Ja w te wakacje obejrzalam film "Highway", poniewaz ze wzgledu na Jake Gyllenhaala i tam wlasnie gral Jared;) Pozniej sprawdzilam go na filmwebie, bo wydawalo mi sie, ze skads go znam. No i pozniej obejrzalam kolejne jego filmy i zaczelam sluchac 30STM. Majac okolo 11 lat (teraz mam 15;)) widzialam na 4funtv "The Kill" i "From Yesterday", ale wtedy taka muzyka mnie nie interesowala. Ale teledyski pamietam do tej pory, ich nie da sie zapomniec, gdyz sa wspaniale;) A jak zaczela sie Wasza przygoda z Jaredem
badz 30STM?
może zaśpiewa...jest ich fanką.
Była na Coke'u w 2010 r. w Krakowie......gadałem z nią i jest taką samą fanka jak my wszyscy....
Też tak uważam ale jeśli coś takiego organizują to cóż zawsze można wesprzeć zespół , który się słucha i który się lubi ;)
Możliwe że to bez sensu ale jak to powiedział król Julian : " Zróbmy to szybko zanim dojdzie do nas że to bez sensu " haha;D
Jared czesto przeklina? Ja slyszalam moze z 3 razy jak cos tam przeklnal i tyle :) Moze malo uwazna jestem ;)
No idac korytarzem mojej szkoly to ponad 3/4 osob, ktore mijam przeklina lacznie z dziewczynami :) Ale wiekszosc dla szpanu, przeklnie niemal 3 razy w jednym krotkim zdaniu :) Mnie tez sie zdarza, oczywiscie, ale nie za czesto, z moich ust jakos to dziwnie wyglada i znajomi mowia, ze do mnie przeklinanie nie pasuje ;D
Jeśli przeklinasz to nie powinno to być dla szpanu ale żeby coś tym wyrazić jakieś uczucia lub coś w tym stylu ;)
Niektórym to pomaga odnaleźć i lepiej wyrazić siebie ... ale tylko w sytuacjach , które tego wymagają ! Moim zdaniem przeklinanie bez żadnego powodu nie ma sensu ...
"Jeśli przeklinasz to nie powinno to być dla szpanu" -dokładnie
ja uważam,że osoby,ktore przeklinają mają najwidoczniej za mały zasób słów,żeby wyrazić swoje emocje,bez obrazy oczywiście. i nie rozumiem po co przeklinać dla szpanu,moim zdaniem nie ma się czym chwalić. "ponad 3/4 osob, ktore mijam przeklina lacznie z dziewczynami" -u mnie to samo,okropnosc :p
jak dla mnie to jest zbędne :p
Ja dość często słyszałam w wywiadach i filmikach z koncertów nawet parę razy w jednej wypowiedzi się zdarzało ;)
Może przeoczyłaś ..? Ja to po pewnym czasie tak przyzwyczaiłam się do angielskiego że przestałam reagować ;)
Ja przeklinam często po angielsku nie wiem jakoś tak wychodzi bardziej mi się podoba to urozmaica wypowiedź;)
Ja mam tak samo i nie wiem czemu, ale jakos ladniej wg mnie brzmia i wydaje mi sie, ze jak mowie po angielsku to nie jest to zle i w dodatku moja rodzina nie rozumie (oprocz brata:)). Ja w ogole duzo w domu mowie czasami po angielsku i polsku jednoczesnie np. do ktorej tata dzisiaj łorkuje? :D Wiem, ze to glupie, ale tak jest :))
Myslalam, ze tylko ja jestem taka "dziwna" bez urazy ;)) Dzisiaj ze znajomymi bylam na dniach otwartych liceum
w mojej miejscowosci i byly rozne pokazy i spiewali tez jakies piosenki i byl tam taki fajny chlopak, ktory gral na gitarze elektrycznej ;) Mial taka zarabista fryzure, fajne ciuchy i w ogole wymiatal na tej gitarze, wlasnie takiego chlopaka/przyjaciela chcialabym miec ;) Moze pojde tam do liceum i sie z nim zaprzyjaznie :)
