Chciałabym dostać autograf Deppa.. wiem że trzeba wysłać list ale nie wiem na jaki adres... wysyłałam już na adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
i go niestety odesłali..;/ a koleżanki dostały autograf wysyłając na ten adres..
Jeśli mógłby mi ktoś napisać adres Depp'a z którego dostał już autograf to byłabym bardzo wdzięczna :)
Pozdrawiam :*
tak, mam nadzieje, że nikt niepowołany nie widział tego wyznania - w końcu było takie niestosowne (nawet, jak na tak późną porę)...
Ja dziś też wysłałam maila. To mój pierwszy z prośbą o autograf, więc mam wątpliwości czy wszystko napisałam poprawnie.
no ja wykorzystałam komentarz znaleziony w tym temacie i trochę tam dopisałam od siebie i sadze ze wyszło dobrze ;-)
Eh, gdy pomyślę ze jeszcze tyle czekania ... jestem niecierpliwa.
PS. wysłałam równiez do Kate Winslet na ten studiofanmail, ale mi odesłali...
A ja mam takie pytanie - co piszecie w mailu? Nie mam zielonego pojęcia co
napisać ;)
Acha, i jak wysyłacie na ten adres (on dalej jest aktualny?)
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
to trzeba oprócz tych danych coś jeszcze napisać? Jak taki list wysłać?
itd. :)
dołączam się do oczekujących po autograf :):) wysłałam e-maila tydzien temu...pozostaje tylko czekać:)
Oto link do otrzymanej fotki z autografem:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b4f9ef2b11328113.html
nie na e-mail, tylko na normalny adres:) No chyba że .. jakiś znajdziesz, ale wątpie czy tak dostoniesz fotkę. Nie wiem.
Cześć!
Na jaki adres e-mail wysyłaliście/łyście prośbę o autograf? Ja wysłałam na jacobst@unitedtalent.com w lipcu i nie dostałam odpowiedzi.
ja mam takie samo zdjęcie z nadrukowanym autografem jak tutaj większość i wysłałam maila na jacobst@unitedtalent.com....szybko przyszło :)
w zeszłym roku przed Bożym Narodzeniem
dokladnie 12.12.2008. ;/
a potem jeszcze kilkakrotnie. i nic.
ale co tam można źle wpisać?
wlasnie ciagle sie zastanawiam gdzie tkwi blad;/
a jak pisaliscie adres, to oprcz tego, ze Polska piszecie,że Europa?
bo ja juz na wszystkie sposoby wysylalam, naprawde nie wiem gdzie robie blad, ale bylabym wdzieczna za pomoc...
czy może mi ktoś napisać wzorzec maila ? Bardzo chciałabym spróbowac po raz pierwszy :)
gg : 2222513
ps: bardzo prosze o pomoc :)
Hey dziewczyny ja również mam do Was prośbę o ten wzorzec maila :* Bardzo mi zależy na tym autografie, proszę pomóżcie... gg:4312506, e-mail: kiiciek@interia.pl z góry dziękuję :*
Hej :) Też mam taką prośbę.. Czy mógłby mi ktoś wysłać wzorzec e.maila?
jacobst@unitedtalent.com i czy na ten e.mail mam wysłać wiadomość??
mój e.mail: sandra360@poczta.onet.pl i gg: 2760824. Z góry dzięki :))
Jesli to mozliwe to tez prosze o ten wzór. Będę bardzo wdzięczna :) moj mail : palunia6@wp.pl lub gg : 4962317.
Trochę sporo tych próśb o pomoc, no i tak głupio pisać kolejną, no ale nie co romić...
Czy mógłby mi ktoś pomóc i wysłać wzorzec maila ??
Prooosze!
GG 13612862 , e-mail- vicky5@autograf.pl
Kiedyś przeglądałam jakiś temat o autografach i tam ktoś właśnie dał wzorzec, na wszelki wypadek sobie skopiowałam, więc umieszczam to dla wszystkich, bo pewnie jeszcze przybędzie osób, które tego potrzebują:
Hello, my name is *** i'm *** years old and i from Poland. Johnny Depp is my favourite actor, can i get him photo with autograph? I will be very grateful.
