Ja w te wakacje obejrzalam film "Highway", poniewaz ze wzgledu na Jake Gyllenhaala i tam wlasnie gral Jared;) Pozniej sprawdzilam go na filmwebie, bo wydawalo mi sie, ze skads go znam. No i pozniej obejrzalam kolejne jego filmy i zaczelam sluchac 30STM. Majac okolo 11 lat (teraz mam 15;)) widzialam na 4funtv "The Kill" i "From Yesterday", ale wtedy taka muzyka mnie nie interesowala. Ale teledyski pamietam do tej pory, ich nie da sie zapomniec, gdyz sa wspaniale;) A jak zaczela sie Wasza przygoda z Jaredem
badz 30STM?
A ja się muszę wam pożalić, że się muszę błaźnić przed całą szkołą i tańczyć jakiegoś głupiego poloneza na apelu :(( Już 3 rok z rzędu :( Teraz to może jeszcze ujdzie, bo unas teraz jest sama podstawówka, a przedtem było gimnazjum
My mamy to samo co roku zwsze na koniec roku i na balu tańczymy poloneza ;(
Najgorsze jest to zę nigdy nie wiadomo z kim będziesz tańczyć i może ci się trafić ktoś kogo nie cierpisz ;(
Ja tez nie lubie tak publicznie wystepowac, na szczescie nie umiem tanczyc ;) A mam do Was pytanie - jak sie wchodzi na Jareda twittera to wpisuje jaredleto.com i sa od razu zdjecia a jak chcialam innych gwiazd twittery sprawdzic to sa wpisy i nie moge znalezc zdjec, a na nich mi najbardziej zalezy, nie wiecie co trzeba wpisac albo kliknac? Probowalam, ale nic nie wychodzi...;/
Ja lubię występować publicznie uwielbiam to uczucie stać na scenie a przed tobą tyle ludzi...ach może powinnam gwiazdą zostać;)
Wchodze w to ;) Ja ogolnie to zazdroszcze Jaredowi, ktory jest i swietnym piosenkarzem, aktorem i do tego swietnie rysuje...mi najlepiej wychodzi to ostatnie, ale tez amatorsko ;) Chcialabym kiedys moc zaspiewac na scenie (ale nie potrafie;)) przed taka publicznoscia jak maja Marsi, z takimi migoczacymi lampami i ta atmosfera, przed gigantycznym tlumem ludzi...Ale na 90% to sie nie wydarzy ;)
Mi podobałoby się życie gwiazdy na czerwonym dywanie, pełno ludzi robiących mi zdjęcia pięknie ubrana bogata, obok mnie jakiś przystojny facet;) ach....można sobie pomarzyć;)
No czerwony dywan tak :) Tylko żeby mieć prywatność :)
Ja bym chciała pojechać na koncert 30stm i poznać Jareda :)
ach...Jared ...on to mój autorytet;) i mnie inspiruje;) Poznać go ach ale nie potrafiłabym się z nim rozstać potem;)
Oj trudno by było ;) Co do zespołu to ja z chęcią... mogę grać na gitarze ( nauczę się na elektryku bo to moje największe marzenie ) i mogę też śpiewać jakby coś ;D
Damy radę xD
Aktorstwo również z chęcią ;)
No czerwony dywan tak :) Tylko żeby mieć prywatność :)
Ja bym chciała pojechać na koncert 30stm i poznać Jareda :)
moja przygoda zaczęła się, jak rodzice kupili cyfrowy polsat ; P byłam wielką fanką 4fun.tv i wtedy właśnie zaczęła się moja "poważna" przygoda z rockiem, bo próbowałam z takimi zespołami jak tokio hotel czy us5 x] . ja najpierw zainteresowałam się jego muzyką. było to kilka dobrych lat temu. najpierw był "attack". nie oszalałam na punkcie marsów, ale lubiłam tę piosenkę. potem "the kill" [teledysk strasznie mi się spodobał]. potem "from yesterday" [choć nie polubiłam jej od razu] i wtedy ściągnęłam kilka piosenek z neta i po prostu się zakochałam ; D potem obejrzałam "śledztwo nad przepaścią" i totalnie mnie zauroczył ^^. jak ja tęsknie za czasami "a beautiful lie" ...
