Pozwoliłem sobie podsumować filmy Van Damma i zauważyłem, ze niektóre spadł w dół nie tylko w rankingu - ale też i ocenie.
Przykłady:
- Krwawy Sport z 7,5 na 7,4
- Bez Odwrotu z 7,1 na 7,0
- Skazany na piekło z 7,5 na 7,3
- Wykonać Wyrok z 6,9 na 6,8
- Aż do śmierci z 6,6 na 6,5
Też niedawno w 2012r. Krzyżowy Ogień na początku samym miał 6,7, teraz ma 6,5.
Podsumuwując te wszystkie "spadki" można niestety powiedzieć, że filmy z Van Dammem idą w dół, ale nic już na to nie możemy poradzić...
one powinny iść do góry a nie spadać , co się dzieje ze tak jest , takie filmy powinny mieć najwyższe oceny bo Van Damme jest najlepszy i nikt moim zdaniem nie przebije go w tym gatunku filmów akcji :)
ten film jest dobry ale druga cześć już do kitu , gdyby był w drugiej cz. Cam Gigandet na pewno byłby 100 razy lepszy:)
2 części nie oglądałem, ale słyszałem nie tylko od Ciebie, że jest dużo gorsza od Pierwszej - głównie jest to spowodowane brakiem Seana Farisa i przez Ciebie wymienionego Cama Gigandeta.
właśnie jestem świeżo po obejrzeniu 2 części filmu Po Prostu Walcz - miałęś rację, jest gorszy od 1, ale nie najgorszy ;)
Cam Gigandet wymiatał fajnie w cz 1 a tu go zabrakło i dlatego film mi się nie podobał, ale nie był najgorszy.
a Ty też nie przepadasz za Michaelem Jai Whitem - zauważ, że każde kontynuacje z nim (Po Prostu Walcz, Universalny Żołnierz) nie są za dobre ;) wyjątkiej est Champion 2 - tu zagrał nieźle ;) ale tak to za nim nie przepadam :P
ja go lubię, najbardziej podobał mi się on w Uniwersalnym Żołnierzu gdzie walczył z Van Damme, dobry z niego aktor i mistrz sztuk walki :)
co ty tak sie srasz tym rankingiem? co za roznica na ktorym miejscu sa te filmy? jak ci sie podobaja to ogladaj a jak nie to nie ogladaj
To mogła odpowiedzieć tylko osoba o wysokim stopniu inteligencji -.-
Jak rozumiem też jesteś fanem Van Damma - ale to nie powód żeby mnie obrażać...
Ja patrze, gdzie jaki film isę znajduję, nie przeszkadza Ci to, że przypuśćmy Krwawy Sport znajduję isę na 970 miejscu?
oni zawsze będą , i będą tak samo krytykować Van Damme, najlepiej z nimi nie gadać bo to dziwni ludzie są, i lepeij ich olewać co piszą
tak , powiem ze też wkurza mnie to jak te antyfani zle się wypowiadają o naszym idolu, jak im się nie podoba to niech spadają a nie przychodzą go tu obrażać i wku*wiać nas przy okazji, zlewam tych wszystkich antyfanów zimnym moczem i sram na nich.
a czemu by mnie mialo obchodzic na ktorym ten film jest miejscu? mi sie podoba ale innym nie musi i kazdy ma prawo wystawic taka ocena jaka chce
Na filmwebie pewnie od niedawna jesteś, prawda? :)
Filmy z Van Damme'm spadają i będą spadać i nic na to nie poradzisz. Nie tylko one spadają ze średnią. Terminator 2, Matrix albo Park jurajski - klasyki i właściwie arcydzieła SF co u rusz mają gorszą notę (kiedy tu zakładałem konto T2 miał 8.6, Matrix też chyba koło 8.6, Park miał chyba 8.4). Czego to jest wina? Tego że Filmweb zyskał na popularności i rejestruje się tu praktycznie każdy (a fanki Zmierzchu albo Justina Biebera takie filmy nie będą cenić wysoko). No i jeszcze dochodzi do tego akcja multikonta zapoczątkowane przez wojnę fanów Avatara i Ojca chrzestnego, gdzie ludzie tworzyli masowo kolejne konta żeby tylko zdziesiątkować ulubiony film i wyjedynkować resztę. Efekt tego jest taki, że każdy praktycznie film ma niższą średnią. Kiedyś filmy w rankingu FW z końcowych miejsc miały śr 8.3 - teraz jest to ledno 8.0
Ja tu już jestem na FW ponad 2 lata i znam to zjawisko od podszewki. Średnie spadają i będą spadać. I nikt na to nie poradzi. Kiedyś mnie to wkurzało, ale jak pobędziesz na portalu dłużej, to będziesz lał na te średnie i rangingi, tak jak ja mam je teraz gdzieś :) Wiem teraz, że jeżeli jakiś film ma śr. powyżej 7.5 to znaczy, że to świetny film, na którym się nie zawiodę ;)
no, jakieś 3 miesiące temu :)
może i masz rację, a Ty jesteś fanem tych filmów co wymieniłem u góry? :)