Van Damme jest bardzo dobrym aktorem.
Lubiłem go i jego filmy od dzieciństwa i nigdy nie zmienie swojego zdania. A Nieuchwytny Cel to jego najlepszy film.
Heh, odgrzebałeś mój temat z przed 7 lat :D Jak ten czas leci... ;]
Noo Van Damme wciąż wymiata, wizyta w kinie na Expendables 2 obowiązkowa, pojedynek Stallone vs Van Damme = to będzie coś pięknego :)
Ależ oczywisćie, nic dodać nic ująć masz rację. Hehe a ten temat znalazłęm z tych najstarszych ;d Ja zarówno jak i Ty nie mogę się doczekać Ex2, jeszcze Stallone lat 66, Van Damme 52 lata ;d będzie siędziało ;d Jeżeli chodzi o Van Damma to od niedawnych 3, może też i 4 lat nic o nim nie słyszałem :) Dopiero, jak w TV bodajrze na TVN obejrzałem Nieuchwytny Cel, był to rok 2010 :) Wtedy poznałem wielkiego JCVD :)
Heh, no to troche późno go poznałeś ale lepiej późno niż wcale :) Ja mam wielki sentyment do tego gościa i jego filmów, za czasów ery VHS to był mój mega idol :)
Domyślam sie, że masz spore zaległości jeśli chodzi o jego filmografie. Jakie filmy z nim do tej pory oglądałeś?
Ale katastrofalne jeżeli chodzi o pozostałych aktorów kina akcji. Np. Stallone 16filmów, Lundgren 11filmów, Schwarzenegger 6filmów, Norris 2filmy :/
Ale dziś nie mogłem Ci odpisać :( Z niewiadomych przyczyn :(
Ale deszcz racja był jak skurvvysyn dziś w Doniecku ;d