Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Nie potrafi grać, za grosz talentu, ciągle jedna mina i zero emocji na jej twarzy.

chapy

Żegnaj i nie odpowiadaj na wcześniejsze pytanie.

chapy

Jeśli nie zauważyłeś to jest Twój tekst...

Lenkaaa_93

lol... ta co po nikim nie powtarza... (nie, jeszcze nie przeczytałam całego tego wątku, ale czytam) muszę ci powiedzieć, że szansa na odejście z zachowaniem jako takiej godności to już dawno ci zwiała...

KaCy093

Twojej opinii o mojej osobie nie potrzebuję, więc łaskawie wsadź sobie ją gdzieś ;)

Lenkaaa_93

Tak, uwzięli się na ten biedny Zmierzch. Słuchaj, przeczytałam wszystkie części i uważam, że książki są złe, filmy też nie zachwycają, jeśli jednak miałabym wybrać to wolę filmy, bo poziom pisania pani Meyer jest trochę żenujący.
Jedyną osobą, która tutaj czegoś nie rozumie jesteś ty. Owszem saga Zmierzch jest hitem, każdy to przyzna. Jednak coś co jest hitem czy bestsellerem nie koniecznie musi być dobre Ja je z chęcią obejrzałam, takie odmóżdżenie, jednak nie powalają poziomem. Nominowanie Przed Świtem 2 do Złotych Malin jest zrozumiałe, konkurować z nim mógłby film pokroju Kac Wawy, ale to nie ten kraj.
Co do Jeniffer nie zgadzam się z tym co napisałaś i uważam, że nie masz racji nazywając ją kołkiem drewna, co jest nie na miejscu. Fajna dziewczyna, świetnie gra. Kristen S. też lubię, w innych filmach gra lepiej niż w Zmierzchu, jednak Jennifer>Kristen.

chapy

Odkryłam powód Twego cierpienia ;D
Masz świra na punkcie Jennifer, jesteś w niej obsesyjnie zakochany, różowe okularki na każdym filmie z nią czyż nie? ha ha ;D
Byłbyś chory jakbyś choć jednego wątku z nią nie skomentował ha ha ;D
Przejrzałam Twoje wypowiedzi, masz jakąś obsesję na jej punkcie. ;]
Teraz rozumiem więc wybaczam Ci ha ha ;D
Dam Ci radę : To trzeba leczyć, takich psycholi na świecie nie powinno być ;)

Lenkaaa_93

Nie ma żadnego cierpienia. Filmweb wyznaczył mnie jako specjalistę do spraw filmów w których gra Jennifer dlatego jest to moim obowiązkiem skomentować każdy film z jej udziałem. Natomiast nie mam specjalizacji, a także pozwolenia i po prostu nie jestem godzien komentować resztę filmów, a każdy mój komentarz jest złamaniem kontraktu i grozi karą 10 batów. Mam nadzieję, że skoro mnie szpiegujesz nie wydasz zarządcom Filmwebu o ile znajdziesz jakiś komentarz do innego filmu. Będę dozgonnie wdzięczny.
Btw.
Zaraz zaczynam oddawać hołd Jennifer przed samodzielnie wykonanym ołtarzykiem.

chapy

Z tym ruchem to bym się nie zdziwiła patrząc na końcowe wypowiedzi ;P Ale miałam wrażenia że ochotników na tępicieli takiegoż 'ruchu' znalazłoby się tu więcej więc zagładę możemy przełożyć na jutro ;P

Azusa

Mylisz się, czasem tu zaglądam, ale nie widzę potrzeby marnowania komentarzy na ten wątek skoro z 5 osób takich jak chapy ciągle pisze to samo jakby się zacieli...

Lenkaaa_93

A jednak zauważyłam, ze nadal marnujesz. Ja na Twoim miejscu już dawno dałabym sobie spokój z tym tematem i ludźmi w nim komentującymi skoro i tak większość jest przeciwko mnie. Nie wiem jak Ty ale mnie by po prostu było przykro widząc wszystkich przeciwko sobie. Albo się zastanowiła czy aby rzeczywiście nie ma w moich wypowiedziach czegoś co ich prowokuje (a wierz mi, jest), na dodatek ciągle się chcesz kłócić. Ale co ja mówię, wszyscy tu na filmwebie wprost uwielbiają sobie skakać do gardełt i pokazywać tym samym swój poziom, ja nie wiem, ja tego wszystkiego nie rozumiem i tak sobie czytam i czytam i pozostaję anonimowym widzem ;x No ale cóż...

