Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,6
20 213 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

1/10

użytkownik usunięty

Kolejny beznadziejny aktorzyna. On i Seagal to najgorsi aktorzy jakich miałem nieprzyjemność oglądać. W pełni zasłużone 1/10.

Po co on robi dalej filmy??

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Trzeba założyć chyba nowy temat bo tu jest już trzecia strona :)))))))))))))))))))))))))))))

kewin948

Albo przestac pisac takie dziecinne bzdury? co wy po 15 lat macie?

kinoman989999

Koleś nie wtrącaj się,to nie twoja sprawa........

kinoman989999

Frajer znowu jakiś,zapomnijmy o nim :)

użytkownik usunięty
kewin948

Słuchaj, jest za niedługo jakiś film z JCVD ? w TV,
cholera, ja szukam ale nie ma ?

Tak będzie "Replikant" w Polsat Film 5,sierpnia o 23.35 albo jak lubisz to będzie film z Jetem Li pt."Tylko Jeden" 2 sierpnia o godz.20.00 :)

użytkownik usunięty
kewin948

Oooo...dzięki Kewin :)

no może nie 1 lekka przesada , ja dałbym mu max 6 ,aktor jak aktor tylko sie nadaje do filmów akcji,powinien juz zakonczyc kariere aktorska ,zagrał w kilku dobrych filmach ...kiedy był młody dało sie go jeszcze oglądać ,ale teraz juz nie...

użytkownik usunięty

Jak mnie denerwują tacy ludzie,jak go nie lubi to ok ale niech tego nie wypisuje tu i jeszcze go przy nas obraża ,Van Damme jeszcze nie jest stary bo ma siłę kopnąć z pół obrotu i nadal ma super wielkie mięśnie z Brukselii każdy facet w tym wieku i nawet w młodszym mu tego zazdrości :) On jest wielki i my kochamy go za to że kręci dla nas filmy i że nas też badzo kocha ,to jest prawdziwy aktor i wielki człowiek o złotym sercu :)

użytkownik usunięty
kewin948

100 % RACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!