Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,6
20 211 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Aktor mizerny,

użytkownik usunięty

za to jego pierwsze filmy z lat 80. robiły na VHS furorę. Wszystkim wydawało się, że jest o niebo
lepszy niż Bruce Lee, bo miał fantastyczną technikę nóg, robił szpagat, co dla tak umięśnionego
mężczyzny jest praktycznie niewykonalne. Oczywiście od Bruce'a nie był lepszy; lepsza była technika
kręcenia scen walki.

W latach 90. jego życie skręciło w niewłaściwą stronę. Ostatnio gra i to coraz więcej. To oznacza, że
wyszedł na prostą. Pewnie było niełatwo, bo media tak znanym osobom raczej nie pomagają w
życiu. Oby z tego wszystkiego wyszedł mądrzejszy. Podobno zdarzają mu się wpadki, ale nie chleje
jak przed laty.

użytkownik usunięty
karoman4

No właśnie - solidarność.

użytkownik usunięty
karoman4

Zresztą co masz z tego, że jesteś kobietą? Po co ci to?

''co masz z tego, że jesteś kobietą?'' <--- Chociażby to, że żyję.
''Po co ci to?'' <--- Czyli co? Mam się zabić, żeby nie być kobietą, czy o co Ci chodzi? To po pierwsze.
Po drugie: Skąd możesz wiedzieć, jak to jest być kobietą, skoro jesteś facetem?

użytkownik usunięty
karoman4

Nie wiem, jak to jest być kobietą. Uczono mnie, że niezbyt ciekawie. Kobiety wszędzie mają pod górkę, zwłaszcza tam, gdzie ich nie chcą. Wydaje mi się, że powinnaś mieć męża i wychowywać dzieci. Jeśli robisz karierę i chcesz "stworzyć dojrzały związek", to działasz na szkodę społeczeństwa. Na szkodę białej Europy, która potrzebuje dzieci i przyrostu naturalnego.

A mnie się wydaje, że to ja sama wiem lepiej, co powinnam, a czego nie powinnam. Skoro martwisz się o przyrost naturalny w Europie, to zacznij płodzić dzieci.

,,Zresztą co masz z tego ,że jesteś kobietą ,, Zajebisty orgazm jak trafi na porządnego faceta .xD

użytkownik usunięty
bradock

To nieprzyzwoite. Jakiś czas temu skończyłem z zadowalaniem kobiet "zajebistym orgazmem", ponieważ potem chcą znowu i suszą dupę przez telefon pięć razy na dzień pytając "co robisz?"

bradock

Jeśli chodzi o praktykę, to nie wiem, o czym mówisz. x-D

karoman4

Dlatego napisałem to w czasie przyszłym .Ale mniejsza z tym .Żartowałem tylko .Czytając niektóre dzisiaj komentarze użytkowników można mieć wrażenie że chyba nie wytrzeżwieli po wczorajszej nocy .

bradock

To chyba nie o mnie mowa, bo ja trzeźwa jestem. Co do reszty użytkowników, to może być, tak jak piszesz.

karoman4

No jasne że ciebie nie miałem na myśli .

Tak z ciekawości, skąd masz tą pewność, że on bił żonę ?

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Kiedyś leciał o nim film na National Geographic. Jeden z poważniejszych zarzutów dotyczył okładania żony w godzinach nocnych.

Widzisz.Taki jest Van Damme.

użytkownik usunięty

Jeszcze raz przepraszam za to, co się tu dzieje napisałem kilka zdań w dobrej wierze i nie wiem czemu, pojawiło się już prawie 200 wpisów.

użytkownik usunięty

Ludzie!!! No co jest? Ile tych wpisów? To mnie przerosło.