Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Chciałabym dostać autograf Deppa.. wiem że trzeba wysłać list ale nie wiem na jaki adres... wysyłałam już na adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
i go niestety odesłali..;/ a koleżanki dostały autograf wysyłając na ten adres..
Jeśli mógłby mi ktoś napisać adres Depp'a z którego dostał już autograf to byłabym bardzo wdzięczna :)

Pozdrawiam :*

agata891101

Bedziesz sie do niego modlic ??

KAOS_79

agata891101 to zakładamy razem :P:P

madzix9876543

a i w rzeczywistości zdjęcie jest 10000000000001 razy ładniejsze :)

użytkownik usunięty
madzix9876543

wezcie trochę godności !!! (hehe)

matko ale pasztet ;/

po co godność. te forum i tak jest tak zepsute że bardziej się nie da :/

madzix9876543

A Ja nie była bym tego taka pewna że ,nie można bardziej zepsuć. Otóż zawsze można,Co nie znaczy że mi się to podoba. :))))))))))))))))))

MorganaBlackcat

godnosc to ja za kazdym razem chowam w kieszen jak wchodze na uczelnie;/ i piszac tu zapomnialam jej wyjac;p

użytkownik usunięty
agata891101

Hej
Ja wysłałam list pocztą 29.12.2008 i dzisiaj dostałam list zwrotny.Napisali, że takiego adresu nie ma. Byłam tak wkurzona <wrrrrrr> i dzisiaj napisałam do nigo e-maila i mam nadzieję,że przyjdzie. :)

jak wysyłałam listem też mi odesłali! wysłałam jeszcze raz na ten sam adres i po 3 miesiącach mi przysłali autograf... a po wysłaniu maila po 2 tygodniach już dostałam...

użytkownik usunięty
PajotynQ

tak, to straszne ;P

MorganaBlackcat

I co złowieszcze to były słowa k. bardziej zepsute być chyba nie może ale dalej się mogę mylić :((((((((.

PajotynQ

Hej czy wy jak wysyłałyście na ten mail to jak dostaliście autograf Johnnego Pocztą normalną na poczcie czy w mailu autograf ja też wysłałam i czy mam podać adres zamieszkania czy maila i czy podać swoje dane co odp. pliss a jak nie to na gg 12114005 PLIS czekam :D

Mrs_Depp

siła dedukcji jak widzę niektórych zawodzi...smutne

Mrs_Depp

nie, podaj im nr na komórke, smsem ci wyślą.

Mada_gringo

muszę przyznać, że pogubiłam się w wypowiedzi Mrs. Depp...

użytkownik usunięty
Toddett

taaaaa no więc musisz w e-mailu napewno podac swoje dane czyli : imie, nazwisko, DOKLADNY ADRES i nie zapomnij napisac POLAND no i napisze w e-mailu że jestes jego fanką czy coś i że bardzo byś chciała autograf :)

PajotynQ

Tak jak obiecałam - informuję.
Dostałam dzisiaj zdjęcie Deep'a z autografem! :) Mail'a wysłałam gdzieś w drugiej połowie grudnia. Warto było czekać :) Bardzo się cieszę! To mój ulubiony aktor - dlatego zależało mi, choć autograf nie jest podpisany własnoręcznie a wydrukowany - nieważne. Ważne, że jest i fotka i autograf i satysfakcja!
Pozdrawiam! :D

czerwien

Przepraszam ja wysłałam na ten mail co mi podaliście i troche tam napisałam do Johnny'ego ale powrócił mi mail ,tak jakby nie doszło.Może czegośnie dopisałam ? Napisałam imie nazwisko adres kod pocztowy miasta i poladn .Pomówżcie.Wiecie co robić?

wDEPPlam

strzelić sobie w łeb?

Alice_in_Neverland

ale tak serio !!no
!!!!!!!!!!no co mam zrobićbo wysłałam drugi raz,ale tamto nie doszło

wDEPPlam

Łuuuhuuuu!!
Właśnie dostałam zdjęcie :]Maila wysłałam pod koniec grudnia i nie sadziłam ze przyjdzie, a tu suprise !
w sumie myslałam ze zdjecie bedziew iekrze, takie ani A5, ale autograf jest. Nie wiem czy jego czy komputerowy ale egal. Jestem zadowolona :]

xxDomaxx

Wysłałam maila jakiś miesiąc temu i dzisiaj dostałam list:) Zdjątko baaaardzo ładne- nieważne czy autograf jest prawdziwy czy nie- zawsze zza granicy;P Pytanie do tych co już dostali fotkę- macie napisaną jakąś dedykację czy sam autograf?

