Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...
Bardzo dziękuje! Oj musisz ty sie z nami namęczyć tym ciągłym tłumaczeniem :)) hehe
Pozdrawiam i życze powodzenia co do green daya :)
O kurwa mać!! Polusia ja nic takiego nie napisałam;( No to jestem w dupie!! Znaczy się nie napisałam Poland;( Bo napisałam tylko swój adres a nie napisałam Poland, no to jestem w dupie!! To już moge się pożegnać z autografem i w ogóle;( Załamałam się;(
Buhahahahahaha a teraz się śmieje z mojego błędu:D
Life is brutal!!
Ja mówiłam, że do wszystkich dojdzie tylko nie do mnie]:->
No trudno próbowałam;) Ale jak będę chciała wysłać list do Nightwisha i Within Temptation to już będę wiedzieć co i jak:D Szkoda wielka szkoda, ale nie ważne;)
Szkoda, że ta pomyłka się wkradła. Jakwyślesz do Nightwish to napisz czy doszła odp. to ja też sobie wyślę :D
Ja szukałam u mnie w księgarni książki o Johnny'm, ale nie było :( musze chyba przez allegro kupić :/
Nigdzie nic nie pisałam POLAND !! Boleje nad tym, no ale cóż próbowała;( Szkoda, ale nie będę już posyłać;( trudno się mówi. Teraz to już nie ważne;) Pozdrawiam serdecznie;)
Wiecie co laski stwierdziłam... Bo ten piękny błąd mi tyle daje teraz do myślenia, że hu hu. Stwierdziłam, że wyśle list jeszcze raz do Deppa i Blooma, ale poczekam sobie do lipca]:-> Bo w lipcu idę do roboty na miesiąc cały. Więc kiedyś pięknego dnia pojadę do pięknego miasta Kraków i sobie pośle te listy dwa. Nie no ja musze mieć ich autografy!! Nie ma co. Ze mną nie jest tak łatwo nie poddam się;) Jak do czegoś dążę to to już muszę mieć:D
Pozdrawiam]:-> Wiem pogrzało mnie i to równo, ale tak być już musi i inaczej być nie może]:->
Ehh zazdroszczę Wam dobrego humoru... ja chodzę przygnębiona i przez cały dzisiejszy dzień płaczę ;( Ehh...
Współczuję Ci Anusiu ;*
Spox Patusiu już śmieje się z tego pięknego błędu;)
Jeszcze raz wyśle i będzie coxik:D Pozdrawiam laski]:->
ja pisałam że mój błąd byl okropny:) czerze to ja tez rawie zapomniałam o Poland ale moja mama mi przypomiała bo byłam z nia (ona też cos pisała)
Anusia my to mamy pecha...
No Nadia racja;) Ale ja chyba zapomniałam o tym, bo ja byłam wtedy taka podekscytowana:D
Jeszcze raz sobie wyśle to zobaczę;)
Nadia pisz jeszcze raz do Deppa:D
Może jak zobaczą Warszawa, to się skapną... Chociaż w Stanach jest podobno jakaś wieś, co się Warszawa nazywa... Poczekajcie jeszcze trochę. Jak po 2-óch miesiącach nie dostaniecie odpowiedzi, to piszcie jeszcze raz.
Za tydzień?? Łooo ja się chyba już dziś zabiorę za pisanie tych dwóch listów. I Wyśle do Deppa i do Blooma;) eh... żeby nieustannie dążyć do tego czego pragniesz, nienormalna jestem;)
Nie pisałam, jak ma wyglądać adres zwrotny, bo mi się to raczej oczywiste wydawało... Jak widać się myliłam...
Niee Polusia:D cholera ja to samo głupia jestem, przecież to jest normalne, że wysyłam list za granice i jeśli chce by ta osoba mi odpisała to musze podać, że list ma dojść do polski;) A nie gdzieś krążyć po USA i cholera listonosze jak cwele zastanawiają się gdzie jest:| I ja nie mieszkam w Warszawie tylko w okolicach Krakowa. To inny adres muszę podać:D Polusiu nic się nie stało. Ja nie pamiętam co się działo jak kupowałam kupony międzynarodowe. Kuzynka wszystko za mnie zrobiła, bo ja byłam tak podekscytowana, że nie pamiętam i niepotrzebne te emocje;) No nic. Pozdrawiam;)
Anusiu wyślesz jescze raz i spoxik;] A tak na marginesie to wreście dorwałam się do "Tajemne okno tajemny ogród"- Stephena Kinga. Jak zobaczyłam "Sekretne okno"(na podstawie powyższej ksiązki) to oszalałam;p uwielbiam ten film, znowu go dziś oglądałam, Johnny jak zwykle świetny. A wy też lubicie ten film?
