Jeśli ktoś odwiedził stronę poświęconą Stallone'a to kuma o co chodzi.
Ktoś zapodaje link z kadrem, a inni zgadują z jakiego to filmu i podają następną...
Zacznę od czegoś prostego i zapraszam do zabawy :P
http://i931.photobucket.com/albums/ad160/thrasher2030/jack.jpg
hahahha :) na pewno :) jak tak jak portki napoleona, to ten będzie równie zabawny :)
Takie mini loki - hehe :)
W końcu w czymś się wyróżnia, ma być zabawnie w końcu to komedia :)
No ja też się nie mogę doczekać tego filmu....
oprócz niego nie widziałem żadnego popularnego aktora...to chyba jacyś początkujący :)
Ważne że Van Damme tam jest :):)
Van Damme jest mega, teraz się szykuje na obejrzenie filmu z nim Ryzykanci ;) dlaczego on otrzymał za tę rolę Złotą Malinę?! Poza tym otrzymał też nominację do Złotej Maliny za rolę w Krwawy sport! To jakiś żart chyba, co za idioci to przyznają?!
Ryzykanci zajebisty film i komedia w nim też jest , występuję tam wysoki Dennis Rodman gwiazda koszykówki obejrzyj zajebisty jest :)
A to z jakiego filmu jest ? Kto zgadnie ?
http://www.watchmojo.com/blogs/images/vandamme.jpg
Jean Claude jest mistrzem i nim pozostanie :) Też jestem jego fanem . Miałem tu konto ale mnie zablokowali bo obrażali Angeline Jolie której też jestem fanem i nie pozwole żeby ją obrażali tak samo jak Van Damma i ciesze się że też są tu fani mojego ulubionego aktora . Trzeba tępić tych co obrażają Angie i Van Damma :)
Masz racje Mati_JCVD trzeba tępić tych antyfanów i nie pozwolić na to żeby obrażali naszych idolów, nie dajmy się im :):):)
hej kewinek skoro jestem antyfnem to moze przytoczysz chociaz jeden post w ktorym obrazilem Van Damma?
Nie wiem czy obraziłeś czy nie wiem że mnie obrażałeś i dlatego cię nie lubię jesteś dla mnie antyfanem :):):)
a ty Piotrusiu 17 letni z pryszczata mordka jestes dla mnie debilem bo nawet nie znasz sensu slowa "antyfan"
Odwal się od niej świrze po pierwsze nie nazywam się Piotrek gupi cymbale a po drugie mam dwa razy więcej lat :):):)
ostatnio pisales ze 17, hehe zalosny dzieciak:) jeszcze wczesniej pisales ze mi policje naslesz na chate :) na szczescie za tydzien szkola to do 15 bedzie spokoj:) od kogo mam sie odwalic?
Od Priscili zrobisz tak jak mi będziesz potem wyzywał ją jak mnie bo jesteś zjeb i tyle a ja wezmę chłopaków z Wrocławia i wjebie ci się na chate i zobaczymy co powiesz :):):)