Azusa

Dałam sobie spokój, ale jak mam spokojnie patrzyć na to, że np. taki chapy żyć nie może bez ciągłego obrażania mnie... Pisałam z nim, myślałam, że temat skończony, ale on dalej musi mnie obgadywać do innych uczestników tego wątku, więc nie dam mu tej satysfakcji i jak chce o mnie pisać to niech pisze o mnie ze mną.

użytkownik usunięty
Azusa

wiesz, że mnie też :) aż naszła mnie ochota popolemizować :)

użytkownik usunięty
Lenkaaa_93

Dobrze wychowany człowiek by zamilkł... Widać, że oceniasz siebie na źle wychowaną skoro cały czas odpisujesz ;) Pozdrawiam

Lenkaaa_93

Film a książka to dwie różne rzeczy! Czytając książkę z napięciem śledziłam losy Belli i Edka a film wyłączyłam w połowie! Z "Igrzyskami" było tak samo, książka super, adaptacja szkoda gadać i co ciekawe dla mnie to nie była wina aktorów tylko scenariusza!

Jane1239

Lenka, widzisz komentarz wyżej? przeczytaj sobie... XD

KaCy093

A Ty przemyśl sobie, że skoro tyle ludzi poszło na Sagę do kina i to niektórzy po 2 razy tzn. że ponad połowa fanów Sagi ( teraz chodzi mi o książki ) uważa tak jak ja...
A jej komentarza nie skomentowałam, ponieważ nie muszę komentować wszystkich wypowiedzi osób, które mają inne zdanie niż ja...
Dotarło?

Lenkaaa_93

pisałaś o czytaniu ze zrozumieniem, a sama tego nie potrafisz... ja napisałam PRZECZYTAJ... lol :D

KaCy093

Narysuję Ci mój ostatni komentarz na obrazkach, bo inaczej widzę nie dotrze ;)

Lenkaaa_93

oj, czekam...

użytkownik usunięty
Lenkaaa_93

więc co z ludźmi, którzy masowo poszli na Igrzyska Śmierci? Ja byłam na tym i na tym i sądzę że IŚ są zdecydowanie lepsze od Z. tak samo jak J. od K.

Jane1239

tu sie wlasnie kryje cala filozofia. bestseller ksiazka wcale nie rowna sie hicior film. ja tak mialam z potterem ;) i ekranizacje percyego jacksona tez chce obejrzec mimo ze slyszalam ze chala jakich malo. ot co jako fanka. tak jak i ttzy poerwsze tomy zmierzchu przecztalam to i co mi szkodzilo filmy obejrzec, ale zeby to dla mnie arcydziela byly to nie bron Boze nie ;P ale coz, posledze sobie ten watek dalej tak dla rozrywki. wynaczcie brak znakow itp ale z tela pisze i tylko Boze chcialo mi sie pprzadnie napisac. Dalej pozdrawiam i zycze powodzenia w dyskuscji ;P

Lenkaaa_93

Skoro twierdzisz, że Jennifer gra jak kołek to dlaczego Kristen nie? Stewart wiecznie łazi z tą otwartą gębą, co już mnie osobiście dobija. Ona nie gra, ona jest sobą. I w tym rzecz.
youtube. com/watch?v=4CmAfw5SFJI [Bez spacji]

WRabbit

Ja mam swój gust, ty swój...
Po co wgl. mieszać do tego Kristen, dałam jej tyle punktów, na ile uważam, że gra, skoro chcesz o niej popisać to pisz w jakimś temacie na jej profilu...
Założyłam temat o Jennifer, a jedna osoba wmieszała Kristen i teraz każdy o niej pisze.

Więc proszę grzecznie...
Chcecie pisać o Kristen to w temacie o niej, a nie tu ;)

Lenkaaa_93

Ludzie Ci wypominają Kristen bo napisałaś totalną głupotę w stylu ,,Kristen potrafi pokazać emocje'' co jest w ogóle dziwne ,że ktos to napisał.. Ten cały ,,kołek drewna'' jak brzmi Twój temat powinien być właśnie o Kristen Stewart a nie o Jennifer Lawrence..

kulusinio

Napisałam tak ponieważ jedna dziewczyna się mnie czepnęła o to, że Kristen dałam 7.
Moim zdaniem Kristen lepiej potrafi pokazać emocje od Jennifer, a Twoim odwrotnie i tyle...
Nie uważam, że Kristen jest idealna, dlatego dałam jej 7, a nie 10...
Moim zdaniem potrafi pokazać emocje, prócz smutku, za to właśnie -3.

