Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...
Witamy Kasię!
Jeśli chodzi o pisanie, to ja z tym problemów nie mam :P jestem tak wyćwiczona, że nie muszę patrzeć na klawiaturę... ale to sobie wyćwiczyłam na pisaniu wierszy, książek, opowiadań takich tam pierdołkach...
Ja nie oglądałam Epoki, bo byłam z moim :/ :( Ale bardzo lubię tą bajkę, a najbardziej Sida. Dubbing jest świetny.
Ja nie zostałam po napisach, a chciałam, ale film się skończyć po północy, już Galerię Kazimierz zamykali. A to jeszcze było w niedzielę.. Ochroniarze nas wyprosili, a poza tym mój już prawie zasypiał i ja też ;-) ale oglądałam na youtube więc wiem mniej więcej o co chodzi. To znaczy, że możemy już o trzeciej części piratów rozmawiać? ;-) Mnie przeraziło wtedy Davy Jones przebił mieczem Willa. Wtedy się złapałam za usta, które szeroko otwarłam. Za to śmiałam się z miny Sparrowa, gdy jego statek "odpływał" na piaski, przez te kraby czy co to było ;P hehe... pozdro.
Czemu?? hahahahahahaha]:-> Jak ja czytam swoje komenty to się śmieje z siebie;) Hahahaha;) No co?? Fajnie jest. 14 już strona. Zamiast gadać tu o autografie to my gadamy o popierdułkach by tylko ten temat przetrwał;) Hehehe
Wiecie laski co przed chwilą oglądałam w telewizji. Ha nie wiecie;) Epoke Lodowcową sobie oglądałam poraz już nie wiem który;) Zajebista bajka;D
To widze ze nie tylko ja bylam dzisiaj na "wycieczce" :)
Dzisiaj z kumpela pojechalysmy sobie do Berlina zeby sobie odpoczac i wogole. I bylo bosko! Berlin jest śliczny! Nie to co Szczecin, Wa-wa czy inne polskie miasta. Nogi to mi odpadaja ale warto bylo :)
A ktoś z was był w Berlinie?
Hej hej hej laski;) Patusia chwila jeszcze. Bo nie wiadomo czy Kasia oglądała piratów?? A mnie tak korci, że powiedziałabym na czym ja się poryczałam;(
no nie widziałam jeszcze... szkoda, ale u mnie w mieście jeszcze ich nie ma ;( to może ja nie będę tu zaglądać póki nie oglądnę, żebyście mogły sobie normalnie porozmawiać?
No co Ty?? Pogięło Cię?? Wchodzisz tu i gadasz z nami;) My narazie nie będziemy gadać o piratach;) Przecież ja tyle wytrzymałam to jeszcze wytrzymam i to:D No i jest teraz git Pozdrawiam serdecznie... piraci
Mam pytanie dotyczące tematu tego forum . Bo nie umiem pisać po angielsku i mam propozycję niech ktoś kto umie pisać po angielsku przetłumaczy mi treść mojego listu ...
Anusiadymek będę tu wpadać, bo już pierwszy dzień, a ja czytam to forum ;) chyba bym nie mogła tu nie zaglądać ;)
no niestety ja nie pomogę z angielskim, bo mi też nie najlepiej idzie...
Może wspólnymi siłami by nam się udało. Do Nadia: ja chcę się dostać na maturę międzynarodową i też chcę wyjechać do Anglii na studia xD Z tym że ja swoją przyszłość łączę z dziennikarstwem.
Nuuudziii miii sięęę... musiałam to napisać;D kurde no... jak cholernie mi się nudzi ;/ pozdrawiam wszystkich
Ja już od jakiegoś czasu czekam na te 44 urodziny. kupiłam Bravo i tam była kartka z kalendarza na czerwiec i jest zaznaczone! Oczywiście bez tego też bym pamiętała :D
No no właśnie trza coś przygotować, ale co?? Laski co?? Złożymy mu życzenia przez neta;) Ale jesteśmy nienormalne;) Laski zakochana jestem;( Tym razme nei w Johnnym tylko w kim innym. Jestem załamana no ale nie ważne;( Dobra ja lece na grila no to papa laski i pozdrawiam;)
Ja sie zastanawiam nad aktorstwem a historią jeśli mazy mi sie aktorstwo to musze zrobic kurs z języka i zdac mature z angielskigo na 70% i z innego języka na 65%
Mój nick na gronie to *P*O*L*U*T* czy jakoś tak xP Jeśli chodzi o pytanie dotyczące czym jest grono, to proponuję wpisać sobie w necie grono.net i samemu się przekonać xD
Ja marze o historii:) Historia to moje życie;) Bez niej to ja jestem jakby nikim;( Eh... Ale mi się chce spać to wam mówię!! Wróciłam sobie z grilla:D Hry hry hry sobie pogadałam z moją rodzinką;) A co u was?
ja nienawidze polskiego a kocham angielski i historię , uwielbiam filmy o tematyce wojennej ale nie polskie:P
Laski:D:D:D Dziś jadę na 18-stke, ale to nie miałam pisać. Gdyby nie ta 18-stka to bym dziś oglądała poraz drugi piraci z Karaibów: Na krańcu świata:D:D:D:D Właśnie kończy mi się ściągać z netu film;) Ale jestem happy:D No nic za to jutro sobie oglądnę;)
Pozdrawiam;)
Ciekawe jak Johnny świętuje urodziny? Jak to piszę to brechtam się sama z siebie=D co za pierdołami się zajmuje, cała ja;] szkoda, że nas nie zaprosi...;)
Foxi jesteś THE BEST !!!!!!! Nie moge co za text szkoda, że nas nie zaprosi...;) Jak to przeczytałam to myślałam, że z krzesła spadne;)
(i nie obrażam Cię tu żeby było jasne, tylko się śmieje z Ciebie bo zabawna jesteś;))
Dobra laski... Ja was narazie opuszczam:D Idę się szykować na 18-stke i jadę do Koźmic Wielkich na impreze:D Aaaa... Będzie się działo;) Jutro wam powiem co i jak(jak będę w stanie:D)
Pozdrawiam i do zobaczenia;)
Wszystkiego najlepszego Johnny!! :P Jak patrzę na niego to w życiu bym nie dała mu 44 lat :P Taki przystojniak... mniam :P
Ej Polusiu jak się zarejestrować na gronie, bo nie mogę znaleźć Zarejestruj :/
Na gronie się nie rejestruje. Musisz dostać zaproszenie na maila od jakieś osoby, która ma grono np. ode mnie xP Potem możesz zapraszać (już nie mailowo, tylko przez grono) innych gronowiczów do grona swoich znajomych albo sama zostać zaproszona.
Zrobiłam filmik z okazji urodzin Johnny'ego ;]
http://www.youtube.com/watch?v=RKRhNvnPzIE
Zapraszam ;] <nie ma to jak autoreklama:P>