za jaką rolę przyznalibyście mu Oscara (o ile w ogóle)? weźcie pod uwagę jaką miał
konkurencję w danym roku i jak sam wtedy wypadł oczywiście.
nie musicie wybierać tylko z tych, które wybrała sobie Akademia. weźcie pod uwagę cały
jego dorobek, tylko nie piszcie, że za wszystkie. i jak już wspomniałam, pamiętajcie o
konkurencji.
ja osobiście nie dałabym mu chyba za żadną.
1990 Edward Nożycoręki - nie widziałam wszystkich, ale sam De Niro w Przebudzeniach był
od niego lepszy, więc odpada.
2004 Piraci z Karaibów - tu mogłabym się zastanowić, bo widziałam tylko Jude'a Law z
pozostałych nominowanych, ale wolałam już Billy'ego Boba Thorntona jako Złego Mikołaja.
2005 Marzyciel - nie widziałam Foxxa, ale i tak uważam, że lepsi od niego byli: Christian
Bale (Mechanik), Sean Penn (Zabić prezydenta), Paul Giamatti (Bezdroża)
wnerwiam cię,widzę,ale nie odpuścisz ani razu.W żadnej wymianie jeszcze nie wyluzowałaś.
Szkoda mi cię.
dalej mi tu jęczysz...
załóz sobie stronkę Deppomaniaczka.pl i tam sobie pluj, charcz, stękaj , pojękuj do woli, ale nie tutaj.
jad , jad, jad z ciebie wypływa
twoje miejsce jaszczurko jest terrarium jakimś a nie na forum
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!Muhehehehehehehehe!!!Buha hahahahahahaha!!!<tacza się se śmiechu po dywanie>
Depposia chce byś ja uczył j. polskiego - myślę że to bardzo dobry pomysł, bo ona mało wie o tym języku :)
w 'to'? wymyslasz cos i oczekujesz ze mam wiedziec? ale imbecyl. i niby przed czym? swoim imbecylstwem? muehehe
tak. Ale juz wiele nie pamiętam, jakbyś chciał mnie przepytywać.
Dlaczego pytasz?
Dzień dobry Wiesz,co sobie uświadomiłam wczoraj przed snem?Że jej riposty przypominają mi tą bajkę"sąsiedzi"Oni też jak nawyczyniali cudów,to potem otrzepywali ręce"jakiż to kawał świetnej roboty wykonali".muhehehehe
http://www.youtube.com/watch?v=d1NjLCpig9Q
genialna bajka!:)
sąsiedzi są git.na yt jest troche,to se przeleć.takie chałturki walą w kazdym odcinku,podobnie,jak...
heehe
Trza sie na jezioro przejechac, woda ciepla, ptakow spiew, spokoj, szczypta wiatru i tych delikwentow muchopobnych nie ma, czego chciec wiecej
w necie są łatwe przepisy.wbijaj i do działa.ja bym dnia nie wytrzymała,nie gotując czegos,mam lekka obsesję.
Chłopak wyraźnie napisał na moim blogu że nie chce wchodzic w ten konflikt, napisał ci na tamtym forum byś dała spokój, ale nieee łazisz jak czort za nim i każesz mu czytac swoje komenty na moim blogu a komentarz umieszczasz na forum jakiegos filmu - czy ty na prawde jestes jakas nie normalna ?????????
mniemam ze teraz bedziesz chodzic za każdą osobą która się mi tam udzieli na blogu i będziesz jej pisac by czytała twoje posty xD
no padłam