lub jak kto chce Miasto Gniewu,bylam na tym w kinie i bardzo mi sie podobalo:D :) Widzialyscie moze??
I jeszcze jedna sprawa ktora boje sie zaczynac...Ogladalam dzisiaj Moulin Rogue i wiecie co zauwazylam??Ze Ewan ma waskie usta...Nie lubie jak facet ma waskie usta ale jemu moge to wybaczyc :) jak zreszta wszystko :D
Buziaki:*
Bon Jovi??? Aaaa no lara, gratuluję zakupu, Bon Jovi to mój ukochany zespół od 5,5 lat :D W maju jadę drugi raz w życiu na ich koncert :D Którę płytę kupiłaś? Have a nice day może? Robbiego też mam, ale pirackiego :P
Na cześć 6 strony pijemy martini, wstrząśnięte, nie mieszane :P
Miasto gniewu widziałam i podobało mi się. Miało dobrą wymowę i mocną scenę z dziewczynką i tą peleryną.
Kurcze, ostatnio przez te nasze rozmowy w wolnym czasie oglądam tylko filmy z Ewanem (no i te w telewizji, ale w sumie w telewizji nic ciekawego nie ma). Własnie skończyłam oglądanie Down with love i to jest po prostu bombowe :) Nie jest bardzo śmieszne, ale jest takie kochane. No i ten Block...Normalnie nienawidziłabym takiego faceta, ale widok Catch'a na końcu jako takiej zbłąkanej owieczki jest uroczy. Fajna, naprawdę fajna postać :)
Ja w sumie nawet nie zwróciłam uwagi na usta. Szczerze mówiąc w jego twarzy oprócz super koloru oczu najbardziej charakterystyczny jest dla mnie jego nos. Lubię takie proste nosy u facetów. Na jednym zdjęciu widziałam jego młodszą córkę i z tego co zauważyłam, nos ma po tacie :)
Ja też chcę takie zdjęcie!
A ja proponuję ABSYNT, bo przecież Ewan nie gra Bonda!!!
Misata... nie widziałam :/
Usta... hmm... ja tam nie robieram Ewana na części, ale i tak WSZYSTKO w nim lubię :p
Racja, racja, zapomniałam o absyncie. Albo może tego drinka z oliwką którą potem pożarł Catcher Block :P
Co do zdjęcia - poproszę o Twój e-mail i już wysyłam :D
Zdjęcia - sztuk dwie :P poszły, więc można sprawdzić skrzynkę. I czekam na komentarz :) A następny dzień - czyli jutro - zapowiada się więc na kacu. Problem w tym że mam jutro zaliczenie i w sumie nie wiem czy coś tam wiem... Come what may, będzie co ma być, od czego są poprawki hehe.
Zdecydowanie się zgadzam, ja na przykład dzisiaj na żywioł poszłam i nic nie umiejąc pisałam sprawdzian z przysposobienia obronnego (hahaha)
THX!!! ZA FOTKI, SUPER SĄ, :*]
Esther ma takie fajniutkie usteczka :) a ten napis mi też się podoba :)
Napis jest fajny, bo widać że Ewan kocha swoje dzieci najmocniej na świecie :)))) Czytałam że masakrycznie się bał bo Clara gdy nie miała jeszcze roku dostała zapalenia opon mózgowych i mogła umrzeć, a on był wtedy w Los Angeles i kręcił ER. Od razu wsiadł w samolot i przyleciał do domu :) W ogóle już kiedyś sobie pomyślałam, że on jest tak dobrze wychowany i z dobrej rodziny pochodzi - tzn. nie że bogatej, ale właśnie takiej wartościowej. Wystarczy spojrzeć - jego rodzice nadal są razem, żadnych rozwodów, brat ma rodzinę i jest pilotem (więc naprawdę musi być genialny), nadal mieszkają w Szkocji (rodzina), nikomu jak ja to mówię na mózg nie padło i nie świruje dlatego że Ewan jest sławny. Starsi muszą być dumni - 1 syn pilot, 2 aktor... Ewan też wciąż z 1 i tą samą kobietą. A co do wychowania - te jego przyjazne powitania z ludźmi mówią same za siebie.
