Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 743 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Chciałabym dostać autograf Deppa.. wiem że trzeba wysłać list ale nie wiem na jaki adres... wysyłałam już na adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
i go niestety odesłali..;/ a koleżanki dostały autograf wysyłając na ten adres..
Jeśli mógłby mi ktoś napisać adres Depp'a z którego dostał już autograf to byłabym bardzo wdzięczna :)

Pozdrawiam :*

adblue

To nie jest Burtonowskie forum, tylko Deppowskie.

BeautyAndStupid

tak, wiem... ale wejdźmy do tima i tam też gadajmy, bo się u niego cicho zrobiło coś :(

adblue

czy jak wysyłacie POCZTĄ listy do różnych gwiazd za granicę to zawsze dodajecie kupon zwrotny? ;-)

baasienkaaa

Ja nigdy :d bo u mnie na poczcie ich nie sprzedawają ale dołączam 2 znaczki zwykłe Polskie i zawsze otrzymuje odpowiedź

TereNia123

Albo czasem 1 dolara wysyłam

TereNia123

a ile teraz kosztuje 1 dolar? sorki, ale wgl się nie orientuję teraz z tymi przelicznikami, więc proszę wybaczyć głupie pytanie ;-)
U mnie na poczcie cudem znaleźli ten kupon zwrotny, na który czekałam 10 min zanim babka go znalazła bo nie wiedziała nawet jak on wygląda o.O rozumiem, że naklejasz dwa znaczki zwykłe za 1,55 zł? i ile zazwyczaj czekasz na odp? bo ja wysłałam 26 sierpnia do Heleny (koleżanka kilka dni po mnie) i jeszcze odp nie dostałyśmy <ryczy> a minęły już 4 mies.

baasienkaaa

a i jeszcze jedno, czy adresy na stronie fanmail.biz są prawdziwe? tzn czy zazwyczaj dochodzą z tych adresów odp? ;-)

baasienkaaa

Adresy na fanmail są jak najbardziej prawdziwe, zawsze dostałam odpowiedzi jak wysyłam na te adresy. Jeden dolar kosztuje 3 zl góra 3.10 zależy to od kantoru za ile sprzedają. Kupuje znaczki międzynarodowe do USA nie kupny tylko mowie na poczcie że znaczki do USA, one kosztują 3,20 i je naklejam na kopercie zaadresowanej do gwiazdy. A do koperty dołączam 2 znaczki zwykłe polskie czyli razem kosztują 3,10. Oni też je chyba jakoś wymieniają, a choćby i nie to i tak otrzymuje odpowiedź.

TereNia123

o no to super ;-)
dzięki za odp :-**

PajotynQ

hej , a jak wysyłacie te maile albo listy to co w nich piszecie ? ;d
jak możecie to napiszcie mi na gg 10656788 , albo maila gothmonsta@szeptem.pl .
Z góry dzięki !!

karaibka

Posiadam taki autograf, Ktoś chce? (Ja juz nie potrzebuje go)
Mogę porobić fotki i potwierdzi jakby były jakies zastrzeżenia czy watpliwości :P
Ktoś zainteresowany?

BK_201

Tak ja jestem bardzo chętna xD

BK_201

ja już mam kupiony autograf na allegro , kiedyś dostałam od mamy na uro . :P
teraz zależy mi na tym , żeby dostać go listem z usa , nawet jeśli nie będzie to prawdziwy podpis Johnny'ego tylko jakiś tam stempelek , to zawsze będzie ta satysfakcja . =^.^=

PajotynQ

Autograf od niego przyszedł mi 3 tygodnie temu ;) wysyłałam na ten adres z tematu ;) na razie jest drugi w kolekcji razem z Leonardem DiCaprio xD

Bernadetta

Jak ktoś jest zainteresowany autografem pisać na gg 4132259 :P mam duzo rzeczy zwiazanych z Johnnym i szukam dla tych rzeczy nowego włascicela xD Szkoda wyrzucac xD

BK_201

Autograf - juz nieaktualne :P Biografia również nieaktualna, (mam jeszcze troche filmów ściąganych ,kilkanascie plakatów i kubek z piratów)

użytkownik usunięty
BK_201

a czy mogłabym prosic emaila? gg niestety nie mam :(

Bernadetta

A mogłabyś napisać mi na gg: 8424293, co mniej więcej napisałaś w prośbie o ten autograf? ( niech piszą wszystkie osoby, które dostały już autograf i będą tak mile żeby mi pomoc:)? Ja pewnie pokuszę się o wysłanie maila, dlatego przydałby mi się jakiś wzór, co tam trzeba napisać, żeby przysłali mi odpowiedz. Za wszystkie wskazówki będę ogromnie wdzięczna!:D

rossalia

Ej, ale w tym emailu ma być tekst i np. obrazek jakiś czy oni przyślą na zwykłej kartce? Bo ja bym chciała taki autograf ze zdjęciem... Co tam ma być? Proszę, pomóżcie!

gg: 13382760

CAROLINEX

piszesz w mailu ze chcesz zdjecie z autografem. wystarczy w jednym zdaniu. i ponizej twoj adres zamieszkania. zadnego obrazka tam nie dajesz ani nic. autograf dostajesz po jakims czasie poczta.nie jest na zwyklej kartce tylko na papierze do zdjec. taki jak u fotografa. .x.X.

KAOS_79

mwahaha ponad półtora roku temu wysłałam prośbę o autograf i już dawno o tym zapomniałam... gdy nagle sprawdzając pocztę odnajduję list prosto z hAmeryki :D A się zdziwiłam... jest zdjęcie z autografem :)

justyna0m

haha no to gratulejszyn :p ... ja o moim tez zapomnialam ... i tez bylam zdziwiona jak list dostalam :p

justyna0m

zwracam sie do tych co wysłały prosbe przez email i dostały autograf... co dokładnie napisac w tym liscie mozecie mi to jakos przesłac na gg lub emailem prosze byłabym wam tak ogromnie wdzeczna

e-mail : Kim102@vp.pl

gg- 28651679

użytkownik usunięty
PajotynQ

Hej PajotynQ ! :) Mogłabyś mi udzielić paru informacji na temat autografów? Mogę Cię dodać do znajomych i Ci wyślę wiadomość prywatną? ^^

PajotynQ

Wiesz moze czy mozna dalej wysyłać adres po autograf? :D