Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Van Damme jest bardzo dobrym aktorem.
Lubiłem go i jego filmy od dzieciństwa i nigdy nie zmienie swojego zdania. A Nieuchwytny Cel to jego najlepszy film.

tomekd

Hard Target - racja, świetny film :) Najlepszy :)

AdamBayern01

Heh, odgrzebałeś mój temat z przed 7 lat :D Jak ten czas leci... ;]
Noo Van Damme wciąż wymiata, wizyta w kinie na Expendables 2 obowiązkowa, pojedynek Stallone vs Van Damme = to będzie coś pięknego :)

tomekd

Ależ oczywisćie, nic dodać nic ująć masz rację. Hehe a ten temat znalazłęm z tych najstarszych ;d Ja zarówno jak i Ty nie mogę się doczekać Ex2, jeszcze Stallone lat 66, Van Damme 52 lata ;d będzie siędziało ;d Jeżeli chodzi o Van Damma to od niedawnych 3, może też i 4 lat nic o nim nie słyszałem :) Dopiero, jak w TV bodajrze na TVN obejrzałem Nieuchwytny Cel, był to rok 2010 :) Wtedy poznałem wielkiego JCVD :)

AdamBayern01

Heh, no to troche późno go poznałeś ale lepiej późno niż wcale :) Ja mam wielki sentyment do tego gościa i jego filmów, za czasów ery VHS to był mój mega idol :)
Domyślam sie, że masz spore zaległości jeśli chodzi o jego filmografie. Jakie filmy z nim do tej pory oglądałeś?

tomekd

Zaległości związanych z tym aktorem zadnych nie mam, obejrzałem zn im do tej pory 36 filmów ;>

tomekd

Ale katastrofalne jeżeli chodzi o pozostałych aktorów kina akcji. Np. Stallone 16filmów, Lundgren 11filmów, Schwarzenegger 6filmów, Norris 2filmy :/

AdamBayern01

Co obejrzałeś z Norrisem ?

prof_mateusz27

Zadanie specjalne i Wejście Smoka...

AdamBayern01

czyli właściwie pierwszy i ostatni :(

prof_mateusz27

Zabiorę się za niego pewnie w Wakacje :) Po meczach :) Gdyż jestem ]przed filmami

prof_mateusz27

Ale dziś nie mogłem Ci odpisać :( Z niewiadomych przyczyn :(
Ale deszcz racja był jak skurvvysyn dziś w Doniecku ;d

AdamBayern01

dobra spoko :)

AdamBayern01

Ja też poznałam go jakieś trzy lata temu jak na tvn puszczali In Hell. Od tamtej pory go uwielbiam.