Prawda? Moja qmpela podejrzewała go o pedalstwo, bo się tak ściaska ze wszystkimi, ale ją ochraniłam i obie stwierdziłyśmy, że nie byłybyśmy obrażone, gdybyśmy też zostały przez niego takim ściśnięciem potraktowane :P
No wiec jestem wlasnie swiezo po obejrzeniu plytkiego grobu i uwazam ze to bardzo fajny film.Dzieki Wam dziewczyny ostatnio ogladam same fane filmy :P
Rola Ewan'a fajna,wygladal swietnie nawet w tych dluzszych wloskach :)
Koncowka zaskakujaca ale przyjemna:)
Czekam teraz az sciagna mi sie kolejne filmy z Ewan'em a tymczasem musze sie troche pouczyc... :( Ale tak strasznie mi sie nie chce:P
Co do plyty Bon Jovi to kupilam sobie (chyba taki ma tytul)-This left feels right,z samymi wolnymi piosenkami :)
A co do ust to usta Ewan'a sa troche za male ale przyjzalam im sie i sa nawet fajne :D
Aha i jeszcze mam prosbe...czy ja tez moglabym prosic o te zdjecia??Moj e-mail:mita65@wp.pl Z góry dzieki:*
O jejjj... to już 6 strona? Najsik :)
Zdecydowanie poproszę Absynt z oliwką :P
Zdjęcie? Jego dzieciów? Ja poproszę :) kyiio@o2.pl :)
Taką charakterystyczną rzeczą, która bardzo mi się podoba (i również mnie śmieszy) są zęby Ewanqa :E On ma zabujczy uśmiech. :D
Pozdrawiam Dziewczynki :*
Dzieciów już wysyłam :D
Zęby! Właśnie! To samo pomyślałam i wiecie co - mam Wyspę na dvd z tym naszym nosozębnym panem ;) Zacznijmy od początku. Budze się rano - stwierdzam - nie idę na te durne ćwiczenia, więc śpię bo miałam iść na 11.30 i pouczyć się do zaliczeń różnego rodzaju. Budze się - 11. Masakra, wyleciałam się myć, założyłam co mi z szafy wypadło i lecę. Kolegę spotkałam bo zrezygnował z wykładu, zaczęliśmy gadać, m.in. powiedziałam mu jakim to dobrym filmem jest Idol :P, poszłam zaliczyć wykład na którym mnie nie było - o dziwo kobieta okazała się miła, zdawanie trwało minutę - formalność. Pojechałam na 2 kierunek - tam miała być wejściówka ale stwierdziłam że nie idę bo nawet nie przeczytałam, zostawiłam koleżance książki i znowu heja na 1 wydział. Napisałam co mialam napisać, mam nadzieję że zdałam. A w przerwie gdy jechałam na historyczny stwierdziłam że muszę się przewietrzyć i nie będe się kisić w budnky - poszłam więc do empiku z nadzieją że może Wyspa będzie - szukam i nic. Już miałam wychodzić a tu przede mną się wyłonił cały stojak z Wyspą :D Oczywiście kupiłam, jak planowałam.
A premiera jest niby 25 hehe. Więc jak macie czas, fundusze i chęci to polecam Empik :D
Kurcza a ja musze do 10 na wypłatę czekać.. ale za to kupię sobie jako prezent na gwiazdkę :)
Kurka dzisiaj miałam meeega nudne szkolenie bhp w pracy... wiecej ja gadalam z kolezankami niz osob zainteresowanych na sali bylo :P (a bylo ok 20)
Haha a ja dzisiaj dotykalam Harrego Pottera.. jako jedna z pierwszych w polsce :P :P no bo tasmy z filmem przywiezli :P no to se karton pomacalam :P hehe.. ale mi odwala nie? :P
pozdrawiam :)
Bueheheh Kyiio, to się teraz fanki Harrego na Ciebie jak na jakąś relikwię rzucą :D
A ja sobie po tym cięzkim dniu obejrzałam "Wyspę" i podobało mi się tak samo jak wtedy w kinie. Są takie filmy, po ktróch, a raczej po wyjściu z których z kina ma się banana na twarzy i czuje zadowolenie. I to jest właśnie ten film. Świetne zdjęcia, muzyka, akcja i główni bohaterowie - tak sobie dzisiaj pomyślałam, że takie kochane postacie stworzyli - ten wątek miłosny był delikatny i piękny. Jak takie niewinne dzieci :)
A własnie Kyiio, jak tam zdjęcia z dziećmi? :D
Ja na Boże narodzenie planuję sobie zrobić prezent z Gwiezdnych Wojen - zmuszę brata żeby mi kupił któreś z dvd, ja kupię drugie, ktoś kupi trzecie i tak się uzbiera. A na stare GW będę musiała chyba poczekać, bo troszku drogie są ;)
Pozdrawiam :)
Za GW jakoś nie przepadam, a za starymi to już w ogóle.
