Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 399 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Ja w te wakacje obejrzalam film "Highway", poniewaz ze wzgledu na Jake Gyllenhaala i tam wlasnie gral Jared;) Pozniej sprawdzilam go na filmwebie, bo wydawalo mi sie, ze skads go znam. No i pozniej obejrzalam kolejne jego filmy i zaczelam sluchac 30STM. Majac okolo 11 lat (teraz mam 15;)) widzialam na 4funtv "The Kill" i "From Yesterday", ale wtedy taka muzyka mnie nie interesowala. Ale teledyski pamietam do tej pory, ich nie da sie zapomniec, gdyz sa wspaniale;) A jak zaczela sie Wasza przygoda z Jaredem
badz 30STM?

No Marsi już mają 52.66% :)))))))))))))))))))))))))

użytkownik usunięty
Suchar_022

To świetnie.
OBY TAK DALEJ.....
GŁOSOWAĆ !

ja już głosowałam :)

brzydula003

ja tez ;)

Suchar_022

No i bardzo dobrze, my fani zawsze glosujemy ;) A chcialam zapytac o ta piosenke "Promise of a Lifetime" to gdzie Jared spiewa? Blagam, nie linczujcie mnie ani nic, ale ja nie moge rozpoznac...;)

kama_1919

ja też nie potrafię :) śmiałam się że przed mutacją to nagrywał :D ale piosenka bardzo fajna

kama_1919

http://www.youtube.com/watch?v=F3ooFMefOZQ

http://www.youtube.com/watch?v=BmM1jBh-cPs&feature=related

tutaj śpiewa wokalista Kutless śpiewa podobnie jak w orginale ale to jest na żywo

kama_1919

Ej weźcie czy mi się zdaje czy właśnie marsi przegrywają o co chodzi /?
No niech sobie nie żartują ...;(
Patrzcie: http://newsroom.mtv.com/2011/03/28/march-madness-30-seconds-to-mars-panic-at-the -disco/

Trzeba głosować !!!!!!!!!!! Ja już nie mogę ;(

rozyczka18_34

No tak ja i moje spieszenie się ... przepraszam za wpis u góry był niepotrzebny ;(

Sprawdziłam i niestety w tym głosowaniu nie przeszliśmy dalej , ale na znajomym nam blogu umieszczony został inny :

http://fuse.tv/music/polls/battle-of-the-fans-rockers/poll-1.html?poll605=vote&s crollTo=poll605&ml=0

Musimy jeszcze raz pokazać ze stać nas na więcej ;)

rozyczka18_34

Niestety a tak się staraliśmy :(

Suchar_022

ale Marsi i Echelon i tak są zaje.biści! ;DD

klaudia960417

Marsi i tak rządzą forever!!!!!! Marsjanie to najlepsi ludzie jakich znam;)

klaudia960417

Zgadzam się, że są zaje*iści :)) I zgadzam się, że Marsjanie i Marsjanki to najlepsi ludzie jakich znam ;)
Chociaż waz nie znam osobiście :)
A tak apropo to jak macie na imię ?

Suchar_022

To ja pierwsza ;)
Mam na imię Angelika;* Priscilla to imię, które bardzo mnie się podoba;) chociaż swoje też bardzo lubię i nie zamieniłabym na żadne inne ;)
Teraz słucham cały czas Valhalla ;) zaświrowałam ;)
Jak będziecie pisać imiona to może napiszcie czy przed Jaredem i 30STM miałyście jakoś obsesję na aktora czy zespół?;)
moja odp;) Jak byłam mała to uwielbiałam muzę Enrique Iglesiasa właściwie to lubię go nawet dziś(mam do niego sentyment) i jego muzę ale oczywiście moim życiem jest rock;) a aktorzy to już jak byłam młodsza to najpierw polubiłam Leonardo DiCaprio Johnnego Deppa i Orlando Blooma ;)

Priscilla22

Dominika ;)
Kocham Johnnego Deppa(za grę aktorską ,chociaż przystojny też jest ) i jestem wielką fanką bonda i lubię gwiezdne wojny ;)
Jestem wielką fanką fantastyki więc wampiry itp. ;)

Ja w życiu słuchałam już chyba wszystkich rodzajów muzyki aż w końcu odnalazłam rock i metal i wiedziałam że to to ;)
Słuchałam :techno,hard core , rap, hip-hop, pop, słuchałam nawet zespołów rumuńskich jakiś co centralnie brzmiało jak disco polo ja wiem że to teraz głupio brzmi i sama się zastanawiam jak do tego doszło że czegoś takiego słuchałam ale no cóż kiedyś byłam inna i .....błądziłam;)

Później słuchałam muzyki poważniej , którą lubię do tej pory i odkryłam metal i rock i zmieniłam się z głupiej dziewczynki na mądrego człowieka (tak mi się przynajmniej zdaje że zmądrzałam ) ;) To wszystko stało się kiedy obejrzałam "Requiem.." i skłoniło mnie to do pomyślenia nad własnym życiem ;)

I to tyle dużo tego no ale tak właśnie to było xD

Priscilla22

Ja jestem Dominika :)
U mnie też kiedyś Leonardo DiCaprio to była taka dupa :) A czy tak za kimś szalałam to nie. Dopiero Marisi i ich muzyka to moja prawdziwa miłość hehe :)

Suchar_022

Ja mam na imię Patrycja..

A czy miałam jakiegoś świra na czyimś punkcie ? No jak każdy :D Zawsze strasznie podobał mi się Leonardo DiCaprio, teraz tez do niego nic nie mam :) A wielbiłam Brada Pitta, Antonio Banderasa i Jeana Reno.

