Van Damme ma grać w 100%
http://www.imdb.com/title/tt1764651/fullcredits#cast
No i w planowanych jest jeszcze Chuck Norris.
Nie mogę się doczekać tego filmu.
. Gdyby tam jeszcze zagrał Kurt Russell , Steaven Seagal i Tom Berenger (ten ostatni jako snajper) to pewnie za samą obsadę dałbym 10/10. :)
JCVD kiedys powiedzial, ze zagra w 2 czesci pod warunkiem, ze Seagala nie bedzie :) Berenger natomiast sie troszke roztyl, wiec raczej jego role sobie wyobrazam za biurkiem :)
Z aktorow chetnie bym zobaczyl w tym filmie: Jackie Chana, Donie Yena, Scota Adkinsa, Bolo Yeunga(nierealne), The Rocka, Hulka Hogena i Mr. T xD ...ewentualnie Chow Yun-Fata ale moglby nie pasowac do tego filmu :P ...aha i Dany Trejo obowiazkowo!!
Z aktorek: Cynthia Rothrock i Michelle Yeoh
No no, to ja chciałbym zobaczyć takie zestawienie....wszyscy w jednym filmie - co by to było ! :)
Russell ciągle gra w jakiś filmach, i puszczają go w TV....ale Berenger'a to rzadko :)
W sumie są równi w TANGO I CASH dali popalić...obydwa są twardziele, ale tylko z bronią :)
Nom Tango i Cash super film, z Russelem jeszcze wymiatal film "Wielka draka w chinskiej dzielnicy" :)
No właśnie już nie wiem który tytuł jest prawidłowy raz pisze , że ponad szczytem a lektor mówi więcej niż wszystko :)