Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Depp i Oscar

użytkownik usunięty

za jaką rolę przyznalibyście mu Oscara (o ile w ogóle)? weźcie pod uwagę jaką miał
konkurencję w danym roku i jak sam wtedy wypadł oczywiście.

nie musicie wybierać tylko z tych, które wybrała sobie Akademia. weźcie pod uwagę cały
jego dorobek, tylko nie piszcie, że za wszystkie. i jak już wspomniałam, pamiętajcie o
konkurencji.

ja osobiście nie dałabym mu chyba za żadną.
1990 Edward Nożycoręki - nie widziałam wszystkich, ale sam De Niro w Przebudzeniach był
od niego lepszy, więc odpada.
2004 Piraci z Karaibów - tu mogłabym się zastanowić, bo widziałam tylko Jude'a Law z
pozostałych nominowanych, ale wolałam już Billy'ego Boba Thorntona jako Złego Mikołaja.
2005 Marzyciel - nie widziałam Foxxa, ale i tak uważam, że lepsi od niego byli: Christian
Bale (Mechanik), Sean Penn (Zabić prezydenta), Paul Giamatti (Bezdroża)

1990 lepszy Hopkins i De Niro
2004 Sean Penn !
2005 Fox lepszy ,reszta (Cheadle,Leoś) też na poziomie

użytkownik usunięty
polneri

chciałam obejrzeć Hotel Ruanda, ale jak puszczali go na tvp, to na innym było coś innego i nie obejrzałam.
z Leo widziałam 2 (!) filmy, więc za bardzo się nie wypowiadam. mogę jedynie napisać, że wolę go w Infiltracji, niż w Titanicu.

2 filmy z najlepszym akotrem 1-50?! wstyd!

użytkownik usunięty
aew4334555

ale bardzo podobał mi się w Infiltracji. prawdziwy mężczyzna, a nie taki wymoczek jak w Titanicu.

infiltracja akurat slaba. ale jego rola najlepsza.

użytkownik usunięty
DonVitoCorleone

dla mnie 9/10. miałam 10, ale poniosło mnie trochę.

chyba się nie pomyliłam:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Samouwielbienie

użytkownik usunięty

no pacz,bo padne,jak długa:
http://www.filmweb.pl/film/Dom+na+Przekl%C4%99tym+Wzg%C3%B3rzu-1999-30426/discus sion/PRO%C5%9ABA....!!!+TYTU%C5%81Y,456215#post_7695827
laska ewidentnie wertuje moje wpisy-w kaftan i na jakąś bezludna wyspe,innej opcji nie widzę.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

bo łazisz i drażnisz osoby z moiich znajomych - odczep sie od niego, on nie życzy sobie wiadomości od ciebie i od niego wiem ze sie tam udzieliłas !

ty fanko od siedmiu bolesci.ile masz filmów zaliczonych?

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

nie było cie zarazo, już wróciłas i dalej to samo

nie mam szczylu teraz czasu na ciebie

Deppomaniaczka

i tak do ... usranej smierci. Miła perspektywa?

Sparow5

kocham Twoje wejścia.energicznie:)
ja juz nie wiem,czy śmiać sie,czy płakać?
"on nie życzy sobie wiadomości od ciebie"-dla chłopa jezyka w gębie zabrakło?
alez ona buja,ależ ona mąci.Widać,że trącona.Nie mam juz nerwów i sił.

Deppomaniaczka

moze jakas rodzina, nie domyslilas sie jeszcze hehe
Ja juz tez nie mam sil, zem sie napisal w jednym temacie, ze mi na tydzien starczy

Sparow5

mówi za kogoś...i zeby to była prawda.Chłopak raczej sam by mi to powiedział.
Przypominają mi sie czasy przedszkolne"to moja koleżanka,nie twoja,wiesz?"
muhehehe

Deppomaniaczka

hmm czyz bys cos sugeowala hahahhahahahhahah
kazdy dojrzewa w swoim tempie

Sparow5

tak,to fakt.Tylko czasem przydałoby sie trochę przyspieszyć,hehe
Idę w kimę,rano musze sie wytelepać.Życzę miłych senków.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Mnie Emeczka złapała na forum Wątpliwości. Ale na szczeście jakiś nieświadomy ją przejął.

biedak

"ją przejął".Padłam:]]

Deppomaniaczka

padaj!;d;d;d;d;d dzien dobry

Hascosept

witać.Co tak rano na nóżkach chłopczyk już?
hehehe
no co?..."ją przejął"było genialne...hahahaha

Deppomaniaczka

wstalem, trzeba kolo chalpy gnoj przewalac w koncu;d;d;d;d

Hascosept

chciałam coś napisać,ale odpuszczę.
Gnój jak gnój,mnie czekają ze starszym 3 tony węgla@!#%!@
nie wiem,jak ja go wrzucę z ta bolącą ręką,jeszcze pali na zawnątrz.Masakra do kwardatu:

