Ja w te wakacje obejrzalam film "Highway", poniewaz ze wzgledu na Jake Gyllenhaala i tam wlasnie gral Jared;) Pozniej sprawdzilam go na filmwebie, bo wydawalo mi sie, ze skads go znam. No i pozniej obejrzalam kolejne jego filmy i zaczelam sluchac 30STM. Majac okolo 11 lat (teraz mam 15;)) widzialam na 4funtv "The Kill" i "From Yesterday", ale wtedy taka muzyka mnie nie interesowala. Ale teledyski pamietam do tej pory, ich nie da sie zapomniec, gdyz sa wspaniale;) A jak zaczela sie Wasza przygoda z Jaredem
badz 30STM?
Słuchaj.......MCR to wieczny rywal i konkurent 30 STM, i albo jesteś fanką 30 STM,
albo MCR....wybacz takie prawo muzyki.
Jeżeli słuchasz obydwu zespołów to znaczy że nie jesteś zdecydowana kogo wybrać na nr. 1
A to kfalifikuje cię do osoby niezdecydowanej...
Jeżeli za mocno cię uraziłem to przepraszam :)
Pamiętaj : MCR to wieczny rywal i konkurent 30 STM
Czy ja się za mocno przejmuję tym że prawie każdy lubi MCR......(prawie,bo beze mnie...),
Od dłuższego czasu dajecie mi do zrozumienia że 30 STM wchodzi na 2 plan......a MCR 1.
Napiszcie ze się mylę...
Nawet sobie tak nie myśl zabraniam Ci;) (jak mogę) wybij sobie z głowy, że mogłabym kogokolwiek bardziej uwielbiać od Marsów;)
Rozumiem...nie myślę (myślę - w sensie myślenia...:)), kochasz Marsów, to widać....
Przepraszam za te insynuacje :D
Ja tez lubie MCR i nie moge przestac ich lubiec tylko dlatego, ze sa konkurencja dla 30STM. Nic na to nie poradze, ze takze graja fajna muze i mi sie podobaja ;)
Ja też nic na to nie poradzę.....
Sorki, macie prawa do gustu i możecie słuchać kogo chcecie, a ja wam nie mogę zabronić.....
Za bardzo włada mną obsesja......:)
Mylisz się Marsi zawsze będą tymi pierwszymi ale trzeba być tez otwartym na inne zespoły ja bardzo lubię MCR ale to nie zmienia faktu ze gdybym miała wybierać to wybrałabym Marsów ;)
A co do obsesji każdy z nas ją ma ( w końcu inaczej nie byłoby Echelonu ) tylko każdy inaczej to odbiera ja nie przejmuję się tym ze to konkurencja czy coś bo to nie o to chodzi w muzyce moim zdaniem , a jeśli ktoś sądzi inaczej to ma do tego prawo bo każdy to inaczej odbiera ;)
Więc się nie przejmuj i zawsze możesz na powiedzieć jak coś ci się nie podoba lub coś , bo w końcu jesteśmy rodziną i chodzi o to żeby się rozumieć i poznać nawzajem ;)
I mój następny problem zawsze gdy chcę się wypowiedzieć wychodzi mi referat ;(
Wiem, masz rację sorki za moje głupie insynuacje....
rodzina to rodzina.....
dzięki że tak do tego podeszłaś, inni by mnie już skrytykowali :)
Pozdrawiam.
zawsze trzeba do rzeczy podchodzić z dwóch perspektyw swojej i drugiego człowieka bo inaczej nigdy nie zrozumie się sytuacji w jakiej się jest ;)
Jest też trochę ludzi który podchodzą do tego jak ja ... mam nadzieję xD
Tak, masz rację :D
ja tak podchodzę do sytuacji :)
Ale gdy opisałem inaczej w moim poście trochę się pogubiłem i odłączyłem od reszty, którzy też mają upodobania i zdanie...:D, to było głupie.
jeżeli kogoś uraziłem to sorki.
Ale ja po prostu lubię muzykę MCR ;) I tak dla mnie Marsi są nr. 1 :) No ale skoro uważasz że jestem niezdecynowana to się mylisz :) Bez urazy :)
Mylę się....ja się nie gniewam, nie uważam że jesteś niezdecydowana.
Lubisz MCR i Marsów, i to twój gust, a ja w niego wkroczyłem, niepotrzebnie,
bo ja słucham tylko Marsów, i jakoś tak się porobiło że chcę aby tak robili inni.
To głupota :D
tej sprawy z niezdecydowaniem nie było :)
Jeszcze nie słyszałem żeby bilety tak szybko wywiało......
nic dziwnego 30 STM jest NUMBER 1 !!!!, i ich muzyka jest ZAJE***** ;)
No ...powiedzmy że tak zdarza się;) ale mnie rozszyfrowujesz;) moja kumpela używa łaciny podwórkowej;) wiesz to jak się przebywa w jej towarzystwie to się człowiek szybko uczy;)
właśnie tak ja się nauczyłem tego języka....trochę w szkole, na osiedlu, u kumpli, w ogólnym otoczeniu...
:D
Mi też siepodoba,
Ja też i nie wyjdę za dobrym sprawowaniem z piekła....:)
Będziemy się smażyć razem :^
Ze mną, w jednej klatce :D
P.S
Obejrzyj To:
http://www.youtube.com/watch?v=21bz281XJmc
Sam zrobiłem....no i poznasz znaczenie mojego nick'u :}
Bo dostaniemy się do HELL z tego samego powodu.....
Znajomość łaciny podwórkowej :D
Jest zimno, to się ubierzesz ciepło, a jak jest gorąco....nie da się nic poradzić :D