Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...
Ja teraz czytam "Czekoladę". "Gilberta..." też muszę sobie wypożyczyć. A potem "Sekretne okno". I tak dalej, i tak dalej... xP
Napisz jeszce raz bo dziś to ja jakaś jestem nie kumata;p Masz na myśli, że uwielbiasz "Sekretne okno"? (A może chodzi o "Gilberta..."?) i nie wożesz znaleść książki na podstawie której powstało "Sekretne okno"? O to Ci chodziło??? O Sekretne okno???
Kocham Gilberta:]
Film i ksiazke[chociaz chyba film bardziej;)]
"Sekretne Okno" tez uwielbiam [film :D] tylko ksiazki nigdzie nie moge znalezc:(
Pozdrawiam :)
Ej, czy jak wrzuce trzy kupony międzynarodowe do kopery do Johnnego Deppa to wystarczy ? Bo mam zamiar dać do tej koperty plakat z filmu ,,Piraci z Karaibów" żeby na tym też napisał swój autograf.Troche się dziwie wszystkim chłopakom dlaczego tak nie lubią Deppa. U mnie w klasie prawie wszyscy go lubią. Pozdro.
Daniel horn a po co tyle?? Ja dałam 2 i na pewno do mnie list nie dojdzie ale never mind;( Laski babka od ekonomi mnie usadziła;( Kurwa stara torba dała mi 1 na koniec!! Wiecie jaka wściekła jestem na nią;( Na szczęście podanie złożyłam by ta stara torba mnie jeszcze raz pytała;( Eh... Jutro kolejna zdawka trzymajcie za mnie kciuki prosze;( Jak się boje;( Pozdrawiam;)
a 1 nie wystarczy? <lol>
Anusiu, 3mam kciuki żeby starucha Cie jeszcze raz pytala. ja dzisiaj bylam swiadkiem jaka wredni potrafia byc nauczyciele. masakra. :\ zycze Ci abys zdala wszystko!!! a w ktorej kl jestes i do jakiej skzoly chodzisz??
pozdro!
Jestem w klasie drugiej Technikum Handlowe... Nie chce narazie o niczym myśleć. Boję się jak nigdy;( Trzymajcie kciuki laski;(
Trzymam mocno kciuki!!! Anusiu nie daj się jakiemuś staremu piernikowi! Mnie dziś z histy kobita pytała na piątke , wymagająca jest i to jak! Ale się udało ;]]]
Cztery dni wolne!!! A jutro idę chyba na Piratów.
Bo ja się tej babie na poczcie spytałem, w sprawie wysłania listu do Deppa i powiedziała mi że jeden kupon międzynarodowy zastępuje jeden znaczek. Ja tam wole mieć pewność i chyba wrzucie trzy znaczki :)
Dziś 6 czerwca 2007 roku ok. 9.30 wysłałam swój list do Deppa :D :P
Teraz zostało najgorsze- czekanie :P
3mcie za mnie kciuki!! :) :) :)
P.S. Mi też ważono list.
Zdałam laski zdałam!!!!!!!!!! Jestem jedną nogą w 3 klasie:D Jeszcze tylko ekonomia we wtorek i chyba będzie git:/ Będzie git?? Będę balować w wakacje?? Laski dziękuje bardzo, że trzymałyście kciuki:D:D:D:D Pozdrawiam;)
Ja zdaję cały rok z matematyki w poniedziałek i środę. Ten zasrrrany babochłop się nade mną zlitował i pozwolił mi poprawiać :/ Jak mi się nie uda, to w sierpniu będzie poprawka... :/ :(( Ehh...Nienawidzę majcy...
