jak uważacie który z nich by wygrał walcząc poza kamerami,piszcie krótko swój wiek i nazwisko
ja:
18- lat-Van damme
Myślę że wygrał by Van Damme , Seagal potrafi posługiwać się Karate ale Van Damme posługuje się lepiej i ma w dodatku styl który nikt inny nie posiada, 70% - Van Damme 30% Seagal tak oceniam ten pojedynek :)
17- Lat
Ja nie głosuje na żadnego Van Damme zna Taekwondo , Karate i Boks Tajski a Seagal zna Aikido , Karate , Judo i Kendo obaj mają sporę szanse
Seagal jest najlepszym w Aikido i nikt w tym stylu by go nie pokonał ale walcząc Karate stawiał bym na Van Damme :)
MAM 18 LAT, i w 100 % stawiam na Jean - Claude Van Damme, ponieważ, w porównaniu do Segala, on jest szybszy, a to podstawa w walce bezpośredniej PvP :) - większa koordynacja ruchowa, skoki, wyskoki, półobroty, swoje taktyki powalą nie jednego bydlaka, jest zwinny i szybki, co z Segalem, on tylko macha łapkami, i kopie, przewraca, JCVD, sopkojnie daje to odebrać.
Nie z takimi walczył, i nie takich chojraków powalił, dlatego JCVD, jest u mnie na miejscu 1....
Segal, lubię go, ale do JCVD, niech nie startuje :)
No to jest prawda Seagal u mi tylko rękoma machać a Van Damme wyprowadza proste wysokie kopnięcia :) miałbym większe szansę JCVD :)
Wogóle go nie pokona nikt i niema co zadawać pytać kto by wygrał ten czy Van Damme , odpowiedz jest krótka Van Damme :):):)
No jasne że Ja Vam Damm by wygrał. Seagal wygląda już jak piłka lekarska, a JCVD jest nadal w dobrej formie.
To co że jest gruby popatrz jak on opanował ten styl aikido, porusza się nim bardzo szybko i jest niebezpieczny :)
Ja widziałem na filmiku jak on pokazywał swoje sztuczki tym aikido , zajebiste jest , świetnie porusza rękoma :) i super chwyty robi że za h*ja się nie wydostaniesz :):):)
Wiem....dlatego bym się nawet nie pchał, trochę pakuje na siłce, ale jeszcze bym nie ryzykował :)
Z uchwytu JCVD, nie ma wyjścia :)
Siła fizyczna góruje nad sprytem.
NP. Adamek był za mały żeby pokonać Kliczke.
Tak samo jest tutaj.Seagal jest,aż o 18 cm większy.!!! i znacznie cięższy.
Zresztą aikido polega na tym żeby używać je tylko w obronie własnej.
Jeśli ktoś jest mały powinien dać sobie spokój z walką z tymi znacznie większymi.
Co z tego,że Van Damme mógłby go kopnąć?Seagal napewno wykęcił by mu noge.
Mali mają po prostu w życiu gorzej .Siła fizyczna ma większą wartość od sprytu.
teraz Van Damme na pewno pokonał by Seagala spas się za bardzo może jest silniejszy od van damme ale van damme jest szypszy
No racja, ale w boksie go się raczej nie stosuje za wiele..takie zasady, byle do ataku, czy do obrony, to częściowo ręce, bo bloka nie zrobisz nogami...hahah, raczej można ale to by było głupie :)