Lenkaaa_93

do tego wygląda jak mężczyzna :) kolejne -7 do tej oceny :) nie no żartuje :D gust jest jak dupa każdy ma swój. i nie ma co się spinać że ktoś uważa Jennifer za słabą aktorkę.. ja się z tym nie zgadzam.. jest w mojej liście ulubionych aktorek młodego pokolenia(jeszcze emma, ellen etc.). Proponuje żebyś zobaczyła najnowszy jej film - poradnik pozytywnego myślenia, a może zmienisz zdanie :> bo tam żadnego drewna nie ma, a i same miny są różniaste.. nie bez powodu jest nominowana do Oskara.. na filmwebie w ankiecie oskarowej wygrywa swoją kategorię według użytkowników.

jotbe007

Akurat za wygląd się tu nie daje punktów tylko za grę.
A to, że Kristen do najpiękniejszych nie należy według Cb oznacza, że nie powinna grać?

Lenkaaa_93

mój post jest trochę żartobliwy co widać :) jakby miała ładną buźkę to by chociaż nie kuło tak bardzo brak zdolności aktorskich /boli że Jennifer ocenisz na drewno a uważasz że Kristen nim nie jest :) ale ok 'twój gust twoja ocena twoja sprawa' :D peace.^^,

jotbe007

Spoko ;p

Lenkaaa_93

Obejrzyj sobie Poradnik pozytywnego myślenia a być może zmienisz zdanie.

Lenkaaa_93

To może powiesz kto według ciebie ma talent i potrafi przekazywać emocje?

karolina01234

Przecież napisała ,że Kristen Stewart :D ta kukła :D

kulusinio

Jeny, a Ty chyba czytać nie potrafisz!
Nie ja zaczęłam temat Kristen tylko ktoś się mnie czepnął, że dałam jej 10, czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Lenkaaa_93

Ja nie potrafię czytać? Cytuję : ,,Kristen przynajmniej potrafi pokazać emocje'' to Twoje słowa.

kulusinio

To czytaj dalej, napisałam także, że według mnie nie potrafi pokazać smutku więc oceniłam ją na 7, a po za tym to nie mam zastrzeżeń.
Chcesz zobaczyć prawdziwe przekazywanie emocji? ( czytaj komentarz niżej ).
Ps. już Ci nie odp. odpowiedzi na dziś mi się skończyły. Więc Żegnam

Lenkaaa_93

Spoko , zobaczę. Mam nadzieję ,że warto.. Chociaż widzę ,że to Indie czyli Bollywood tak?

kulusinio

Tak, Bollywood, ale prawdziwemu kinomaniakowi nie powinno to przeszkadzać...

Lenkaaa_93

zaraz... Kristen " potrafi pokazać emocje', poza smutkiem? przecież ona tylko smutek potrafi zagrać... ciekawe jak ty okazujesz emocje...?

KaCy093

Tobie mogłabym pokazać w jeden sposób, bo na inny widać nie zasługujesz ;)

kulusinio

tak, zauważyłam. niestety po tym jak napisałam ten komentarz.

karolina01234

Znasz może : Preity Zintę ?
Zapewne nie...
Polecam 'Gdyby jutra nie było', na początku nudne, ale później się rozkręca, pod koniec płakałam co 10 minut...
Patrząc na jej gre, zobaczysz co to prawdziwe emocje...

Lenkaaa_93

Masz racje, nie znam. ale nie widzę powodu, żeby nazywać Jennifer Lawrence kołkiem drewna. Jednak każdy ma prawo wyrazić swoją opinie i jeśli twoja jest właśnie taka to trudno, mam tylko nadzieje, że nie oceniałaś jej na podstawie jednego filmu lub kilku zdjęć. :)

Lenkaaa_93

i podobna jak dwie krople wody do mojej kuzynki nawet rok urodzenia taki sam ale kuzynka ciut wyższa

Lenkaaa_93

Jeśli jest taka zła to czemu dostała kolejną nominacje do oskara? ona na prawdę jest dobrą aktorką obejrzyj sobie do szpiku kości, igrzyska śmierci, poradnik pozytywnego myślenia i x-men zagrała tam małą role i we wszystkich gra inaczej, pokazuje emocje

Lenkaaa_93

Obejrzyjcie "Poradnik pozytywnego myślenia" tam pokazała co naprawdę potrafi i wcale nie była kołkiem. ;)

Lenkaaa_93

Zgadazam się w 100%

Kisamcia

Zgadzam się w 0%

chapy

Ja również.

Anaissa

Popieram

chapy

Wzruszyłam się.