Za to lubię Harrego Pottera XD znaczy się wolę książki, bo te filmy takie niemrawe, ale na nowy się wybieram, jak dobrze pójdzie :) Mam nadzieję, że będzie lepszy, szkoda, że z dubbingiem.
Kyiio: były jakieś kopie z napisami??
:)
Widzę, że dziarsko idzie pisanie.. już szósta strona:)
Co do "Stay", to Ewan wiekiem na studenta JUŻ nie pasuje, a na profesora JESZCZE nie;) więc ciekawe, jak to będzie...
Oj, studentem to nawet można być mając setkę ;) Ale tak na serio - wg mnie mógłby grać studenta bo młodo wygląda, ale na zdjęciach jest zbyt oficjalne ubrany więc studentem raczej w Stay nie będzie. Chciałabym już zobaczyć ten film...
No nie,musze sie wypowiedziec :P No wiec wg mnie Ewan pasowalby na studenta ale jak juz Ewelina zaznaczyla ma na sobie bardziej oficjalne ubrania wiec jak dla mnie bedzie grac profesora...ale nie takiego zonatego z dziecmi i bagazem doswiadczen tylko wlasnie takiego mlodego :D A co to stay to wystepuje tam jeszcz jeden aktor ktorego bardzo lubie(Ryan Gosling) wiec musze i juz nie moge sie doczekac kiedy obejrze ten film :D:D:D
Na nowego HP tez sie wybiore bo nie poweim ale z Harrego robi sie nawet fajny facet :P Ale musze Wam powiedziec ze jakos nigdy nie przepadalam z Hermiona a juz bardziej za aktorka ktora ja gra!!Jak ja widze to chce mi sie jej przywalic... :P Nie zebym byla agresywna albo cos ale po prostu NIE MOGE JEJ ZNIESC!!Ale to jest tylko moje zdanie... :P
I jak zwykle pytanie z cyklu podtrzymania tematu: Co tam u Was??
aha i jeszcze jedno....JUTRO WEEKEND!! (jupi) I jakie macie plany na weekend??
Buziaki :*
P.S. Obejrzalabym sobie taki film,"trujacy bluszcz" widzialyscie??:)
Ha! Ha! Haha! Muszę się pochwalić, że eMule ściągnęło mi cąłą jedną piosenkę, wow, i do tego elephant love, wzruszyłam się XD
Też bym chciała zobaczyć STAY... :(
No to ja jeszcze raz apropos Harrego...
Radcliffe do ziemi. I to jest moje zdanie :) W ogóle to ja bym w tym filmie zostawiła tylko Oldmana, Rickmana i Grinta :) I tego gostka co będzie grał Voldemorta, chociaż nie widziałam gry, ale ta postać podoba mi się na fotach. No, ale to chyba nie ten temat :D
Może ten od Voldemorta to Ralph Fiennes? Ralph jest jednym z moich ulubionych aktorów, ale Harrego nie lubię. Dawno temu kiedy zaczynał być modny przeczytałam 1 cześć ale mnie niczym nie powaliła. Widziałam też 2 części filmu i też stwierdzam, że to nie dla mnie.
A w weekend niestety będe musiała się uczyć dalej, ale też obejrzę jakieś filmy, pójdę do fryzjera bo mi grzywka zarosła i chyba w ramach urodzin pójdę na zakupy :P I nie chyba a już napewno postawię wam tu wirtualne piwo :P Aaaalbo nie - lepiej absynt i drinki z oliwką :P
Albo od razu absynt z oliwką, jak to już ktoś rzekł.