Dzięki wam wielkie:D
Patusia ja wiem, że sobie poradzisz:) Zdasz matematyke i będziesz happy;) Też nie lubie matematyki, tylko tyle dobrze, że nie mam problemów z nią. Bo jak bym miała problem to bym miała gorzej u mojego profesora. On by odrazu kazałby mi w sierpniu zdawać i nie dawałby, żadnej szansy... A Tobie ten babochłop dał szanse... I napewno sobie poradzisz mimo to będę trzymać mocno kciuki za Ciebie;) Patusiu a tylko Ci matematyka została??
no!!to mnie ucieszyłaś!!:D:D życzę powodzenia Patusi!!3mam kciuki!! a Tobie gratuluję!! na pewno sobie poradzisz z ekonomią!!!:D
pozdro!!! ;*
Dziękuje PPG;) Jestem jedną nogą w 3 klasie;) Eh... jeszcze ta nieszczęsna ekonomia;( Tylko żebym zdała;( Chciałabym, żeby było już po;(
Masz ode mnie kopniaka w tyłek na szczęście xP Heh... Z tego co widzę jesteśmy w bardzo różnym wieku. Np. anusiadymek jest już w technikum, a ja kończę właśnie drugą gimnazjum xD
Nadia do liceum odrazu?? ŁOOO ja nawet o liceum nie marzyłam. Ja marzyłam o technikum kosmetycznym. No nic los mnie zrzucił do technikum handlowego:D Czy żałuje?? Chyba nie... poznałam wspaniałych ludzi(może w technikum kosmetycznym też bym poznała;)), a poza tym poszłam do technikum ponieważ chce mature zdać a potem gdzieś dalej iść jeszcze nie wiem gdzie;) No ale gdzieś chyba pójdę;) Może po technikum będę chciała dalej uczyć się historii?? Zależy jak z moją maturą pójdzie;) Pozdrawiam
A ja 1 lo kończę i przyznaje, że to najgorszy okres w moim życiu..:(
Gimnazjum było cudowne, a w liceum jest.. inaczej :||
Echhh jeszcze do bio chemu chodzę i w 2 klasie zmieniam profil, bo na kulturoznawstwo chcę pójść, więc może 2 rok będzie łatwiejszy;)
ja wiesz nie umiem pływać ale skacze odrazu do basenu- ale mam nadzieje że mi się uda jesli nie czeka mnie technikum hotelarstwa badź architektury krajobrazu- ale nie tego chce:P
No fajnie. Ja też się lubie bawić w te autografy(chyba mnie coś trafi, żeby zrobić taki błąd;() Dlatego wyśle jeszcze raz list:D:D:D Eh... Nie ważne. Polusia czuje się staro. 18-stka będzie mi stukać już w listopadzie. Wiesz co to znaczy?? Że czas będzie mi jeszcze szybciej zapier...pieprzał niż teraz;( Eh... tyle dobrze, że już na imprezy sobie moge chodzić;)
Ale wyjesteście ciołki. Od jakiegoś czasu zbieram autografy i wiem, ze nie jest on oryginalny. Tylko zwykły nadruk (PP).
Martina czemu lecisz nam po ambicji?? ciołki?? hehehehe:D
Nie zdaje mi się, że to nadruk napisałam tutaj na tym forum kiedyś taką zajebistą historyjke śmieszną poszukaj sobie chyba znajduje się na 10 stronie. To może zrozumiesz o co chodzi;)
To nie jest nadruk, ale to szczegół... To jest forum dla osób, które są ZAINTERESOWANE WYSŁANIEM LISTU DO JOHNNY'EGO, a nie POTĘPIAJĄ WYSYŁANIEM LISTU DO JOHNNY'EGO. To tak na marginesie, jakby ktoś nie wiedział...
