Nie potrafi grać, za grosz talentu, ciągle jedna mina i zero emocji na jej twarzy.
Kristen przynajmniej potrafi pokazać emocje, a zresztą. Co Ci do mojej oceny?!
Ja się w Twojego rankingu nie komentuję, więc wsadź sobie swoje 3 grosze do kieszeni!
Ps. Skoro ty się odzywasz odnośnie mojego rankingu ja zabiorę głos odnośnie oceny Twojego... Choć Kristen jest jedną z moich ulubionych aktorek to nie oceniałam jej na 10 tylko dlatego, że ją lubię, oceniłam ją obiektywnie, czyli tak jak gra według mnie, a ty Jennifer oceniłaś na 10 tylko dlatego, że jest Twoją ulubioną aktorką... Przykre.
A skąd ty możesz wiedzieć że ja oceniłam Jennifer na 10 tylko dlatego że jest jedną z moich ulubionych aktorek? Oceniłam ją za grę aktorską która jest świetna.
Mówiłam już, nie komentuj moich ocen, ja nie bd komentowała Twoich.
Widzę, że uważasz, że to Kristen gra jak kołek, a nie Jennifer?...
Spójrz na galerię zdjęć Jennifer ( Na wszystkich ta sama mina, jedynie są chyba z 3 foty na których się trochę uśmiecha ) i ty uważasz, że Jennifer jest lepsza od Kristen? Współczuję...
Spojrzałam na galerię zdjęć Kristen. Wszędzie ta sama smutna mina i otwarta gęba... Jennifer może ma taką samą minę na większości zdjęć też ale przynajmniej umie grać.
To z tego , że 99 % opinii dotyczy jej mimiki a nie talentu, który w/g mnie Stewart rozwija. Dla mnie jest tak samo dobra jak Jodie Foster.
. .,.......................-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._..;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .q
. . . . . . . . . . . . .. . .. .\.................. . . .. . ./ ..
A od kiedy aktorstwo ocenia się na podstawie zdjęć? Bo mnie się zawsze wydawało, że ocenia się głos, mimikę, ruchy... Dobrze, że nastoletni fani zmierzchu oświecają mnie, że chodzi o zdjęcia! Jennifer jeszcze dużo brakuje do Meryl Streep, czy Jodie Foster, ale porównanie jej do Kirsten Stewart rozbawiło mnie i poprawiło humor na cały dzień.
Ocenić Lawrence na 1 i Stewart na 7. Z takim obiektywimem idealnie nadajesz się na przewodniczącą jakiegoś fanklubu :) Dzięki za poprawienie humoru.
He he he, racja :-D Ja może i lubię Kristen ale nie jestem slepa i widzę, jak gra jedna a druga,,a bez wątpienia Kristen odpada przy Jennifer.
ta dyskusja według mnie wogóle jest bez sensu, bo spójrzmy chociać na nagrody. Przecież Jen zdobyła Oscara i wiele innych znaczących nagród .A czym może się pochwalić Kristen?? Co najwyżej złotymi malinami ;D
Sorry, ale inaczej nie da sę ocenić. Jeżeli ktoś jest twoim ulubionym aktorem, to jaki może byc tego powód? Po prostu według ciebie dobrze gra... Proste. A poza tym twoja prywatna opinia jest zawsze subiektywna. Porównywanie Jennifer do Kristen to oblega dla tej pierwszej. Inna klasa...
jasne, ciągle skwaszona mina, bez względu w jakim filmie gra :DD a oglądałam z nią kilka filmów.. niczym się nie wyróżnia.. ot cała Kristen.. jej jedyna emocją jest skrzywiona mina :D
Skoro nie jesteś gotowa na komentarze, po jakiego czorta tutaj wstawiasz temat? Przecież to forum filmowe = dyskusje na temat kinematografii...
Ludzie, myślcie, proszę...