A kiedyż to masz urodzinki?? Przegapiłam coś?? Wirtualne wszystkiego najlepszego!!! :*
NO WLASNIE,KIEDY MASZ URODZINKI??:)
Wiecie wpadlam na pewien pomysl...Mozecie mnie zgnebic albo cos ale moze...macie jakies swoje zdjecie do wyslania??Bo jestem strasznie Was ciekawa:P To znaczy Kyiio juz widzialam ale ani Eweliny ani Dreamerin jeszcze nie... :(
Ja bylam u fryzjera we wtorek bo mialam wlosy za dlugie ,ale to chyba tez nie ten temat :P
Ja w sobote wychodze z domu a w niedziele nauka...ale jakis wypad do kina by sie przydal :D Na transportera 2 chcialam isc... :P
Buzka:*:*:*
W sobotę mam :D I fotki hmmm w sumie może coś tam bym znalazła, ale nienawidzę swoich zdjęc :P, boję się wysyłać czegokolwiek bo jeszcze monitor się popsuje hehe
Własnie, własnie, wypijmy absynt z oliwką (aż mi się zachciało Moulin Rouge teraz oglądać ;)). Ja już chyba w przyszłą sobotę jak mi trochę poziom wymagań na studiach opadnie pójdę sobie na coś do kina. Bo juz się stęskniłam :)
Dreamerin, HP jest w wersji z dubbingiem i z napisami, w Kinepolis jest 6 kopii :) hehe.. jutro idę. A ja wam powiem, ze ja uwielbiam Harrego i ksiązki (chociaz pieerwsza i druga cześc są dla mnie juz trochę dziecinne) i filmy (najbardziej 3 i chyba ten co teraz wchodzi).. Daniela tez lubię :) i Emmę Watson (Hermiona) lubię (chociaz kiedys nie przepadalam za nia)..
Ewelina, masz w sobotę?) 26? A ja mam za tydzien 3 :) Hehe.. spotkajmy sie np na Transortera jak Lara mówila mozemy isc.. tak dla uczczenia naszych urodzin :) W prezencie mozez Ewelinko dostac odemnie bilet darmowy :D Ale dopiero w grudniu, bo teraz juz wszystkie wykorzystalam (te podwojne).. ;P
a tez chce juz Stay zobaczyc.. (i tez lubię Goslinga :))
Co to ja jeszcze chciałam.. ? Kurcze nie pamietam.. idę spac :)
Dobranoc i pozdrawiam :)
Odezwijcie się do mnie na koma, numer zostawię wam na gg :)
Buzka :)
A w weekend to ja zajecia mam :/ Kurna jak mi sie nie chce tam isc.. :/
Ale juz wole zajecia niz te tlumy w kinie.. i wszyscy na HP pojda.. ale bedzie sajgon.. :P
Buziaki :)
A żesz, to się szykują 2 tygodnie picia absyntu z oliwką (co za mix heheh) i świętowania :D Z kinem to fajny pomysł - nawet mam czek do Kinepolis :) Tylko mam nadzieję że jeszcze nie mam zaliczenia z jednego przedmiotu jakoś w tym czasie bo jak mam to katastrofa, będę musiała siedzieć i kuć na pamięć setki obrazków yhh...
A jak jest na kulturoznawstwie? Fajnie? Jakie masz przedmioty? Bo kiedyś nawet o tym myślałam bo egzamin wstępny wydał mi się w miarę ludzki, ale za bardzo nie wiem czego tam się dokładnie uczysz. Mam koleżankę na tym na UAM, a właściwie 2 - jedna na dziennych, druga na zaocznych i ta na dziennych mówi że jest trochę nauki i że nie jest ciekawe tak jak myślała. Ale z tego co mówiła to właśnie to mi się wydaje całkiem spoko kierunkiem - coś tam miała o teatrze np.
Dzisiaj znowu w ramach okienka poszłam do empiku, bo co można z nudów robić przez 1,5h...Stojaki z Wyspą stoją :) I natknęłąm się na kolegów ze studiów którzy oglądali komiksy z Gwiezdnych wojen XD Lol, ale Ewana jako Obi-Wana fajnie narysowali hehehehe
Właśnie wróciłam z HP4!!! I muszę rzec:
DOBRY film!!!
Podobał mi się był zajefajnie śmieszny i nawet Emma Watson spoko grała, Dana niecierpię i tym razem też tak było, ale na balu bożonarodzeniowym tak się uśmiałam, że nawet nie zwracałam na niego uwagi. Mówie wam i dźcie, zobaczcie, wartp! Najlepsza z część do tej pory!
