Chciałabym dostać autograf Deppa.. wiem że trzeba wysłać list ale nie wiem na jaki adres... wysyłałam już na adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
i go niestety odesłali..;/ a koleżanki dostały autograf wysyłając na ten adres..
Jeśli mógłby mi ktoś napisać adres Depp'a z którego dostał już autograf to byłabym bardzo wdzięczna :)
Pozdrawiam :*
Tzn. Ja byłam z tatą jakby w pracy :D Jechałam samochodem
Wyjechałam w poniedziałek 22.02 i jechałam przez Niemcy, Belgię, Holandię, Francję i promem do Anglii :) Nie mam pojęcia ile to kosztowało ;)
Mam film i zdjęcia
Na filmie mam akurat uchwycony moment w którym mi podpisywał zdjęcie itp.. xD
A zdjęcia robiłam podczas szykowania tego wszystkiego przed kinem, bo były takie zwierzęta z roślin w stylu Tima ;)
I mam chyba ze dwa zdjęcia na których widać Johnny'ego, bo miałam za mało rąk do trzymania tego wszystkiego :) Ale za to tata porobił kilka zdjęć Timowi. Nie wiem jak dodać tu te zdjęcia
Dziękuję za streszczenie, przeczytałam z czystą przyjemnością. =) Moi
rodzicie nie daliby się ubłagać na takie coś, wiesz chodzi o finanse. Ale
ważne, że mamy chociażby jedną polską delegatkę, która nas reprezentuje na
premierach u boku Johnny'ego. ;)
Bardzo się cieszę, że ci się spodobało. ;) I w takim razie życzę też tego
wyjazdu na "Piratów..." =) Mi pozostaje czekać na polską premierę. ;)
I pamiętaj, że ja tu zawsze czekam na twoje szczegółowe relacje. ;D
Dziękuję bardzo :*
Miło mi to słyszeć, bo zazwyczaj spotykam się ze słowami typu: "Nie chwal się" ;)
Mam 15 lat ;)
Od jak dawna "interesujecie się" Johnnym ;)?
Czy zbieracie jakieś artykuły albo gazety z nim?
Zabierz mnie na Piratów ;p! Też zazdroszczę.
Johnnym... hm. Od dłuższego czasu. Nie zbieram żadnych artykułów, natomiast staram się oglądać filmy, których z nim jeszcze nie widziałam. "Zaliczam" :D
o kurde ale Ci zazdroszczę oglądałam w necie transmisje z premiery i aż mnie ściskało że mnie tam nie ma. Następnym razem zaproś go do nas ;d Depp lubii takie miejsca jak najdalej od Hameryki więc byłoby mu u nas dobrze ;d.
pozdrawiam ;]
ps na piratów mogę liczyc na miejscówkę w jakies torbie podróżnej? ;)
Ja również zaklepuje miejsce w torbie, może być nawet ta podręczna, dla Johnny'ego przetrwam każde warunki.
Hah ;) Rzeczywiście warto, ale warunki są straszne ;)
Jak wsiadłam do auta po tej premierze a była to godzina 22 ;) to nie mogłam w to wszystko uwierzyć ;) Nawet tata się popłakał, bo spełniło się moje marzenie ;*
Hah ;) Rzeczywiście warto, ale warunki są straszne ;)
Jak wsiadłam do auta po tej premierze a była to godzina 22 ;) to nie mogłam w to wszystko uwierzyć ;) Nawet tata się popłakał, bo spełniło się moje marzenie ;*
właśnie obejrzałam zdjęcia i boże ale ci zazdroszcze! ja też tak chce! jak bedziesz jechała na piratów to weż mnie ze sobą! ;)
Autograf super boskiego nade wszystko Johnnego, już mam!!
(kilka miesięcy temu mój kolega podpisał mi fotkę super boskiego nade wszystko Johnnego i wysłał mi, a ja się teraz cieszę, zupełnie jak Wy!)Teraz bardzo pragnąłbym otrzymać złuszczony naskórek super boskiego Johnnego, ale nie wiem co do niego napisać..
Może zrób to tak delikatnie i sugestywnie, wyślij do niego peeling do twarzy albo tarkę do stóp. Jest zbyt boski, by się nie domyślić.
Yea, wysłałam dziś dwa e-maile na dwa różne adresy. Nie pozostaje mi nic więcej jak tylko czekać:)
Jeśli dojdzie za dwa miesiące to będę miała najlepszy na świecie prezent osiemnastkowy :)
Pozdrawiam.
niech ktoś powie co dokładnie napisał w mail'u i gdzie wysłał.może też bym spróbowała...
