Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,6
20 200 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

matko jakie on miał boskie ciało,jak on walczył kiedy byłam małą dziewczynką to się w nim podkochiwałam.Dzisiaj to jakaś niepodobna do siebie dziadowina pokracznie machająca nogami,uważam że powinien już zejść ze sceny,tym bardziej że obecnie jego filmy to straszna bieda.

prof_mateusz27

Ale rok temu mnie tu z Wami nie było i tego nie widziałam.

karoman4

ale teraz już będziesz :)

prof_mateusz27

Zgadza się, a za dwa dni mam pierwszą rocznicę pobytu na tym portalu.

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Dziękuję:) Niezłe te forum JCVD. Wielu rzeczy się tu dowiedziałam o JCVD i nie tylko a i naśmiałam nie raz . Zalogowałam się tu kilka dni temu ale obserwuję je już od dawna. Niektórzy przychodzą tu , żeby dzielić się swoimi zainteresowaniami a inni chcą trochę ludzi powkurzać, to widocznie kompleksy leczą, he,he:) Na szczęście w większości są tu normalni ludzie:) :P

karoman4

A tak na poważnie to wszystkiego najlepszego dla pań.

prof_mateusz27

Dziękuję Mateusz. ;-) Ja też Ci życzę wszystkiego najlepszego, choć to nie Twoje święto. ;-)

karoman4

oh dziękuję :)

karoman4

Też Ci życzę wszystkiego najlepszego, ale czy Ty czasem nie przesadzasz z tymi Twoimi świętami?? wczoraj urodziny dzisiaj dzień kobiet a jutro co? :P

A tak poza tym czemu wszyscy przenieśli się na forum Van Damme'a a Stevena jest cicho? Nie podoba mi się to xd

anonim7

Dziękuję, Anonim. ;-)
Jutro nic, ale pojutrze pierwsza rocznica na filmwebie. Urodziny, to miałam 4 dni temu.

U Stevena na razie wystarczy imprez, dla odmiany tutaj jesteśmy. ;-)

karoman4

U Stevena na moje oko było więcej kłótni :)

prof_mateusz27

Wiem, dlatego my z Bradockiem już nie piszemy, że to kłótnie, tylko imprezy. ;-D

karoman4

Ok spoko hehe ;D

anonim7

U Norrisa dawno nie było nic.

karoman4

I nie zapowiada się żeby było, ale wszystko się może wkrótce zmienić tak jak u Stefana tylko w drugą stronę :)

anonim7

Zostaw to mnie.

karoman4

ok ;d

anonim7

no nie wczoraj nie wczoraj ale nie dawno 4

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Dziękuję:) Zmieniłeś avatar?

Tak zmieniłem, a co ?

prof_mateusz27

Czasem potrzebne są zmiany, prawda? ;-)

karoman4

no tak :)

użytkownik usunięty
karoman4

Niekiedy są wręcz konieczne, he,he:)

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

No nic. Co tak od razu z grubej rury? Jestem nastawiona pokojowo do ludzi:):):P

Ja z grubej rury no co ty. Normanie się zapytałem :) Podoba się ?

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Fajny. Travolta z filmu " Bez twarzy?"

Nie z "Bez twarzy" tylko z "Pulp Fiction" nie mów mi że nie oglądałaś tego filmu ?

prof_mateusz27

Dokładnie.

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Oglądałam ale bardzo dawno temu:) Cholercia mam jeszcze limit komentarzy jako nowy członek Filmwebu i aby się wciągnę w konwersacje to już mnie blokują:) Muszę " przeczekać" swoje.

To se koniecznie odśwież :) Każdy to przechodził

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Będzie trzeba i jeszcze jest wiele innych filmików do odświeżenia:)

AdamBayern01

Wejdź na jej profil potem w wypowiedzi i masz wszystko

prof_mateusz27

Racja .To troll .Ma w znajomych Dariusza Topole oraz Jadwigę Wrzosz .Ale mimo wszystko uwielbiam masakrować i ujeżdzać trolle .Choć dalego mi w tym do arcymistrza Heavy Metal .

bradock

Co cię obchodzi kogo mam w znajomych?,po tym oceniasz ludzi?,to oni mnie zaprosili a nie ja ich.Poza tym jakoś nie czuję się przez nikogo "masakrowana"...

prof_mateusz27

"urzytkownika" "cięki",ty być mieszkaniec Uganda?

Dorota_Kolmus

Nadal ma świetne ciało i może śmiało uchodzić za ciacho. Może walczy i trochę gorzej niz na początku kariery, ale należy pamiętać ile on ma lat. Wiele młodszych aktorów filmów akcji może mu zazdrościć, chciałabym być w takiej formie w jego wieku.

Dorota_Kolmus

Postarzeć się postarzał dosyć mocno (szczególnie na twarzy) no i schudł też mocno. Ale nie można mieć pretensji do człowieka, że czas pędzi do przodu. Mi to osobiście nie przeszkadza, nowych filmów z jego udziałem nie oglądam z wypiekami na twarzy, ale dla mnie najważniejsze jest to, że swoje zrobił. W latach 90 tych był jedną z największych gwiazd kina akcji i starczy. Oni wszyscy już są starzy, ale jak widać nie każdy umie się z tym pogodzić. Nie wiem jak można się kogoś czepiać, że jest tylko śmiertelnikiem :P

użytkownik usunięty
Lizmak

Dokładnie.