Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 777 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22:25, sobota, 22 czerwca, Polsat
"Kickboxer"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0:25 sob./niedz., 22/23 czerwca, TVN
"Cyborg"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Co jakiś czas pojawia się na Allegro. Ten film ma taki klimat, no muszę go mieć! :)

Wiem ze co jakiś czas jest na Allegro. Ten film ma nieziemski/mroczny klimat! :)

prof_mateusz27

Kickboxera może obejrze już kolejny raz, ale Cyborg strasznie pózno, szkoda bo nie wiedziałam.

kathrina357

Chyba "widziałam" ?

prof_mateusz27

Literówka, nie widziałam.

kathrina357

żałuj

prof_mateusz27

Żałuję. Ale nadrobię to.

kathrina357

Koniecznie.

użytkownik usunięty
kathrina357

Obejrzyj " Cyborga", naprawdę warto! :)

prof_mateusz27

Wczoraj zrobiłem sobie podwójny seans z kinem Van Damme .Najpierw walnełem ,,Kickboksera ,, na Polsacie a potem ,,Cyborga ,, na TVN .Cóż to wspaniały seans !!!! Van Damme to jest to !!!! Silny ,Szybki ,Wysportowany ,Przystojny ,Charyzmatyczny daje ostry wycisk swoim przeciwnikom .W Kickbokserze klimat Tajlandi Cudowny oraz świetne muzyka lat 80 .W Cyborgu skolei fajny jest apokaliptyczny klimat kina S -F ..W Zwiążku zaistaniała sytuacją muszę dokonać korekty mojego rankingu ulubionych herosów :
A Wiec Tak ,Ostateczny ranking wygląda tak :
5 Dolph Lundgren ( Czerwony Skorpion ,Mroczny Anioł ,Starcie w Japońskiej Dzielnicy )
4 Steven Seagal ( Niko ,Wygrać że śmiercią ,Liberator )
3 Jean Claude Van Damme (Krwawy Sport ,Cyborg ,Podwójne Uderzenie )
2 Sylwester Stalone (Rambo 2,3 ,Cobra ,Specjalista )
1 Arnold Schwarzenegger ( Terminator ,Komando ,Predator ,Egzekutor )

bradock

To jest to! Ja nawet wczoraj Tomku nie próbowałem zaczynać tych klasyków bo byłem trochę zmęczony. Fakt filmy zajebiste filmy z cudnymi klimatami, wspaniałą muzyka, przerażającymi czarnymi charakterami a Van Damme w nich rządzi mimo, że aktorstwem tam nie powała. To jest magia tamtych lat. A nie uważasz, że ta walka końcowa/finałowa w "Kickboxerze" nie była trochę taka jak by to powiedzieć "sztuczna" ?

prof_mateusz27

Może trochę była sztuczna ale mi to nie przeskadzało ,fajnie było jak Kurt zobaczył że jego brat jest cały i zaczoł wygrywać .Fajna muzyka w tedy leciała .Mnie najbardziej zdziwiło to w tym filmie że Xian zaledwie w 3 miesiące przygotował tak świetnie Kurta do walki z Tong -Po ze ci musieli posunoć się do podstepu żeby Tong mógł wygrać ,trochę naciągane to .

bradock

To jest film więc można przymknąć oko na niektóre rzeczy.

prof_mateusz27

Zobacz ,jaki świetny klimatyczny zwiastun znalazłem : http://www.youtube.com/watch?v=SpA0w44tpL8

bradock

Bardzo dobry! Już chyba z 1,5 roku nie oglądałem "Bez odwrotu"! Muszę sobie go odświeżyć! Ja bardzo lubię ten film. Był to jeden z moich pierwszych filmów z Jean Claudem!