A muzyka ? To było śmieszne. Na samym początku jak miałam 4 lata moja ciocia męczyłam mnie : Backstreet Boys. Nie wiem jak to przetrwałam. Potem zmądrzałam i był Eminem. Ale pewnego dnia miałam zaćmienie umysłu i słuchałam US5 ( nawet nie wiem przez ile). No a po drodze to wszystko czego tylko się dało nawet Arabski rap xd Ale teraz to tylko rock i metal. Chociaż czasami słucham czegos innego :)

użytkownik usunięty
Suchar_022

Słucham Marsów i oglądam Jared'a od 8 roku życia....:)
I nie daję rady od nich odejść......
30 STM jest moim mottem i środkiem na trudne i smutne dni.

Suchar_022

Dwie Dominiki ;)

Suchar_022

Mam imienniczkę super ! ;)

użytkownik usunięty
rozyczka18_34

To już 3 Dominiki :)

Rzeczywiście czyli mam dwie imienniczki jeszcze fajniej ;D

użytkownik usunięty
rozyczka18_34

Miałem mieć na 3 Dominika, ale.......:D

użytkownik usunięty
Priscilla22

U mnie też coś w tym jest....
Jestem Krzysztof, trochę nie lubię aktorów u was wymienionych, bo nie lubię DiCaprio.....
Jared Leto i jego muzyka sprawia że nie muszę szukać innej muzyki i równie dobrego aktora :)

Priscilla22

Ja mam na imie Kamila, chyba widac po nicku ;) Przed Marsami sluchalam wiele zespolow, m.in. Linkin Park, Eminem, 2Pac, Good Charlotte...Teraz to najbardziej Marsi i MCR, obydwa zespoly sa moimi ulubionymi, kazdy jest inny i ma
w sobie to "cos", nie potrafie powiedziec, ktory bardziej lubie ;) Z aktorow to Jared oczywiscie ;), Jake Gyllenhaal, Topher Grace, Ryan Reynolds, Ryan Gosling, dlugo bym mogla wymieniac, tyle teraz pamietam ;)

kama_1919

A zapomnialam powiedziec, ze wczoraj ogladalam "You can dance" i znowu leciala piosenka Marsow, tym razem "Capricorn", ale tylko troche, sam poczatek, swietnie pasowal do tanczacych tam ludzi, nawet nie wiecie, jak sie ucieszylam gdy uslyszalam Marsow ;))

użytkownik usunięty
kama_1919

Ja tak samo......
Reżyser (bo to on dobiera muzę) chyba lubi Marsów.....:)
Zwróciłaś uwagę że w każdym odcinku leci jakaś piosenka Marsów.....
To świetnie, ale faktycznie krótko :)
A tak () nieźle ich tam tresują :)

kama_1919

a ja nie slyszalam,nieeeeee :(((

użytkownik usunięty
Revenge

Twoja strata :)

Revenge

kochanie spokojnie;*******

kama_1919

oglądałam i nie słyszałam ;/ kiedy to leciało ?

użytkownik usunięty
brzydula003

Wczoraj.....

brzydula003

Jakos na samym poczatku, jak pokazywali co czeka tancerzy i byl urywek choreografii to lecial "Capricorn"

użytkownik usunięty
kama_1919

No właśnie.....,a oglądałaś YCD ?

jak byłam mała to słuchałam Tatu, US5 i jakiegoś innego badziewia. ;P nie miałam na czyimś punkcie jakieś takiej totalnej obsesji, chyba, że w wieku 12 lat na punkcie 'Zmierzchu', ale nadal mam do niego sentyment, bo to on połączył mnie i moje przyjaciółki.
A rocka słucham w sumie od niedawna, ale już się zmieniłam, można powiedzieć, że 'zmądrzałam'.
Moją największą miłością są Marsi, a ostatnio polubiłam bardzo Metallicę ;D

użytkownik usunięty
klaudia960417

Ja tak nienawidziłem US5 że założyłem kółko antyfanów na podwórku......
i zbierałem kasę 20, 50 gr., by wysłać zdechłego kota im w prezencie.....
nie wiem do dzisiaj co mnie naszło, ale gdy sobie o tym przypomnę to śmiech jest głośny.
Ale już ich nie ma po się rozpadł. I dobrze.
A Tatu starałem się nie słuchać z obrzydzenia :)

zdechłego kota???!!!!!! coś strasznego zaczynam się Ciebie bać...

użytkownik usunięty
Priscilla22

Oj !!!
nie bój się :)
w tedy miałem może z 6 ,7 lat.
Byłem młody i głupi :)
teraz się temu dziwię i się śmieję:]

uspokoiłeś mnie;)

użytkownik usunięty
Priscilla22

To dobrze :D
Bo się bałem że zmienisz co do mnie zdanie..:)

Ty grzeczny brutalu ;) (pozytywnie) ;p

użytkownik usunięty
Priscilla22

hahahaha :DDDDD
Grzeczny brutalu :)

No wiesz taki z Ciebie niegrzeczny chłopak z inteligencją;) podobnie jak ja tylko, że dziewczyna;)

użytkownik usunięty
Priscilla22

świetnie to ujęłaś :D

Dzięki mam bogate słownictwo bo jestem humanistką;)

użytkownik usunięty
Priscilla22

świetnie dajesz sobie o tym poznać....
jesteś wspaniałą humanistką :D
Wiem co mówię.....

Czyżbyś Ty był humanistą? ;) dzięki ;)

użytkownik usunięty
Priscilla22

raczej nie zostanę....

Rozumiem to nie będę wypytywać ;(

użytkownik usunięty
Priscilla22