Apropos absyntu z oliwką :) faciu na historii opowiadał nam dzisiaj o koledze, który na studenckiej imprezie pijany wypadł z 6 piętra, przeżył i tak się ucieszył, że go historyk od tamtej pory trzeźwego nie widział XD
A Transporter miałam, ale z wirusem i nie oglądałam :(
Aha! No, bo zapomniałam! Myślałam, ze zwrócę obiadek, jak pokazali gołą klatę Daniela R.! Darowaliby sobie! I tak komputerowo podrasowana (hahaha).
Już się z qmpelą umówiłam, że od połowy stycznia rozkładamy łóżeczka polowe pod księgarniami i czekamy na "Księcia pół krwi". Ale będzie zabawa :P
No wiec z tym kinem to fajny pomysl... :)
Na HP4 pojde na pewno tylko jak juz wszystko troche ochlonie bo teraz bedzie taki szał :P
Moze to glupie ale sciagnelam sobie Anastazje,zawsze mi sie podobala ta bajka:D Ale jakos nie mam czasu jej obejrzec... :(
Czekam az kumpel mi sciagnie reszte zamowionych filmow,m.in. oko obserwatora i idola...Juz sie nie moge doczekac!McGregor + Bean...=swietna gra i wspanialy akcent :D
Nic mi sie nie chce...Tzn chce mi sie wskoczyc pod koldre i spac...jestem jakas taka zmeczona :P Nie wydaje Wam sie ze to forum robi sie powoli bardziej osobiste??:P
Ależ tak i fajnie jest :D Może powinnyśmy założyć jakąś stronę, albo forum na którym byśmy sobie pisały ;)
Znowu obejrzałam Wyspę. Ewan jest dla mnie mistrzem w zmienianiu akcentu. Świetnie zagrał 2 postacie. Czytałam kiedyś że może przyjmie rolę w filmie w którym zagra aż...4 role! To byłby rekord i niewątpliwie pokazałby jaki ma talent. Ale pewnie przyjdzie nam jeszcze poczekać na taki film.
No i oficjalnie mogę już postawić wam wirtualny absynt z oliwką :P
I będę mieć Long way round na dvd :))))))))))) Na allegro ktoś sprzedawał i kupiłam...Boże, pozaciągam długi prawie że, no ale taka okazja...Już się nie mogę doczekać. hehe ale sobie prezent zrobiłam :D
Pozdrawiam :)))
Draemerin, nie wybaczę Ci NIGDY tego co napisalas o Danielu.. ja go lubię, możei katorem jest srednim, ale za to jest przystojny.. mi bardz o sie podoba :P a klaty nie ma podrasowanej komputerowo! NIE MA! Oj nie.. :P Ja wiem ze jestem porąbana, ale ja mam też jego zdjęcie z autografem :P hehehe.. XD
Dzisiaj od 8:30 do 18. Pottera obejrzało 2,346 osob... masakra :/ A ja w prac byłam :/ I ludzie tylko to oglądali.. Ja zresztą tez :P Obejrzałam już z dubbingiem, to teraz pora na oridżinal werszion :) Hiehiehie :)
Ewel, pozyczysz mi kiedys Long Way Round? PLEEEEASE :)
No Sorry, nie chciałam niczyich uczuć obrażać :( Już nie będę :)
Oridżinal też bym chciała zobaczyć. Ciekawe jak w niej brzmi tekst "I grzebień se kupiłem w kiosku" - mój ulubiony :P
Ja nie moglam ze śmiechu z tej sceny ze Snape'm... jak sobie ekawki podwijał :P Buhahaha.. A no i Harry który herbatkę wypluwa na widoch Cho :P:P:P:P hiehiehie.. ja chcę jeszcze raaaaz... :)
STO LAT,STO LAT,NIECH ZYJE ZYJE NAM!!Wszystkiego najlepszego Ewelinko!!Duzo zdrowia,szczescia,pomyslnosci, powodzenia w zyciu i na studiach :*:*:* Zyj nam dlugo i szczesliwie :D
A co do kalty Dana to juz w trzeciej czescie przez koszulke bylo widac ze jest fajnie zbudowany :D A teraz pokazany jest bez koszulki??:) No chyba nie wyrobie:P
A moze bysmy sie przeszly wlasnie na Harr'ego do kina??Chociaz Tobie Kyiio chyba sie juz nie chce... :)
Buziaki:*:*:*
Teeej, pewnie, że mi się chce! :)
Chodźmy dzisiaj :)
Lara napisz mi smsa ok, co ustaliłyscie (albo Ewelina), bo ja na zajęciach jestem i zaraz mi się informatyka kończy.. :/
Pójdziemy dzisiaj? :)
Jak dla mnie to dobry pomysł :)
Buzka
Grzecznie przestanę się już wypowiadać na temat "Dana".