Hascosept

Aleś Ty głupi...jak but.Wysyłasz do niej wiadomości,a ona je potem udostępnia,myśląc,że ja może sie na Ciebie wkurzę,bo mnie poniżyłeś.padnę chyba.(nie ma pustak pojęcia,że już toczylismy na ten temat rozmowę..haha)Właśnie tym narobiła sobie lipy,nie dla mnie.Pokazała,że w kwestii zaufania też niczym sie nie wyróżnia.Nie dośc,że analfabetka,to jeszcze konfident.
Żal mi jej.A Ty sie zastanów,do kogo piszesz.
Pozdro.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

mowa trawa jak zawsze ;)

jak widze piszesz na tym forum Deppomaniaczka diary ;)

napisałam tam tylko prawdę którą nawet i on zna ;)

Jesteś żałosna.On ci zaufał,a ty dajesz popis.GODNE POLITOWANIA.Po to są prywatne opcje...więc jeśli chłopak do ciebie pisze,to trzymaj ryj na kłódkę.Ale nie...chęć ośmieszenia mnie(choć nieudana)jest ważniejsza niż utrzymanie czegokolwiek w tajemnicy.
Jesteś nieopisanie głupia i z każdym dniem pokazujesz tą wadę z coraz to innej strony.Aż się boję pomyśleć,czego sie dowiemy za tydzień...Boże broń!!!

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

a wiesz czemu ty jesteś głupia

bo

robisz z tego forum Deppomaniaczka Diary

bo

wydalo sie co inni faktycznie o tobie mysla hehehe

ja tego nie udostepnilam na forum tylko tobie zebys wreszcie przejrzala na oczy - ale widze że to będzie dla ciebie bardzo trudne

łazisz po innych forach gdzie sie udzielił ktos z moich znajomych i kazesz im czytac swoje własne wpisy gdzie indziej - szczyt chyba twojej głupoty

Po prostu jest mi ciebie żal ciebie twojej infantylności myślenia xD

az strasz pomyśleć co by się stało gdyby ci rodzice neta zabrali, pewnie bys ich porąbała...;) bo nie napisałabys kolejnego dnia o sobie czegos na forum Deppa...

juz to wszystko mówiłaś.Spadam.Fajnie śmierdziałaś-cześć.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

ja tu nie mówię Depposraczko tylko piszę

obrzygałaś mnie głupota a teraz uciekasz - ojj nie ładnie,

twoje rzygowiny też nie były zbyt fajne.

karaluchu

Deppomaniaczka

aha,i to,co napisała do Ciebie na dole,to tylko żałosne tłumaczenie sie z długiego języka(klawiatury:)).Nasz rozmowa nijak sie miała do twojej osoby.Zresza jak cos,to jej nie kasuje.Dobranoc.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

polemizujesz widze sama ze sobą

tak wiem jestes żałosna, ale wiesz co - nie tylko ja tak myśle i to cię ciśnie wewnętrznie

Pozdrawiam

poprawimy...bez paniki.
pa.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

nie żegnaj się, bo ciągle odpisujesz ;D

Deppomaniaczka

a co pokazala bo nie ogarniam? troche nawalony jestem lOOO

Hascosept

Wysłałam Ci.Teraz juz mam klarownie przedstawiony jej profil psychologiczny.Wszystko rozumiem,ale takich cyrków po 22-latce to sie nie spodziawałam,gimnazjaliści oszczędziliby sobie ttakiej zabawy.Omijać długim łukiem!!!!!!Dzięki(wiesz za co)

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

wysłałaś moją wiadomośc do do niego a sama broniłaś wyżej "tajemnicy korespondencji" !
ahahaha jaka smarkulowata hiporytka ehehehe :)

"gimnazjaliści oszczędziliby sobie ttakiej zabawy."

no jak widać nie bo przesłałaś moją wiadomość dalej, widzę że " głuchy telefon " to teraz ulubiona zabawa gimnazjalistek :)

jak widać bardzo tym chłopaka poruyszyłaś ahahahahahaha

użytkownik usunięty

poruszyłaś*

gimbazja gimbazja;d
i to my wszyscy hehhe

użytkownik usunięty
Hascosept

gimburzyści !

xD ehehe

użytkownik usunięty
Hascosept

musiałam jej wysłać pewną naszą wiadomość - bo by mi nie dała spokoju niestety :)

Hascosept

aha,i to,co napisała do Ciebie na dole,to tylko żałosne tłumaczenie sie z długiego języka(klawiatury:)).Nasz rozmowa nijak sie miała do twojej osoby.Zresza jak cos,to jej nie kasuje.Dobranoc.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

hymmmm tak tak, widać że ciśnie cię wewnętrznie że ktoś może mieć podobne zdanie o tobie do mojego :)

10/10 moja mistrzyni

użytkownik usunięty

Ps. mała nieścisłość, tam odpisłam wczesniej userowi wayzee, a tobie dopiero później bo jak zawsze pisałas tam swoje "mądrości"

myszczeczko.

Ktoś musi pisać mądrości,jeśli ty piszesz głupoty...tak...dla równowagi na forum.
:)

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

czy to było do ciebie ? po co się ze mną żegnasz skoro i tak za chwile mi odpisujesz i to jeszcze do komenta do innej userki?

wybacz ale w głupocie nikt cie tu nie pokona.

to było kilkanaście chwil
nie denerwuj się tak!Laptopy drogo kosztują

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

ble ble ble ble ... widze że znów chcesz mnie "oświecić" swoja głupota - nie , dziękuję.