nie dostałas ani jednego prawdziwego autografu:? ja twierdzę że to zalezy od szczęścia część podpisują a część to PP
ale jesli chcesz psuc nam humor to trudno:/
Nadia no wiesz... są ludzie i parapety:D(i żeby nie było Nadia nie obrażam Cię, chyba wiesz o co mi chodzi)]:->
No a tak ogólnie to od ciołków wyzwała nas 14-latka której ulubionymi aktorkami są siostry Duff
< nie chodz mi tu o wiek, ani nie mówie że nie może ich lubic ale chodzi o sam fakt że krytykuje nas ktoś taki( anusia już wczesniej określiła tą osobę odpowiednio)
spoko ja wcale Cię nie oceniam Martina10000 (jakby co) bo Cie nie znam, interesuj się czym chcesz ale niewpraszaj sie nie zapraszana bo ten temat nie jest dla Ciebie , zatrzymaj sobie te swoje odbitki i sprzedawaj - nie dziw sie jesli nikt ich nie kupi
( naucz się że nie zawsze ma sie rację fanmail.biz - sa tam autografy od takich sław jak Alan Rickman, Johnny Depp czy Maggie Smith- oryginalne)
A ja będę kończyć 1 technikum właśnie, jeśli zdam majcę... A myślę, że zdam... ;-) Dziękuję tym wszystkim co za mnie kciuki trzymają :P
Żałuję, że z gimnazjum wyszłam... Szkoła średnia to okropieństwo... Takie to wszystko trudne... A do liceum bym się w życiu nie dostała... Poza tym liceum to kontynuacja nauki, a po technikum jest zawód ;-)
no tak ale ja mam taki plan że jak uda mi sie dostac do liceum językowego to potem jade do angli , chce tam skonczyc studia z aktorstwa( wiem jestem marzycielką) marze o tym od 10 roku zycia
w anglii mam rodzine więc łatwiej będzie mi zacząć - takie to wszystko nie prawdziwe ale zrobie to
ja bede konczyc 1 klase LO. tutaj jest masakrycznie! bede miala 3,45 srednia ale dla mnie to jest dobry wynik jak na ta szkole . :|| nienawidze jej tak bardzo ze shock!!ale kiedys wezme dynamit i fajerwerki w niej zrobie. xD
pozdrawiam. :)
A ja właśnie po wakacjach ide do 2 klasy gimnazjum :) Ja już tylko musze iść na poczte z listem. Życzcie mi powodzenia. Pozdro
Cześć dziewczyny! Wróciłam! Byłam na 3 dniowej wycieczce w górach! Było świetnie! Przeczytałam wszystkie posty napisane podczas mojej nieobecności i skoro wszystkie przyznały się do której klasy chodzą to ja też to zrobię. Chodzę do 2 gimnazjum. Nie jestem z niczego zagrożona, więc idę do 3. Orłem nie jestem, ale zdać zdam - jak dobrze! No więc pozdrawiam i wracam już na normalny tryb życia filmwebu ;)
Jo ho ho ho!!!! Właśnie wróciłam z Piratów 3, mi się podobało;]. Duży plus za akcje, te bitwy morskie... Świetnie się bawiłam będąc w wspaniałym towarzystwie. Ja film polecam =D a i nawet po napisach zostałam.
Do KEMPOOS: "Sekretne okno" jest ekranizacją książki "Tajemne okno, tajemny ogród". Tej ksiązki raczej nie znajdziesz samej, występuje ona w ksiażce "Czwarta po północy"- Stephen King, jest to zbiór czterech opowiadań, jest tam między innymi "Tajemne okno, tajemny ogród". Więc pytaj o "Czwarta po północy" i zobacz czy jest "Tajemne..." w spisie treści. "Tajemne..." gorąco polecam, jest inne zakończenie niż w filmie.
Witamy Cię Kasiu spowrotem:D Super, że wycieczka Ci się udała:D U nas na filmwebie tak jakoś normalnie. Gadałyśmy sobie o takich popierdułkach]:->
Nadia ja Cię rozumiem z tymi błędami:D Wiem oczy nie nadążają za palcami:D Przynajmniej ja tak mam;)Moje oczka nie nadążają za moimi palcami. Tak zasuwam na klawie]:-> Pozdrawiam serdecznie;)