My Address: ***
Swego czasu (połowa stycznia)wysłałam maila na ten adres, który tu by podany i dostałam odpowiedź, żeby prośbę o autograf wysłać na adres:
jdautographs@fanreply.com.
Pozdrawiam:)
lemiracle
wysłałam na ten adres ale mi przyszedł mail, że nie da się wysłać maila pod ten adres :-( kurde co jest bo czekam już 149 dni na autograf a wysyłałam pod ten adres co był podany wcześniej
No pewnie, kto Ci zabroni.
A ja napiszę: Hey, man, you are the worst actor in the world, I hate you. May I have your autograph, please.
Oj tak, czekać się opłaca. ; ) Do mnie wczoraj doszedł list. =) Piękne
zdjęcie z oryginalnym autografem. ^.^ Zero ksera. Cały dzień chodziłam z
nim w łapkach, dopiero dzisiaj ośmieliłam się odłożyć go na chwilę na
miejsce obok mnie. xD Warto czekać, warto.!
Ten autograf nie jest prawdziwy
Też dostałam taki już jakiś czas temu i wierzyłam w to że jest prawdziwy, ale po jakimś czasie przeszło. Nie jest możliwe żeby Johnny za każdym razem podpisywał zdjęcie tym samym miejscu i każde zdjęcie wygląda tak samo. Więc jedyne wyjście to pojechać na premiere i zdobyć autograf. ja pojechalam, ale był straszny deszcz i zdjęcie jest rozmazane ;( Ale samo przeżycie to pamiątka i mam filmik ;)
BeautyAndStupid podoba mi się twój pomysł. ; D Z chęcią zabrałabym się z
tobą. ; p Podróba.? Jak tak to perfekcyjnie zrobiona. o.O I dużo zachodu,
żeby coś takiego stworzyć. W każdym razie mnie i tak to szczęściem napawa.
; p Byłaś na premierze.? Super. A czego.? Alicji.? Opowiadaj, jak było, a
jeżeli już wcześniej opowiadałaś to naprowadź mnie gdzie. Chętnie
przeczytam taką relację. ^.^
Tak na Alicji :)
Stałam z tatą od 10 do 22 ;) Prawie cały czas padało jak to w Londynie :)
Ale opłacało się. Mam autograf Johnny'ego i Tima a tak to inni nie rozdawali
Kto był : Johnny, Tim, Helena, Anne, Michael Sheen, Avril Lavigne, Sharon Osbourne ?! Terry Giliam, Lilly Cole i inni :)
O godzinie 17:30 wszyscy przybyli :) Johnny jak zawsze bardzo miły, miałam zdjęcie jego z Timem i jak mi podpisywał to powiedział : Oo Burton Tim ?! :) Uśmiechał się, pozdrawiał wszystkich, jedyne co mnie denerwowało to jego ochroniarze :D bez przerwy krzyczeli, że można tylko jedno zdjęcie dać do podpisania i takie tam ;( Potem przybył także książe Karol z Camilą. Wszyscy się potem rozeszli :D A ja cała mokra z tatą poszłam do Pizzy Hut bo była obok i zjedliśmy ogromną pizze bo wogóle nic nie jedliśmy :) Uff.. Streściłam to jak tylko mogłam bo bym się rozpisała na stronę :D
Jednym słowem : SUUUUUUPER :D
Aaa i jeszcze poznaliśmy taką kobietę (około 40-tki!!?) I powiedziała, że na prawie każdej premierze była i rozmawiała wiele razy z Johnnym :D
Tata powiedział, że prawdopodobnie pojedziemy za rok na premiere piratów ale następnym razem weźmiemy krzesła :D Bo widzieliśmy, że ludzie je brali a nawet kołdry!