(kaska1813@op.pl)
też bardzo bym chciała zdobyć ten autograf, ale z moim angielskim nie jest zbyt dobrze. gdyby ktoś był miły i napisał, co zamieścił w tym mailu. ;) gg 4821455 ;)
Przejrzyjcie drogie Panie kilka stron wstecz bo ktoś podał tam treść jaką można zamieścić (nawet z poprawkami) a e-mail podawany był już wielokrotnie na pierwszych stronach tematu. ;)
(tylko nie mówcie, że leniwa jestem, bo sama przejrzałam jakieś 7 stron)
Wystarczy wejść na Google i tam jest tłumacz. Wpisujecie sobie tekst po polsku a on tłumaczy wszystko na angielski :)
Ja tak przynajmniej kiedyś zrobiłam
Dear Johnny,
My name is .... and I live in ... (Poland).I'm Your fan. Everyday I watch your films. My favourite is Pirates of the caribbean. It's the best film I've ever seen. I'm waiting for next part.
My dream is to meet You. It would be great if You give me Your autograph. I will be very happy and pleased.
Greetings for Vanessa and Your children.
....
My adress:
....
......
.........
Poland
To przykładowy list ;)
ja az nie moge uwierzyc... szczesciara!
to chyba jedno z moich naaajwiekszych marzen pojechac na premiere filmu Burtona z Deppem !!! Jakby mama powiedziała mi, że jedziemy na takie coś to najpierw bym chyba zaniemówiła, potem zaczęła wrzeszczeć jak opentana i biegac po domu, a potem bym się popłakała za szczescia! A jakbysmy juz dojechali i zdobylabym zdjecie z timem, dżonim i helenką to chyba bym zemdlała... napewno!
A autograf... hm. Ja wyslalam na maila bo podobno czasem dochodzi, a ja narazie czekam 2 miesiace (i nic...). Ale do Tima wyslalam list miesiac temu i strrrasznie nie moge sie doczekać odpowiedzi!
Ja na początku miałam tak, że rodzice mi mówili : A skąd !!! Nie pojedziesz bo strasznie drogi taki wyjazd!!
Popłakałam się i byłam cały czas smutna, bo rodzice jakieś pół roku temu powiedzieli, że może pojedziemy, więc nastawiłam się na wyjazd :D
Aż pewnego razu... :D Przyszła do mnie koleżanka na noc i ktoś zaczął do mnie wysyłać z jakiegoś nieznanego mu numeru SMS-y takiej mniej więcej treści:
Witaj, to może być dobra chwila aby powiadomić cię z marzenia się spełniają. Wiemy, że bardzo chcesz być na premierze Alicji, porozmawiaj o tym z osobami które kochasz.
pierwszego smsa dostałam jak jeszcze rodzice byli w domu i siedzialam przy tacie cały czas !! Zostałyśmy same i pisałyśmy do tego kogoś:D
Rodzice przyszli późno w nocy i tata do mnie: No to co ? Jedziesz ze mną do Londynu!?
A ja w tym momencie zamarłam !!! ;) Potem się popłakałam ze szczęścia. Koleżanka też jest fanką Deppa;D To wszystko wydarzyło się w sobotę 20 lutego a 22 w poniedziałek miałam wyjechać :) I okazało się, że cały czas pisałam z tatą !! ;D
oo... moi rodzice tez tak mowia ze moze pojedziemy gdzies, a potem okazuje sie ze nie... ale zamierzam zbierac sobie pieniadze z kolezanką, to moze jak sie tyle doloze to mnie zabiorą. mam 14 lat, a zanim uzbiore 'troche' kasy moze zdąze na Dark shadows i rodzice mnie zabiora... ale byłoby cudownie!
wiem że to głupie i dziwne pytanie ale zdjęcie Johnny'ego miałaś swoje czy
oni tam rozdawali?
