Ponieważ nikt nie zaproponował kontynuacji to ja proponuję :D
Madzia u mnie też wichurka niezła jest ;) strach z domu wychodzić
Wszyscy, którzy nie mają jeszcze bravovych diamencików musze je kupić ;) bo sa takie słit, jazzy, fuzzy, cool, i to w ogóle żenua nie miec takiego wypasionego gadżeta bosh ja nie wiem jak tego można nie miec a w ogóle to ide czytać Bravo bo znalazłam artykuł- 100000000000 porad jak poderwać klienta XD i teraz sie zabieram do czytania a potem musze se tpisy nakleić of course różowiśne ;))
hahahaah ;)) moj ulubiony artykuł z tej gazety ;: EWA FARNA, idol DODA!!! o nie ma dziewczyna autorytety, nie ma co;)
A ja raz czytałam, że ta cała Ewa ma za ulubionego aktora Johnnego Deppa i wypowiedziała się o nim jakoś tak- "Świetny pirat i człowiek" hahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD nie mogę ze śmiechu ;)
a ja wczoraj siedząc na przystanku tramwajowym zauważyłam, ze jakaś dziewczyna czytała artykuł(nei wiem z jakiej gazety) pt: "Rozkmiń go po muzie".... i zastanawiam się co to znaczy własciwie:/
A, to chyba było w "Dziewczynie". Rozkmiń- to ma cos wspólnego z kminkiem? ;)) muza- było ich 9 i wszystkie były panienkami pięknego Apolla ;) coś jak Aniołi Johnnego tylko starsza wersja i w Grecji XD ;))
kurcze, az mi lepiej, ze nie tylko ja nie rozumiem 'slangu' młodej generacji;) czyli co Winonko? jak to skleić co z tym kminkiem i muzami.... a rozkmiń to może pozbaw go kminku... czyli w całości "pozbaw go kminku po jednej z panien Apolla?? "
aha, pamiętam ten artykuł o niej. ale najlepsze jest to, ze obok była ALA CZY TAM TOLA i ta tez miała napisane ze JOHNNY. parafrazując Cyanide - ignorancja ;)
Jezus Mario, ja jestem jakaś dziwna albo po prostu dawno nie miałam w garści jakiegoś szmatławca w stylu Bravo, albo nie oglądałam Vivy...
kim jest Ewa Farna? O.o
jeśli się nie mylę, to wkrótce moja siostra wręczy mi ogromny plakat z Johnnym ^^ 80x150 cm ^^ zdaje się że z PzK 3 :]
obym miała rację... ;))
aa- "Rozkmiń go po muzie" to chyba będzie coś w stylu: "Poznaj jego mentalność po muzyce, której słucha", ale nie jestem pewna xDD
Ja tam wolę wersję z kminkiem XD. Ewa Farna...kojarzę ja jedynie z fotek, nigdy je nie słyszałam ;) ale może znajdę ją na youtube to dam linka ;)
Cacathi- ja nie zbyt rozumiem te wszystkie szmatławce w stylu Bravo, bo nawet moi znajomi (ci normalniejsi ;)) tak nie mówią
Winona, piękna interpretacja, buahahaha. xD
eM_Barrie, z tego co się dowiedziałam od moich koleżanek to Ewa Farna jest jakąś polską super hiper megagwiazdą robiącą "karierę" w Czechach. Czy coś takiego. ;>
aha... xD i tak jej nie znam. matko kochana, czemu w tym polskim "show biznesie" <o ile moge to tak nazwać> jest tak mało prawdziwych gwiazd?... :|
przykre.
ale mamy jeszcze Johnny'ego ^^ ;))
No, szkoda, że w Polsce gwiazdą nazywany jest każdy pseudoaktorzyna, który zagrał marną rólkę w jakimś serialiku. ;/
Witam :) Nadrabiam właśnie nieobecność. Muszę wszystko czytać, a wy szybko piszecie :P
Dayah -> dzięki za pomoc. Wyślę Ci jutro albo pojutrze fotki, bo strasznie dużo tego jest i nie opłaca mi się przepisywać.