Nie widziałam tego filmu:| Ani też książki nie czytałam:| Ja tylko żyje książkami historycznymi lub takie o aniołach:D
Ja gorąco film polecam!!! Przecież to film z Johnny'm Depp'em!!! Jeśli chcesz oglądnąć to NIE szukaj jakie jest zakończenie filmu.
za tydzien wyśle ale napsałam juz od nowa hehe
mam teraz zbyt dużo wydatków a chce odrazu wyslać do Orlanda
z innej beczki :
Dobra widaomośc dla tych którzy nie mają znaczków miedzynarodowych na poczcie Keira odpisuje też jeśli nie wysłaliście znaczka zwrotnego z Johnnym chyba jest tak samo ale ja jednak wole nie ryzykować:P
Nadia skąd Ty o tym wiesz?? A jeśli chodzi o Orlanda to wyśle mu odrazu w ten sam dzień co Johnnemu:D
na tym forum Famail.biz jest mnustwo tematów na temat Keiry i wyczytałam że ona i tak odpisze ale ja nie ryzykuje:P
(jak robie błedy to sorry)
Czy ktos wie co to jest
IRC´s- bo ja nie mam pojęcia co to jest nie uznajcie mnie za głupią:P
a i ona zawsze odpisuje:P no i szybciej wróci niz od Johhny`ego bo do niego wysyłamy do Stanów a do niej do UK:P
Hm... Tak fajnie mieć kolekcje autografów których pragniesz=)
Ale ja niestety nie od wszystkich aktorów dostane;( Np. od takiego Tadeusza Łomnickiego nie dostane już, bo nie żyje;( A był naprawde wspaniałym aktorem;(
Dobra laski nie wiem jak Wy, ale ja zbieram się powoli do spania:D Nie martwcie się nastawie sobie budzik na 23:10 i się przebudzę w sam raz na film:D No a teraz idę się kłaść w piże o niebieskim kolorze]:-> No i was pozdrawiam w ogóle miłego seansu życzę. Jeśli będziecie oglądać "Co gryzie..."(nie chce mi się pisać całego tytułu filmu, WYBACZCIE;() No to tyle idę się położyć;) Pozdrawiam i miłego seansiku z Deppem życzę:D
No co za pytanie no pewnie, że oglądała:D Film był super. Johnny Depp jak zawsze wspaniały:D Leonardo DiCaprio zagrał bardzo dobrze człowieka niespełna rozumu;) Ale film był full wypas. Ale mi się podobał. Współczuje Gilbertowi... Normalnie gościu miał przesrane... Matka otyła gruba jak nigdy z domu się nie rusza, brat niespełna rozumu i trzeba go na każdym kroku pilnować, jedynie co siostry pomogą. Ale i tak wszystko spadło na Gilberta;( Film był super bardzo mi się podobał, Na samym początku jak jeszcze reklamy były to się zastanawiałam czy oglądać czy nie bo mi się tak spać chciało, że masakra. No ale stwierdziłam jak film będzie głupi to pójde spać. No ale jak mnie wciągnął ten film, z zaciekawieniem go oglądałam i nawet spać mi się nie chciało. Później co prawda miałam problem z zaśnięciem po filmie, z wrażenia po filmie. No ale jakoś udało mi się usnąć]:-> Film był rewelacyjny]:-> Jakie są wasze zdania??
a ja nie ogladłam:/ :( Moja mama dostała szału jak jej powiedziałam ze mam zamiar ogladać ten film o tej godzinie a jak jej powiedziałam ze tam jest Johhny to powiedziala że mam obsesje , powiedziała że jeśli jej jeszcze raz wspomnę to zobacze ja spytałam co a ona że mam iśc spać bo jutro szkoła:/
co z tego że mam jakąs manie ona tez miała uwielbiała modern talking czy coś a ma do mnie pretes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i co ja teraz poczne
Echhh wspolczuje:((
Moi rodzice rozumieja moje obsesje, ale ja wcozraj nie ogladalam, bo "Gilbert.." to moj ukochany film i znam go na pamiec i ostatnio w piatek widziałam :D
Ja oglądałam, moja mama nie protestowała, że tak o późnej godzinie, powiedziała, że i tak pewnie zrobie co chce(jak zwykle);p. Film był fajny chociaż spodziewałam sie czegoś lepszego ale i tak było watro czekać na niego. Gilbert był uroczy, żeby inni ludzie mieli tak wielkie serce jak on.
