Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 484 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Pozwoliłem sobie podsumować filmy Van Damma i zauważyłem, ze niektóre spadł w dół nie tylko w rankingu - ale też i ocenie.
Przykłady:
- Krwawy Sport z 7,5 na 7,4
- Bez Odwrotu z 7,1 na 7,0
- Skazany na piekło z 7,5 na 7,3
- Wykonać Wyrok z 6,9 na 6,8
- Aż do śmierci z 6,6 na 6,5

Też niedawno w 2012r. Krzyżowy Ogień na początku samym miał 6,7, teraz ma 6,5.

Podsumuwując te wszystkie "spadki" można niestety powiedzieć, że filmy z Van Dammem idą w dół, ale nic już na to nie możemy poradzić...

AdamBayern01

one powinny iść do góry a nie spadać , co się dzieje ze tak jest , takie filmy powinny mieć najwyższe oceny bo Van Damme jest najlepszy i nikt moim zdaniem nie przebije go w tym gatunku filmów akcji :)

kewin948

no dokładnie - na dzień dzisiejszy nie widzę, żeby takie filmy jak z Van Dammem byy produkowane...

AdamBayern01

No... Można uznać film pt. Po prostu Walcz - ale nie jest to dobry przykład ;(

AdamBayern01

ten film jest dobry ale druga cześć już do kitu , gdyby był w drugiej cz. Cam Gigandet na pewno byłby 100 razy lepszy:)

kewin948

2 części nie oglądałem, ale słyszałem nie tylko od Ciebie, że jest dużo gorsza od Pierwszej - głównie jest to spowodowane brakiem Seana Farisa i przez Ciebie wymienionego Cama Gigandeta.

kewin948

właśnie jestem świeżo po obejrzeniu 2 części filmu Po Prostu Walcz - miałęś rację, jest gorszy od 1, ale nie najgorszy ;)

AdamBayern01

Cam Gigandet wymiatał fajnie w cz 1 a tu go zabrakło i dlatego film mi się nie podobał, ale nie był najgorszy.

kewin948

a Ty też nie przepadasz za Michaelem Jai Whitem - zauważ, że każde kontynuacje z nim (Po Prostu Walcz, Universalny Żołnierz) nie są za dobre ;) wyjątkiej est Champion 2 - tu zagrał nieźle ;) ale tak to za nim nie przepadam :P

AdamBayern01

ja go lubię, najbardziej podobał mi się on w Uniwersalnym Żołnierzu gdzie walczył z Van Damme, dobry z niego aktor i mistrz sztuk walki :)

AdamBayern01

jeszcze zapomniałęm o Lwim Sercu też z 7,5 na 7,4 :(

AdamBayern01

co ty tak sie srasz tym rankingiem? co za roznica na ktorym miejscu sa te filmy? jak ci sie podobaja to ogladaj a jak nie to nie ogladaj

kinoman989999

To mogła odpowiedzieć tylko osoba o wysokim stopniu inteligencji -.-
Jak rozumiem też jesteś fanem Van Damma - ale to nie powód żeby mnie obrażać...
Ja patrze, gdzie jaki film isę znajduję, nie przeszkadza Ci to, że przypuśćmy Krwawy Sport znajduję isę na 970 miejscu?

AdamBayern01

nie zwracaj uwagi na tego kinoman989999 to jest czub i antyfan

kewin948

mówisz o mnie?

AdamBayern01

o kinomanie to debil jest, wiem bo mnie też obrażał to czubek jest i tyle.

kewin948

szczerze mówiąc zgodzę się z Tobą. Oby takich jak najmniej było na FilmWebie ;)

AdamBayern01

oni zawsze będą , i będą tak samo krytykować Van Damme, najlepiej z nimi nie gadać bo to dziwni ludzie są, i lepeij ich olewać co piszą

kewin948

mają niezwykły talent do wku*wiania, co nie Kewin? :D

AdamBayern01

tak , powiem ze też wkurza mnie to jak te antyfani zle się wypowiadają o naszym idolu, jak im się nie podoba to niech spadają a nie przychodzą go tu obrażać i wku*wiać nas przy okazji, zlewam tych wszystkich antyfanów zimnym moczem i sram na nich.

AdamBayern01

a czemu by mnie mialo obchodzic na ktorym ten film jest miejscu? mi sie podoba ale innym nie musi i kazdy ma prawo wystawic taka ocena jaka chce

kinoman989999

dobra nie ważne: koniec tematu.

AdamBayern01

Na filmwebie pewnie od niedawna jesteś, prawda? :)

Filmy z Van Damme'm spadają i będą spadać i nic na to nie poradzisz. Nie tylko one spadają ze średnią. Terminator 2, Matrix albo Park jurajski - klasyki i właściwie arcydzieła SF co u rusz mają gorszą notę (kiedy tu zakładałem konto T2 miał 8.6, Matrix też chyba koło 8.6, Park miał chyba 8.4). Czego to jest wina? Tego że Filmweb zyskał na popularności i rejestruje się tu praktycznie każdy (a fanki Zmierzchu albo Justina Biebera takie filmy nie będą cenić wysoko). No i jeszcze dochodzi do tego akcja multikonta zapoczątkowane przez wojnę fanów Avatara i Ojca chrzestnego, gdzie ludzie tworzyli masowo kolejne konta żeby tylko zdziesiątkować ulubiony film i wyjedynkować resztę. Efekt tego jest taki, że każdy praktycznie film ma niższą średnią. Kiedyś filmy w rankingu FW z końcowych miejsc miały śr 8.3 - teraz jest to ledno 8.0

Ja tu już jestem na FW ponad 2 lata i znam to zjawisko od podszewki. Średnie spadają i będą spadać. I nikt na to nie poradzi. Kiedyś mnie to wkurzało, ale jak pobędziesz na portalu dłużej, to będziesz lał na te średnie i rangingi, tak jak ja mam je teraz gdzieś :) Wiem teraz, że jeżeli jakiś film ma śr. powyżej 7.5 to znaczy, że to świetny film, na którym się nie zawiodę ;)

Freeman47

no, jakieś 3 miesiące temu :)
może i masz rację, a Ty jesteś fanem tych filmów co wymieniłem u góry? :)

AdamBayern01

też dziś spadl Kickboxer z 7,4 na 7,3 :(

AdamBayern01

tego ja nie rozumiem - przecież to jest zajebisty film, jeden z najlepszych w karierze Van Damma - lubie są po*ebani i tyle ;P