A z tym zakładaniem zespołu to jestem za :) A co do inspiracji to Jared mnie inspiruje ale bardziej Shannon ... to przez niego chciałam mieć perkusję i w ogóle chce grać tak jak on :D
ach .. US5 :D tez ich kiedyś słuchałam...
Ja nawet mam pare tekstow do piosenek, tak sobie czasami cos wymyslam, ale nigdy nie wymysle jednej calej piosenki tylko takie pojedyncze zdania, bo nigdy mi sie nie chce skonczyc ;) Chcialabym strasznie byc piosenkarka, ale spiewac nie potrafie, a to chyba wazne w tym zawodzie :D Marzy mi sie taka scena pelna ludzi, ale wydaje mi sie, ze facetom jest latwiej byc wokalistami, szczegolnie takim przystojnym jak Jared ;) A ja bym chciala zostac aktorka, bo bylam troche na warsztatach i nawet mnie chwalili, ze mi dobrze idzie ;) Albo prezenterka czy dziennikarka i bym wywiady z gwiazdami przeprowadzala, kto wie, moze nawet jeszcze
z Marsami? :)
jeżeli nic nie stoi na przeszkodzie to powinnaś spełnić to marzenie ( jeżeli uważasz to za marzenie ) :))
ja mam kilka tekstów piosenek;) to taki jak byłam pod wpływem emocji albo zdarzenia w moim życiu i napisałam;)
nie wiem czy już to widziałyście ale mnie na końcu to rozwaliło Jared (wydaje mi się że mówią do niego Jay, tak Shannon chyba powiedział) zdjął okulary i RMF Rock ha ha
http://www.youtube.com/watch?v=kIpyG8BGBNc
Zapomniałam dodać że Jared tu booosko wygląda moja ulubiona fryzura i bluzka;).. Dlaczego mu nie dali mikrofonu ;(
Widzialam to, Jared jest swietny, szkoda, ze nie umie nic po polsku powiedziec ;) Ale i tak nas lubi, jak nawet sobie dodal niedawno zdjecie polskiej golonki na twittera, widzialyscie? :)
Nie ale wiecie jakby co to przez żołądek do serca ;) Mogłabym Jaredowi codziennie gotować pierogi i golonki itp co lubi ha ha ha ;p a wy?;)
Co to za pytanie pewnie ze TAK! ;)) Jak na razie nie spotkalam ani nie znam zadnego tak madrego czlowieka jak Jared i taki ulentowany ;) Slucham Marsow "juz" jakies 7 miesiacy a jak na mnie to dlugo ;))
Ja już mam dłuuuuuugi staż ;) To jedyny zespół, którego nie opuściłam i nie opuszczę;) Jareda oczywiście też mój ulubiony aktor więc ma u mnie większe względy;)
EJ ale jak to "golonki" zastanawia mnie to od dłuższego czasu bo widziałam to zdjęcie i ii przecież on jest vege !
Więc o co mu chodziło /?
Widziałam to i rzeczywiście coś dziwnego że J. wcale się nie odzywał za to Shannimal jaki rozgadany był ;)
Pewnego dnia w 2004 roku na Wakacjach obejrzałem i posłuchałem teledysk 30 Seconds To Mars - Capricorn i się zauroczyłem, coś mną zafascynowało.
Od tamtego czasu jestem fanem 30 Seconds To Mars i oczywiście Jared'a Leto,
oraz całej paczki z zespołu.
Od tąd jestem na wszystkich koncertach 30 STM.
Fajnie się ogląda filmy z jego udziałem i są to moje ulubione filmy,
a Jared gra w nich różnych ludzi którzy w pewnym sensie się z nim wiążą,
ale to tylko filmy, a on sam jest świetnym aktorem, rockmenem i instrumentalistą......
(Co do biografii nie jestem zupełnie zgodny bo Jared nie ma siostry :)).
Pozdrawiam wszystkich fanów 30 Seconds To Mars i Jared'a Leto!!!
Super poznaję coraz więcej chłopaków słuchających 30STM;) Ale nigdy osobiście nie mogę ich poznać ;)
Z chłopcami to juz tak zawsze jest jak są fajni i mają podobne zainteresowania to sa niedostępni...