Fajnie macie, że pójdziecie sobie do kina razem :)
LASENCJE! JA MÓWIĘ POWAŻNIE! ODEZWIJCIE SIĘ DO MNIE DZISIAJ PRZED 15! BO JAK MAMY GDZIEŚ DZISIAJ IŚĆ TO JA MUSZĘ WIEDZIEĆ, O KTÓREJ SIĘ Z WYKŁADÓW ZERWAĆ!!!!
NO PROOOSZĘ.. PÓJDZIEMY DZISIAJ? :D PLLLLLLLLLLLEEEEEAAAAASEEEE... *ROBI OCZKA SŁODKIE JAK U EWANKA*
jak ja lubię caps-locka :P
Nie wiem jak Ewelina ale ja dzisiaj nie moge...Przepraszam...A moze jutro??Mozecie jutro??Ja sie postaram na jutro móc...
Co dzisiaj robicie??:P
Dziękuję za życzenia :D :*
Kurcze, aj dopiero do domu wróciłam z zakupów a już jest 14.50... Jutro też nie mogę bo muszę się nauczyć czegoś o 8 książkach (słownie ośmiu :P) ktore mam zaliczać we wtorek. No masakra. Jak coś to może by wyszło za tydzień ale też nie obiecuję bo pies ich tam wie co znowu mi wymyslą, jak mam zaliczenie we wtorek a 2 tygodnie to zonk bo że tak powiem nie jestem z tego przedmiotu na bierząco :P
Aaaa i doszła paczka z książką Long way round :))))
Well.. to my sie chyba nigdy nie spotkamy. Okazało się ze ja tez nie mogę sie jutro z Wami spotkac.. :/
A za tydzien sama mam imprezekę...
No trudno sie mowi, kiedys sie zobaczymy.. :)
Heh, na przykład na wakacjach w Szkocji :P
Wczoraj na googlach znalazłam jedną fotę z jakiegoś filmu Ewana, nie wiem którego, ale zaczęłam się zastanawiać czy oglądanie wszystkich aspektów Ewana to dobry pomysł :P :P :P
Heheheh ;)
Jak wakacje w Szkocji to ja jestem na TAK. Swoją drogą już ostatnio maniakalnie szukałam po necie hoteli i wycieczek które sobie można na miejscu wykupić :D
Przeczytałam 50 stron Long way round i to jest cudowne. Nawet nie spodziewałam się że może takie być. Czyta się to jak powieść - fikcyjną oczywiście, ale jak sobie zdasz sprawę z tego, że to wszystko prawda to normalnie wow. 2 przyjaciół i wielka przygoda, piękna sprawa :) Też tak chcę nooo....
Hmmm.... W zasadzie dlaczegoby nie :) Jak się dorobię motoru (może mi wnuki kupią z okazji setnych urodzin, heh) to też tak zrobię. A kasiążkę w jakim języku posiadasz?? Ja też chcę!
Książkę mam po angielsku, bo po polsku nikt nie wydał (dlaczego się pytam?!), z allegro, ale jest bardzo przystępnie napisana, raz pisze Charley, raz Ewan, wszystko ładnie się łączy w 1 opowieść i język nie jest skomplikowany. Jak mówię przeczytałam na razie niewiele - niestety z braku czasu, ale z tegodo czego dotarłam stwierdzam, że Ewan ma naprawdę super żonę, która za nim tęski ale pozwala mu jechać by był szczęśliwy. Hehe no, moje panie, jakaś nauka dla nas :P
Zacytuję słowa Charley'a o tym gdy wyruszali: "Ewanhad aleady said goodbye to Eve, his daughters and his mother at his home, riding away from them with tears streaming down his face."
I końcowe słowa Ewana - musiałam zajrzeć na ostatnie strony ;)
"Again I was gone, weeping into Eve's hair and neck. I was just completely blown away by it. We'd done it, we were there. Then I had to find Charley. Again I scanned the crowd. There he was. I ran over, threw my arms around him, hugged him tight and buried my head in his shoulder. 'We've done it'. I sobbed into his shoulder. 'We've done it and I love you'. I couldn't get much else between the sobs."
Uwielbiam tego człowieka :D