Jej strasznie ci zazdroszcze ale ja nie mam kasy na taki wyjazd... zdjęcie
z Johnnym!! marze o tym od wieków! Byłoby świetnie jakby on przyleciał do
Polski...^^ wtedy bym na pewno było chodźbym miała przyjść pieszo:)
Miałam swoje :)
Ludzie kupowali w sklepie niedaleko kina ;)
Ja stałam za barierkami, a tata przyniósł mi pocztówki i zdjęcie takie z Alicji. Dodam zaraz zdjęcia jeżeli jesteście ciekawi :D
Niestety wszystkie zdjęcia moje wydrukowane się zniszczyły, ale ludzie obok mnie tez byli załamani bo im się też wszystko porozmazywało ;( Więc nie jestem jedyna :D
I tak super że mogłaś zobaczyć Johnny'ego na własne oczy!! Wiele bym dała
żeby go ujrzeć:) byłabym w 7 niebie jakbym go spotkała... może w
przyszłości się uda
w końcu marzenia są po to żeby się spełniały:)
Teraz pisze maila pod adres pojawiający sie w tym temacie i tak myśle.. pisać "ul." xD Od ulicy :D Bo niczego nie jestem pewna .. ;D I jeszcze mój angielski.. No ale coś tam szrejbnełam ;D
jak dostaniesz odp to koniecznie napisz, bo ja tez czekam po tym jka maia wysłałam...
Ale cuudne nowe zdjęcie !! nareszcie !
jak dostaniesz odp to koniecznie napisz! Ja tez teraz czekam juz miesiąc po tym jak maila wysłałam. (chociał list wysłałam do Burtona i P. Facinelli i na to tez czekam )
A jakie cuudne zdjęcie jest !! nareszcie zmienione!
Jeżeli jesteście zainteresowani to dodałam kilka nowych zdjęć m.in. też autograf Tima :D Johnny'ego też bym zrobiła, ale widok jest zbyt dramatyczny ;(
Ahhh... chętnie zobaczę auto Tima! Johnny'ego też spróbuj wrzucić;) Było by super :D Szczęściara z Ciebie - tyle tylko mogę powiedzieć. Nie kryję tez zazdrości! :D
Pozdrawiam serdecznie.
Oto link :D
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/89737dfd0a3c9af5.html
Zdjęcie Johnny'ego postaram się jak najszybciej dodać, ale nie wiem czy zrobię to dzisiaj bo ładuje baterie w aparacie :D
Również pozdrawiam ;)
A ja mam pytanie, używacie polskich znaków przy podawaniu adresu? Bo nie wiem czy je wstawić, w innych krajach może być to nie do odczytania.
hej ;) mam do ciebie pytanie... W jakim kinie odbyła się premiera i czy zawsze w tym kinie odbywają się premiery?? Bo wybieram się na premiere piratów i chciałabym wiedzieć wcześniej .... I czy dużo było ludzi jak tam byłaś od 10? Za odpowiedź z góry dzięki ;**** Gdybyś była na premierze piratów to być może się zobaczymy ... hehehe
Hej ;)
Oczywiście wybieram się na premierę Piratów
Jak zapewne wiesz premiery mogą odbywa się w wielu miejscach np. Piraci byli i w Londynie i w Paryżu (Disneyland). Jednak większośc premier odbywa się w Londynie na Leicester Square ( trudny dojazd ;) ) Kino - Odeon. Jak byłam o 10 to stało sporo ludzi. Miejsca przy barierkach były już zajęte bo ludzie tam spali. Ja byłam w drugim rzędzie. Tata zaproponował że następnym razem bierzemy krzesła i będziemy tam spac zeby miec jak najlepsze miejsca !! ;)
Dziewczyny, słuchajcie! Super, boski nade wszystko Johnny, przysłał mi właśnie kawałek twardej, zrogowaciałej skóry ze swej pięty, i jest super!!! Teraz ją (ten kawałek) liżę, wącham bez opamięatania, i całuję z namaszczeniem do poduszki. Napiszcie, może i Wam przyśle! Warto pisać i czekać!!
Tankista, ale to krejzi, ale jesteś krezji. Pisząc Twoim językiem to:
Pewnie ten kawałek skóry, przeboskiego Dżonego jest krejzi, jak mniemam? Ajć, ale to krezji.
ta... na pewno xDD
a ja wysyłam niedługo razem z przyjaciółkami dla przyjaciółki na prezent... napisałam tak:
Hey! We have *wiek* years and we are Polish. On behalf of our friend *imię* turn to you asking for an autograph with dedication on the occasion of *które* birthday. You are her favorite actor. The autograph is to be a birthday present.
Address:
...
PS: Birthday soon. Hurry up! You can come :D
hehe.....
mi na razie nie jest tak b. potrzebny... ona go bardziej kocha..kiedyś
załatwię....
____
A do Timusia na jaki adres ?