"W jakiej roli w filmach, ktore juz powstaly (i ktore obejrzalyscie) widzialybyscie Johnnego? " -> hmm... Sama nie wiem. Czasem sobie myślę, że w wielu, ale jak trzeba to nic mi nie przychodzi do głowy. Najchętniej wyreżyserowałabym film dla nas obojga ^^ i Aniołów :D
Gadacie o diamenickach? :D Ja też chcę! Takie różowe wypasione. Normalnie równa laska bym była. Nakleje je sobie na paznokcie i będę szpanowała przed ziomami z mojej sql :D Yoyo! ^^ Będę Barbie ^^
A co do johnnego Depp'a na 'naszej klasie', to i na filmwebie jest jeden. :)
Wy się nie znata! Ewa Farna to kolejna Doda! Tak o niej piszą! I ona jest super boshh taka sweet jak Zacuś! Nie toffacie Zacusia? Ah te diamenciki to pewnie drogie... bo jak takie cooool odjazdowe... hmm :) I Ewa Farma to nie polka, tylko Czeska czy tam jakaś inna pokraka :P
No bo w bravo girl z wywiadem z Dipp'em sa takie cool rózoffe diamenciki. Takie full wypas ^^ I teraz każdy Aniołek je ma, albo chce mieć. I ja lece do sklepu bo musze je mieć. :D Szpan ^^
diamenciki z brawo gerl! xDD
o Boże, kolejna Doda... ładny ona ma głos, to fakt, ale ubrać się nie umi... :| na rozdanie jakichś europejskich nagród muzycznych poszła w jakiejś skąpej skórzanej "kreacji"- gdzie nawet Avril Lavigne była w wieczorowej sukni :| porażka... i jak tu sie przyznawac do naszego kraju?... o.O
Jakiego naszego kraju? Ja tam jestem z Karaibów, Nibylandii i Francji w jednym. I jeszcze stamtąd gdzie Edward był no i może Willy Wonka :)
mozesz byc skad chcesz xD Po to ma sie wyobraznie :P Winona -> To i ja kupie czarne i bede szpanowac Tokio Motelem ^^
Dursz den monsum!... Ura ri ru! Dursz den monzum! :D
No nie, wszyscy mają różowe diamenciki tylko ja mam czarne ;( to nic nakleję czarne i będę taka cool jak tokio fotel ;p XD ;)) hahahahahahahhahahahahah!!!!!!!!!!!!!! ktos jeszcze pamięta ten zespół???
A jeśli tak to ok ;). Co do tokio srotelu to mieli jeszce jeden przebój- szreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei coś tam coś szreeeeeeeeeeeeeeeeei coś tam coś tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak całą piosenke :D wiem, że teledysk był zboczony bo sie dwie panny całowały w wannie :/ ;( ale czego sie spodziewac po tych *** ;)
Winona, to zanurz te diamenciki w różowym lakierze do paznokci (najlepiej w takim z połyskującymi drobinkami), bo z czarnymi diamencikami to raczej nie będziesz cool. xD
Kate- dzięki za radę! Ale wiesz, Doda kiedyś mówiła, że jest rockową duszą czy coś tam, czyli, że czarne diamenciki też są cool i jazzy i fuzzy i słit (cholera, skąd ja znam tyle tych różowych zwrotów???)
*Aldonka* jeśli weźmiesz ze sobą Johnnego to możecie nawet nocoiwac ;) albo lepiej nie- Johnny zostanie, a ty sobie pojedziesz pociągiem do domu ;)
To jeszcze ja! Jeszcze jedna piosenka:
Reża me! Reża me! (Rette mich) sie chloapak na nogach wywracał biedaczek :( Reża me! Comon reża me!
O tak, reża mi było dobre ;) cały teledysk czekałam aż się tak jebnie w łeb, że już nie wstanie z tej podłogi ;) XD
O ba! Pamietacie jeszcze przeróbki PzK? Ja mam 5 częśći moje ulubione:
http://pl.youtube.com/watch?v=dfm46FJ9G_g
Winona, egoistko! xDD
ja mieszkam na ulicy Błotnej numer zachlapany w jakiejśtam czymśtam xDD
wraz z moim namiotkiem xDD i tabliczką z nazwa ulicy podróżujemy po swiecie xDD jeszcze mam psa Portosa ^^ xDD
Dobranoc Aniołki ja mykam. Jeszcze musze wpaść do Dżonego, albo nie, najlepiej jak do niego zadzwonie. Musze mu powiedzieć, że Winonka go zaprosiła do siebie i ustalić kiedy ma wolne i kiedy razem przyjdziemy w odwiedziny:) PaPa:*:*