No wiadome :) Mi sie tacy faceci strasznie podobaja a nie tacy pseudo hip-hopowcy a takich to pelno jest :)
Nie martw się ja też tak często robię :) Do mojej mamy mówię cały czas 'mader' a ona się wcieka i każe mi mówić po polsku :)
Ja kilka razy slyszalam jak mowi f*cking cos tam :) Ja dzieki wywiadom, filmikom, muzyce i filmom tak sie poduczylam angielskiego, ze anglistka sie mnie pyta skad ja to wszystko wiem, jak nawet tego nie przerabialismy ;)
Ja mam identycznie ;) Ogólnie tłumaczę wszystkie piosenki których słucham , bo jakl czegoś nie rozumiem to jest to dla mnie bez sensu ;)
ja nie widziałam koncertu w którym Jay by nie przeklinał. ;DD Noi oczywiście dziewczyny, że rockmani są świetni! ;)) ach....spotkać takiego na swojej drodze.... marzenie.... ;PP A od dych hip-hopowców to mi się rzygać już chce ;///
No , proszę to się nazywa skromność ;) Haha xD
A tak na serio masz całkowitą rację , zgadzam się z tobą mają ten styl i charyzmę i wiele innych ważnych ,dobrych cech , których "normalni" faceci nie mają ;)
Ja świetnie klnę po Angielsku, Niemiecku, Francusku, I oczywiście po POLSKU !!!!!
(Jestem w sumie ROCK'manem bo gram w zespole waląc na perkusji :D )......
Wow !grasz na perkusji /?
Ja zawsze chciałam grać na elektryku i myślę ze kiedyś zakupię sobie taki sprzęt jak na razie zostaje mi akustyk ;)
Ja tez bym chciala, wymiatalabym, mnie energia rozpiera, wiec bym sie wyzyla :) Mam kolezanke w klasie ktora gra na fortepianie, na skrzypcach, teraz zamierza na gitarze, do tego chodzi na lekcje tenisa, plywania, angielskiego i jezdzi konnno...A do tego sie bardzo dobrze uczy, ja nie wiem, jak ona znajduje na cos innego czas :)
A chcialam sie od Was dowiedziec jeszcze jak wygladacie, moze byscie sie opisali? :)
Ja zaczne :) Mam 15 lat, jestem wysoka (mam 173cm:)), wlosy koloru jasny braz siegajace jakos z 10 cm za ramiona (zapuszczam:)), styl ubierania - musi byc wygodnie, najlepiej dzinsy, t-shirt i bluza, czasami cos ladniejszego :) Kolor oczu - zielone, mam jasna cere, jestem raczej szczupla. Juz wiecie jak wygladam? :) Czekam na Wasze opisy :)
No ja mam 16 lat [ stara d*pa już :( ], 168 wzrostu, ciemna blondynka, niebieskie oczy, szczupła (według innych chociaż ja uważam inaczej xd ), włosy średniej długości. A jaki ja mam styl ? Nie mam jakiegoś specyficznego stylu. Ubieram się w to co mi się podoba na dany dzień ... A jak chodzę do sklepów to od razu wszystko łącze z moimi ubraniami i dlatego mam zakaz na zbyt częste zakupy xd
Mam 15 lat, 169 wzrostu, według innych jestem szczupła, ale ja też uważam inaczej ;PP, mam niebiesko-zielone oczy, jasno brązowe włosy(niestety takie ni falowane ni kręcone), które sięgają mi gdzieś do połowy pleców. Jeśli o chodzi o styl ubierania, to nie mam jednego określonego-ubieram się różnie, raz elegancko, raz na sportowo, to zależy od mojego humoru. ;PP
Ja mam 13 lat i zapewne jestem najmłodsza :( Mam 160 cm wzrostu :) Nie jestem gruba ani super chuda :) Mam jasny blond włosy i niebieskie oczy =] Do szkoły ubieram się normalnie, a w domu lubię się często przebierać ;)