Moim zdaniem to bardzo dobrze ze znajdują się tacy mężczyźni którzy słuchają i potrafią słuchać takich zespołów , a nie tylko dresy i JP 100 % bo w muzyce nie chodzi o to żeby przeklinać tylko żeby to czuć ..;D
Dokładnie dlaczego tacy fajni rockmani są zajęci..;( okropna rzeczywistość marzę o tym żeby poznać rockmana i żeby lubił 30STM ;) większość to hip hop ... .;(
taki jak Leon92Kennedy to już idealny;)
Tez o tym marze, u nas wlasnie chlopaki to straszne dzieci sa, wyglupiaja sie i popisuja przed soba, codziennie wymyslaja cos nowego i coraz glupszego, juz z nimi nie moge wytrzymac ;) Ale jak gadam z jakims chlopakiem z klasy sam na sam to wydaje sie madrzejszy, oni w grupie zawsze pozostana dziecmi wg mnie ;)
Dokładnie jak z nim gadasz to myślisz ze nie jest taki głupi a później jak widzisz co robi to myślisz ze idiota.. znam to ;(
To ja Ci sie musze pochwalic, ze w te wakacje bylam w Zakopanem i mialam na dzwonek w komorce ustawiona jakas piosenke Marsow - juz nie wiem jaka, bo bardzo duzo ich mialam, co chwile zmienialam ;) i siedzialam na rynku i wlasnie zadzwonil mi telefon. Jak skonczylam rozmowe to podszedl do mnie jakis chlopak (Michal mial na imie, pamietam ;)) i i zapytal sie mnie czy slucham Marsow. To ja mu, ze tak i on sie do mnie dosiadl (bylam sama, rodzice z bratem siedzieli w domu) i zaczelismy gadac, chyba z 2 godziny gadalam, super bylo. Byl to chyba najinteligentniejszy chlopak jakiego spotkalam, widac, ze slucha Marsow ;) Bylam wtedy bardzo szczesliwa, ze spotkalam kogos kto ich slucha, chyba tego nigdy nie zapomne :)
No to masz szczęście :)) U mnie w klasie to tylko jedna osoba słucha rocka (oczywiście dziewczyna bo chłopacy za mali żeby zrozumieć rocka;) ) ale i tak Marsów nie słucha chyba że jakieś pojedyncze piosenki takie jak the kill oblivion from yesterday i takie tam :)
szalejecie dziewczyny z wpisami ;))
a ja jestem totalnie załamana, bo muszę siedzieć i się uczyć i nie mogę nawet z Wami popisać.....
mogę się dołączyć dziewczyny do Waszego zespołu??? Nie umiem śpiewać, ale mogłabym wydawać jakieś dziwne dźwięki, bo muszę się Wam pochwalić, że już kilka razy dałam koncert. xdd
ja bardzo chciałabym spotkać jakiegoś chłopaka słuchającego rocka i najlepiej grającego w jakimś zespole..... ech.... ;// ale chyba kiedyś nie było z tym problemu, bo większość ludzi słuchała rocka, zakładali zespoły, a teraz tylko to JP...
widziałyście na pewno ten filmik, ale co tam: http://www.youtube.com/watch?v=L66TjiZ2QC8 Shannon pilnuje, żeby J nie posunął się za daleko. ;DD
Albo zdj. z twittera JJ.... daje nam tylko nadzieję na koncert..... miejmy nadzieję, że nie złudną. ;P
Ale ja chyba nie byłabym tak wyrozumiała jak Shannon w takiej sytuacji bo przecież ja rozumiem ochrona , bezpieczeństwo itp ale niech nie przesadzają
wgl. ktoś kto wstawił ten filmik podłożył do niego muzykę bo to nie było to z tego koncertu ... Słychać wszystko tak jak na nagraniach i perkusja zaczyna grać zanim Shannimal do niej doszedł ;D
Boooooooooooże ja bym kontynuowała tą znajomość !!!! zabrałabym sobie jego numer codziennie bym do niego dzwoniła...ach takiego chłopaka szukam;) ale u mnie to nigdzie takiego nie ma ;( załamka Ale wiesz co to naprawdę niesamowite że sami inteligentni ludzie słuchają Marsów!! to jest piękne;** A na tego Michała to bym się tam rzuciła i go napastowała ha ha nie no żarcik ;)