Ej, czy jak wrzuce trzy kupony międzynarodowe do kopery do Johnnego Deppa to wystarczy ? Bo mam zamiar dać do tej koperty plakat z filmu ,,Piraci z Karaibów" żeby na tym też napisał swój autograf.Troche się dziwie wszystkim chłopakom dlaczego tak nie lubią Deppa. U mnie w klasie prawie wszyscy go lubią. Pozdro.
Ja dzisiaj szłam na 8:00 i wczoraj obejrzałam tylko fragment, bo TVP1 odbiera tylko w pokoju moich braci, a oni już spali. Pomyślałam, ze w sumie mogłabym obejrzeć u siebie, ale bym szału dostała, bo u mnie TVP1 odbiera tragicznie... I w sumie dzisiaj musiałam zaliczać granie na gitarze na muzyce i chciałam być wyspana... A poza tym mam ten film i już go oglądałam, a dzisiaj sobie jeszcze raz włączę xD
Dużo tematów mnie ominęło... Wow... To po kolei. Tam gdzieś w szuwarach (xD) Była mowa o Stephen Kingu. Świetny pisarz. Podobała mi się jego książka "To". :P Kochane, byłam na Piratach... I jestem strasznie rozczarowana. Ale nic nie mówię, bo pewnie jeszcze parę osób nie oglądało ;-) Filmowi dałam 6/10.
Byłam wczoraj, wróciłam przed pierwszą do domu, bo seans był o godzinie 21.15 i właśnie teraz czytając wasze wpisy spostrzegłam, że nie oglądałam "Co gryzie Gilberta Grape'a?" :( Buuu... Co ja pocznę? Załamka...
To ja Patusiu wspominałam o Kingu ponieważ czytam "Tajemne okno tajemny ogród", oglądałam najpierw ekranizacje tego "Sekretne okno" z Johnny'm w roli głównej i bardzo mi się spodobało więc sięgnełam po książke. No żałuj... bo film " Co gryzie Gilberta Grape'a?" był fajny. Buuu... co wy mnie tak Piratami straszycie!!! tak słabiutko?! a zresztą w czwartek sama się przekonam. Więc mi nie gadać o nich ;] cicho sza, ani mru mru..
No żałuje, żałuje.... :((((((((((( No idź i sama się przekonaj bo Tobie np. się może podobać :)) Ehh spadam się uczyć geografii... Buziaki :*
Nie martwcie sie bo "Co gryzie Gilberta..." puszczają w telewizji dość często. Zresztą nie dziwie sie bo bardzo dobry film :)
A co do kuponów to miałam dzisiaj wielkie szczęście. Poszłam na poczte przed szkoła i poprosiłam o kupon a gościówka do mnie że nie ma, ale jeszcze sie spyta... I dostałam ostatni (z wystawy :P) Ja to mam jednak odrobinkę szczęścia :D ...A jednak Szczecin nie jest taki zły :P
Pozdrawiam :)
Aaaa... bym zapomniała :)
Mam pytanko co do kuponu. Czy muszę zrobić na nim jakiś stempel czy wystarczy ze bez niczego włożę go do koperty? :)
P.S. "Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć, że się uda" :D
Hm... Tylu osobą się już poszczęścił, co do autografu;( Eh... A ja głupia jestem, never mind jeszcze raz musze posłać;( A film Co gryzie... Był wyjebisty, był bardzo fajny. Ale o tym już pisałam powyżej:D
Patusia filmowi dałaś 6/10 o wow poczytaj moją notke na blogu co do filmu. Ja dałam 7/10 chyba dlatego, że dalej mam słabość do Deppa i do piratów. Ale chyba swoją ocene będę musiała zmienić za wysoką dałam;( Foxi przepraszam, że poruszyłam ten teamt. Wybacz!! Sama ocenisz film... Może Tobie się spodoba]:->