Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 388 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Ja w te wakacje obejrzalam film "Highway", poniewaz ze wzgledu na Jake Gyllenhaala i tam wlasnie gral Jared;) Pozniej sprawdzilam go na filmwebie, bo wydawalo mi sie, ze skads go znam. No i pozniej obejrzalam kolejne jego filmy i zaczelam sluchac 30STM. Majac okolo 11 lat (teraz mam 15;)) widzialam na 4funtv "The Kill" i "From Yesterday", ale wtedy taka muzyka mnie nie interesowala. Ale teledyski pamietam do tej pory, ich nie da sie zapomniec, gdyz sa wspaniale;) A jak zaczela sie Wasza przygoda z Jaredem
badz 30STM?

ok;)

Dzieki tobie uwierzylam, ze w Polsce sa jeszcze jacys fajni faceci, bo juz myslalam, ze takich nie ma ;) Mam nadzieje, ze kiedys znajde takiego podobnego do Ciebie a nie fana JP, bo takich tylko znam niestety...;/

kama_1919

Może przyszłość się do nas uśmiechnie :)

użytkownik usunięty
Suchar_022

Uśmiechnie, i to nie raz.

Miło że ktoś w to wierzy :)

użytkownik usunięty
Suchar_022

Maybe :)

użytkownik usunięty
kama_1919

Cieszę się że tak myślisz.
Na pewno znajdziesz kogoś kto sprosta twoim oczekiwaniom.
Pozdrawiam.

Leon92Kennedy ja też jestem z podkarpacia :) Fajnie, że jest ktoś w moim województwie kto się zna na muzyce :))

Suchar_022

Boooże,czytając wasze komentarze zaczynam się zastanawiac,czy my naprawdę żyjemy w tym samym kraju,bo w mojej miejscowości są cale STADA fanów 30stm i problemem by było znalezc kogos,kto ich nie kojarzy :o

Revenge

No to masz szczęście żyć z kimś takim :)) Hehe ;)

Suchar_022

Co to za miejscowość ? Chyba muszę ją odwiedzić ;) hehe

Suchar_022

koło Poznania mieszkam :)

Revenge

kochana masz szczęście;)

Revenge

Masz wielkie szczęście w mojej szkole tylko ok 4 osoby kojarzą o kogo chodzi a jak usłyszą to śmiech i mówią że Farna lepsza ;( Po prostu nie ma z kim pogadać .. mam tylko jedną koleżankę która słucha rocka i drugą która słucha metalu tylko że ta druga to tak raczej Mansona i ma zajawkę na to by być super metalem i wołać ave szatan więc nieciekawie ;(

rozyczka18_34

ave szatan haha to niezle.... ja tam Mansona lubie,ale nie do tego stopnia hehe

Revenge

Też go lubię ale odróżniam muzykę od wyznania ...

użytkownik usunięty
Suchar_022

Jakie Miasto ?

Koło Krosna może kojarzysz ? Albo koło Jasła, bo tam gdzie mieszkam to wiocha :)

Suchar_022

o ja wiem gdzie to jest :p

A ty ? :)

kama_1919

A ja mam do Was pytanie odnosnie twittera: Jak wchodze na twittera Jareda to wpisuje jaredleto.com i jest jego twitter a jak chce innych gwiazd to sa tylko wpisy i nie moge znalezc zdjec (a na nich mi zalezy) a jak wpisuje strone Jareda to od razu sa. Gdzie kliknac czy cos tam zrobic, zeby byly zdjecia, wiecie moze? Z gory baardzo dziekuje za pomoc ;))

kama_1919

Chyba ci nie pomogę bo nie wiem :(

Suchar_022

jak się ten temat pięknie rozwinął xd
no a u mnie większość ich nie kojarzy :)

kama_1919

Nie wiem;(

Priscilla22

u mnie też większość ich nie kojarzy, czasem zastanawiam się czy wiedzą, że istnieje taki gatunek muzyki jak rock.... ;// w kółko to JP.... aż mi się nie chcę na miasto wychodzić, bo gdzie się nie obejrzysz to stoją tacy i na całą parę z telefonu polski hip-hop......
Leon92Kennedy, cieszę się, że są tacy faceci jak Ty... ;) mam nadzieję, że kiedyś będzie mi dane takiego spotkać. ;]
a co do twittera to nie wiem ;D sama nie mogę się w tym połapać xdd

klaudia960417

U mnie w szkole to przeze mnie się co niektórzy dowiedzieli o Marsach ale jakoś za nimi nie przepadają :(

użytkownik usunięty
Suchar_022

U mnie też, ale często mówią ze Jared jako aktor jest lepszy niż muzyk,
więc ja się nie zgadzam.