_nienasycenie_

Mi, jezeli dobrze sie rozczytalam bo bazgroly strasne, napisali; all teraz jakis wyraz na g, mozliwe ze great wishes :]
i tyle potem jego autograf ktorego totalnie odczytac nie potrafie ;D

xxDomaxx

dostalam!! jupi:] jescze go nie widzialam ale tata dzwonil ze przyszedl do domku listonosz z moim listem w ktorym byl autografik;p

_nienasycenie_

Na zdjęciu jest napisane "All good wishes" i niżej autograf :)

A co do mail'a, który wrócił, to może napisałeś zły adres mail'a? Mogłeś dać jakąś literówkę. Wyślij jeszcze raz i zanim klikniesz "wyślij" sprawdź 10 razy czy adres jest poprawny. Bo ja nie miałam żadnych problemów.

czerwien

A pomogla bys jak co i gdzie? Moglabys sie odezwac na lupomadzi@yahoo.pl?

lupomadzi_2

ja też dostałam dziś autograf!!! Wysłałam maila 31 grudnia i też mam napisane coś w stylu All good wishes. Ah cieszę się, moze i nie jest prawdziwy ale miło jest dostać coś takiego.

czerwien

czy mozesz mi powiedzieć skąd brać adresy email, np. do Johnny'go, ale nie tylko?
bo na fanmail.biz nigdzie nie widzę adresów mail, jedynie adresy pocztowe

PajotynQ

Kurczak, a myślałam że chociaż zmienią dedykację:P Trudno, ważne że jest:)

_nienasycenie_

O KURCZAK!!!!!!!! Dostałaś autograf DEEpa?! Ale naprawdę?! Na serio udało Ci się go zdobyć?! JAK?!? Jak tego dokonałaś?! Co zrobiłaś?! Wysłałaś e-maila? I co w nim napisałaś?! Po angielsku trzeba?!

A zdjęcie?! Jak ono wygląda?! I czy jest na nim boski Jack Sparrow?!?! Mój UKOCHANY pirat?! A autograf? Jakiego jest koloru?! Jaki rozmiar czcionki?! Ładny?!

O bosh...ja też chce go mieć!!!! BŁAGAM, pomuście!! Co muszę zrobić?! Wysłać, gdzie i co?!!?! Błagam!!! Pomocy!! Ja też chce napis "All good wishes" !!!!! Proszęęęę!!!!

ulterior_dreamer

Spokojnie dziewczyno. Przeczytaj sobie to forum i wygrzeb gdzieś adres meilowy,a który napisz po angielsku że chcesz mieć autograf Deppa i swój adres domowy (z napisem Poland zamiast Polska). Możesz poprosić o zdjęcie Johnnego jako Jacka Sparrowa aczkolwiek nie gwarantuję że takie zdjęcie dostaniesz bo oni nie koniecznie czytają treści meili ^^. Chyba że krótkie jakieś to przeczytają, ale jak zobaczą jakiś długi tekst rozhisteryzowanej nastolatki zachwycającej się Johnnym to nie licz że nawet zaczną go czytać ;).

ps. Ja dziś dostałam autograf z b. ładnym zdjęciem i tym "All goos wishes" :). Mam nadzieje że za kilka lat będę miała okazję bezpośrednio poprosić Johnnego o autograf. Mieszka we Francji, ja mam tam rodzinę, jestem po części Francuzką więc może gdzieś go spotkam jak będę w odwiedzinach u rodzinki ;D.

