Ja w te wakacje obejrzalam film "Highway", poniewaz ze wzgledu na Jake Gyllenhaala i tam wlasnie gral Jared;) Pozniej sprawdzilam go na filmwebie, bo wydawalo mi sie, ze skads go znam. No i pozniej obejrzalam kolejne jego filmy i zaczelam sluchac 30STM. Majac okolo 11 lat (teraz mam 15;)) widzialam na 4funtv "The Kill" i "From Yesterday", ale wtedy taka muzyka mnie nie interesowala. Ale teledyski pamietam do tej pory, ich nie da sie zapomniec, gdyz sa wspaniale;) A jak zaczela sie Wasza przygoda z Jaredem
badz 30STM?
Mnie też bardziej podoba się orginał ale to też było fajne ;)
Zdaje mi się ze ta dziewczyna strasznie się denerwowała zresztą nie dziwię się jej xD
Tez to zauwazylam ;) Mnie tez bardziej podoba sie zywsza wersja, ale to chyba wiadome, Marsow nic nie przebije ;) Mam nadzieje, ze dostanie sie dalej ;)
Mają szczęście jakby tylko coś negatywnego powiedzieli to by żywi nie wyszli ze studia fani by ich zabili więc na pewno siedzieli zastraszeni ;p ha ha Fani Marsów muszą stać murem za zespołem;)
mi się zbytnio nie podobało jak śpiewała, ale fajnie że wybrała właśnie ten utwór :) że promuje Marsów xd
mi się też specjalnie nie podobało, ale ma wielkiego + za to, że wybrała piosenkę Marsów. ;PP
jak tam dziewczyny po weekendzie? ;))
A bardzo dobrze, jutro wagary ;) Ale ja musze isc do sql, bo wymyslili, ze nie ma lekcji, nie przynosimy plecakow tylko bd wystepy i jakies inne takie rzeczy, wiec fajny dzien ;)
Ja rekolekcje mam dopiero w poniedzialek i nie idziemy do sql a we wtorek idziemy i nas do kosciola zawioza. Musze wtedy isc 2 razy dziennie do kosciola, bo mam bierzmowanie i tak sobie ksiadz umyslal, ze jeszcze o 18:00 mamy spotkanie...A do kosciola mam 3 km to mi sie nie usmiecha isc ;)
ja jade ze szkołą do kina na kolejny film o papieżu,ale jestem uzbrojona w czipsy,ciastka i cuksy wiec damy rade.
przynajmniej lekcji nie ma heh
i nie zebym coś miała do Jana Pawła II,ale mogli już sobie dac spokoj,w tych filmach wszystko się powtarza...:/
a ja mam legalne wagary xd zostałam w domu .. :)
a na ten film o Janie Pawle chyba pójdę ale ze znajomymi, więc nic nie będę wiedzieć :D
Też poszłam ... przez tydzień chorowałam i nie chodziła to teraz musiałam ;(
Ja słucham 93 million miles ;)
Ja zamiast na papieża poszłabym na Wygrany z Szajdą;) Ale mam do kina za daleko poza tym ostatnio byłam na Jestem nr 4 ;(
już się nie mogę doczekać wieczoru gdyż leci serial Strike Back na tvp1 wojenny ;) uwielbiam coś typu Bourne ;)
Kurczę ja też lubię serial Strike Back na TVP1... i tez coś typu Bourne........
Polecam ci Bourne Conspiracy.
yeah pierwszy raz zdążyłam dowiedzieć się o filmie który może być fajny przed jego emisją dzięki Priscilla ;)
Wczoraj byłam wściekła bo ten serial przełożyli na 22.00 ale i tak oglądałam bo jakaś głupia debata była;( ale super był 2 odcinek;)
debata skończyła się o 22.00 i po 5 minutach zaczął się SB...
odcinek jak zwykle był pełny akcją.
Pozdrawiam fanów...
Czy SB leci codziennie czy tylko co tydzień, bo nie wiem ?
Serial akcji opowiadający o przygodach Johna Portera (Richard Armitage), brytyjskiego komandosa. Po nieudanej akcji w Iraku, John, zostaje zwolniony z wojska. Niedługo jednak okazuje się, że jest on niezbędną osobą do wykonania kolejnej misji. Dzięki temu dostaje szanse na odkupienie swoich win. Wraca do Iraku, tym razem już nie jako żołnierz, ale agent.rządowej służby wywiadowczej - MI6.
No....
bo to raczej film oparty na 3 częściach, a nie serial który by miał sezony.
Lubię tez El Dorado: Złote Miasto (2010) w 2 częściach z Shane West
http://www.filmweb.pl/serial/El+Dorado-2010-599123
Polecam....
miałam oglądać ale nie oglądnęłam pierwszej części i nie wiem o co chodziło :) ale chyba nadrobię xd
Czytałyście, że nie znany mi w ogóle Greg Puciato (nie wiem skąd on się wziął) z jakiegoś tam zespołu nazwał na Twitterze Jareda idiotą i pozerem? koleś próbował się wypromować na pewno za to nie posłucham żadnej piosenki jego zespoliku jest u mnie przegrany...
A widzieliście na facebooku Jest napisane ;
Just got the news... 'THIS IS WAR' IS PLATINUM IN POLAND!! Dziękuję!!! - coraz lepiej idzie z nauką polskiego /?