Myślę, że Jared jest super aktorem i super muzykiem;)

użytkownik usunięty
Priscilla22

każdy fan myśli że Jared to dobry aktor i muzyk......wiadomo.

Dla mnie to w jednym i drugim jest tak samo dobry ;)

Suchar_022

Znam ten ból nie przejmuj się masz nas ;)

rozyczka18_34

Fajnie, że mam was :))

użytkownik usunięty
kama_1919

Jeśli szukasz zdjęć z Jared'em to proponuję stronkę :
www.marsmusic.pl
są tam świetne zdjęcia, niestety stronka jest nawiedzana przez booty i jest nieaktywna.

kama_1919

A ogladacie moze jakies programy muzyczne czy cos takiego? Ja np. ogladam "x factor" i "must be the music", strasznie bym chciala, zeby kiedys ktos tam Marsow zaspiewal ;) W "you can dance" juz leciala piosenka Marsow, ale wolalabym, zeby ktos ja zaspiewal ;)

kama_1919

A wolałabym żeby jednak nie bo będą ludzie krzywdzić piosenki Marsów. A tych programów nie oglądam bo nie lubię wojewódzkiego"x factor"i kory "must be the music" ..

Priscilla22

Dla mnie Wojewodzki jest obojetny, ale faktycznie Kora mnie czasami wkurza ;) A czemu od razu krzywdzic? Ja widzialam pare coverow piosenek Marsow i sa naprawde fajne, jak ktos umie spiewac to da rade ;)

kama_1919

Może masz rację;) Wojewódzki bardzo mnie wkurzył w swoim programie zaprosił Pawła Szajdę i oglądałam tylko dla Pawła i był wobec niego bardzo nieprzyjemny wręcz złośliwy... dlatego nie mogę na niego patrzeć ;)

kama_1919

Mnie też Kora wnerwia :)

kama_1919

No tylko żeby nie zepsuł tej piosenki :)

Suchar_022

Ja osobiście lubię Wojewódzkiego chociaz czasami też potrafi mnie wkurzyć i to poważnie.. A kory nie lubię denerwuje mnie ..
A tą "Bitwę na głosy" ktoś ogląda ? :D

brzydula003

JA nie oglądam :)

brzydula003

Ja "Bitwy na glosy" nie lubie...A wlasnie sie "Must be the music" skonczylo i dziewczyna z LO spiewala "This is War" Marsow! Jak tylko uslyszalam, ze mowi 30 Seconds to Mars to mi serce stanelo i sie rece trzesly, ja juz tak mam ;) Jury bylo zachwycone
i w ogole nawet jej to ladnie wyszlo ;)

kama_1919

kama_1919, napisałaś, że byś chciała, aby ktoś zaśpiewał i masz. ;PP tutaj macie występ tej dziewczyny: http://www.youtube.com/watch?v=G0l_UPH0O5E

kama_1919

Moja przyjaciółka Revenge napisała mi sms że laska śpiewa Marsów więc automatycznie włączyłam;) zauważyłam że jury lubi Marsów Sztaba jak usłyszał co będzie śpiewać zrobił ooo ogólnie miała troszkę krzywy angielski ale ma u mnie wielkiego plusa za to że promuje Marsów ;) miałam ciary ;)
klaudia960417 dzięki za linka;)

Priscilla22

A Zapendowska że laski w jej wieku śpiewają banalne piosenki a ona nie więc Marsi są the best !!! nie mają banalnych piosenek!!

Priscilla22

Wiem tez mnie to ucieszylo, oby wiecej takich ludzi! ;) A w glosowaniu na facebooku ma duzo glosow, chyba najwiecej, co baaardzo mi sie podoba ;))

kama_1919

Marsi pomagają na pewno wiesz ta wieź miedzy fanami a ona jest ich fanką czy tylko ta piosenka jej się podoba 30STM?

Priscilla22

Wlasnie nie wiem, trzeba by sie bylo jakos dowiedziec ;)

kama_1919

Tak jestem ciekawa;)

użytkownik usunięty
Priscilla22

jest fanką bo mogła wybrać równie innego wykonawcę lub zespół,
a z drugiej strony ja ją znam, i uważam że wybrała sobie dość trudny kawałek do zaśpiewania.
Angielski do szlifu, ale głos i gra na klawiszach OK.