Ja w te wakacje obejrzalam film "Highway", poniewaz ze wzgledu na Jake Gyllenhaala i tam wlasnie gral Jared;) Pozniej sprawdzilam go na filmwebie, bo wydawalo mi sie, ze skads go znam. No i pozniej obejrzalam kolejne jego filmy i zaczelam sluchac 30STM. Majac okolo 11 lat (teraz mam 15;)) widzialam na 4funtv "The Kill" i "From Yesterday", ale wtedy taka muzyka mnie nie interesowala. Ale teledyski pamietam do tej pory, ich nie da sie zapomniec, gdyz sa wspaniale;) A jak zaczela sie Wasza przygoda z Jaredem
badz 30STM?
Ja się staram przy rodzicach tego języka nie używać, bo potem drą mordę :(
A właśnie ostatnio mi się wymkcnęło. ;)) Upsss
Tak się nauczyliśmy kląć...że to teraz wychodzi w najmniej oczekiwanym miejscu i wyrazie zdania....
Np. ja tam byłem ku*** tam i tam, opier***** się bez sensu......
To normalka :D
Ja przeklinam przy mamie :D
nic nie mówi, ale jak tatko usłyszy to drze paszczę :D
ale staram się ograniczać.
Wiem, Klinie jak opętany....nawet na scenie :D
Ale to świetnie od niego wychodzi....:)
W Anglii w Londynie w 2008 r. na trzy pierwsze koncerty My Bloody Valentine bilety rozeszły się w odpowiednio: minutę, dwie i pięć minut.
Hej a ja mam do Was ogromna prosbe - jak wiecie slucham tez MCR i oni wlasnie w glosowaniu przegrywaja z Paramore, glosowalam chyba z 50 razy dzisiaj i nadal przegrywaja...Moglibyscie wejsc i zaglosowac? To zajmnie jakies 5 sekund a moze cos by zmienilo ;)
Z gory bardzo dziekuje, mam nadzieje, ze moge na Was liczyc :)
A sorki zapomnialam linka dac :D http://newsroom.mtv.com/2011/04/01/march-madness-my-chemical-romance-paramore/
Ja ciagle mam nadzieje, glosowanie jest do niedzieli do polnocy ;) Ale te wyniki co chwile sie zmieniaja, jednak niewiele, Paramore maja ponad 2% przewagi...;/
Nie lubię MCR.....ale dla ciebie zagłosowałem 2 razy....bo więcej się nie dało.
Wbiłem wszystko w 30 STM :D
pozdrawiam :D
Z chęcią się przyłączę bo nawet jeśli Marsi odpadli to my możemy pomóc innym zespołom ;)
Zagłosowałam ale nie jest za dobrze przegrywają całkiem dużą ilością procentów ;(
Dzieki wielkie ;) Np pzegrywaja jakies 10% a jeszcze wczoraj wieczorem sie cieszylam, z jest tylko 2 i ze nadrobimy i jak rano zobaczylam 10 to malo nie zemdlalam ;D
głosowałam kama_1919 i wczoraj i dzisiaj ;))
widziałyście teledysk do TIW? kurde..... ciekawe czy to na 100% ten prawdziwy....
moja mama zleciła mi udekorowanie tortu i mój tata będzie miał marsowy tort. ;PP
Mniam, na pewno bedzie pyszny, sto lat dla taty ;) Ja widzialam na facebooku, ale bardzo marnej jakosci teledysk do TiW, ponoc jest prawdziwy, ale nie wiadomo kiedy bedzie oficjalna premiera. Szkoda, ze Jared go nie rezyserowal, na pewno bylby wspanialy a tak jest po prostu bardzo dobry ;)
sama Marsowo udekorowałam ;DD ale oni nie mają wyjścia- chcąc nie chcąc i tak ich słuchają ;PP Mój tata chce ze mną nawet na koncert jechać, więc jest dobrze ;D
A co do teledysku, to mnie nie zachwycił..... brakuje mi tu ręki Bart'a..... ale jest to teledysk Marsów, więc jest fajny. ;))
Na początku jak zaczęłam oglądać to myślałam że to oficjalny teledysk ale po obejrzeniu stwierdziłam, że to zbyt słaby montaż jak na Jareda;) To nie może być teledysk od razu zauważyłabym rękę Cubbinsa;)
Wydaje mi się, że to jest oficjalny moim zdaniem rewelacyjny! Owszem, brakuje tutaj jakiejś historii tworzonej w poprzednich teledyskach przez Cubbinsa, ale jest przesłanie to jest najważniejsze. trzeba to dostrzec;) Muszę dodać, że na widok Jareda w mundurze to aż mi się słabo zrobiło słodko wygląda;)
Rzeczywiście chociaż mnie osobiście brakowało czegoś w tym teledysku to dokładnie nie wiem czego ale to na pewno coś ważnego bo sprawiło ze nie zakochałam się w nim od razu jak w innych ale i tak po którymś z kolei obejrzeniu stwierdzam ze moje poprzednie komentarze były przesadzone rzeczywiście jest naprawdę fajny ;D
wyrażę moją opinię tylko proszę nie zjedzcie mnie :)
Jak oglądałam te trailery to byłam taka podekscytowana i nie mogłam się doczekać aż w końcu obejrzę go w całości.
No i zobaczyłam i trochę się zawiodłam. Myślałam że lepszy będzie. Aczkolwiek podoba mi się ale brakuje w nim czegoś
Mi też coś w nim brakuje, ale podoba mi się. Mógłby być lepszy, ale fajny, fajny :)
Jared w mundurze ach! Ale Shannon też nieźle wyglądał :) I jeszcze Jared z bronią w ręku ach och mrałłłłłłł :) Hehe
BO TO NIE DZIEŁO JARED'A,
ja rozumiem, i nie chcę cię zjeść :D
inni też powinni rozumieć że bez dzieła Jared'a wychodzi średnio....
ale gdy się ogląda go w teledysku, zapomina się o tym całkowicie......
Pozdrawiam :D
No cóż są sceny których nie widziałam w tych krótkich zapowiedziach ale nie wydaję mi się ze to jest oficjalny teledysk a jeśli tak to niestety ale jest zaledwie dobry w porównaniu do innych ;(
Tyle że jak zauważyłam to chyba w jakiejś telewizji było ,puszczane czyli raczej jest ...no cóż fajny ale nic nadzwyczajnego ;) I tak ich kocham ;D
Dowiedziałam się, że ta dziewczyna,która śpiewała This is war Marsów w must be the music przeszła dalej. Ciekawe czy zaśpiewa kolejną piosenkę Marsów?
Tak, przeszla z czego jestem bardzo zadowolona, jakby zaspiewala Marsow znowu to byloby swietnie :) Ciesze sie, ze duzo ludzi na nia glosowalo :)