Pozdrawiam
Według mnie Kristen Stewart jest o wiele gorsza od Jennifer. To właśnie Stewart nie potrafi pokazywać emocji i jest jak "KOŁEK DREWNA"; cały czas ma ten sam wyraz twarzy. Jennifer jest za to, według mnie, bardzo naturalna i nie udaje... Wyraziłam tu jedynie swoją opinię na powyższy temat.
Przeczytajcie cały wątek i dopiero komentujcie!
Napisałam, że Kristen potrafi pokazać emocje, bo miałam na myśli to że porównuję ją do Jennifer.
Później wyjaśniam to, ale ludziom tak leniwym jak wy nawet nie chce się czytać całego wątku tylko 3-ci komentarz od góry.
Cofnijcie się do podstawówki to tam może zachęcą was do czytania całości...
Potrafi pokazać emocje? Hm... faktycznie rozdziawiona buzia też jakieś ukazuje. :)
Tak szczerze mówiąc to radzę Ci obejrzeć większość scen z "Poradnika pozytywnego myślenia" z Jennifer, gdzie znajdziesz jakieś emocje, a nie jakieś filmy z Kristen, gdzie ich brak #justsaying
Ostatnio jak to napisałaś - nie odpisałam Ci, więc tak Cię zabolało, że Cię olałam, że musiałaś 2-gi raz to samo napisać? ;]
Widzę, że szukasz przyjaciół, niestety tu ich nie znajdziesz, złotko ;)
Kur.. sory nie zauważyłam :D . Mam słabą pamieć a jak napiszę do jakiejś osoby to nie sprawdzam postów pod .
hahahahaaha człowieku nie ma o czym z tobą gadać skoro w twarzy Kristen widzisz emocje. Jakie ona emocje pokazuje?! Przypatrz się trochę. Cały czas jedna i ta sama mina pt." ojeju jak ja się boję"
Twoje ocena jest dla mnie osobiście śmieszna. Nie wiem na jakieś podstawie ją tak oceniłaś. Pewnie oglądałaś igrzyska śmierci. Powiem ci, ze po przeczytaniu książki, właśnie tak sobie wyobrażałam aktorkę, że powinna być niewzruszona i zimna. Tak mi się raczej wydawało. A tak na marginesie to nie uważasz, że w tak młodym wieku dostałaby tyle nagród za kiepską grę aktorską? Wątpię. A co do Kristen, no cóż osobiście uważam, że wiele jej brakuje do Jennifer.
Steward na 7 ocena
Boże jak śmiesznie xD
Co do Jennifer to jest genialna. w "winter's bone" wypadła rewelacyjnie.
Aż się powyłam.
Moja ocena, to moja ocena, Tobie nic do tego.
Każdemu podoba się co innego, myślisz, że wszyscy muszą lubić to samo co ty?
Zabawne.
Ty jesteś zabawna... skoro zaczęłaś ten wątek i bierzesz w nim udział, to jednoznacznie stwierdzasz, że jest nam coś 'do tego'. I skoro wdajesz się w polemikę, to zbierze się w sobie i napisz coś więcej niż 'co Ci do mojej oceny' lub 'nic nie wsurasz ciągłą krytyka'. Igrzyska przeczytałem i uwielbiam, dawno żadna lektura tak mną nie wstrząsnęła i nie wywołała tyle przemyśleń, a interpretacja roli w ekranizacji jest poprostu perfekcyjna. Już teraz liczę na to że dostanie oscara i że 'Poradnik...' mi się spodoba.
W momencie w którym pisałem ten komentarz, czyli trzy tygodnie temu przeczytałem całą tą dyskusję. Wszystkie twoje wypowiedzi były równie produktywne i tresciwe co twoja odpowiedź na mój komentarz...
Taa? To samo to, że odpisuję powinno Ci dać do myślenia, że coś wam do tego i Twojej 'błyskotliwej' inteligencji do stwierdzenia tego nie potrzeba. Dziękuję .