_nienasycenie_

Ja maila wysłałam wczoraj, teraz będe oczekiwać xD

A mam pytanie co pisaliście w tych swoich mailach? bo ja kompletnie nie wiedziałam co i w końcu napisałam że Johnny to mój ulubiony aktor i bede bardzo szczęśliwa posiadając jego autograf xppp

camillamcr

Napisałam to samo co ty ;D.

un_chocolat

o to suuuper :) Moja nadzieja wzrosła diametralanie, teraz już tylko czekać, czekać i czekać... :)

PajotynQ

ja też dziś dostałam buuu tylko list był zgięty więc zdięcie też wysłałam maila znowu a co chce mieć normalne:Dhehe oprawiłam w ramkę achh ale chyba mój tata bardziej się podniecał niż ja:>hehe

qsiq15

O nie!! Był pognieciony?! Buuuuuuuuu!! To straszne!! On był zgięty ;(((((((((((((((((((((

PajotynQ

ja napisalam moje ulubione filmy no i ze to moje marzenie zeby miec autograf i jakies tam pierdoly ale myslalam ze nie przyjdzie bo niewiedzialam jak sie pisze swoj adres:>jakos tam napisalam a tu dzisiaj mi brat przyniosl do pokoju co to bylo za przezycie fajnie ze mozna tylko meila wyslac i sie dostaje bo powiem szczerze ze listow to nie umiem pisac:D

qsiq15

Mi tez brat przyniósł kopertę :P A jeśli chcecie wiedzieć na jaki adres i co pisać to spójrzcie na wcześniejsze strony, tam jest wszystko dokładnie opisane i wyjaśnione co i jak.

Karola_61

I 555000000 stron wstecz tez jest to samo.

PajotynQ

Ulterior, jak tak bardzo chcesz napis "All good wishes" to radzę wziąć długopis, albo srebrny marker (to a propo koloru)- będzie bardziej realistycznie, i przy użyciu ręki stworzyć go np. na jakimś zdjęciu, albo zwykłej kartce papieru:> A, nie sądzę też aby o autografie można było mówić "ładny";] I tak, zrozumieliśmy ironię i złośliwości. Zastanawiam się tylko czy były one konieczne, ale w końcu mamy wolność słowa. I rozhisteryzowane nastolatki popełniają więcej błędów, nie wyszło Ci:P Choć jeden cel osiągnęłaś- zwróciłam uwagę na Twój post;)

_nienasycenie_

o tak, zwrócenie twojej uwagi (na mój post), to maja życiowa misja. I co udało mi się? Oh yes, "I want you, I need you, oh baby, oh baby^^"-(cytat zapewne z jakiejś podrzędnej komedii romantycznej).

No tak, nie udało mi się odtworzyć idealnej "rozhisteryzowanej nastolatki", ale myślę, że tobie o wiele lepiej by to wyszło (zazwyczaj, łatwiej się udaje kogoś, kim się jest lub kogoś podobnego do swojej osoby) ;)).

PajotynQ

Wyślij email pod ten adres jacobst@unitedtalent.com
i napisz w treści jak masz na imię, pisząc ten email zwracaj się bezpośrednio do niego, ja tak zrobiłam i po miesiącu dostałam autograf.
A i na końcu podaj swój adres. Gdybyś chciała jeszcze o coś zapytać pisz delora_14@wp.pl Pozdrawiam ;)

delora_14

ee...sarkazm? ;>^^?

Ale, i tak dzięki ;)) (na pewno wyślę ;]).

ulterior_dreamer

a ja mam autograf pana Depp'a. fajny, szkoda ze nie oryginalny.tzn.
oryginalny, ale nie oryginalny, że tak powiem.

Mada_gringo

Dobrze mówisz oryginalna kopia jak mawiał mój znajomy. He,he,he.:)))

MorganaBlackcat

no dokładnie :D

szczerze mówiac, to z całego autografu najbardziej podoba mi sie
zdjecie, jest naprawde ładne :D

Mada_gringo

Właśnie o tym sobie pomyślałam że najlepsze to jest zdjęcie. Bo nawet sam autograf jako taki wygląda tak jakoś kulfoniasto.

MorganaBlackcat

A mi się to zdjęcie średnio podoba. Ta koszula w kratę jakaś taka...

Lady_From_Burton_World

Mi chodzi o to że ze wszystkiego najlepiej wygląda zdjęcie, nie ważne czy jest jakieś najładniejsze ale w tym zestawieniu to najlepsza rzecz. Wiadomo że jeśli chodzi o autograf to najlepszy jest na naszym ulubionym zdjęciu i własnoręcznie podpisany a nie wydrukowany w agencji na cele reklamy. :)))

MorganaBlackcat

Wiem. Ale skoro już była mowa o zdjęciu to po prostu powiedziałam co myślę.